Mielialalääke

ja orgasmi

miten teillä muilla on kokemuksia siitä, että syötte masennuslääkkeitä?
Niillähän on negatiivinen vaikutus etenkin naisten orgasmiin.
Harmittaa vaan kun ei näistä asioista puhuta suoraan, sillä minä sain ennen aina muutamassa sekunnissa sähköhammasharjalla.
Mutta kun aloitin lääkityksen, ei tullut millään ja tuntuu että jopa vahingoitin klitoristani koska niin kauan jurrutin harjalla..
Sen jälkeen on ollut lieviä kipujakin klitoriksessa, mutten kehtaa kertoa niistä lääkärilleni..
Kellään samanlaisia kokemuksia?

11

2959

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokemusta on..

      Itse olen mies ja olin aikoinaan muutaman kuukauden lääkekuurilla.
      Mielialalääkkeet vaikeuttivat orgasmin saamista huomattavasti.
      Sai painaa ja painaa, eikä millään meinannut päästä "loppuun asti".
      Ei yhtään kivaa.

      • Yrittänyt ;)

        Tutkitusti mielialalääkkeiden pitäisi vaikuttaa orgasmin saantiin. Itse kävin alan lääkärillä hakemassa apua liian herkkään laukeamiseen, ja kirjoitti reseptin näille napeille ja vakuutteli että kyllä alkaa orgasmi viipymään. No minä niitä syömään, parin kuukauden kuuri. Eikä mitään vaikutusta mihinkään, ei orgasmin kestoon eikä mielialaan. Sitten kokeiltiin vielä eri merkkistä lääkettä, mutta sama juttu, vaikka koitin sitten vielä ottamalla jopa melkoisia päiväannoksia.
        Eli koomista ja yhtäaikaa murheellista omasta puolesta lukea, kuinka tehokkaasti toimii tässä mielessä muilla, jotka eivät sitä kaipaisi, ja taas minulla kun piti toimia niin ei todellakaan.
        Sellaisen muuten huomasin, että kun kuurin oli lopettanut, niin parin viikon ajan oli jonkinlaisia lieviä vierotusoireita: Näkökentässä kävi silloin tällöin kuin pieniä räpsähdyksiä, vähän samantapaisia kuin joskus oikein väsyneenä.


    • Nimetön

      Lopetin lääkkeiden käytön kun potenssi alkas laskeen eikä enää joka päivä seisonut. Nois lääkkeissä on pahat sivuvaikutukset. Rupesin vetämään piippua niin ei seisokki meinnannut laskea koko päivänä.

    • ..minä..

      Lääkkeet pois ja tilalle hikiliikunta 4x/vk ja rasvaton ja sokeriton ruokavalio. Masennus vähenee ja seksikin luistaa paremmin.

    • asiasta tietävä, ei omaa ko...

      Mielialalääkkeillä - vaikka aika hyvin siedettyjä ovatkin - on myös haittavaikutuksia, kuten orgasmiongelmia. Etkö voisi "rohkaista luontoasi" ja ottaa asiaa puheeksi lääkärisi kanssa. Hänellehän näistä asioista puhuminen ei varmaankaan ole eka kerta. Lääkkeen vaihto saattaisi asiaa helpottaa.

    • eronnut lähes hajonnut

      Juu meil meni seksi ihan pois ohjelmasta. Kerran kuussa oli liikaa ja se oli mulle liikaa. Ero tuli.

      Vaikuttaa pidemmän päälle ainakin joillekin siten, että halut hävii kokonaan. Humalassa saatta panettaa mutta se on sit sitä...

      Puhu lekuris kanssa ja mieti asiaa. Mun exälle oli ne ryynit tärkeämpi kun seksi.

    • ei ole sellaista

      lääkettä löytynyt joka ei vaikuttaisi orgasmin saamiseen ja sitä kautta potenssiin. Lääkäri vain paasaa että kyseessä on viivästynyt siemensyöksy, ei "kyvyttömyys", mutta on se aika pitkälle viivästynyt kun ei useampaan kuukauteen saa, vaikka kuinka vatkaisi.

      Ei auttanut kuin lopettaa itse niiden syöminen ja koittaa vain pärjätä ilman. Ei todellakaan hyvin mene ilman niitä, mutta mitä vitun väliä tällä elämällä sitten enää on jos yksi suurimmista asioista eli seksuaalisuus ja kyvyt otetaan ihmiseltä pois? Ensin on koko elämä vituillaan ja sitten vielä pilataan ainoa toimiva asia, eli seksi ja sitä kautta vielä pistetään puolisokin kärsimään puutetta ja hätää!

      Söin noita mömmöjä puoli vuotta, mutta niiden vaikutus orgasmin saamiseen kesti vielä kahden vuoden ajan lopettamisen jälkeen jolloin en pistänyt yhtään mielialanappia suuhuni. Tottakai se vaikutti tietysti potenssiinkin! Eihän se keppi tosiaankaan jaksa seisoa jos mielessä on pelkkä vitutus siitä kun pelit ei toimi.

      Nimittäin, vaikka tässäkin vain yksi ihminen niitä lääkkeitä söi, niin se vaikutus ei jäänyt ainoastaan minuun, vaan myös vaimoni kärsi!

      En saata edes kuvitella kuinka monta perhettä, nimenomaan nuo lääkkeet ovat hajottaneet, kun käyttäjällä on mennyt kyvyt tai kiinnostus kokonaan. Siinä olisi tutkimuksen aihetta kyvykkäälle lääkärille.

      Ja en saata kuvitella niidenkin nuorten määrää jotka eivät uskalla kertoa lääkärilleen tai psykologilleen sitä että halut tai kyvyt ovat menneet, ja sitten vain hiljaa kärsitään masennuksesta kun seksuaalisuus on tuhottu.

      Joillakin nuo lääkkeet ovat auttaneet ja joillakin jopa parantaneet kykyjä, mutta aika harvassa ne kommentoijat kuitenkin näissä keskusteluissa ovat. Tuntuu siltä että suurin osa ei vain uskalla kertoa lääkärilleen totuutta lääkkeiden seksivaikutuksista.

      Sinulle sanon että kerro heti lääkärillesi tuosta ongelmasta (eli varaat ajan sitä varten) ja vaadi sitä että lääkkeet vaihdetaan. Jos olet käyttänyt lääkettä yli kaksi kuukautta, kyvyt ja halut eivät tule enää takaisin. Nimittäin niissä ohjeissakin sanotaan että sivuoireet kestävät yleensä alle kaksi kuukautta ja sen jälkeen ne häviävät. Jotkut sivuoireista eivät häviä ja ne jäävät päälle jolloin lääke pitää vaihtaa.

    • mutta tarkoituksella

      ...jätän ne välillä "hyllylle" ja olenkin sitten todella orgasmialtis eli saan helposti.
      Tapaan rakastajani ensi viikonloppuna ja jätän loppuviikon lääkkeet ottamatta. Lääkityksen aloitan taas maanantaina. Nämä lääkkeet eivät ole minulla kovin vahvoja ja syön niitä vanhan trauman takia vähän kuin back upina.
      Mut ne vaikuttaa todella paljon. Kiihotun kyllä johonkin pisteeseen saakka mutta en pääse huippuun.

      • ei osaa...

        ... muuta kuin kirjoittaa lääkkeitä. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia mieliala lääkkeitä vanhan trauman aiheuttamaan masennukseen. Mistään ei ollut mitään apua. Nykeyisin en syö mitään lääkkeit.

        Menee paljon paremmin. Olen yrittänyt panostaa ihmissuhteisiin, terveelliseen ruokavalioon, liikuntaan ja riittävään uneen. Toimii ainakin miljoona kertaa paremmin kuin lääketehtaiden aivopesemien puupää psykiatrien määrämät lääkkeet. Kysymys ei ole muusta kuin bisneksestä jota ei ole juurikaan kyseenalaistettu kun ihmisllä ei ole aivoja millä ajatella. Itsekin olin aivoton noin 10 vuotta. Nyt olen viisaampi ja omaan huomattavasti enemmän tervettä ja kriittistä ajattelua. Lääkkeet ei ole ratkaisu vuorovaikutus ongelmiin, huonoon itsetuntoon, stressiin yms. Nänä jutut työstyy ajattelemalla ja puhumalla, ei lääkkeillä.


    • mulla myös..

      Tai ehkä "halut hukassa" on väärä sana, koska kyllä mulla haluja on useinki, kiihotun ties vaikka mistä (jos ajattelen tai näen tai kuulen jotain..) mutta sitten kun joku oikeasti mua koskettaa (tai itse kosketan) niin ei tunnukaaan miltään. Ja tämä alkoi juuri mielialalääkkeen aloituksen jälkeen, oon kohta vuoden syöny sitä. Ei mulla edes ole iso määrä sitä lääkettä mut näköjää vaikuttaa! Mä en meinaa millään saada kosketuksesta nautintoa vaikka kuinka yrittäisin ja ehkäpä juuri siksi myös minulla klitoris joskus kipeytyy. Muutenkin tuntuu että alapää on paljon hellempänä ja herkempänä hankauksen aiheuttamalle ikävälle kosketusaistimukselle.. Mun tapauksessa mähän en ole vielä edes aloittanut seksielämää, tai siis että sillä ei vielä ole kiire, koska miehen kanssa vasta tutustutaan, mut kyllä me pari kertaa ollaan yritetty, mutta ku mulla vaa on lisäks viel sellanen ongelma että mulla on "tiukat paikat" enkä mä saa edes sormee työnnettyä sisääni (en siis mitään..) Juu, mitenkähän tästäkin eteenpäin..

    • Anonyymi

      En ole itse suhteessa mutta oli pakko aloittaa lääkkeet, kun päivittäiset, hirvittävät ahdistuskohtaukset eivät loppuneet ja oli pakko käyttää rauhoittavia joka päivä. Ja juu, ei auttanut terveellinen ruoka eikä hikiliikunta. Jos mulla olisi kumppani eikä hän kestäisi muutamaa kuukautta ilman seksiä ja suhtautuisi asiaan niin, että "sille on ryynit tärkeempää" niin se kumppani saisi mennäkin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe