miten jouskari vakiinnutetaan?

kaksosnaikkonen..

Eli juuri sen tahtoisin tietää..
Kaksosena olen vilkas ja tahdon tietää!!!!
Odotanko turhaan kärsivällisenä?

13

5411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen...

      jota ei ole pystytty kesyttämään, eikä varmaan ennen kun täyttänyt 40v ! Välillä toivoo itsekin että kunpa joku saisi jonkun ns. järjen tähän elämään ja löytäisi jonkun jota jaksaisi katsoa kauemmankin aikaa. Kupla kuitenkin poksahtaa aika nopeasti kun tulee arki vastaan.

    • edelliseen

      kaksonen on kyllä jousimiehen mielestä todella positiivinen ja mielenkiintoinen luonne, joten tartu kiinni mutta älä takerru liikaa. Onnea matkaan!

    • jouskari nainen 30+

      Tyypilinen jousimies tarvitsee paljon omaa tilaa ja sen "hyvät" ideat tarvitsee ainakin jonkinlaista ymmärrystä, vaikkakin niitä ei ehkä olisi tarkoitettukaan toteutetavaksi. Älä vaan missään tapaukeessa yritä rajotamaan henkistä minää. Paljon ymmärrystä, jousimies kyllä rakastaa ja ilmotaa vasta sitten kun tulee muutos ei ennen.

    • oinas -80

      Heissan!
      Jousimies ja oinas sopivat ainakin tähtikartan mukaan yhteen (ja omakohtaista kokemusta) sekä oinas ja oinas. Ei jousimies kesyynny väkisin eikä odottamalla. Jousimies on aina meneväinen ja jos yrittää estellä jousimiestä häntä alkaa varmasti ahdistuttamaan. Ainakin silloin voit sanoa hyvästi vakiintuneelle suhteelle. Kun oikea ihminen löytyy jolla on sama elämänkatsomus uskon että jousimies on kuin sulaa vahaa. Teillä pitää olla hyvä suhde ja avoin. Kun jousumies vakiintuu on hän todella tosissaan kanssasi vaikka aluksi kestikin lämmetä asialle. Älä siis hätäile ettet mene ojasta allikkoon. Tsemppiä!

      • kaksosnaikkonen..

        kiitos vastauksistanne..
        Kamalan vaikeeta odottaa!!!
        Ajatukset ja harrastuksetkin on kyllä samoilla poluilla joo,mutta välimatka syö mua..
        Pitäs vaan kuulemma nyt nauttia..kyllä joo,mutta oishan se kiva tietää huomisestakin..huoh..


    • Rosie

      Tulimerkkiä on vaikea kesyttää. ja sehän sen luonteen viehkous just onkin! Itse jousimiehenä tiedän, että älä ikinä petä jousimiehen luottamusta valehtelemalla tai millään vielä pahemmalla. Sitä ei unohda ikinä eikä myöskään ole niitä anteeksiantavaisimpia merkkejä!

      • elämää-ja-kaikua

        Jousimiesnaisena tiedän että meitä on turha yrittää kesyttää tai kahlita liikaa koska silloin tulee ahdistus. Me olemme kyllä anteeksi antavaisia mutta asiaa emme ikinä unohda. Taitaa pää olla täynnä ajatuksia koko ajan, mutta ei vaan unohdu sellaiset asiat.


    • naisesta ja miehestä

      NAINEN


      Jousimies 23.11.-22.12.

      Oletko menettänyt sydämesi iloiselle, optimistiselle ja kaikkien kanssa toimeentulevalle Jousimiestytölle. Mietit ehkä mitä hän mahtaa ajatella sinusta. Älä murehdi turhia, vaan kysy suoraan ja tulet saamaan sataprosenttisesti rehellisen vastauksen. Oli vastaus mikä hyvänsä, sinun ei ole syytä rynnätä papin luo tilaamaan hääseremoniaa tai päinvastaisessa tapauksessa hypätä sillalta. Hän on nimittäin rehellinen kaikille muille paitsi itselleen. Idealistisempaa naista saat hakea ja tästä syystä on parempi teidän molempien kannalta antaa ajan kulua ja näyttää mikä on homman nimi. Jos todella haluat tulla onnelliseksi hänen kanssaan, sinun on hyvä tietää hänestä hiukan enemmän.

      Jousimiestyttö oppii jo aivan pienenä lapsena kunnioittamaan isäänsä jopa jonkinlaisena jumalhahmona ja yhtä varmasti hän myöhemmin tulee katkerasti pettymään, koska isä aivan käsittämättömällä tavalla jättää hänet vaille rakkauttaan. Tämä muisto saa hänet etsimään tarunhohtoista ritaria, joka on yhtä voimakas kuin hänen isänsä, mutta joka ei kuitenkaan jättäisi häntä. Jos saat häneltä myönteisen vastauksen olet jo voittanut ritarin roolin, mutta sillä ei pitkälle pötkitä. Toinen näytös vaatii jo paljon enemmän. Lähes kuumeisesti hän etsii varmuutta siitä. että saa pitää sinut ja on siksi valmis uhraamaan kaikkensa, jopa ihanteensa, että sinä olisit tyytyväinen. Tämä tuntuu varmaan ihan hyvältä, mutta juuri nyt pitäisi hälytyskellojen alkaa soida päässäsi. Hän on Jupiterin, yltäkylläisyyden lapsi ja tekee kovasti töitä saadakseen elämän näyttämään jatkuvalta juhlalta. Kuitenkin hän pyrkii pitämään sinut onnellisena sen sijaan, että juhlisi itse. Tässä pyrkimyksessään hän tulee surkeasti epäonnistumaan, sillä sinun todelliset toiveesi ovat erilaisia, kuin hänen sinulle asettamansa ja näin jätät tahtomattasi hänen suuren uhrauksensa käyttämättä hyväksesi. Älä siis ihmettele, jos hän alkaa suhtautua sinuun kyynisesti ja kylmäkiskoidesti, lopulta jopa vihamielisesti. Tietämättäsi olet nyt alkanut käyttää häntä hyväksesi ja sitä oikeudentuntoinen Jousimies ei voi sisällään hyväksyä, koska alat muistuttaa isää, jolle lopulta mitkään rakkaudenosoitukset eivät riittäneet, vaan lapsi jäi yksin.

      Seuraa liittonne kannalta elintärkeä kysymys: Mitä sinä sitten voisit tehdä? Tämä kuulostaa kroteskilta, mutta on lopulta ainoa tie todella valloittaa Jousimiesnainen. Pidä hänet alusta alkaen riittävän etäällä itsestäsi, jotta hänelle jää ikäänkuin väkisin tilaa toteuttaa omia ihanteitaan ja mielihalujaan. Ole riittävän lähellä, jotta hän tuntee olonsa turvalliseksi, mutta älä suostu sitomaan häntä itseesi. Hän etsii universumin tarkoitusta ja tässä etsinnässä hän tarvitsee täydellisen vapauden. Antamalla sen hänelle tulet saamaan omasi moninkertaisesti takaisin, sillä ihastuksesi kohde on onnettaren jatkuvassa suosiossa. Muista kuitenkin, että onnetar suosii häntä vain hänen omilla ehdoillaan, sinun ehdoillasi ei onni ole saavutettavissa.


      MIES



      Oletko tavannut kivan, hymyilevän, optimistisen ja kaiken kukkuraksi älykkään miehen, jolla on selkeä käsitys maailman menosta ja mahdollisuuksista oman toiminnan kautta vaikuttaa siihen. Ei epäilystäkään, olet kohdannut aidon Jousimiehen jonka ihanteet poraavat reiän sydämeesi.

      Jos sinä jaksat muistaa, että ne ovat vain ihanteita, joilla useimmiten ei ole onnistumisen edellytyksiä, olet puoli askelta muita naisia edellä. Jos vielä jaksat kannustaa häntä näissä hänen yrityksissään välittämättä lainkaan tuloksista, olet ottanut jo kokonaisen askelen enemmän, kuin suurin osa edes Jousimiesten vaimoista kykenee.

      Jousimieslapsi kasvaa perheessä, josssa isän vaikutus on tavallista voimakkaampi. Hän on kokenut isänsä tarunhohtoisena onnistujana, joka näennäisesti mitään tekemättä sai paljon aikaan. Mitä kaikkea isä teikikään ennen hedelmien poimimista, on jäänyt Jousimieslapselta näkemättä.

      Näiden lapsuusmuistojen siivittämänä Jousimiesmies kuvittelee saavansa paljon aikaan tekemättä kaikkea mihin pystyisi ja fiasko on valmis. Useimmiten ihanteelliset odotukset jäävät toteuttamatta. Älä silloin tee asiasta suurta numeroa, kyllä hän sen itsekin huomaa. Anna hänelle lupa yrittää ja erehtyä, sillä se on hänen todellisuutensa. Voimakkaasta isä-vaikutuksesta johtuen hän ei osaa arvostaa naisia.

      Hänen kokemuksissaan äiti oli heikko ja siksi hän vieläkin viihtyy paremmin kavereiden kanssa urheilukilpailuissa, bisnesmaailmassa ja harrastuksissa kuin sinun sylissäsi kotona. Älä ole hänen kavereistaan mustasukkainen, sillä heidän kauttaan hän löytää elämänsä ja vapautensa, mikä taas on edellytys hänen menestymiselleen maailmassa. Näytä Jousimiehellesi, että sinä olet voimakkaampi kuin hänen äitinsä. Äidissään hän on saanut marttyyrin esimakua aivan riittävästi. Valittamalla, tiuskimalla ja olemalla tyytymätön hänen sinulle antamaansa elämään, sinusta tulee hänen äitinsä. Kun Jousimies ei juuri arvosta äitiään ei hän arvosta sinuakaan, vaan tulee etsimään naiskuvaa jostain muualta ja voit olla varma, että hän myös löytää sen.

      Älähän nyt kuitenkaan vaivu synkkyyteen, sillä on olemassa hyvin yksinkertainen tapa voittaa Jousimiehen luottamus. Ei ole niinkään tärkeää miten häneen päivittäin suhtaudut, kunhan uskallat itse olla voimakkaampi kuin hänen äitinsä, uskallat olla vapaa, suunnitella itse oman elämäsi ja toteuttaa sitä niin, että voit olla tyytyväinen. Täysin riippumatta siitä mitä hän tekee. Kuulostaa ehkä helpolta, mutta todellisuus on karuakin karumpi. Vain aniharva kykenee luopumaan omistamishalustaan ja ottamaan vastuun omasta elämästään. Sellaista naista Jousimies kuitenkin etsii ja sellaisen hän tulee myös löytämään ennemmin tai myöhemmin. Onko sinulla voimaa olla hänen naisensa vai haluatko vain hänen vaimokseen, mikä onkin jo paljon helpompaa, mutta myös paljon, paljon tylsempää. Toivotan sinulle onnea, jotta sinusta voisi tulla hänen naisensa ja hänen vaimonsa, sillä vasta se on todellista, kiehtovaa, jännittävää ja ainutlaatuista Jousimies-elämää.

    • Nimetön

      niin...itse olen jouskarinainen ja silti teen aina samat virheet samaisten miesten kanssa:( hehän ovat aivan ihania persoonia mutta vaikeita ja tosissaan jos ei halua olla rehellinen hänelle, niin voi lähtee kävelee jo alkumetreillä, rehellisyydestä jouskarit eivät tingi.
      Itse häslään niin kamalasti että varmaan siitä jo kanssamiehet ahdistuu, aikaa heille pitää antaa eikä mistään häähumpuukista tms saa puhua, haasteita jouskarit rakastaa, jos et ole helppo nakki, niin sillä varmistat sen että pidät mielenkiintoa yllä jouskarimiehellä=) jatkuvat muutokset viehättää jouskaria, joten ei kannata yrittää häntä kaavoihin kangistaa...keksi koko ajan uutta ja ole valoittavan vaikea, niin sillä viet jouskarimiehen sydämen mutta muista et jouskari sisimmissään rakastaa sitä, että hän saa olla huomionkeskipiste, joten anna hänen luulla saavansa määrätä ja hienotunteisesti anna omat näkemyksesikin asioista.Jouskarit ovat mustasukkaisia vaikka eivät sitä täydellisyydessään suostu paljastamaan.
      Onnea liittoonne, olet helmen löytänyt, nyt vaaditaan taitoa että saat hänet pysymään rinnallasi:) niin ja seksissä hänelle on kaikkein tärkeintä että sinä nautit, oma nautinto jää toiseksi=)

    • ei kukaan

      koskaan kesytä jouskaria..hän on oman tiensä kulkija...hänen ajatuksensa on ainoa oikea...hän seurustelee silloin kun hänelle sopii...rakastuu tulisesti,mutta jättää jos häntä yrittää pitää itsellään...jne...

      • kaksosnaikkonen

        mutta ,ah niin haastavaa..
        Siis,näinkö:
        -Annettava paljon tilaa..
        -Vapaus säveltää omia haaveitaan..
        -Oltava itse muuttuja ja jopa salaperäinen..
        -Vaikka hänen ajatus ei olisi oikea..anna luulla niin..
        -Seksissä haluaa olla antaja..
        Nooh..eihän tämä Kaksoselle ole vaikeaa..
        Luulen,että vaikeinta on mun flirtti-vimma,( jota en usko hänen ymmärtävän), jos minut jättää liian vähälle huomiolle..
        (pakko varmaan hillitä itsensä,jos meinaa päästä voittajana maaliin!


      • capricorni.

        Olet oikeassa!
        Pitää olla taikuri jos kesyttää jouskarin. oman tiensä kulkija, vapaudenkaipuinen. ahdistuu jos sille ehdottaa vakiintumista..jo pelkkien treffien ehdottaminen saa jouskarin paniikkiin..tekee seurustelun siten kuin itse haluaa..eli voi ottaa yhteyttä noin vuoden välein! hänen mielestään se on seurustelua.
        Jouskarille ei siis kannata puhua treffeistä mitään, ei yrittää muuttaa sitä mieleisekseen, ja vielä suurempi virhe on sanoa rakastavansa sitä..silloin näkyy perävalot!


      • kaksosnaikkonen
        capricorni. kirjoitti:

        Olet oikeassa!
        Pitää olla taikuri jos kesyttää jouskarin. oman tiensä kulkija, vapaudenkaipuinen. ahdistuu jos sille ehdottaa vakiintumista..jo pelkkien treffien ehdottaminen saa jouskarin paniikkiin..tekee seurustelun siten kuin itse haluaa..eli voi ottaa yhteyttä noin vuoden välein! hänen mielestään se on seurustelua.
        Jouskarille ei siis kannata puhua treffeistä mitään, ei yrittää muuttaa sitä mieleisekseen, ja vielä suurempi virhe on sanoa rakastavansa sitä..silloin näkyy perävalot!

        Kiitos kaikille vastaajille!
        Olen sanonut rakastavani ja kuullutkin sen häneltä,enkä ole perävaloja vielä nähnyt!
        Olen kyllä vankasti omilla jaloillani oleva persoona ja rakastan myös vapautta.
        Jospa tämä tästä..:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe