viattomia tyttöjä

Girl

Minä olin niin ihastunut parhaaseen ystävääni Kataan. Me oltiin aina pelleilty sen asian kanssa. Meille se oli lähinnä hauskaa leikkiä, ja monet kerrat me makoiltiin päällekäin huoneeni sängyllä ja naurettin ja kutitettiin toisiamme. Ei sen edes pitänyt olla vakavaa. Enhän mä edes halunnut Kataa seksuaalisesti. Ajattelin sitä ohimeneväksi.

Ajattelin usein Kataa, joskus liikaakin. Ajattelin, että voisin mennä hänen kanssaan sänkyyn vain sen takia, että saisin häntä kerran suudella. Kuitenkin asiatkin muuttuu.. Joskus kun leikin itseni kanssa, huomasin ajattelevani Kataa. Se oli minulle järkytys, sillä enhän minä tosissani häntä halunnut. Asiat muuttuivat.

Olimme sitten kerran kännissä, juotiin kahdestaan viinaa meidän kämpällä. Vanhemmat olivat mummolassa.

Ja minä kerroin ajatukseni. Kata sanoi, että oli myös ajatellut minua. Se hämmästytti minua. Minun maatessa sohvalla, Kata tuli makaamaan päälleni ja katsoi minua silmiin niin, että huulemme melkein koskettivat toisiaan. Minä tein aloitteen. Painoin huuleni hänen pehmeille huulilleen. Se tuntui taivaalliselta. Näykkäsin Kataa huulesta, hän vastasi suudelmaani ja kiersi kätensä ympärilleni. Hän hyväili niskaani ja haroi hiuksiani. Hän istui päälläni ja otti paitansa pois päältään ja katselin hänen kauniita pyöreitä rintojaan. Kiihotuin. Koskin hänen vatsaansa, käteni liukuivat ylöspäin. Hyväilin hänen rintojaan ja kaadoin hänet alleni. Suutelin hänen samettista kaulaansa, hänen rintojaan ja vatsaansa.

Kata avasi jo housuni nappeja. Hän laittoi kättään housuihini. Minä katsoin Kataa silmiin ja hän hymyili minulle. Hän koski minua arkaan paikkaan, hyväili ja minä näykin hänen korvaansa, hyväillen samalla hänen rintojaan. Sain kouristuksia. Huokailin nyt vuorostaan Katan alla.
Huokailuni yltyi huudoiksi, mukailin Katan liikkeitä, hengästyin ja lyyhistyin.

Nostin Katan hametta ja koskin hänen sisäreitensä pintaa. Kata värähti. Koskettelin häntä ja nostin toisella kädelläni Katan kädet hänen päänsä yläpuolelle. Olin sen verran Kataa vahvempi, että sain pidettyä hänen kätensä ylhäällä vastustuksesta huolimatta. Suutelin ja näykin katan rintoja ja koskettelin häntä toisella kädelläni. Hän oli märkä ja pehmeä. Hän maistui kauniilta. Kauniilta ja ihanalta. Niin täydelliseltä. Tälläistä ihanuutta en koskaan ollut tuntenut miehen kanssa. Kata ulvoi ja huusi. Hän nyki ja rauhoittui lopulta. Me suutelimme ja nukahdimme sylikkäin.

Aamulla heräsin ensin. Keitin kahvia ja päässä jyskytti. Teinköhän sittenkään oikein? Mitä Kata ajatteli? Mitä ystävyydellemme tapahtui? Olisko nyt kaikki ohi. Istuin pöytään juomaan kahvia. Katselin ikkunasta ulos ja ajattelin. Kata tuli huomaamattani takaani ja kiersi kädet ympärilleni. Hänen poskensa oli vasten poskeani. Hän kuiskasi hiljaa:"Älä lähde enää koskaan". Minä hymyilin ja rakastuin.

2

7974

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MicMacster

   Liialliset yksityiskohdat vain pilaisivat kokonaisuuden. Jatka samaan vaatimattomaan malliin

   • näin

    Mielikuvitukselle mukavasti tilaa. Hyvä näin.
    Näistä jää mieleen että nämä voisi olla oikeastikin tapahtuneita.
    Jatka samaan malliin.

    Kukaan muu kuin koskaan seksiä harrastamaton jaksa lukea Timo höylää isolla kalullaan.. kyrpä soutaa vitussa.. hii ääh... huu puuh.. lääh.. lääh.. iiih iih IIIII.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1931
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1258
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   990
  4. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   900
  5. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   877
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   831
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   802
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   768
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   734
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   723
  Aihe