kidutus voide

sissossusu

Mitä sellaista voidetta voisi käyttää turvallisesti genitaaleissa, nänneissä ja anustapissa joka aiheuttaa kirvelyä/poltetta? Jokin desifiointiaine kenties???

16

5385

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmm*

      perusvoide johon sekoittaa ripauksen chili/inkivääri-maustetta? kokeile esim. kädelle ensin miltä tuntuu...

      • gestapo

        Tiikerisalvaa.
        Loytyy hyvinvarustetuista terveys ja luontaistuote kaupoista. T hitler


    • kokemukset

      Vicks VapoRub- salva kuumottaa melko mukavasti ja vaikutus kestää noin puoli tuntia, riippuu käyttömäärästä.
      Salvaa laitetaan terskan ympärille ja kulli työnnetään pilluun tai pyllyyn, toimii myös liukuvoiteena. Käytön jälkeen ei kannata heti nuolaista, tuntuu muuten kielessä melkoisen tuliselta.
      t. kokeilija

    • kjhgfds

      Halpaa ja saa apteekista. Tarkoitettu peräpukamiin, joten vaaratonta limakalvoille.

    • Ex-murkku

      ...hammastahna! Tulipa tuommottinen havainto mieleen murkkuajoilta.

      • tuntuu

        IcePoweria myyvät apteekit, hierojat, fysikaaliset hoitolaitokset ym. On ns. kylmävoide ja maksaa apteekissa 9 € tuubi. Aiheuttaa limakalvoilla aikamoisen tunteen...


      • kusella
        tuntuu kirjoitti:

        IcePoweria myyvät apteekit, hierojat, fysikaaliset hoitolaitokset ym. On ns. kylmävoide ja maksaa apteekissa 9 € tuubi. Aiheuttaa limakalvoilla aikamoisen tunteen...

        Joskus laitoin sitä Ice poveria niskaani, pesin käteni ja kävin kusella.

        Vaikka saipaulla pesin kädet, ja vain pidin kullia hellästi kädessä, levisi ilkeä kirvely haaroihin jota kesti n. vartin ehkä.

        Jutttelimme että vois olla raju herätys sammuneelle kun heräis kulli hyvin tuolla voiteella käsiteltynä esinhan altakin.

        Kai ois lasaretin paikka, luulisin.

        En suosittele genitaaleihin.


    • AlistuvaSubityttö

      Lyhyt kestoista/tarvittaessa helposti pois pestävää kuumottavaa ainetta ja tunnetta kaipaisin klitorikselleni minäkin. Arka tosin kokeilemaan, kirvelyä pelkään ehkä. Mitään vinkkejä vielä?

      Joissakin vesiliukoisissa liukuvoiteissa on jotain joka ihan hetkellisesti kuumottaa ja se on ihanaa.

      • Kipuonkivaa

        Ihanaa ajatella nättiä tyttöä kiemurtelemassa kun klitorista polttelee ja tykyttää. Sitten ehkä vielä läpsiä takamukselle tuntemusta helpottamaan. Noihin kriteereihin en tiedä rohtoa mutta chiliä suosittelen. Älä ainakaan käytä mitään sokerista tai hapanta. Niistä tulee ongelmia.

        Chilin kanssa saa kyllä olla varovainen annostuksen kanssa. Voi mennä helposti kidutuksen puolelle. Sopivasti laimennettuna mukavan lämmin kihelmöivä tunne. Liian vahvana sietämätön polte, vaikka silloinkin vaaraton. Vaikutus kestää n. 5min mutta pois pesu ei juurikaan auta. Rasvainen voide ehkä hieman.

        Kokeile ensin peräaukon ympärille. En ole nainen, mutta mukava lämmin kihelmöinti siellä voisi olla hyvä lähtökohta klitoris kokeiluille. Itse olen pistänyt esinahan alle. Saa hyvät tykytykset. Käytä tuoretta chiliä, älä pulveria. Pulveri reagoi arvaamattomasti. Laimenna vaikka liukuvoiteeseen


    • Veera5

      Aloe vera heat lotion

    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      Toimisiko emättimessä jauheeksi murskatut väkevät pastillit tai kosteudesta poksahtelevat karkit/murot?

    • kokeilin chilijauhetta eilen, kuumotteli noin puol tuntia kivasti, sit koitin tiikerisalvaa muutaman tunnin päästä, sekin oli aika hyvä mut ei ihan niin voimakas, tänään testasin tuoreen chilin ja se oli kans hyvä, mutta ehkä kuitenkin tuosta jauheesta sain voimakkaimman.

      • Kipuonkivaa

        Voimakkuus riippuu tosiaan huomattavan paljon lajikkeesta. Parhaiten ovat omissa kokeiluissa toimineet vahvat lajikkeet reilusti laimennettuna. Niistä tulee hallitumpi polte. Jos jauhelinjalle lähtee, voi myös kokeilla cheyenne pippuria siinä on eri vaikuttava ainesosa. Yhdistelmät voisi olla myös mielenkiintoisia. Niitä en ole kokeillut.


      • okei joo niin se olikin mietoa chiliä se tuore chili kun kaupassa ei sillon ollu väkevämpää tarjolla. pitää kokeilla vielä vahvempaa kun tulee vastaan.


    • Tuli vaan mieleen että joku kutituspulverikin vois olla aika kiduttavaa mut mitä vois käyttää kutituspulverina😊. Kihomadot ja sellaset ei tietty kiinnosta. Joku mikä ei kans aiheuttas mitään haittaa oikeesti mut ois jonkin aikaa tunne et pitäs raapia kun se kihelmöi mut sit pitäs olla raapimatta.

      • Luomuhieronta

        Joskus penskana tehtiin kutituspulveria kuivaamalla ja jauhamalla ruusunmarjan sisältä saatavaa nöyhtää. Sekin ärsyttää ihoa pienin väkäsin ja piikein kuten moni muukin kutituspulveri. En välttämättä itse laittaisi.

        Jos madot ei kiinnosta niin miten olisi koppakuoriainen. Lasi pimperon päälle ylösalaisin ja sinne iso lihava koppakuoriainen. Tarraa muuten jaloillaan tiukasti ja pyörii ympäriinsä ulospääsyä etsiessään. Entistä parempi sänkyyn sidottuna ja kumppanin tekemänä.

        Kertokaa naiset ihmeessä miltä tuntuu jos kokeilette. Koppakuoriainen on jo tavallisella iholla kävellessään niin paha että ei sitä tahdo ilman hepulia kestää. Klitoriksella varmasti mielenkiintoinen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1656
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1285
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1148
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1136
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1031
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      952
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      937
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      824
    Aihe