Kännissä farkkuihin

Jonna

Humalassa tulee helposti laskettua farkkuihin, kun on tilaisuus. Tuntuu kivalta pillussa, kun kuuma neste tulvii valtoimenaan housuun ja leviää pitkin reisiä. Tulee tuhma, kiimanen ja vapautunut olo!!
Onko muilla vastaavia haluja ja kokemuksia!?
Kiinnostaa lukea muiden kokemuksia!!1

31

9383

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Male

      Moi,

      Tuo kuulostaa kivalta, itse olen mies ja kokemuksia on tasan yksi ja sekin vahinko...

      Kerran kännipäissään kotiintullessa kun oli aivan kauhea hatä, niin tuli laskettua farkkuihin.
      Se oli loppujen lopuksi mukavantuntuista kun farkkujen etumus kastui ja pikkuhiljaa lämmin pissa valui ja kasteli koko farkut.

      Asia kuitenkin oli, ja on vieläkin mulle sen verran vieras että ei ole tullut kokeiltua uudestaan, jotenkin se tuntuu niin tyhmältä...

      Oletko itse paljonkin "harrastanut" tätä?
      Olisi kiva jutella enemmänkin... ;)

    • tiia

      eikä tarvii olla ees humalassa, muutenkin saattaa housut kastua, kun ei huvita vessaan meno, ja mieluumminhan ne housut kastelee, kiihottuukin samlalla aikalaisesti.

      taidankin päästellä. hih

      • Jake

        tai voi päästellä pikkutippoja kerrallaan ja antaa farkkujen välillä kuivua. Tuntuu sairaan hyvältä kovassa hädässä päästellä hitaasti ja sitten taas pidättää.

        Kapakassa tätä ei voi oikein tehdä - näkyy farkuista läpi. Kotona paremmin. Tai vaikka uimarannalla: menee muka kahlailemaan farkut jalassa ja laskettelee pitkin lahdetta...


      • Barts

        aihe on hyvä, kerro lisää


    • kasvoille

      Tykkään enemmän pissiä tyttöystäväni kasvoille

    • rockarolla

      No on kokemuksia vaikka kuinka paljon..tuntuu tosiaan mahtavalta kastella farkut..ja oikeestaan parhaat kokemukset on junasta..pitkä matka ja tulee vedettyä juomaa...siinä vaan istuskelee ja päästää kaiken housuun..aijai että on tuhma olo kun sit nousee junasta ja kaikki näkee..3 kertaa oon toteuttanut tämän..kerran tuli silleen vähän vaan kasteltua alux mut sit ku palasin raflavaunusta ja nukahdin ni herättyäni oli housut ja penkki ihan märkänä..tiedä sitten kuinka moni on ohimennen asiaa ihmetellyt..

      jos kiinnostaa jutella aiheesta niin osoite on..

      [email protected]

      • Freak.

        Matkustelen toisinaan paljo junalla, vaan en ole sinunlaisiin törmänny. Harmi! Pitääkin jatkaa matkustelua.. Olis kiva joskus törmätä. Ihmettelen että missä teidänlaiset tytöt luuraa...


      • rockarolla
        Freak. kirjoitti:

        Matkustelen toisinaan paljo junalla, vaan en ole sinunlaisiin törmänny. Harmi! Pitääkin jatkaa matkustelua.. Olis kiva joskus törmätä. Ihmettelen että missä teidänlaiset tytöt luuraa...

        olen muuten mies..ja samaa olen yrittänyt seurailla että missä ne alan tyttelit luuraa..no viime sunnuntaina turussa satuin näkemään kun tyttö nousi bussista ja sillä oli märkä takapuoli..se nousi pokkana vaan toiseen bussiin ja jatkoi matkaa..kyllä meinas paukahtaa siihen paikkaan.


    • madkö?

      voih, mistähän minäkin saisin tuollaisen naisen.......

    • Toni

      Jep, samaa teen itsekin. Laitan kireät ja vaaleat 501:set jalkaan ja annan tulla hitaasti - aina silloin tällöin pysäyttäen. Meillä kundeilla se tuntuu vielä paremmalta erektiossa. Kuseminen on vaikeaa mutta nautinnollista kyrpä pystyssä tiukoissa farkuissa.

      Itse kusen myös vatsalleni selälläni maaten farkkurotsi päällä. Tuntuu hyvältä kun kuuma kusi imeytyy takin läpi.

      Oletkos koskaan koettanut samaa spermalla? Tarvitset kyllä useampia lypsettäviä...

      Toni

    • Noora

      Itselläni ainakin lirahtaa ihan vahingossakin helposti housuun jos oon juonut. Toisaalta se on ihan kiihottavaa mut aika noloa joissain tilanteissa. Pidän nykyään usein kun juon lirahteluun tarkoitettua sidettä, varsinkin hameen kanssa se on hyvä kun ei näy. Onks muilla samanlaisia kokemuksia?

      • petragirl

        Kännissä tulee pissattua housuun aika usein,tänään tuli pissat housuun töissä.
        Työskentelen pankissa yhtäkkiä tunsin että pissa tulee housuun.


      • AttendsAnnika

        Itse olen töissä kioskilla ja työvuorojen aikana ei oikein vessaan ole asiaa. Kun ei ärrärakkoa ole, oli pakko hankkia aikuisten vaippoja ja käyttää niitä hameen alla töissä. Aluksi niiden käyttö tuntui hankalalta ja yritin mahdollisimman paljon pidätellä laskien alleni vasta kun oli aivan pakko, mutta totuttuani vaippoihin olen alkanut tykätä niistä ja joskus tuntuu kivalta antaa pissan vain tulla, vaikka samalla palvelisi jotain asiakasta.


      • petragirl
        AttendsAnnika kirjoitti:

        Itse olen töissä kioskilla ja työvuorojen aikana ei oikein vessaan ole asiaa. Kun ei ärrärakkoa ole, oli pakko hankkia aikuisten vaippoja ja käyttää niitä hameen alla töissä. Aluksi niiden käyttö tuntui hankalalta ja yritin mahdollisimman paljon pidätellä laskien alleni vasta kun oli aivan pakko, mutta totuttuani vaippoihin olen alkanut tykätä niistä ja joskus tuntuu kivalta antaa pissan vain tulla, vaikka samalla palvelisi jotain asiakasta.

        Käytätkö housuja vai hametta työvuorojen aikana,ja missä vaihdat vaippasi?
        Itse käytän töissä usein vaippaa.
        Onko kukaan huomannut että olet laskenut vaippaan,tai onko vaippa pettänyt koskaan?


      • Barts

        ei ihan, mutta otan kokemukseen liittyviä tarjouksia vastaan¨


    • kokovartalohoito

      Itse mieluummin pissin muovihousuihin. Silloin voi sitä nestettä hieroa pillua vasten ja tuhma olo sen kuin vain lisääntyy. Kokeile joskus! Vaikka sängyssä, missä on muovilakanat.

    • Usein housut märkänä

      Nykyään on sakon paikka, jos pissaa kadulle joten hädän käydessä ylitsepääsemättömäksi pissaan housuun. En ainakaan ole kuullut ketään tällöin sakotetun. Viime lauantaina lähdin kapakasta kotiin ja matkalla istuin puistossa penkille ja pissasin housuun. Minusta on kummallista, että housuun pissaamista pidetään jotenkin nolona juttuna. eihän se ketään muuta vahingoita. Näin syksyllä voi vain tulla kylmä.

    • 17+11

      Käytän Abri-Flex housuvaippoja. Ne vetävät nestettä vaikka kuinka paljon eivätkä petä. Hameen alta ei huomaa mitään. Kiva istuskella jonkun kanssa vaikka kahvilla ja antaa tulla pissat vaippaan, tai bussissa tai kaupan kassalla.
      Yöllä pidän myös, kun en viitsi lähteä vessaan (joskus)

      • assi40

        Onko sitä että sinulla on märkä vaippa hameen alla?
        Onko vaippasi koskaan pettänyt?


    • onko täällä ketään vaipoista tai housuunpissaamisesta tykkäävää tyttöä? ensisijaisesti tyttö, mutta pojatkin käy.
      Olen menossa tänään helsinkiin ja viivyn siellä viikon. Haluaisin kahviseuraa torstai illalle?

      Vastailkaa tänne jos sopii :)

      • PeeBalls

        Täällä olis 28v kaveri Hesasta.

        Voitais törmäillä. Puhnro:n saat mailissa.

        crxzjinenffclh1 *@* jetable.org (poista osoitteesta * merkit ja välilyönnit)


      • 00
        PeeBalls kirjoitti:

        Täällä olis 28v kaveri Hesasta.

        Voitais törmäillä. Puhnro:n saat mailissa.

        crxzjinenffclh1 *@* jetable.org (poista osoitteesta * merkit ja välilyönnit)

        ?????


    • Haave todeksi

      Hei,

      Onpa mielenkiintoinen keskustelu. Itse olen muutamia kertoja baarista tullessani laskenut housuun. Nyt olisi tarkoitus ostaa vaippoja ja toteuttaa pitkäaikainen haave niiden käytöstä. Muita samanhenkisiä keskustelemaan asiasta alle 30v.-miehen kanssa?

    • mies89

      Kerran tulin pitkältä lenkiltä kotia. OLin juonut tosi paljon vettä kun pääsin kotia sisälle niin päästin kaiken pissan tummansinisiin verkkareihin kiihotuin kovasti.
      Kun verkkarit kastu joka puolelta. Sitten toinen kerta laitoin tiukat mustat farkut jalkaan ja join yli paljon vettä menin vessaan ja laskin kaiken pissan farkkuihin. Pissa valui pitkin reisiä ja sääriä. Haluan kuulla muitten kokemuksia onko tullu lenkillä housuun. Haluaisin nähdä kun nainen pissaa verkkareihin, juoksutrikoihin, legginseihin, jegginseihin tai tummansinisiin pillifarkkuihin tai kuulla jonkun oikein hyvän ja kiihottavan tarinan kiitos.

    • pissasta pitävä

      Tervehdys vaan!

      Kiva että täällä on näinkin paljon aiheesta kiinnostuneita!
      Tulkaa ihmeessä jatkamaan juttelua aiheeseen vihkiytyneelle foorumille, http://www.pissfun.org

      -M36

    • Anonyymi

      Kirjoitan, vaikka onhan tämä jo vanha keskestelu. Mulla tulee kova pissaaminen tarve nopeasti ja on vaikea pidätellä. Olen siis mies, enkä halua mitään suojia housuissani käyttää ja paljastaa vaippoja käyttämällä pelkäävänsä pissan karkaamista. En pidättele siihen asti että pissa itsekseen tulee,koska silloin pääsee kaikki, vaan annan lirahdella vähitellen jonkin verran oloa keventämään. Vaikka märkyys ei muuten haittaa, niin kyllä se joskus hävettää olla pissa farkuissa. Koska farkut ei oikein kestä usein tapahtuvaa pesua niin annan niiden kuivua päälläni tai kotiin tullessa laitan kuivumaan. Välillä olen huomannut niiden hieman haisevan jälkeenpäin, mutta tyttöystävälleni olen sanonut niissä olevan vaan vähän jälkitiputtelua.

    • Anonyymi

      Itselläni selvinpäin enemmän pissavahinkoja, koska ujostelen paljon toisten nähden pissaamista. Tarvitsen rauhallisen hetken, että saan pissan tulon alkamaan. Tämä koskee siis tavanomaisia miesten vessoja ja myös ulkona pissaamista, jos paikalla on muita näkemässä, kun yritän pissata. Toisaalta pidätyskykyni ei ole paras mahdollinen vaan housuun saattaa helposti lirahtaa, vaikka olisin ihmisten seurassa. Silloin ei yleensä kukaan huomaa mitä tapahtuu, enkä siksi jännitä. Pissallakäynti on kyllä myös mahdollista aika helposti, jos aivan äärirajoille onnistuu pidättelemään, vaikka siinä riskinä on housujen kastuminen kokonaan. Noloja tilanteita on sattunut, joissa farkut ovat olleet selvästi märät edestä tai takaakin, jos olen pissannut istuessani alleni ja joudun nousemaan.
      Alkoholi saa aikaan sen, että kehtaan pissata toisten nähden. Tästä johtuen ei tarvitse humalassa housuun lirauttaa. Vaikka kyllähän juominen pissaamistarvetta lisää, en kovin usein ole joutunut edes miettimään housuun päästämistä.

      • Anonyymi

        Onko kukaan koskaan huomannut sinun lirauttaneen housuun? Miten muut ovat reagoineet jos ovat huomanneet?


    • Anonyymi

      Purjehtijatytöt kuulemma pissivät housuihinsa pitkän purjehduksen aikana. Voisiko joku heistä tulla pissimään syliini?

    • Anonyymi

      Olis ihanaa nuolla pissaisen naisen paikat puhtaaksi.

      M40

    • Anonyymi

      Missä on hyviä latex housut noihin vahinko juttuihin jos kävisi niin ettei viitsisi mennä .

    Ketjusta on poistettu 111 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe