PÄIHDEKUNTOUTUS

Nimetön

Tietääkö kukaan hyvää nettisivua päihdekuntoutuksesta ja sen palveluista, tai muuten vaan tiedät aiheesta? kiinnostaisi tietää.. kiitos vastauksista. :)

14

7341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antavat
      • tietoa

        tsekkaa www. nettimylly.fi

        Kannattaa sitten kerralla luopua kaikista päihteistä, myös diapameista...


      • Raitis alkkis
        tietoa kirjoitti:

        tsekkaa www. nettimylly.fi

        Kannattaa sitten kerralla luopua kaikista päihteistä, myös diapameista...

        Jos haluaa hyvää ja Suomen parasta tietoa ja hoitoa Minnesota-hoito.fi on paras laitoshoitopaikka ja avominne.fi paras avohoitopaikka. Hoidon tuloksetkin kertovat samaa. Näissä paikoissa 100% henkilökunnasta on toipumiskokemus päihteistä joten he osaavat työnsä. Heidän nettisivuillaan kannattaa käydä ja molemmat pitävät päihdeinfoja (ilmaiseksi toistaiseksi) joissa oppii muutamassa tunnissa enemmän kuin lääkäriopinnoissa ja mielenterveys- ja päihteet 30op AMK opinnoissa yhteensä. Suomen kouluissa oppii vain sallimaan juomisen. 2006 kurssilla käyneenä kysyttiin AMK opinnoissa että onko alkoholismi sairaus?? Mutta ei annettu seikkaperäistä vastausta siihen, miksi alkoholismi on sairaus; alkuperäinen, krooninen, kemiallinen keskushesmoston sairaus. Söderling Alkoholismi aakkoset on paras kirja. Sen lukasemalla aukee mikä sairaus alkoholismi on. Lääkäreiltä , psykologeilta tai psykiatreista ei kannata kysyä mitään. Ei he osaa edes sairautta määritellä.
        Hauskaa päivänjatkoa kaikille


      • Suvanto - yhteisö

        Aktiivinen asuntolatoiminta

        Uudellainen tapa raitistua päihdeongelmasta asuntolassa, jossa toimii Minnesota malliin pohjautuva avopäihdehoito. Suvanto - yhteisö tarjoaa mahdollisuuden tarttua elämän hallintaan luonnonkauniissa turvallisessa ympäristössä, ilman houkutuksia päihteiden käytölle. Paikka on entinen koulurakennus Siuruanjoen rannalla.
        Maat ja tilat tarjoavat harraste toimintaa talviliikuntamuodoista luistelu, hiihto, kalastus, kesäisiin harrastusmuotoihin. Tiloista löytyy mahdollisuudet käsi - puutyö harrastuksiin.
        Tarjoamme päihderiippuvaisille ja syrjäytyneille tai syrjäytymisvaarassa oleville päihde - ja mielenterveyden avokuntoutusta vertaistuen rinnalla.
        Työtoimintaa, joka painottuu elämän arjen rutiineihin, kuten ruuanlaiton ja kodin ylläpitoon, siihen liittyvine töineen.
        Yhteisöllisyys on toiminnan kulmakivi, jossa toinen päihderiippuvainen tajoaa tukensa toiselle päihderiippuvaiselle.

        www.suvantoyhteiso.fi


    • vanharauta

      Olen kymmenenvuoden ajan tehnyt vapaaehtoistyönä huumeiden käyttäjien läheiste vertaistukityötä. Lähinnä vanhemmilta olen saanut järkyttäviä kertomuksia kuulla siitä kohtelusta, lähes simputtamisesta mitä huumeongelmaiset ovat kokeneet. Olen itse ollut "palaverissa" jossa tehtiin selväksi että jos sinä lähdet hoitoon viet varamme hoitaa muita. Siitä kunnasta ei ole rynnäkköä hoitopaikkoihin. Varmasti lääkkeiden kirjoittajana ja "nuorien eläkeläisten" listalla kunta on kärjessä suomessa. Valmiiksi allekirjoitetut reseptit pöytälaatikossa on tätäpäivää, lääkkeitä voidaan vaihtaa tai muuttaa vaikka päivässä. Päihdelääkäriä ei monikaan ole tavannu pyynnöistä huolimatta. Muualta saadut hoitosuunitelmat päätyvät Ö mappiin. Edes asiantuntioiden tekemä hoitosuunitelma ja jatkohoitosuunitelma ei kiinosta tätä A-klinikkaa. Kyseinen "hoitopaikka" pelaa myös erillaisia pelejä sosiaalitoimiston ja lastensuojelun ja poliisin kanssa, missälienee potilasturva? Kyseinen HOITOPAIKKA on kuntayhtymän keskuksessa. Pisin, heidän tuoteensa jonka kanssa olen ollut tekemisissä on kahdeksanvuotta, elämä pilalla ja rankkoja kokemuksia ja nöyrytystä,se on hoitoa? Terveiset toisenlaisesta suomesta, täältä pinnanalta

    • Jeppejompperi

      Kannattaa vilkaista. itse raitistuin täällä :)
      www. suvantoyhteiso.fi

    • eihajuakaan

      Jos haluat luopua päihteiden lisäksi myös rahoistasi, niin kannattaa tutustua Narcononiin, tuohon scientologien Irti Huumeista RY:n yhteistyökumppaniin.

    • avk

      Jeppejompperille : Miten voit väittää raitistuneesi ko. paikassa eli paikassa joka ei ole ollut toiminnassakaan vasta kuin vähän reilut puoli vuotta. Sinun päihteettömyytesi on siis kestänyt korkeintaan tuon reilut puoli puoli vuotta etkä sinä näin ollen voi puhua raitistumisestasi vielä yhtään mitään !

      • Jeppejompperi

        Päiväkerrallaan eteenpäin raittiina :D


    • järkeä---

      Mitä järkeä ?

      Nimetön
      18.9.2007 17:21

      Mahtaako kaveri olla enää hengissäkään ?

    • avk

      Sellaista sairautta ei tällä planeetalla ole olemassakaan, jonka vain "raitis alkoholisti" pystyy määrittelemään !

    • temme

      www.rehappi.fi

    • Anonyymi

      Suosittelen Minnesota hoitoa.Mitä mä oon nyt 12v aikana kuullut niin onnistuneita eniten on Minnesota.ja elämän laatu sen jälkeen on ollut mielekästä.
      Mut Helppi yhteisö pysykää kaukana en ole mistään kuullut kiin haukuja niin paljoa ja ihan hulluja juttuja mitä siellä tapahtuu ja sieltä raitistuneet kertoileet todellisuuden mikä on.Mika Törrö on Kait mannekiini.Mut on nää Ihan hengellisetkin päihdekuntoutuset tuotanut tulosta kuulut heiltäkin vuosien varrella onnistumisia.

    • Anonyymi

      Hoidot meni hukkaan .Liikemies Stefan Thermania syytetään rattijuopumuksesta. Asia vahvistetaan Iltalehdelle Helsingin käräjäoikeudesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe