Olli Sademies

Öykkäröi jälleen??

Kontulan tyhjiöketjussa Olli Sademies kirjoittaa jälleen siitä, miten hän on todennut Jukka I Mattilan pitäneen piirin sääntömääräiset kokoukset rautaisessa otteessa.
Hyvin mielenkiintoista.

Miten on siis ylipäätäänsä edes mahdollista että Mattila on ilman Sademiehenkin apuja valittu kokouksen puheenjohtajaksi?

Toisaalta ja koskapas Sademies mitä ilmeisimmin yrittää pedata itselleensä synninpäästöä, kuullostaa tämä toimi kummalliselta sitä lausumaa vastaan, että kaikki piirin päätökset on tähän mennessä tehty yksimielisesti.
Piirin hallitus toimii siis tasapuolisesti ja demokraattisesti,koskapas periaate on yksi henkilö, yksi ääni?

Samassa asianyhteydessä Sademies ottaa jälleen kerran esille sen tosiseikan, että Sademiehen hallussa olisi lokitietoja puolutoimiston ja Helsingin kaupunginvalttuuston ryhmähuoneen tietojärjestelmistä?

Kysynkin nyt suoraan, milloin ja kenen valtuuttamana Olli Sademies on päässyt käyttämään puoluetoimiston tietojärjestelmiä?
Kenen henkilön valtuutuksella Olli Sademies on saanut luvan kopioida tiedostoja omaan käyttöönsä?


Tietääkseni minkäänlaista lupaa tälle toiminnalle ei ole annettu.
Tämä tosiseikka antaa Oli Sademiehen toimista hyvin ihmeellisen kuvan.
Tästä epämäärisestä toiminnasta voitaneen vetää se johtopäätös,että ihan kuka tahansa kadunmies voi ihan vapaasti kävellä sisälle Perussuomalaisten puoluetoimistoon ja hetimiten mennä puoluetoimiston tietojärjestelmiin ja kopioida sieltä ihan mitä vaan tiedostoja?
Todella erikoista toimintaa?

Mitenhän siis lienee asianlaita Helsingin kaupunginvaltuuston ryhmähuoneessa?
Voisimmekos me kaikki mennä omine lupinemme ja esteettä kopioimaan sieltä tiedostoja tai ihan mitä vaan?

Kyllä tässä tavallinen ihminen jää helposti siihen käsitykseen, että samalla kertaa Puoluetoimistosta on kopioitu muutakin salaista materiaalia.
Tämänsuuntaista hyvin epäilyttävää toimintaa voitaisiinkin helposti luonnehtia laittomuuksien puolelle kääntyneeksi urkinnaksi?

Toisaalta, lienne kaikille selvää, että jatkuva asian korostaminen tukkii Olli Sademiehen poliittisen uran Perussuomalaisissa lopullisesti.

Minä tiedän eräitä henkilköitä,joiden toimesta tultaneen ihan kirjallisesti tekemään kysely seuraavaan puoluehallituksen kokoukseen, että puoluehallituksen toimesta tämä Olli Sademiehen toiminta tutkittaisiin perusteellisesti.

Vetoan tässä mm.Perussuomalaiset rp:n kunnallisvaali ja yhdistysoppaaseen 2004 ja sen mallisääntöjen seuraaviin kohtiin:

Piirijärjestön mallisäännöt 7§

Jäsenen erottaminen yhdistyksestä:

Piiritoimikunnalla on oikeus erottaa yhdistyksen jäsenyydestä jäsenyhdistys,joka on toiminallaansa vahingoittanut puoluetta,piiriä,yhdistystä tai jättänyt 6§:ssä mainitun yhdistyksen jäsenmaksun määräaikana suorittamatta.

Siis tänä päivänäkään Koillis-helsingin perussuomalaiset ry:tä ei ole VIRALLISESTI REKISTERÖITY.
Toisaalta Olli Sademies esiintyy piirin puheenjohtajana?
Sademiehen jatkuva hyökkäily rekisteröimättömän yhdistyksensä suojista virallisesti rekisteröityjä alaosastoja kohtaan täyttänee kaikki em.kohdat.

Perussuomalaiset pr:n säännöt:


Jäsenen erottaminen puolueesta.
Puoluehallituksella on oikeus erottaa puolueen jäsenyydestä henkilö,joka opn toiminnallaan vahingoittanut puoluetta tai jättänyt 6§ mainitun jäsenmaksunsa suorittamatta.

Miten siis tulisi suhtautua tähän Olli Sademiehen jatkuvasti toitottamaan tietoon,
että Perussuomalaisten puoluetoimiston tietojärjestelmistä on takuuvarmasti ja ilmeisen kyseenalaisin menetelmin kopioitu tiedostoja. Tiettävästi kopiot ovat tällä hetkellä Olli Sademiehen hallussa ja niitä käytetään puolueenvastaiseen työhön?
Olisikos mahdollista, että tiedostot olisivat lähteneet sieltäkäsin ilmeisen laajaan ulkopuoliseen levikkiin?

Puhuttaessa rahoituksesta, muistuttaisin Suomen Sisun Olli Sademiehen hyväksi masinoimasta vaalirahakeräyksestä.Olisiko sekä keräys ihan spontaani, siis ilmanvastikkeetta?

Toisaalla,Kontulan tyhjiö ketjussa Olli Sademies toteaa maksaneensa" puolueveroina" Helsingin Perusssuomalaiset ry:lle yli 1800 Euroa vuonna 2006.

Tämän maksutoimenpiteiden seurauksena Oli Sademies pitänee itsestään selvyytenä sitä, että maksamiensa summien ansiosta Sademies saa automaattisesti myös määräysvallan rahojen käytön kohdentamiseen.
Kerättyjä varoja käytettäneen siis virallisia puolueen alaosastoja vastaan, ehkäisemällä ja haittaamalla niiden toimintaa kaikin tavoin.

Toisaalta, Olli Sademiehen omasta toiminnasta ei voi antaa ala-arvoista kummenpaa arvosanaa.

Tällä hetkellä en voine muistaa yhtään järkevää pontta tai aloitetta, joka olisi tullut käsittelyyn puhtaasti Sademiehen omin voimin tai hänen toimestaan.
Muutama räpellysyritys on kait ollut, mutta lähinnä marginaalisten asioiden marginaaliin suuntautuneena.


Summa summaarum...
Olen seuraillut suurella mielenkiinnolla sitä soppaa, mikä Helsingissä on saatu aikaiseksi.

Vain muutaman henkilön oman pyrkyryyden tähden koko Perussuomalaisuus on vedetty syvälle rutaan.

Asioiden tilan ihmeellisyytä kuvannee parhaiten se, etteivät nämä pahimmat suurisuiset öykkärimöykkärit ole edes puolueen jäseniä.

Kyllä tästäkin pitkäkestoisesta toiminnasta saa sen kuvan, että Sademies rahoittaa tätäkin puolueenvastaista toimintaa"puolueveroillaansa".

11

791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olli Sademies

      Jukka I. Mattila on toiminut Helsingin piirin sääntömääräisissä kokouksissa jämptinä ja tiukkana puheenjohtajana pitäen kokouksen kasassa ja asialinjalla kuten pitääkin.
      Jokaisen esityslistan kohdan käsittelyssä on Mattila kysynyt: onko asia nyt käsitelty? vai vieläkö jollain on sanottavaa. Jos ei ole ollut, on siirrytty seuraqavaan asialistan kohtaan.
      Mattila on huolehtinut siitä,m että käsitellään vain ja ainostaan sitä kohtaa mikä asialistalla on, eikä ole sallinut hyvän puheenjohtajan tavoin jaarittelua asiaan kuulumattomista aiheista.

      Se Mattilan Jukan toimista puheenjohtajana.

      Omistani toetean: En öykköröi ja toimintaani saa tutkia vapaasti, kunhan muistaa Suomen oikeusjärjestelmän perussäännön: Myös toista osapuolta on kuultava. (Audiatur et altera pars)

      Minut tavoittaa puhelimitse varsin hyvin, joten tiedot voi kohdaltani helposti tarkistaa,väärän tiedon levittämiseltä välttyäkseen. Varsin kuvaavaa on, että yhtään soittoa, jossa olisi haluttu tarkastaa minusta julkaistavaksi aiottuja tietoja ei ole tullut.

      Mitään tiedostoja en ole kopioinut en puoluetoimiston enkä kaupunginvaltuuston ryhmäkoneeltakaan. Olen lukenut lokitiedostot kaupunginvaltuuston ryhmäkoneelta, minkä käyttöön minulla on täysi oikeus ja valtuutus.
      Koneelle kirjautuminen vaatii salasanan, joka on ainoastaan valtuustoryhmän tiedossa.

      Puoluetoimiston koneelta on nämä tiedot minulle toimittanut siellä luvalliseti koneelle kirjautunut, joten nekään tiedot eivät ole mitenkään laittomasti saatuja.

      Mitään kopioituja tai kopioimattomia salaisia puolueen tiedostoja ei hallussani ole enkä niitä haluaisikaan.

      Mitä tulee puolueen tai sen jäsenjärjestön toiminnan vahingoittamiseen, niin Helsingin toiminnan ykkösvahingoittajana on toiminut puolueen pitkäaikainen jäsen Rolf "Fred" Sormo, jonka erottamisen pitäisi olla jo aikaa sitten tapahtunut. Hän on "Helsingin Sopan" pääkokki ja ilman hänen myrkynkylvöistä kokkaustaan Helsingissä menestyttäisiin huomatavasti paremmin.

      Suomen Sisu "rahoitti" varainkeräyksellään vaalikampnajaani ihan 18 euron summalla, mikä summa on talletettuna pankkitilille odottamaan käyttöä tulevan nuorisotapahtuman yhteydessä.
      Näitä ropoja en käyttänyt enkä käytä omaan kampanjointiini.

      Tekemistäni aloitteista kaupunginvaltuustossa ja niiden järkevydestä saa olla montaa mieltä.

      Sain kirjautetuksi Helsingin kaupungin tulevaisuuden strategioihin liikenteen sujuvuutta edistävän kohdan.

      Sain kirjautetuksi Helsingin rakennusjärjestykseen kohdan, jossa kaikkiin nyt rakennettaviin liike- ja toimistorakennuksiin on rakennettava jokaiseen kerrokseen nk.inva-vc:t,
      jotta väestön ikääntyessä ja siirtyessä rollaattorien käyttöön ei hätä yllätä asioidessa.

      Sain kirjautetuksi viime kokouksessa sen, että rakennuslupia myönnettäessä kiinnitetään erityistä huomiota polkupyöräilijöiden palvelemiseen siten, että pyörällä työhön saapuville rakennetaan uusiin rakennuksiin asianmukaiset polkupyörien säilytystilat ja pyöräilijöille mahdolisuus suihkussa käyntiin sekä vaatteiden vaihtoon.

      Selvityksen alaisena on lisäksi aloitteeni saada säilytysvarmat polkupyörätelineet paikallisjunien asemille, jotta työssäkäyvät voivat hoitaa "yhdysliikenteen" kodin ja aseman välillä häiriöttä.

      Selvityksen alaisena on lisäksi aloitteeni poliklinikoiden ajanvarausjärjestelmien muuttamiseksi siten, että ajanvaraus voitaisiin tehdä internetin välityksellä nykyisen puhelimessa jonottamisen sijaan.

      Sain hoidettua Malmin toimintakeskuksen ruokailun rahoituksen tälle vuodelle siten, että tämä vanhuksia, mielenterveyskuntoutujia ja vähäosaisia palveleva toiminta saattoi jatkua ja samalla kokin työsuhde vakinaistettiin.

      Vuosaaren VPK:n tilahanke lähti myös myötätuuleen
      saatuani puhuttua Kokoomuksen valtuustoryhmän sen taakse.

      Tässä osa niistä muutamista "räpellysyrityksistä".

      Hyviin käytöstapoihin kuuluu, että keskusteltaessa esittäydytään, etenkin jos arvostellaan nimellä toisen toimintaa. Olisi kovin suotavaa, että ne jotka ovat perussuomalaisia kirjoittaisivat ajatuksensa omalla nimellään eivätkä ampuisi puskasta raukkamaisesti öykkäröiden nimimerkin takaa.
      Vai onko perussuomalaiseksi tunnustautuminen jotenkin hävettävää?

      • Hymyilevä Hannes

        Asiapitoinen vastine Sademieheltä.Tuon verran voi politiikko itseään kehua,kuin Olli teki.

        Tässä on jo ruvennut epäilemään Kähärän monikulttuurisuus-esseitä lukiessa ,että koko piirihallitus on personallisuushäiriöisten suuri-äänisten egoistien hallinnassa.

        Vaihtakaa tiedoittajaa nopeasti piirissä.


      • Tietolähteesi?

        Puoluetoimistolta nämä tiedot on minulle toimittanutsinne luvallisesti kirjautunut,joten nekään tiedot eivät ole mitenkään laittomasti hankittuja?
        Kuka on se puoluetoimiston koneille pääsevä henkilö, joka sinulle Olli näitä tietoja toimittaa?

        Kenen valtuuttamana tämä kyseinen henkilö oli penkomassa tiedostoja?
        Oliko tällä henkilöllä puoluejohdon tai silloisen vt.toimistopäällikön lupa antaa saati välittää näitä tietoja puoluetoimiston ulkopuolisille henkilöille?

        Onko tämä asiaintila ymmärettävä niin, että ko. tiedostot luovuttanut henkilö rikkoi ehkä vaitiolovelvollisuuttaansa, vai miten on mahdollista moinen moka?

        Kysynkin nyt,mistä me tiedämme, ettei se samainen henkilö ole kopioinut kaikkia tiedostoja ja myyskele niitä eniten tarjoaville tahoille?
        Toisaalta, puoluetoimiston tietokoneilla on mikään tiedosto tarkoitettu yleiseen levitykseen Olli Sademiehen avituksella.

        Silti muistuttaisin siitä, että sinun taholta esittämäsi toimenpiteet kohdistuvat vain marginaalisiin ryhmiin.

        Inva- Wc:t kulkurampit julkisiin tiloihin ja muut liikuntaesteisten kulun mahdollistavat esitykset on muistaakseni tehty aikanaansa vihreiden toimesta.Heistä muistan mm. Kalle Könkkölän joka oli asiassa aktiivisin.Olihan Kallella tukenaansa useat vihreät kaupunginvaltuutetut ja kansanedustajat.

        Kysyn vielä kerran Koillis-Helsingin perussuomalaiset ry:sta.

        Miksi rekisteröimätön yhdistys on otettu Helsingin Perussuomalaiset ry:n alaosastoksi?
        Tätähän heidän kotisivuillaansa mainostetaan.

        Puutteelliselle listalle pitäisi totuuden nimissä lisätä kaikki muutkin Helsinkiläiset alayhdistykset, vai eikö Helsingin Perussuomalaiset ry nauti laisinkaan muiden rekisteröityjen alayhdistysten luottamusta?

        Näin lopuksi totean surkuhupaisaan valitteluusi
        puskasta ampumisineen. Käytännön aloititte te ja siksi ei asiallinen keskustelu millään tasolla ei nähtävästi onnistu.

        Toisaalta eiköhän kohtapuoleen yhdistyksenne tilanne selkiydy, kun pahimmat sitoutumattomat möykkärit saavat mononkuvaa perseeseen.

        Vaihtoehtona on muutoin koko yhdistyksen lopettaminen.Vaalivaltakirjoille on muitakin tahoja,joiden toimesta tehtäneen oikeudenmukaisia ratkaisuja.


      • Olli Sademies
        Tietolähteesi? kirjoitti:

        Puoluetoimistolta nämä tiedot on minulle toimittanutsinne luvallisesti kirjautunut,joten nekään tiedot eivät ole mitenkään laittomasti hankittuja?
        Kuka on se puoluetoimiston koneille pääsevä henkilö, joka sinulle Olli näitä tietoja toimittaa?

        Kenen valtuuttamana tämä kyseinen henkilö oli penkomassa tiedostoja?
        Oliko tällä henkilöllä puoluejohdon tai silloisen vt.toimistopäällikön lupa antaa saati välittää näitä tietoja puoluetoimiston ulkopuolisille henkilöille?

        Onko tämä asiaintila ymmärettävä niin, että ko. tiedostot luovuttanut henkilö rikkoi ehkä vaitiolovelvollisuuttaansa, vai miten on mahdollista moinen moka?

        Kysynkin nyt,mistä me tiedämme, ettei se samainen henkilö ole kopioinut kaikkia tiedostoja ja myyskele niitä eniten tarjoaville tahoille?
        Toisaalta, puoluetoimiston tietokoneilla on mikään tiedosto tarkoitettu yleiseen levitykseen Olli Sademiehen avituksella.

        Silti muistuttaisin siitä, että sinun taholta esittämäsi toimenpiteet kohdistuvat vain marginaalisiin ryhmiin.

        Inva- Wc:t kulkurampit julkisiin tiloihin ja muut liikuntaesteisten kulun mahdollistavat esitykset on muistaakseni tehty aikanaansa vihreiden toimesta.Heistä muistan mm. Kalle Könkkölän joka oli asiassa aktiivisin.Olihan Kallella tukenaansa useat vihreät kaupunginvaltuutetut ja kansanedustajat.

        Kysyn vielä kerran Koillis-Helsingin perussuomalaiset ry:sta.

        Miksi rekisteröimätön yhdistys on otettu Helsingin Perussuomalaiset ry:n alaosastoksi?
        Tätähän heidän kotisivuillaansa mainostetaan.

        Puutteelliselle listalle pitäisi totuuden nimissä lisätä kaikki muutkin Helsinkiläiset alayhdistykset, vai eikö Helsingin Perussuomalaiset ry nauti laisinkaan muiden rekisteröityjen alayhdistysten luottamusta?

        Näin lopuksi totean surkuhupaisaan valitteluusi
        puskasta ampumisineen. Käytännön aloititte te ja siksi ei asiallinen keskustelu millään tasolla ei nähtävästi onnistu.

        Toisaalta eiköhän kohtapuoleen yhdistyksenne tilanne selkiydy, kun pahimmat sitoutumattomat möykkärit saavat mononkuvaa perseeseen.

        Vaihtoehtona on muutoin koko yhdistyksen lopettaminen.Vaalivaltakirjoille on muitakin tahoja,joiden toimesta tehtäneen oikeudenmukaisia ratkaisuja.

        Esityksiä esteettömyydstä on tehty ja on siitä lakikin. Laki ei tosin määrää inva-VC:iden lukumäärää eikä paikkaa missä sen pitää rakennuksessa sijaita. Rakentajayhtiöt pyrkivät minimoimaan kustannuksiaan ja rakentamaan niitä mahdollisimman vähän.
        Esitykseni siitä, että ne määrätään pakollisiksi jokaiseen kerrokseen rakennettavissa toimistorakennuksissa perusuu siihen, että eräs rakennusliike yritti saada rakennuslautakunnassa hyväksynnän suunnitelmalle, jossa 6-kerroksiseen valtaisaan toimistokolossiin olisi sijoitettu ainoastaan ensimmäiseen kerrokseen yksi inva-vc.
        Rakennusjärjestykseen otettiin esityksestäni määräys, että jokaiseen kerrokseen on jatkossa rakennettava nämä tilat.
        Lain kirjain oliisi täyttynyt yhdestä käymälästä pohjakerroksessa, mutta käytännössä se olisi ollut liki irvokasta kohtelua vaikeasti liikkuvia kohtaan.
        Termi Inva-vc- on hieman harhaanjohtava, sillä vaikeasti liikkuvia voivat olla myös nuoret urheilijat, jotka jalkavamman vuoksi joutuvat kulkemaan pyörätuolilla sekä tietysti rollaattorilla kulkuaan varmistavat vanhukset.

        Kummastelen, kuinka joku voi olla niin typerän yksinkertainen, että kuvittelee minun paljastavan tietolähteeni nimimerkin suojissa sitä julkisella foorumilla kyselevälle.

        Muutkin esitetyt kysymykset ovat sitä luokkaa naiiviudessaan samoin kuin toteamus, että olisin levittänyt puoluetoimiston tietokoneelta saamiani tietoja enemmälti. Olen vain todennut, että puoluetoimiston tietokoneelta on puolueen palkkaama Rolf " Fred" Sormo lähettänyt kymmenittäin Helsingin piiriä loukkaavia ja mustamaalaavia kirjoituksia tälle palstalle.
        Se ei ole ollut eikä ole hänen tehtävänsä puoluetoimiston palkkaamana virkailijana.
        Kun vaadin, että asiaan on puututtava ankarasti, katsovat jotkut tahot kyseessä olevan öykkäröinnin.


      • työskentelee Tietolähde?
        Olli Sademies kirjoitti:

        Esityksiä esteettömyydstä on tehty ja on siitä lakikin. Laki ei tosin määrää inva-VC:iden lukumäärää eikä paikkaa missä sen pitää rakennuksessa sijaita. Rakentajayhtiöt pyrkivät minimoimaan kustannuksiaan ja rakentamaan niitä mahdollisimman vähän.
        Esitykseni siitä, että ne määrätään pakollisiksi jokaiseen kerrokseen rakennettavissa toimistorakennuksissa perusuu siihen, että eräs rakennusliike yritti saada rakennuslautakunnassa hyväksynnän suunnitelmalle, jossa 6-kerroksiseen valtaisaan toimistokolossiin olisi sijoitettu ainoastaan ensimmäiseen kerrokseen yksi inva-vc.
        Rakennusjärjestykseen otettiin esityksestäni määräys, että jokaiseen kerrokseen on jatkossa rakennettava nämä tilat.
        Lain kirjain oliisi täyttynyt yhdestä käymälästä pohjakerroksessa, mutta käytännössä se olisi ollut liki irvokasta kohtelua vaikeasti liikkuvia kohtaan.
        Termi Inva-vc- on hieman harhaanjohtava, sillä vaikeasti liikkuvia voivat olla myös nuoret urheilijat, jotka jalkavamman vuoksi joutuvat kulkemaan pyörätuolilla sekä tietysti rollaattorilla kulkuaan varmistavat vanhukset.

        Kummastelen, kuinka joku voi olla niin typerän yksinkertainen, että kuvittelee minun paljastavan tietolähteeni nimimerkin suojissa sitä julkisella foorumilla kyselevälle.

        Muutkin esitetyt kysymykset ovat sitä luokkaa naiiviudessaan samoin kuin toteamus, että olisin levittänyt puoluetoimiston tietokoneelta saamiani tietoja enemmälti. Olen vain todennut, että puoluetoimiston tietokoneelta on puolueen palkkaama Rolf " Fred" Sormo lähettänyt kymmenittäin Helsingin piiriä loukkaavia ja mustamaalaavia kirjoituksia tälle palstalle.
        Se ei ole ollut eikä ole hänen tehtävänsä puoluetoimiston palkkaamana virkailijana.
        Kun vaadin, että asiaan on puututtava ankarasti, katsovat jotkut tahot kyseessä olevan öykkäröinnin.

        Jaahas.Ex-poliisi esiintyy nyt rakennusalan asiantuntijana.
        Olisit rakennuslautakunnan jäsenenä puuttunut edes siihen yleiskäytäntöön, että mittava osa Helsingin kaupungin rakennusurakoista teetetään alihankkijoilla,joiden joukossa on lukuisa määrä nk.harmaan talouden urakoitsijoita ja heidän allaansa on ei- Suomalaista pimeää työvoimaa.
        Tämä tapahtuu käytännössä juuri ex-Poliisin vahtivuorolla...

        Sananen tietolähteestäsi..
        Tässähän sinä itse juuri vahvistat ne epäilyt,että tämä tietolähteesi on siis vieläkin ihan puolueen palkkalistoilla?
        Muutoinhan voisit aivan avoimesti antaa ko.henkilön nimen.

        Toisaalta muistaakseni muissa yhteyksissä väittämääsi ajankohtaa koskien hallussasi olevia
        tiedostoja palauttaisin kaikkien mieliin että
        osa paljastustenaikaisesta henkilökunnasta on jo toimistolta poissa, mutta muutama on tiettävästi vielä jäljellä.Silti salaisetkin tiedot,yhteydenotot ja keskustelunpätkät tuntuvat tulevan liki reaaliajassa eli ihan liian äkkiä Helsingin perussuomalaisten käyttöön,siis tietolähteesi toimii vieläkin aktiivisesti.

        Toivottavasti uusi Puoluesihteeri Sandvik ajaa kaikista toimiston tietojärjestelmistä lävitse virustorjuntaohjelmat ja tekee muut tarpeelliset toimenpiteet nk.Troijan hevosten ja takaporttien löytämiseksi.

        Ehdotan myös kaikkien puhelinlaitteistojen vaihtamista ja toimistotilojen skannaamista salakuunteluvälineiden mahdollisen asentamisen varalta.

        Eiköhän näillä toimenpiteillä tämä tietovuotaja- Juudas löytyne.


        Mitä on öykkäröinti?
        Öykkäröintisi on esimerkiksi sitä, että huudat pää punaisena puoluevaltuuston kokouksessa.
        Toinen on, että ihmettelet täällä palstalla vaalienaikaista ja ilmeisen kohtuullista rokkalaskua ylisuureksi.
        Lisäksi olet ilmeisen aktiivisesti jarruttanut sen maksuunpanoa,koska koet olevasi juuri se henkilö joka määrää "puolueverona" maksamiesi rahojen käytöstä.

        Eikös puolueohjelmassa juuri pienyrittäjien toiminnan edellytyksiä yritetä parantaa?
        Miten on?

        Toisaalta,kyllä noin puolentoistatonnin luottotappio tuntuu kovalta
        kenen tahansa pienyrittäjän kirjanpidossa.

        Sinä Sademies osanne varmaankin vastata tähän?

        Kysyisin keneltä aiotte ostaa ko.rokkapalvelut
        tuleviin vaalitilaisuuksiin?huhu kertoilee
        Käden yrityksistä myötävaikuttaa toiminnan siirrrosta sukulaismiehen hyväksikö?

        Monet täällä tietänevät ja minäkin uskon,ettei Atte enää suostunee teille mitään myymäänkään...


      • oppilashuolto
        työskentelee Tietolähde? kirjoitti:

        Jaahas.Ex-poliisi esiintyy nyt rakennusalan asiantuntijana.
        Olisit rakennuslautakunnan jäsenenä puuttunut edes siihen yleiskäytäntöön, että mittava osa Helsingin kaupungin rakennusurakoista teetetään alihankkijoilla,joiden joukossa on lukuisa määrä nk.harmaan talouden urakoitsijoita ja heidän allaansa on ei- Suomalaista pimeää työvoimaa.
        Tämä tapahtuu käytännössä juuri ex-Poliisin vahtivuorolla...

        Sananen tietolähteestäsi..
        Tässähän sinä itse juuri vahvistat ne epäilyt,että tämä tietolähteesi on siis vieläkin ihan puolueen palkkalistoilla?
        Muutoinhan voisit aivan avoimesti antaa ko.henkilön nimen.

        Toisaalta muistaakseni muissa yhteyksissä väittämääsi ajankohtaa koskien hallussasi olevia
        tiedostoja palauttaisin kaikkien mieliin että
        osa paljastustenaikaisesta henkilökunnasta on jo toimistolta poissa, mutta muutama on tiettävästi vielä jäljellä.Silti salaisetkin tiedot,yhteydenotot ja keskustelunpätkät tuntuvat tulevan liki reaaliajassa eli ihan liian äkkiä Helsingin perussuomalaisten käyttöön,siis tietolähteesi toimii vieläkin aktiivisesti.

        Toivottavasti uusi Puoluesihteeri Sandvik ajaa kaikista toimiston tietojärjestelmistä lävitse virustorjuntaohjelmat ja tekee muut tarpeelliset toimenpiteet nk.Troijan hevosten ja takaporttien löytämiseksi.

        Ehdotan myös kaikkien puhelinlaitteistojen vaihtamista ja toimistotilojen skannaamista salakuunteluvälineiden mahdollisen asentamisen varalta.

        Eiköhän näillä toimenpiteillä tämä tietovuotaja- Juudas löytyne.


        Mitä on öykkäröinti?
        Öykkäröintisi on esimerkiksi sitä, että huudat pää punaisena puoluevaltuuston kokouksessa.
        Toinen on, että ihmettelet täällä palstalla vaalienaikaista ja ilmeisen kohtuullista rokkalaskua ylisuureksi.
        Lisäksi olet ilmeisen aktiivisesti jarruttanut sen maksuunpanoa,koska koet olevasi juuri se henkilö joka määrää "puolueverona" maksamiesi rahojen käytöstä.

        Eikös puolueohjelmassa juuri pienyrittäjien toiminnan edellytyksiä yritetä parantaa?
        Miten on?

        Toisaalta,kyllä noin puolentoistatonnin luottotappio tuntuu kovalta
        kenen tahansa pienyrittäjän kirjanpidossa.

        Sinä Sademies osanne varmaankin vastata tähän?

        Kysyisin keneltä aiotte ostaa ko.rokkapalvelut
        tuleviin vaalitilaisuuksiin?huhu kertoilee
        Käden yrityksistä myötävaikuttaa toiminnan siirrrosta sukulaismiehen hyväksikö?

        Monet täällä tietänevät ja minäkin uskon,ettei Atte enää suostunee teille mitään myymäänkään...

        huhut on huhuja ja kukaan itseään aikuisena pitävä ei sellaisille laske mitään. KÄDEn sukulaismiehellä tuskin on mitään intressejä alkaa persuille rokankeittoon! ;D Sen keittäminen ja jakaminen on muutoinkin täysin turhaa työtä.

        Aten rokkalasku tuli vasta usean kehoituksen jälkeen ja meni hallituksenkokouksen heti maksuun. Tosin Atte ilmeisesti kuvitteli saavansa ko. summan ilman kuittia, ja näin pistää sen "harmaaseen" taskuun. Ei onnistunut.

        Kirjanpito on yleensäkin niitä asioita mitkä voisi hyvinkin kiinnostaa, ainakin joitain tahoja. Mutta mitä sitä nyt suotta, näin kavereiden kesken.


      • Olli Sademies
        työskentelee Tietolähde? kirjoitti:

        Jaahas.Ex-poliisi esiintyy nyt rakennusalan asiantuntijana.
        Olisit rakennuslautakunnan jäsenenä puuttunut edes siihen yleiskäytäntöön, että mittava osa Helsingin kaupungin rakennusurakoista teetetään alihankkijoilla,joiden joukossa on lukuisa määrä nk.harmaan talouden urakoitsijoita ja heidän allaansa on ei- Suomalaista pimeää työvoimaa.
        Tämä tapahtuu käytännössä juuri ex-Poliisin vahtivuorolla...

        Sananen tietolähteestäsi..
        Tässähän sinä itse juuri vahvistat ne epäilyt,että tämä tietolähteesi on siis vieläkin ihan puolueen palkkalistoilla?
        Muutoinhan voisit aivan avoimesti antaa ko.henkilön nimen.

        Toisaalta muistaakseni muissa yhteyksissä väittämääsi ajankohtaa koskien hallussasi olevia
        tiedostoja palauttaisin kaikkien mieliin että
        osa paljastustenaikaisesta henkilökunnasta on jo toimistolta poissa, mutta muutama on tiettävästi vielä jäljellä.Silti salaisetkin tiedot,yhteydenotot ja keskustelunpätkät tuntuvat tulevan liki reaaliajassa eli ihan liian äkkiä Helsingin perussuomalaisten käyttöön,siis tietolähteesi toimii vieläkin aktiivisesti.

        Toivottavasti uusi Puoluesihteeri Sandvik ajaa kaikista toimiston tietojärjestelmistä lävitse virustorjuntaohjelmat ja tekee muut tarpeelliset toimenpiteet nk.Troijan hevosten ja takaporttien löytämiseksi.

        Ehdotan myös kaikkien puhelinlaitteistojen vaihtamista ja toimistotilojen skannaamista salakuunteluvälineiden mahdollisen asentamisen varalta.

        Eiköhän näillä toimenpiteillä tämä tietovuotaja- Juudas löytyne.


        Mitä on öykkäröinti?
        Öykkäröintisi on esimerkiksi sitä, että huudat pää punaisena puoluevaltuuston kokouksessa.
        Toinen on, että ihmettelet täällä palstalla vaalienaikaista ja ilmeisen kohtuullista rokkalaskua ylisuureksi.
        Lisäksi olet ilmeisen aktiivisesti jarruttanut sen maksuunpanoa,koska koet olevasi juuri se henkilö joka määrää "puolueverona" maksamiesi rahojen käytöstä.

        Eikös puolueohjelmassa juuri pienyrittäjien toiminnan edellytyksiä yritetä parantaa?
        Miten on?

        Toisaalta,kyllä noin puolentoistatonnin luottotappio tuntuu kovalta
        kenen tahansa pienyrittäjän kirjanpidossa.

        Sinä Sademies osanne varmaankin vastata tähän?

        Kysyisin keneltä aiotte ostaa ko.rokkapalvelut
        tuleviin vaalitilaisuuksiin?huhu kertoilee
        Käden yrityksistä myötävaikuttaa toiminnan siirrrosta sukulaismiehen hyväksikö?

        Monet täällä tietänevät ja minäkin uskon,ettei Atte enää suostunee teille mitään myymäänkään...

        Olet aika pölvästi, muuta en voi sanoa.

        Rakennuslautakunnan tehtävänä on tarkastaa täyttääkö aiottu rakennushanke luvan myöntämisen edellytykset. Mikäli edelytykset ovat olemassa on rakennuslautakunnan lupa myönnettävä.
        Rakennuslautakunta ei voi eikä sen pidäkään valvoa työn tekijöitä. Sitä tehtävää toimittavat muut viranomaiset.
        Lupaehtoihin kirjataan normaalin käytännön mukaisesti tietyt katselmukset työmaalla, mitkä hoitavat rakennusvalvontaviraston virkamiehet.
        Hekään eivät voi puuttua pääurakoitsijan käyttämiin alihankkijoihin, sillä pääurakoitsija vastaa koko projektista. Rakenusvalvonta huolehtii siitä, että vastaavalla mestarilla on tehtävän edellyttämä koulutus ja suunnittelijalla riittävä pätevyys kyseiseen rakennusprojektiin.

        Ex-poliisina en tee minkäänlaisia vahtivuoroja,
        mikä tälle nimettömänä esiityvälle hölmöläiselle kerrottakoon.

        Tietovuotojen tukkijalta on unohtunut itse pääasia, mikä on puolueen palkatun työntekijän Rolf "Fred" Sormon vuosikausia jatkunut Helsingin piirihallituksen mustaaminen kostona, koska ei enää tullut valituksi Helsingin piirihallituksen jäseneksi demokraattisesti toimitetuissa vaaleissa.
        Palkatun työntekijän pitää toimillaan edistää puoluekoneiston pyörimistä eikä tunkea kapuloita sen rattaisiin, etenkään pääkaupungissa.

        Kaikki esitetyt toimenpiteet voi puolestani suorittaa pyrittäessä tietovuotojen tukkimiseen.
        Ne eivät kuitenkaan vaikuta minun tietolähteisiini.

        Helsingin piirin taloudenpidossa en ole mukana siten, että pystyisin jarruttamaan laskun maksuunpanoa. Jos asiassa viitataan rokkalaskuun vaalien ajalta, niin laskua on vaikeaa maksaa ellei sitä toimiteta. Tietojeni mukaan lasku maksettiin normaalikäytännön mukaisesti sen jälkeen kun saapunut lasku oli piirihallituksen kokouksessa hyväksytty.Luottotappiota ei kyseinen yrittäjä ainakaan Helsingin piirin saaman laskun johdosta kärsinyt.

        Mahdollisesta tulevien vaalien rokka- kahvi tai muusta kampanjointiin liittyvästä ei ole tehty vielä suunnitelmiakaan, joten turha kysellä
        sen perään.
        Uskon, että tarvittaessa rokkatarjoilu hoituu varsin hyvin ilman Atteakin, sillä soppatykkiyrittäjä taitaa löytyä ihan omasta porukastakin.

        Kysynkin lopuksi kumpi on puoluetta enemmän vahingoittavaa toimintaa: Puolueen palkatun työntekijän harjoittama järjestelmällinen Helsingin piirin sabotointi vai tämän sabotoijan paljastaminen?

        Mielestäni mätäpaise pitää puhkaista ennen kun se aiheuttaa yleisen verenmyrkytyksen. Sen syntyminen on Perussuomalaisessa puolueessa jo
        "sillä kinthaalla".

        Eli poistetaanko syy vai yritetäänkö hoitaa ainoastaan seurauksia?


      • Eläkevaarin erikoiset
        Olli Sademies kirjoitti:

        Olet aika pölvästi, muuta en voi sanoa.

        Rakennuslautakunnan tehtävänä on tarkastaa täyttääkö aiottu rakennushanke luvan myöntämisen edellytykset. Mikäli edelytykset ovat olemassa on rakennuslautakunnan lupa myönnettävä.
        Rakennuslautakunta ei voi eikä sen pidäkään valvoa työn tekijöitä. Sitä tehtävää toimittavat muut viranomaiset.
        Lupaehtoihin kirjataan normaalin käytännön mukaisesti tietyt katselmukset työmaalla, mitkä hoitavat rakennusvalvontaviraston virkamiehet.
        Hekään eivät voi puuttua pääurakoitsijan käyttämiin alihankkijoihin, sillä pääurakoitsija vastaa koko projektista. Rakenusvalvonta huolehtii siitä, että vastaavalla mestarilla on tehtävän edellyttämä koulutus ja suunnittelijalla riittävä pätevyys kyseiseen rakennusprojektiin.

        Ex-poliisina en tee minkäänlaisia vahtivuoroja,
        mikä tälle nimettömänä esiityvälle hölmöläiselle kerrottakoon.

        Tietovuotojen tukkijalta on unohtunut itse pääasia, mikä on puolueen palkatun työntekijän Rolf "Fred" Sormon vuosikausia jatkunut Helsingin piirihallituksen mustaaminen kostona, koska ei enää tullut valituksi Helsingin piirihallituksen jäseneksi demokraattisesti toimitetuissa vaaleissa.
        Palkatun työntekijän pitää toimillaan edistää puoluekoneiston pyörimistä eikä tunkea kapuloita sen rattaisiin, etenkään pääkaupungissa.

        Kaikki esitetyt toimenpiteet voi puolestani suorittaa pyrittäessä tietovuotojen tukkimiseen.
        Ne eivät kuitenkaan vaikuta minun tietolähteisiini.

        Helsingin piirin taloudenpidossa en ole mukana siten, että pystyisin jarruttamaan laskun maksuunpanoa. Jos asiassa viitataan rokkalaskuun vaalien ajalta, niin laskua on vaikeaa maksaa ellei sitä toimiteta. Tietojeni mukaan lasku maksettiin normaalikäytännön mukaisesti sen jälkeen kun saapunut lasku oli piirihallituksen kokouksessa hyväksytty.Luottotappiota ei kyseinen yrittäjä ainakaan Helsingin piirin saaman laskun johdosta kärsinyt.

        Mahdollisesta tulevien vaalien rokka- kahvi tai muusta kampanjointiin liittyvästä ei ole tehty vielä suunnitelmiakaan, joten turha kysellä
        sen perään.
        Uskon, että tarvittaessa rokkatarjoilu hoituu varsin hyvin ilman Atteakin, sillä soppatykkiyrittäjä taitaa löytyä ihan omasta porukastakin.

        Kysynkin lopuksi kumpi on puoluetta enemmän vahingoittavaa toimintaa: Puolueen palkatun työntekijän harjoittama järjestelmällinen Helsingin piirin sabotointi vai tämän sabotoijan paljastaminen?

        Mielestäni mätäpaise pitää puhkaista ennen kun se aiheuttaa yleisen verenmyrkytyksen. Sen syntyminen on Perussuomalaisessa puolueessa jo
        "sillä kinthaalla".

        Eli poistetaanko syy vai yritetäänkö hoitaa ainoastaan seurauksia?

        Yleensähän rakennushankkeessa on monta muutakin tahoa mukana. Mikäli kilpailee kepulikonstein,eli harmaan aliurakoitsijamassa ja pimeän työvoiman avulla saa huomattavan kilpailuedun itselleensä.
        Tässä tarkastushankkeessa ole oikeassa, mutta mikäli luvan hakijalla on ko. menetelmät yleiskaytäntönä, pitäisi ko.toimijan kaikki lupahakemukset jättää puutteellisina pöydälle.
        Ts. luvan myöntämiseen tarvittavia toimintaedellytyksiä ei syntyne.

        Tietovuiodot ovat sinäänsä hyvinvakava asia.Koska Sademies itse ja aktiivisesti kirjoittelee aiheesta täällä, pitäisi myöskin tietolähde selvittää.
        Kysynkin siis oliko tällä tietolähteelläsi lupa antaa tiedostoja puoluetoimiston ulkopuolelle ja nimenomaan sinun käyttöösi?
        Haluaisin myös selvennyksen siihen, kuka henkilö on valtuuttanut ko. tietölähteen tähän työhön?


        Rokkalaskusta:
        Huhu piti siis paikkaansa. Nk.sisäpiiristä löytyy henkilö,joka on rokkatykiyrittäjä ja huolehtii mahdolliset tarjoilut tulevaisuudessa.

        Pidetäänpä mielessä!


      • Olli Sademies
        Eläkevaarin erikoiset kirjoitti:

        Yleensähän rakennushankkeessa on monta muutakin tahoa mukana. Mikäli kilpailee kepulikonstein,eli harmaan aliurakoitsijamassa ja pimeän työvoiman avulla saa huomattavan kilpailuedun itselleensä.
        Tässä tarkastushankkeessa ole oikeassa, mutta mikäli luvan hakijalla on ko. menetelmät yleiskaytäntönä, pitäisi ko.toimijan kaikki lupahakemukset jättää puutteellisina pöydälle.
        Ts. luvan myöntämiseen tarvittavia toimintaedellytyksiä ei syntyne.

        Tietovuiodot ovat sinäänsä hyvinvakava asia.Koska Sademies itse ja aktiivisesti kirjoittelee aiheesta täällä, pitäisi myöskin tietolähde selvittää.
        Kysynkin siis oliko tällä tietolähteelläsi lupa antaa tiedostoja puoluetoimiston ulkopuolelle ja nimenomaan sinun käyttöösi?
        Haluaisin myös selvennyksen siihen, kuka henkilö on valtuuttanut ko. tietölähteen tähän työhön?


        Rokkalaskusta:
        Huhu piti siis paikkaansa. Nk.sisäpiiristä löytyy henkilö,joka on rokkatykiyrittäjä ja huolehtii mahdolliset tarjoilut tulevaisuudessa.

        Pidetäänpä mielessä!

        Olet sinä tavallinen Taavi, muuta ei voi sanoa.

        Rakennuslupa on myönnettävä lain mukaan, mikäli edellytykset täyttyvät. Pöydälle hanke voidaan pistää kästeltävävksi seuraavassa kokouksessa, mikäli lupa-hakemuksessa on jotain tarkennettavaa. Tarkennuksen jälkeen lupa on myönnettävä, mikä Helsingissä tarkoittaa kahden viikon kuluttua pidettävässä seuraavassa kokouksessa.

        Rakennushankeen tahallisesta ja aiheettomasta viivytyksestä voi ja lähettääkin pääurakoitsija melkoisen laskun kaupungille, joka perii sen aiheetonta viivästymistä edesauttanelle rakennuslautakunnalle, jonka jokainen jäsen on yhteivastuullisesti vastuussa tämän korvauksen maksamisesta.
        Liiketoimintakieltoa ei rakenuslautakunta voi antaa, sillä sen tekee käräjäoikeus rikosasian käsittelyn yhteydessä.
        Ennakoivasti ei rakennuslautakunta voi puuttua urakoitsijan toimintaan sen palkatessa henkilökuntaansa.

        Tietolähteistäni en keskustele enkä niitä paljasta julkisella foorumilla nimimerkin taakse piiloutuvien kanssa, enkä niitä paljasta yleisen käytännön mukaisesti milloinkaan.

        Täytyy ihmisen olla totaalinen torvi, jos kuvittelee, että tietolähteensä paljastamalla voi sen jälkeen jatkossa saada luottamuksellista tietoa mistään.

        Koska keskustelun jatkajan tiedoissa ja ymmärryksessä on ammottavia puutteita en viitsi ammattilaisena keskustella henkisesti lapsen tasolla olevan kanssa joten päätän asian enemmän käsittelyn tähän.


    • Ollin oppilas

      Öykkäröintiä ei ole puoluetta vahingoittavan toiminnan tuomitseminen ja paljastaminen.

    • Anonyymi

      voi jessus

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      169
      3059
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      302
      2457
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      195
      1850
    4. 79
      1391
    5. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      82
      1357
    6. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      33
      1219
    7. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      339
      1170
    8. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      81
      1076
    9. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      184
      955
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      898
    Aihe