uskosta puuttuu varmuus

------------

Uskosta puuttuu Jumalan ja Jeesuksen Sanan Varmuus!

























-
Tämä ei ole provo eikä uskovaisten vastaisuus vaan osoitus uskon ja tiedon olemassa olosta ja niiden eroista ja seurauksista.
Olen valmis korjaamaan tekstin ajatuksien sisältöä asiallisten perustelujen pohjalta ja suunnittelen asiallista ja tiivistä tekstiä jonka tarkoitus on lyhyesti valaista lukijalle tärkeä tieto ja jakaa ymmärrystä siitä asiasta jota tämä teksti koskettelee. Tekstin voimakkaat ilmaisut ei ole tarkoitettu osoittamaan uskovaista ihmistä yksilönä vaan ilmaisun tehostamiseksi lyhyesti ja ymmärrettävästi.
Ja vaikka tässä tekstissä tulee esiin arvostelun kohteena vain kristinusko niin se ei tarkoita etteikö muissakin uskonnollisuuksissa olis samoja puutteita ja toiminta periaatteita. Kristinusko on tässä kohteena sen vuoksi koska todennäköisesti juuri siihen ryhmään kuuluvia täällä eniten vierailee.
-

Kristinuskossakin puhutaan lähimmäisen rakkaudessa kauniisti ja sitten rakastetaan lähimmäisiä hengiltä älä tapa käskyn vastaisesti; saatanallisesti; murhaamalla jopa omia uskovaisia kuten kristinuskon historia osoittaa.

Meidän kaikkien tulee opetella erottamaan usko ja tieto toisistaan.
Ja tuon oppimisen helpottamiseksi olisi suotavaa, ettei lapsille, nuorille opeteta mitään uskonnollisuuksia ennenkuin he osaavat erottaa uskon ja tiedon toisistaa.
Tuon perus taidon oppinut nuori saa kehittyä tasapainoisempana ilman niin suuria ristiriitaisuuksia kuin heille nykyisin annetaan ja jopa pakolla opetetaan joka on samaa kuin aivopesua jossa lapselta varastetaaan Luojan antama sielun mielen yhteistyön rikkominen.

Uskossa uskotaan jonkin asian olevan niinkuin luullaan/uskotaan/oletetaan ja niinkuin esimerkiksi kristinuskokin opettaa.
MUTTA
Jumalan ja Jeesuksen Tahdon Tietoudessa on varmuus joka uskossa/uskosta puuttuu.

Käytännön esimerkki asian helpommin ymmärtämiseksi.
Kun lapsille, nuorille opetetaan älä tapa käsky niin uskotaan sen olevan kielto, siis ei tiedosteta sitä muuna kuin opettajan herran opetuksena ja se johtaa siihen, että uskossa olevista voi kouluttaa murhaajia ja murhauttajia ja tämän totuuden näette kristinuskon historiassa. Jeesuksen seuraajista alkaen Paavalinsa tuella kristinusko on murhannut ja murhauttanut satoja miljoonia ihmisiä.
MUTTA
Jumalan ja Jeesuksen Tahdon Tietouden ymmärtäneet sielut tietävät varmuudella että älä tapa käskyssä on ehtodon Jumalan ja Jeesuksen Tahdo ettei saa tappaa ja tapattaa tai edes tukea heitä jotka rikkoo sitä käskyä vastaan.
Tuon varmuuden voitte helposti tarkistaa jopa raamatun UT:stä koska Jeesus on älä tapa käskynkin vahvistanut.
Jolla on tuon käskyn suhteen erillainen käsitys uskovaisena, opettajana, tai jonkun muun edustajana; esimerkiksi saatanan edustajana; ei ole Jumalan ja Jeesuksen Tahdon Edustaja vaan palvelee herra saatanaa.

Kun nuorille älä tapa käskyä opetetaan, niin turmelemattomaan sieluun tehdään järkyttävä ristiriitaisuus kun murhaaja/murhauttaja opettaa älä tapa käskyä! ja opettaa rakastamaan lähimmäistä ja sitten vielä tulee rintamallekin rukoilemaan murhaajaksi koulutetulle voimia vaikka uhreina on syyttömiä lapsiakin! Tuo on uutisten tuomaa faktaa asiota nuorten eteen tänään asetetusta maailmasta ja sen tapahtumista.

Kun oppii ymmärtämään harhauttajan (joka esiintyy valkeuden enkelinä) kierouden niin tietää mitä tietä kulkee.
Monet ei kumminkaan asian ymmärtäneenä palaa oikealla tielle koska ovat sielullisesti niin turmeltuneita jo etteivät tahdo tunnustaa palvelevansa sielullisesti väärää herraa. Senkin herran palveleminen on sallittua koska meillä on uskovapaus.
Kysymys on kuinka paljon meidän tulisi vaatia valtiovallalta lasten ja nuorten koulutuksen suhteen parannusta jotta tulevat sukupolvet oppisivat erottamaan uskon ja tiedon toisistaan ja voisivat itse suojautua harhauttaa vastaan!?!
Eikä kenenkään mielestä ole oikein, että jokainen itse saa valitat tiensä oppineena; tietoisena uskon ja tiedon olemassa olosta ja seurauksista valinnan suhteen.
Mielestäni on selvää että jokaisella ihmisellä tulee olla oikeus itse valita tiensä uskon ja tiedon oppineena ilman lain voimalla pakkosyötettyä saatanallisuuksien jatkuvuuden tavoittelevaisuutta kuten tänään suomessakin toiminta tapahtuu.
Ennen oli otettava pakkokaste ja pakkousko jos halusi elää! Nyt kun ihmiset ovat itse oppineet lukemaan joka älä tapa käskynkin niin nyt sitä käskyä rikotaan tappamalla ja tapattamalle ihmisten sielut manipuloimalla lapsien mielen koska sieluun ei voi ulkopuoliset vaikuttaa niin se turmellaan väärillä opeilla jotta ihminen saadaan toimimaan harhauttajan tahton mukaisesti jopa Jumalan ja Jeesuksen vastaisesti.
Tosin internetti on tuomassa uutta valoa ja toivoa nuorille tämän asian korjaamiseksi vaikka monet tahot; etenkin kristinuskon piirissä toimii internettiä vastaan ja tekevät kaikkensa estääkseen Jumalan ja Jeesuksen Tahdon Tietouden olevan esillä.

===
Syventävä lisäys.
Jotku teistä varmaan miettii kuinka tämä kristinuskon "valta" ihmisen sielussa on mahdollista esimerkiksi älä tapa käskyn suhteen!

Lyhyesti kuvattuna voin kertoa että kristinusko (uskonsuunasta riippumatta) opetuksineen asettuu ihmisen mielessä Jumalan ja ihmisen väliin.
Ja siten manipuloitu mieli estää ihmisen sielun ja Jumalan välisen yhteyden.
Ja kun se yhteys on poikki niin ihmisestä tulee välissä olevan harhauttajan "herraa" palveleva ja luulee/uskoo sitä saatanan asialla olevaa Jumalaksi.
Jos näin ei olisi, niin maailmassa ei olis kristinuskonkaan toimesta tapettu ja tapatettu tai murhaajaa avustettu satojen miljoonien ihmisten murhaamisissa.
Tänäänkin kuolee lapsia, naisia ja miehiä maailmalla joissa kristinuskon sotilaspapit tekee kristinuskon herraa palvellessaan työtään tukien murhaajia rikkomaan älä tapa käskyn Jumalan ja Jeesuksen Tahtoa. Olen vakuuttunut että heidän, joita murhaajiksi kutsuin; joukossa on suurin osa sellaisia etteivät tapa ja tapata omasta tahdosta vaan saatanan tahdosta ja uskovaisinakin, uskovaisina koska heillä ei ole tietoa eikä yhteyttä Jumalaan vaan Jumalan paikan mielessä vallannut harhauttaja ohjaa ja määrää.

Olen vakuuttunut, että jos/kun nuorelle ihmiselle annetaan mahdollisuus kehittyä Luojan antamilla lahjoilla niin maailmassa Jumalan ja Jeesuksen vastaisuudet vähenee. Lasten ja nuorten vanhemmilla on suuri vastuu ohjata nuoria valitsemaan tulevaisuuden tie...

Tietysti monesta tuntuu pahalta kun kristinuskoa osoitan mutta jos laitatte asiat Jumalan ja Jeesuksen Tahdon mukaiseen järjestykseen mielissänne niin tiedätte että maailman suurin murhaaja ja murhauttaja on opeillaan itselleen sen aseman hankkinut, älä tapa käskynkin vastaisesti. Ja kun sen on hankkinut niin on samalla itsensä tutkinnan alaiseksi asettanut.

Mieti, kenen tahtoa sinä tuet ja kenen tahtoa tahdot tutkittavan mutta ei sitä tarvitse täällä kertoa.. uskon vapaus on oikeutta vaijeta sillä on asioita jotka ovat ihmisen ja Jumalan Valtakunnan välisiä eivätkä kuulu toisille.

3

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nörkki

      Täyttä hubaa

      • ------------

        Olet varmaan nuori joka ei vielä ymmärrä että usko on uskoa ja toivoa mutta ei ollenkaan samaa varmuutta sisältävä kuin Jumalan ja Jeesuksen Tahdon Tietous jossa on täydellinen selvyys siitä, että esimerkiksi älä tapa käskyllä tarkoitetaan ettei saa tappaa. Kristinuskossa sen merkitystä JUMALALLISESTI ei ole koskaan ymmärretty vaan ovaty tappaneet ja tapattaneet joka Jeesuksen seuraajat. Ja koska kristinusko on koko olemassa olonsa aikana tappanut ja tapattanut satoja miljoonia ihmisiä, jopa omia uskovaisia, syyttömiä pikkupalsiakin noitaina polttanut niin voimme olla varmoja ettei kristinuskon jumalana ole sama Jumala joka Moosekselle 10-käskyä antoi. Ja siten voimme olla varmoja, että kristinuskossa palvellaan saatanaa jumalana harhautettujen uskovaisten sitä välttämättä ymmärtämättä.
        Jeesus ei ollut kristitty, Jeesus ei alkanut palveleen saatanaa jumalana vaikka saatana kiusasi Jeesusta.


      • Jeesus on mun
        ------------ kirjoitti:

        Olet varmaan nuori joka ei vielä ymmärrä että usko on uskoa ja toivoa mutta ei ollenkaan samaa varmuutta sisältävä kuin Jumalan ja Jeesuksen Tahdon Tietous jossa on täydellinen selvyys siitä, että esimerkiksi älä tapa käskyllä tarkoitetaan ettei saa tappaa. Kristinuskossa sen merkitystä JUMALALLISESTI ei ole koskaan ymmärretty vaan ovaty tappaneet ja tapattaneet joka Jeesuksen seuraajat. Ja koska kristinusko on koko olemassa olonsa aikana tappanut ja tapattanut satoja miljoonia ihmisiä, jopa omia uskovaisia, syyttömiä pikkupalsiakin noitaina polttanut niin voimme olla varmoja ettei kristinuskon jumalana ole sama Jumala joka Moosekselle 10-käskyä antoi. Ja siten voimme olla varmoja, että kristinuskossa palvellaan saatanaa jumalana harhautettujen uskovaisten sitä välttämättä ymmärtämättä.
        Jeesus ei ollut kristitty, Jeesus ei alkanut palveleen saatanaa jumalana vaikka saatana kiusasi Jeesusta.

        Hengellisessä laulussa sanotaan: Siunattu varmuus Jeesus on mun oi mikä onni on pelastetun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe