ku lataa kazaasta videoita nii avatessa sitä se ilmoittaa käyttöoikeuden hankkimisesta jotta voi nähä.. jääkö siitä koneelle mtn tietoo että on katsellu sellasii jos sen käyttöoikeuden ottaa. tai mitä se meinaa oikein ?
kun lataa...käyttöoikeus
min*
0915
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.