Yoox:ilta tilaaminen?

ehkäpäehkäpä

Onko kukaan tilannu yoox.comista? Olen tässä yrittänyt löytää missä maassa se sijatsee, löysin että Italia onko totta?

Tai yleensä sijatseeko se euroopassa jos se ei sijatse Italiassa? Koska en haluaisi tilata ellen ole varma. Kiva sitten kun lähtee hakemaan pakettia ja tulee hirveä tullivero päälle :/

Millaista palvelu muuten on ollut? Entäs kuljetusaika, ovatko pysyneet niissä ajoissa mitä lupaavat sivuillaan?

7

7241

  Vastaukset

  • Olen tilannut monesti,paketin tulo kestää n.viikko
   myy edellisen sesongin vaatteita valitse maaksi suomi jos ei ole jo valmiiksi maan lippu on ylärivillä eipä kun vaan tilaamaan on muuten nyt juuri free delivery ja paketti tulee kotiovelle eikä tietenkään mitään tulleja

   • Sitten :P


  • Hei

   Olen tilannut Yooxilta paljonkin. Naisten farkut on siellä tosi halpoja (Fornarina jeans) ja koska noi Fornarinat on tehty on Puolassa, niin hinta ja laatu on hyvä. Fornarinan naisten farkkuja kannattaa tilata. Ne on halvat ja hyvät. Ne on sopinu mulle.

   Tilaus kestää 5 vrk eli jos tilaat sunnuntaina, niin saat paketin perjantaina UPS-kotikuljetuksena kotiovellesi. Ne soittaa ovikelloa. Paketti on maksettava siinä samalla - jos maksat postiennakolla. Postista pakettia ei koskaan noudeta. Paketin kulkua voi seurata annetulla koodinumerolla (order status)netistä (missä päin se kulloinkin on tulossa, ettei odota turhaan). Paketit jaetaan yleensä alkuiltapäivästä kotiovelle. Ups voi joskus soittaa, että onko vastaanottaja paikalla, mutta useimmiten ei ole soittanu puhelimella. Jakeluauto vaan ajanu kotiovelle. Maksat ja kuittaat tuotteen saaduksi.

   Mitään tulleja ei nyt EU-alueella tarvitse maksaa tai siellä jonottaa. Toista oli ennen EU:ta. EU:ssa ei sisämarkkinoiden takia saa olla esteitä. Tilanne olis toinen, jos paketti menisi EU-rajan yli kuten USA:sta. Silloin tulis tullaus päälle.

   Postiennakolla maksettaessa tuotteiden yhteishintaan tulee lisäksi noin 20 euroa kuljetuksesta (posti) ja vielä 5 euroa postiennakkomaksu tuotteen hinnan päälle. Luottokortilla ei tätä 5 euroa tartte maksaa.

   Vinkkinä kannattaa tilata iso erä eri tuotteita. Yoox ei toimita samaa tuotetta kuin 2 kpl kerralla samassa tilauksessa. Jotkin tuotteet voi olla lievää kakkoslaatua - siitä syy edulliseen hintaan. Sen näkee tuotteen lapuista, että ne on usein lievää kakkoslaatua. Priimaa myydään kaupoissa, lievää kakkoslaatua postimyynneissä.

   Palautuksesta ei oo kokemuksia. Parhaiten onnistuu, että sovitat esim. jotain tiettyä Diesel-farkkua esim. Stockan One-Wayssä juuri oikean koon selvittämiseksi ja tilaat sen sitten halvemmalla www.yoox.com kautta.

   Rohkaistu, vaan mä oon tilannu sitä kautta vuoden tuotteita ja toi on luotettavin vaatefirma mitä mä oon kokenut kun on vielä toi UPS jakelijanakin.

   Yoox on Italian Bolognassa. Tuotteet tulee sieltä Saksan ja Tanskan kautta lentorahtina, jonka kesto on 5 vrk. kotiovelle toimitettuna tilauksesta.

   • Yritin tässä äsken tilata minun visa elektron kortilla kun yooxilta sen kanssa tilaaminen onnistuu, vai onnistuuko? Onko kukaan tilannut sieltä käyttämällä elektronia?

    Minulla on käytössä verkkopankki elektronilla, pitääkö olla vielä jotain muuta?

    Ja kun asun täällä tuppukylässä ja ainoat vaatekaupat ovat seppälä, lindex ja only niin kokeileminen ei oikein onnistu, tai myykö only diesel farkkuja?
    Lähin stokka on hesassa tai turussa molempiin kaupunkiin matkustan noin 1½ tunnissa.

    Ostin äsken itsellenu huuto.netistä fornarina farkut ja olen ehkä myös tilaamassa saman merkkiset saappaat yooxilta, mutta rahatilanne ei sitä salli (vielä) :D.


   • ehkäpäehkäpä kirjoitti:

    Yritin tässä äsken tilata minun visa elektron kortilla kun yooxilta sen kanssa tilaaminen onnistuu, vai onnistuuko? Onko kukaan tilannut sieltä käyttämällä elektronia?

    Minulla on käytössä verkkopankki elektronilla, pitääkö olla vielä jotain muuta?

    Ja kun asun täällä tuppukylässä ja ainoat vaatekaupat ovat seppälä, lindex ja only niin kokeileminen ei oikein onnistu, tai myykö only diesel farkkuja?
    Lähin stokka on hesassa tai turussa molempiin kaupunkiin matkustan noin 1½ tunnissa.

    Ostin äsken itsellenu huuto.netistä fornarina farkut ja olen ehkä myös tilaamassa saman merkkiset saappaat yooxilta, mutta rahatilanne ei sitä salli (vielä) :D.

    electron pitää aktivoida solossa, jotta sillä voi maksaa ulkomaan maksuja netissä. en muista, missä kohtaa ruksitettava kohta oli, mutta kahlaa soloa, siellä pitäisi olla. jos ei löydy, soita pankkiisi ja pyydä apua.


   • onko aitoa merkkitavaraa vai piraattikamaa?


   • dsll kirjoitti:

    onko aitoa merkkitavaraa vai piraattikamaa?

    on mutta edellisvuoden sesonkia


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääministeri Sanna Marinin menehtyneen Lauri-isän

   rankka elämä - avautui ongelmistaan viimeiseksi jääneessä haastattelussaan: "Olin minä ihan hyväkin isä, kun Sanna oli pikkuinen" https://www.seiska.f
   Maailman menoa
   210
   11942
  2. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   227
   2241
  3. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   99
   2161
  4. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   145
   1951
  5. Martina oli alle vuorokauden Vicin kanssa

   Eskon ja Martinan ig näkee, Vici tuli eilen illalla pitkästä aikaa Martinalle. Martina hyvä äiti laittoi aamulla videota, ovat ihan kaksin Vicin kanss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1613