Haiseva

hengitys

haittaa suutelua!Mun gimmakaverin hengitys haisee päivittäin ihan hirveelle enkä ymmärrä mistä on kysymys kun suuhygienia on kunnossa?En oo ainakaan vielä kehdannut huomauttaa asiasta koska tiedän että hän loukkaantuu pahasti mutta löyhkä on kerta kaikkiaan uskomattoman paha et kyllä siihen on haettava apua ennemmin tai myöhemmin.

13

8496

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tai dieetti

      Hmm. Voisikohan olla niin, että tyttöystäväsi ei syö tarpeeksi tai on "ketokarppi" eli on laskenut hiilareiden määrän minimiin jolloin saattaapi syntyä ketoositilasta johtuvaa hengityksen haiskahdusta.

    • vinkkejä

      tässä palstalla alempana Henki/haisee ja Henki haisee/haisuliili.

      Aika monella on vaivana juuri nuo risat, joista nousee pahalle haisevia proppuja. Niistä johtuvaan hajuun ei hampaiden pesu auta. Vaiva on ikävä, eikä siihen ole oikeastaan muuta apua kuin risojen leikkaus.

      • haizuli vuan;)

        Mullakin on ongelmana tuo hengityksen haisu..Mistä sen sitte tietää että onko kyse risoista vai muusta? Että meenkö minä lääkärille ihan pokena vaan että "ku miulla nousee kokkareita kurkusta, voisitsie kahtoo miun risat että johtusko se niistä??" ;)


      • ihan
        haizuli vuan;) kirjoitti:

        Mullakin on ongelmana tuo hengityksen haisu..Mistä sen sitte tietää että onko kyse risoista vai muusta? Että meenkö minä lääkärille ihan pokena vaan että "ku miulla nousee kokkareita kurkusta, voisitsie kahtoo miun risat että johtusko se niistä??" ;)

        pokena vaan meet lääkärille. Siellä selviää tilanne (jos selviää).

        Mulle jostain syystä kuitenkin tarjottiin ensin kaiken maailman vaihtoehtoja, joita vois kokeilla ennen kuin risojen poistoa ajateltiin, tai ylipäänsä ennen kuin niiden syyllisyyttä hajuun edes tunnustettiin.. Jos johtuskin vatsasta: nosta sängyn pääpuolta ylemmäs, jolloin vatsahajujen nousu vaikeutuu. Jos johtuiskin ikenistä tai muuten huonosta suuhygieniasta: hammasharjaa, hammaslankaa ja suuvettä enemmän ja hammaslääkärillä säännöllisesti. Jos johtuiskin ravinnosta: mausteet, maitotuotteet, liha, sipuli tarkkailuun. Käytätkö jotain lääkkeitä? Jne jne. Vasta kun sanoin että kaikkea on jo kokeiltu ja ajateltu, eikä mikään auta, niin sitten taivuttiin pitämään syyllisenä risoja.

        Risat eivät mitenkään mahdottoman isot olleet, mutta melko syväuurteiset ja onkaloiset. Miksikö lääkäri ei sitten heti hyväksynyt niitä syyksi?? No, omien sanojensa mukaan, niissä ei juurikaan näkynyt proppuja kun hän katsoi niitä.. Niin,.. Mulla ei just sillon todellakaan ollu NÄKYVILLÄ proppuja, kun näkyville niitä kerty ja tuli yleensä reilummin silloin kun kurkku oli kipeänä. Mutta niissä onkaloissa oli aina enemmän tai vähemmän "tavaraa" haisemassa, jos vain viitsi kaivamaan alkaa. Itse piti siis lääkärille kertoa, että mistä löytyy ja paljonko, että osasi katsoa oikeasta paikasta ja tarpeeksi tarkasti. ;)


    • akka

      Osta apteekista SB12 nimistä suuvettä, ja käske kurlata aamuin illoin, niin haiseminen loppuu.

      • haju

        johtuu risoista, niin ei välttämättä auta.
        Itselläni ei auttanut. SB12 aiheutti suun kuivuutta ja sillä tavoin vain lisäsi hajua.
        Mutta kannattaa tietysti kokeilla. Kaverin haisuliinihenkeen se auttoi, ja siksi päätin minäkin kokeilla.


    • lisäksi

      Pienenä vinkkinä, että hampaiden pesu ei tietysti tarkoita sen hammastahnan levitystä hampaiden pinnoille, vaan niitä pitää sitten myös harjata ne puhdistaakseen. Siis ihan jokainen kerrallaan. Ja kieli tietysti harjataan myös.

      • suudelmat

        voi te kaikki ihanat mahtavat miestenalut, teillä on ihana mahtava elämä edessänne, niin tyttölasten/naisen kun koko elämän suhteen.
        Katsokaa peiliin, ottakaa selvää mitä tyttöystävänne ihan oikeesti toivovat ja kun toteutatte heidän toivenne, vain taivas on avoin. Mutta älkää koskaan aliarvioiku suudelmien ja halauksien voimaa, sen voima on suurempi kuin atomipommin, uskotte tai ette.


    • hammaspeikkoliini

      Kyseessä voi olla myös ientulehdus.. käske sen puhdistaa hampaiden välit hammastikulla. Jos tulee verta niin se on ientulehdus ja lähtee sillä, että putsailee niillä hammastikuilla pari kertaa päivässä. Jos tulee takasin niin ei kun sama operaatio uudelleen.

      • parane

        todellakaan millään hammastikuilla...mars hampilääkäriin jos on ientulehdus, se voi aiheuttaa vakavia tulehduksia ja verenmyrkytyksiä. Miehelleni kävi niin että ientulehdus äityi todella pahaksi ja hän joutui sairaalaan ottamaan suonensisäisiä antibiotteja


    • Munsala

      Jos suuhygenia on kunnossa (ei reikiä, ei ientulehdusta) ja nielu kunnossa (ne risat), ei paljon jää muita vaihtoehtoja kuin aineenvaihdunta. Siihen eivät suuvedet auta kuin hetkeksi, purkka on varmaan halvempaa.
      Kasvissyöjillä tuo on hyvin yleistä! Apteekkikin neuvoo oikeat dropit, myös vegetaarien/vegaanien/mitä lieneekään palstoilla on ohjeita! Joistakin mausteista ja yrteistä (esim. valkosipuli) jää omat hajunsa, mutta ne tuoksuvat tavallisesti myös ihon läpi, pimpsasta myös jos sitä nuuhkaiset.

      • hassu haisuliini

        no ensinnäkin kerro sille tyttöystävälle et sulla summu haisee, ei se voi tykätä huonoo. ei ole kiva suudella sellaista jolla suu haisee, tiedän kokemuksesta. siinä menee halutkin sängyssä. sit hän vois kokeilla bulgarian jugurttia kuukauden kuurin, eli purkki per päivä syödä niin sekin voi auttaa. aina kannattaa kokeilla.


    • vastailija :)

      Hengityksen hajun välttämiseen on monia keinoja: huolellinen hampaiden pesu, hammaslangan käyttö, kielen pesu, joka on erityisen tärkeätä, sekä purkan syöminen/kurkkupastillit.
      Näin pysyvät hammaspeikot ja ientulehdukset poissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      381
      3591
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      129
      2529
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      127
      1792
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1270
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1137
    6. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      50
      1125
    7. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      162
      1104
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      63
      1074
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      908
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      50
      882
    Aihe