voittoporukka

sherlockH

vakiossa löytyi tänään vain yksi 13 oikein tulos.
voittoporukan sivuja kävin nuuskimassa ja sieltähän se pelattu rivi löytyikin. 200.000 euroa puhtaana käteen, paljonkohan porukka ottaa siitä itselleen? onko kukaan ollut mukana näissä porukoissa? jos on niin ei muuta kuin vilpittömät onnittelut.

5

1271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • saamaton

      Noh niin se taas kävi Voittoporukka nappas hyvät rahat ja kai niillä niitä qalavoittojakin on .Pitäisköhän mennä porukkaan mukaan pitää alkaa selvittämään.

      • kannata

        mennä ei sieltä mitään saa vaikka päävoitto tulisikin. onhan siellä vakiossa melkein kaikki mahdolliset rivit.


      • voittoporukkalainen
        kannata kirjoitti:

        mennä ei sieltä mitään saa vaikka päävoitto tulisikin. onhan siellä vakiossa melkein kaikki mahdolliset rivit.

        Olen voittoporukassa ollut mukana nyt puolisen vuotta ja voin kertoa faktaa omalta osaltani. Ensinnäkin vakiossa ei ole mukana "melkein kaikki rivit" eli tällä kierroksella 84 tuhatta riviä, kun mahdollisuuksia on melkein 1,6 miljonaa riviä. No voitto tärähti eli kympillä lunastus tullee olemaan noin 120-130 euroa nopeasti laskettuna. Onko se sitten kannattavaa voi jokainen miettiä, sillä miinuskierroksia tulee valtaosa. Ravit ovat olleet yhtä kevään isoa pottia lukuunottamatta kuivia kierroksia. Monarit osuu ehkä joka toinen kierros, mutta voitot ovat tuolloin käytännössä korkeintaan tuplia-triploja sijoitettuun määrään eli kympilä takaisin 11-30 euroa. Ei siis kultakaivos, mutta pientä jännitystä elämäänsä saa. Tosin itseäni kiinostaa suuremmat kalat kerralla, joten saatan poistua porukasta ja elätän jatkossa vain itseäni ja Veikkausta, sillä omatoiminen monari on kannattavaa, sen olen todennut, syteemini antaa n. 25% voiton sijoitetulle pääomalle!


    • mä vaan

      Niin itse olen pyörinyt mukana jo vuosia.

      Alussa voitot tuntuivatkin voitoilta, nyt porukkaa on aikas paljon mukana, joten josko kympillä kahdella pelaa, niin voitot aika pieniä vaikka tulisi satojatuhansia kuten nyt.

      Vakiota oli pelattu 21 000 eurolla tänä viikkona, joten siitä voi tosiaan laskea että oma panos noin kymmenkertaisesti takaisin, toki tuli alavoittojakin ihan kivasti joten noin 13 kertaa oma panos.

      Hyvin on mennyt kuitenkin vaikkakin kuiviakin kausia on osunut. Protestiajalla on aika usein voittoja, joten sen 22 päivää joutuu odottelemaan kuten nytkin. Tosin monta kertaa maksavat aiemmin pelitilille. Jatkuvaa "sadetta" ollut vimeaikoina, joten ei haittaa tuo 3 vkon aika. Ensiviikolla tipahtaa useita voittoja tilille.

      Vaan ei tuolla pääse rikastumaan (toden teolla), ellei pelaile isoilla panoksilla ja ainahan on riski ettei osukaan pitkiin aikoihin.

      • ...on kiva pelata

        Tjoo... silloin alussa vaan saatto tulla kymmenenkin kierroksen tappioputkia, et riskitkin oli isommat ja isoja voittoja tuli harvemmin. Vakiossakin kokonaispanos oli jotain 300 euroa pitkään ja turpiin tuli välillä puolikin vuotta. Sijoitusmonarissa voitot on muuten välillä isompia, välillä ihan paskoja.

        Nyt se osa porukasta joka on nostanut panoksia sitä mukaa kun voittoja on tullut takoo sitten suuria euromääriä ja ne on jotka on pistäneet voitot taskuunsa ja jatkaa kympillä pelaamista saa tietysti vain tuoton sijoitetulle pääomalle. Niinhän se on kaikessa sijoitustoiminnassa. Ja jos se sijoitettu pääoma on euromääräisesti pieni, niin eihän se voittokaan euroissakaan voi olla kauhean iso. Voittoporukka on siis enemmän sijoitustoimintaa ( ja tällä hetkellä vissiin pörssiäkin turvallisempi sijoituskohde) kuin jotain onnenkantamoisen lottoamista.

        7 suurinta voittoa vuoden sisään bruttona jotain 1,75 miljoonaa euroa ja suunnilleen joka viikko osuu jotain pienempää, joten pakkohan siellä on porukalla nyt olla voittorahoja takana millä pelata. Voittorahojen sijoittaminen muuten ei oo ongelmapelaamista ku kateellisten mielestä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe