Ajoin Kalossin

...___...

Kävinpä huvikseni moikkaamassa tuttua automyyjää, joka innokkaana istutti minut kalossiin. Almeralla kun ajelen niin ajatteli, että kyllä tuo aina pikku tilaihmeen ostaa, autohan on kuin Yaris, mutta parempi ja halvempi.

No ensiksi ihmetytti muovisuus. Siis japanilaiset on muovia täynnä, mutta korean poika on vienyt tämän muovinmaun uusiin sfääreihin. esim oven kahvat sisäpuolella on sennäköistä muovia, etten usko että -20 asteen pakkasilla tulevat kestämään.

No eikun liikkeelle. Konehan on pieni enkä puhtia odottanutkaan. Mutta laiska kuin mikä. älyttömällä vinguttamisella saa auton pysymään normaali liikenteen rytmissä. Moottorista tulee mieleen vanhat cherryt (1.2)

ajotuntuma epämääräinen. Montut tuntuu kaupunkivauhdissa ja isompaan heittoon rajoitusten sallimissa nopeuksissa ajettuani tuli sellainen katso kenguru loikkaa fiilis. Maantiellä taas tuntuu että perä menee omiaan ja mutkissa tuntuu joustoa etenkin perseessä olevan aivan liikaa, tuntuu kuin perä tippuisi.

No en mikään autotoimittaja ole mutta sanotaan niin että nyt tuli daewoo ajettua ja se riitti. Enpä usko että Suomessa kukaan moista autoa ostaa, vaikka hinta onkin halpa. Ero muihin on valtava ajomukavuudessa ja -ominaisuuksissa.

5

2036

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyi

      Niinpä, ei sillä vanhalla opelin tekniikalla pitkälle pötkitä. Eikä siinä auta vaikka olisi autossa kuinka koreat kuoret. Kulutuskin on kalosissa ja matizissa huomattavasti korkeampi kuin kilpailijoissa. Eli se "halpuus" kostautuu vielä pitemmän päälle. Esim. jos kulutus on 0,8l korkeampi niin 15 000km vuodessa ajavalle se tekee 120 litran eli melkein saman verran euroissa lisää polttoainemenoihin.

      • hyundai parempi

        Niin korealaisista Hyundai päihittää jo monet japsitkin, mutta kyllä Daewoo tulee kaukana perästä. Viitisen vuotta sitten vielä vanhoilla Kadeteilla (Nexia) sitä myytiin, joten kehitystä tietysti tapahtunut, mutta silti. Saksassa ja Englannissa Daewoo on toiminut sillä tavalla, että on tarjottu huimia hyvityshintoja. Ja kaikille ihan pommien omistajille vähintään esim. 2000e, jos vain rekisterissä. Ja Saksan hintatasossa näkee, millaisia ne sitten ovat. Joo eli siis paljon asiakkaiden selvää kalastelua. Ja kun vaihdat Daewoohon niin pysyt merkissä, koska oma myyjä hyvittää hyvin, muut huonosti. Niin se on.

        Matiz on varmasti hyvä vaihtoehto niille, joilla on vähän rahaa käytettävissään ja haluaa kuitenkin uuden auton. Varmasti parempi kuin Suiza Alto.


    • Niki

      Se on niin ajettavuudeltaan kuin mukavuudeltaankin jo ihan eri tasoa. Tosin hintaakin on selvästi enemmän. Sanoisin, että ainoa KUNNON Daewoo on Evanda. Muita voi kuvailla yhdellä sanalla, "Mopo".

    • mutta!

      Älä esittele itseäsi automiehenä ja kommentoi jos omistat ALMERAN! Sehän se vasta muovinen kottero onkin ja läkkipelti senkus kolisee montuissa. Se on muuten hauska se kojelaudan yläpuolinen kotelo Almeroissa, kun ajaa monttuu se räpsähtää ylös...

    • Janski

      Moro!!

      En tiedä mitä autoa olet käynyt ajamassa mutta kyllä oli niin päin persettä selvitetty juttu ku voi olla!! Mä kävin myös ajamassa Kalosin ja tykkäsin kyllä autosta. Kone ei kylläkään ole mikään super tehokas mutta onhan sieltä tulossa uusi 16 venttiilinen kone tohon Kalossiin jossa on jo sitte melkein 100 kaakkia! Mutta ei sitä sentään tarvinu vinguttaa että pysyy normaalissa tahdissa mukana. Ajotuntuma mielestäni hyvä!! En tiedä mistä olet sen kanssa ajanut mutta ei ollut ongelmia montuissa tai kurveissa. Enkä usko että Nissanin omistaja voi paljon mennä moittimaan muita autoja ainakaan ajoominaisuuksista!! =) Olen kyllä kokeillut Almeraakin eikä kyllä ole kovin kummoinen!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11201
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3123
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2974
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1734
    9. 85
      1698
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe