Limiitti

owerri

Voisko täällä ehkä joku kertoa mitä tarkoittaa "limiitti". Esim. lainapapereissa kysytään takaajilta näin:
Muut luottokortit/limiitit euroa
Mitä se tarkoittaa?
Kiitos vastauksesta etukäteen.

3

5497

  Vastaukset

  • Kyseisen kortin luottorajaa. Listattava esim. näin:

   Visa/2000 euroa
   MasterCard/1500 euroa

  • Rajahinta, jolla sijoittaja suostuu ostamaan tai myymään arvopaperin. Voi myös olla luottoraja, jonka puitteissa asiakas saa tehdä kauppaa.

  • Joensuun yliopisto teki tutkimuksen D-vitamiinivalmisteista ja pääsi sen vuoksi myös TV-ohjelmaan. Siinä ohjelmassa tutkija nainen sanoi, että D-vitamiinin määrä on helppo tutkia veren seerumista.
   Miksi tuo tutkija ei tutkinut omassa ja ystäviensä kehossa valmistajien D-vitamiinipitoisuuksia ennen kuin tuli julkisuuteen väärillä (jopa 0) pitoisuuksilla.
   Voi tuota tyhmyyden määrää, josta seuraa, että tutkija joutuu oikeuteen ja voi saada tuomion väärien tietojen levittämisestä sekä korvauksien maksamiset tuotannon (myynnin) menetyksistä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Nyt puhuu koiravideoillaan somemyrskyn nostattanut Aki Manninen: ”Voi taivas tätä touhua!”
  • Big Brother joutui puuttumaan kovin käskyin – Ella ja Arttu hivelivät nukkuvan Samin vartaloa: ”Lopettakaa välittömästi!”
  • Hollywood-kaunottaret pukeutuvat palloihin ja pilkkuihin – lue Seiskan muotipoliisin arvio Keri Russellin, Laura Dernin ja muiden tähtien tyylinäytteistä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   7760