Aamu (jatkoa sydänsuruihin)

UjoTyttö

Aamulla heräsin raukeana, vaikken voi sanoa että olisin nukkunut levollisesti, kaikkea muuta. Käteni oli puutunut pitäessäni Terhiä kainalossa ja lopulta olin tyrkännyt Terhin kauemmas, onneksi hän ei herännyt siihen ja loukkaantunut turhaan.
Humalansekainen pääni oli selvinnyt ja mietin aamuyön valossa tapahtunutta, minä olin rakastellut naisen kanssa, enkä kenen tahansa naisen vaan parhaan ystäväni, jota rakastin yli kaiken. Mitä tämä tekisi ystävyydellemme?

Herätessäni havaitsin ettei Terhiä näkynyt, mutta kuulin hänen olevan suihkussa. Ei ollut mikään voittajaolo, edellisillan juomat tekivät pään tokkuraiseksi ja askeleet haparaksi, menin pissalle. Toisaalta minulla oli hätä mutta toisaalta halusin nähdä Terhin, ja etenkin hänen alastoman vartalonsa. Pelkäsin että Terhi olisi häpeissään tapahtumista ja haluaisi vain pian karkuun, saisin heittää hyvästit ystävyydellemme. Istahdin vessanpöntölle ja huikkasin suihkuverhon takana olevalle Terhille hyvät huomenet. Terhi sammutti suihkun, tunsin kuinka ilmaan levisi jännittyneisyys, emme kumpikaan tienneet mitä sanoa. Sydämeni hakkasi ja pelkäsin Terhin reaktiota. Hän raotti suihkuverhoa ja sieltä pisti esiin väsyneet kasvot.
- Tuu peseen selkä, Terhi sano ja katosi taas. Huokaisin syvään helpostuksesta, ja samolla kiihkosta, mitä Terhillä oli mielessä? Riisuin yöpaitani jonka olin herätessäni riipinyt päälle ja menin suihkuun. Terhi näytti hyvin keskittyneeltä hiusten pesuun ja tunsin oloni enemmän kuin vaivaantuneeksi.
Tuntui kuin olisin seissyt siinä ikuisuuden katselemassa Terhin profiilia takaapäin ja olisin halunnut tyydyttää itseäni mutten yksinkertaisesti uskaltanut. Lopulta Terhi kääntyi ja hymyili. Painauduin häntä vasten ja suutelin, mutta Terhi ei vastannutkaan suudelmaan. Hän tönäisi minua varovasti kauemmas. - Pese ittes, jutellaan sitten, Terhi sanoi ja lähti suihkusta. Se siitä selänpesusta.

Suihkutin itseni nopeasti ja menin keittiöön jossa Terhi istui täydessä vaatetuksessa kahvinkeittimen poristessa. - Meän pitää varmaan jutella siitä viimeöisestä, Terhi sanoi kun mä istuin vaikeana pyyhe päällä pöydän ääreen. - Niin, mä sanoin enkä uskaltanut katsoa siihen. - Se oli hienoa, ja me molemmat taidettiin tarvia sitä, Terhi sanoi ja vilkuili myös kiinnostuneena pihalle, tai ainakin leikki kiinnostusta. - Mulla oli todella ihanaa, sain sanottua ja teki mieli purra huulta saman tien. Terhi terästäytyi ja katsoi minua totisena kasvoille. - Se oli parempaa kuin miehen kanssa, Terhi sanoi ja punastui heti sen sanottuaan.
Olimme hetken hiljaa, sitten tunsin jotain reidelläni, jalka. Varovasti varpaat siirtyivät ylemmäs ja kaivoivat tiensä pyyhkeeni alle. Pieni kosketus klitorikselle ja olin räjähtää halusta. Miksi Terhi kiusasi kun ei selvästikään aikonut rakastella kanssani. Suljin silmät ja keskityin jalkaan joka oli haarojeni välissä, hyväilemässä klitoristani, olisin halunnut enemmän.
Lopulta tein päätökseni, jos Terhi kerran kiusasi niin olen sitten minäkin häpeämätön. Irrotin pyyhkeeni ja vein toisen käteni rinanlleni. Hyväilin nänniä ja huokailin. Tunsin että minun olisi pakko saada jotain sisääni, joten vein toisen käteni alapäähän. Sinne ei mahtunut Terhin jalan vuoksi, joten tympääntyneenä härnäämiseen työnsin sen pois ja jatkoin sormillani, työnsin kaksi sormea sisääni ja hyväilin peukalolla klitorista. Pidin silmiäni koko ajan kiinni, joten en voinut tarkkailla Terhin reaktiota. Olin keskittynyt lähetyvään huippuuni niin että yllätyin todella kun tunsin suudelman. Avasin silmäni ja katsoin Terhiä. - Viimeinen kerta, Terhi sanoi ja veti käteni pois alapäästäni. Seurasin orjamaisesti Terhiä makuuhuoneeseen, mutta tälläkään kertaa hän ei päästänyt minua vähällä, vaan työnsi sängylle ja laittoi ceedeelevyn soimaan.

Terhi pyöritteli lantiotaan ja hyväili itseään, sitten hän riisui toppinsa, alla ei ollut rintaliivejä ja tiesin että koko pukeutuminen oli ollut vain bluffia. Terhi katseli minua, tanssi viettelevästi ja hyväili omia rintojaan. Hän kääntyi minuun selin ja hyväili käsillään takamustaan farkkujen päältä, sitten alkoi hivuttaa niitä pois, aluhousujakan ei ollut ja katselin terhin ihanaa takamusta. En voinut hillitä itseäni vaan vein käden alapäähäni, hyväilin itseäni katsellessani Terhiä.
Terhi oli ovela eikä antanut periksi vaikka olikin alasti, hän keinui ja tanssi musiikin tahdissa tehden minut hulluksi jumalaisella vartalollaan.
- Terhi tule tänne, pliis, pyysin ja katsoin anelevasti. Terhi virnisti ja keinui luokseni, tullen päälleni, suutelimme pitkään. Terhi laskeutui alemmas ja alkoi suudella rintojani, samalla hän hyväili minua käsillään ja olin tulla hulluksi halusta. Terhi nousi istumaan päälleni, häpymme olivat vastakkain. Terhi hyväili minua käsillään pitkään, kuljetti sormia pitkin ihoa ja välillä hyväili nännejäni puristellen niitä pienesti. Huohotin Terhin alla enkä tiennyt miten päin olisin.
Terhi alkoi liikkua ja minä nousin kuin käskystä ylemmäs sängyllä, niin että Terhi mahtui jalkopäähän, pää lantioni kohdalla. - Tule mun päälle, mä haluan maistaa sua, sanoin Terhille mutta se pudisteli päätään. Heti sen jälkeen tunsin kielen klitoriksellani, vavahdin rajusti ja vinkaisin, Terhi piti käsillään kiinni reisistäni tehden liikkumisen mahdottomaksi, hän nuoli minua kovakouraisesti alapäästä ja näykkäsi klitoristani, vielä nuolaisu perään ja minä olin valmis orgasmiin. Terhi irrottu toisen kätensä reideltäni ja vei sen sisääni kun huomasi orgasmini. Terhi koukisti sormeaan ja vei sen g-pistelleeni, huudahdin mielihyvästä. Makasin hetken aikaa paikallani ja kun supistelu lakkasi Terhi otti kätensä pois, hän antoi suukon alapäälleni ja nousi sängyltä. - Hei, mä haluun maistaa sua, sanoin Terhille mutta se virnisti vain ja alkoi pukeutua. Makoilin sängyssä lamaantuneena haarat levällään kun Terhi puki, pakaksi tavaransa ja lähti.
Olin saanut ihanan orgasmin mutta oloni oli siitä huolimatta hyvin vajaa, Terhi ei ollut halunnut minua, hän oli vain antanut minulle itsensä. Otti päähän todella rajusti, mutta niin siinä vain kävi.

0

3388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

        Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
        Maailman menoa
        272
        2823
      2. En sitten aio sinua odotella

        Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
        Ikävä
        75
        1496
      3. Muistatko kun kerroin...

        että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
        Ikävä
        43
        1450
      4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

        Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
        Kotimaiset julkkisjuorut
        34
        1240
      5. En vain ole riittävä

        Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
        Ikävä
        25
        1177
      6. Kuka sinä oikeen olet

        Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
        Ikävä
        47
        1170
      7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

        Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
        Ikävä
        6
        1170
      8. Oon pahoillani että

        Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
        Ikävä
        43
        1099
      9. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        21
        1031
      10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

        Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
        Ikävä
        14
        993
      Aihe