Asian ydin, jotka eivät tajunnut (edellinen)

On tässä.

Britney on tottunut jo siihen, että hän elää jatkuvan paineen alaisuudessa ja pilkaajien silmätikkuna.. Erityisesti kolme viimeistä vuotta ovat varmasti olleen vaikeita siinä mielessä, että hän vetäytyi musiikkibisneksestä ja silti tabloidit jatkoivat kirjoittelua keskittyen viikosta toiseen hänen yksityiselämäänsä ja siitä rehellisesti mutta myös valheellisesti ja väritetysti raportoimiseen.

Vaikka itsellä ei olisi niin väliä, nii lapset ovat vanhemmilleen kuitenkin jotain todella pyhää, joita halutaan suojella kaikelta pahalta, ja vaikka omassa elämässään kohtaisikin ongelmia ja rankkoja asioita, niin lapset yritetään pitää niistä erossa, jotta he voivat elää huoletonta ja turvallista elämää.

Voin vain kuvitella, kun pitkän tauon jälkeen vuosia kuvainnollisesti lyöty äiti odottelee lavalle menoa palatakseen musiikkibisnekseen, niin hän saa kuulla, että seuraavaksi ei tulla pilkkaamaan vain häntä, vaan myös hänen lapsiaan julmalla tavalla maailmanlaajuisesti.. Tunnetta ei itseasiassa voi kuvitella, ellei ole omia lapsia, ja ellei ole koskaan joutunut todistamaan heihin kohdistuvaa julmuutta ja nöyryyttämistä - saati maailmanlaajuista sellaista.

En yhtään ihmettele, että Britney vain haluisi esityksen pois alta ja lähteä pois. Sitä ihmettelen, miten Sarah Silverman ja MTV ottavat pilkkaan ja nöyryyttämiseen mukaan kaksi viatonta lasta.

8

755

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuten näkyy..
      • åbogirl

        Britney oli todella poissaolevan ja vihaisen näköinen. Aivan sellaisen näköinen, jota on juuri lyöty vyön alle.


    • åbogirl

      Britney voisi aivan hyvin nostaa syytteen juontajaa vastaan, sen verran törkeää se oli. Olkoon vaikka kuinka "huumorilla" heitetty. Kyllähän tollanen vaikuttaa esiintymiseen, pitkän tauon jälkeen oli tietty jännittynyt ja sitten vielä jos kuuli mitä oli tulossa. Kuka tietää mitä tappelua siellä lavan takana on juuri ennen esitystä ollut. Britneyn hiuksetkin näyttivät laittamattomilta, olikohan jäänyt kesken?

    • Spur

      Yksi syy Britneyn esityksen laimeuteen saattaa olla myös siinä, että tytsy juhlí kuin eläin aina aamutunneille asti edellisenä iltana.

      Harjoituksista aina suoraan juhlimaan jos kenenkin synttäreitä. Eiköhän homma olisi sujunut hieman paremmin, jos Ms. Spears olisi käyttäytynyt kuin ammattilainen ja jättänyt ryyppäämisen vähemmälle ennen uralle niin tärkeää comeback esitystä?

      Turha tässä on syyttää Silvermania, vaikka vitsi olikin aika törkeä. Ehkä Ms. Spears olisi ottanut ammattilaisen tavoin myös sen, jos ei olisi ollut krapula päällä...

    • alkuvaihees

      ei se silvermanin vitsi siltikään selitä tuota esitystä!!!!mä en edes kiinnittänyt ekana huomiota siihen et se oli poissaoleva vaan yleensäkin koko esityksen tasoon:

      -hiukset, kuka sen päästi lavalle tuon näköisenä..
      -kauheat stripparin vaatteet - nyt olisi ollut aika siistiytyä siitä imagosta.
      -lauloi playbackina, boooring
      -lavashow, tai sen puute, jotenkin sitä odotti paljon enemmän ja räiskyvämpää vauhdikasta kunnon showta!

      alusta alkaen aika laimee meno siis.

      ei ole totta että siitä vitsistä nyt nousee hirveä kohu, B.Spears se vitsi on...

      • Itsekin äiti

        Kyllä minä sen huumorin kaljusta pimpasta ymmärsin, mutten sitä, että lapsia ruvetaan maailmanlaajuisesti pilkkaamaan vahingoiksi.

        Britney on mokannut asiansa ja voi jopa lapsensa menettää sen vuoksi. Pelko on varmasti todellinen. Tuollaiset vitsit vahinkolapsista ei silloin oikein kolahda.


      • ..huu..
        Itsekin äiti kirjoitti:

        Kyllä minä sen huumorin kaljusta pimpasta ymmärsin, mutten sitä, että lapsia ruvetaan maailmanlaajuisesti pilkkaamaan vahingoiksi.

        Britney on mokannut asiansa ja voi jopa lapsensa menettää sen vuoksi. Pelko on varmasti todellinen. Tuollaiset vitsit vahinkolapsista ei silloin oikein kolahda.

        muija on hemmoteltu prinsessa jolle kaikki on kannettu eteen. Silti ei kykene edes esiintymään taustanauhan kanssa vähääkään vakuuttavasti.


      • on..........
        ..huu.. kirjoitti:

        muija on hemmoteltu prinsessa jolle kaikki on kannettu eteen. Silti ei kykene edes esiintymään taustanauhan kanssa vähääkään vakuuttavasti.

        Niinpä! Faktahan se on. Ja mua toi esitys ei olisi vakuuttanut edes ilman tätä Silverman-episodiakaan. Vaikka kuinka skarppina olisi ollut niin aika tylsä show siltikin. Ja taustanauhalta...hoh mikä parempi keino vakuuttaa fanit uudesta tulemisesta kuin vetää taustanauhalta, näin ilmeisesti ajattelee ms Spears.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      46
      3167
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2033
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1492
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1375
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1261
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1171
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1105
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1054
    10. 22
      1047
    Aihe