tyttärelläni tarkkaivaisuushäiriö

niiin väsynyt

on tää kumma juttu..tytär on kohta 10 vuotias ja edelleen käydään terapiass,kasvatus ja perheneuvolassa,lasten psykiatrisella polilla..nää hommat on kestänyt jo kohta 3 vuotta.
ja edelleen ollaan tavallaan ilman apua.
koska mä olen sitä mieltä että nyt ois hyvä aika koekilla jotain lääkitystä..uskokaa kun sanon että kaikkee ollaan kokeiltu.
käydään miehen kans kasvatus ja perhe neuvolassa kuuntelemassa ja oppimassa miten käsitellään lasta jolla on tarkkaavaisuushäiriö..tai hei sii,, ei meillä ole edelleenkään diagnoosia.. vaikka lääkärikin on haastatellut meidät ja lapsenkin tavannut pariin kertaan.
me ollaan miehen kans kuljettu kun nolo koira heidän pillin mukaan.ollaan tehty sitä ja yritetty tätä ja voi voi.
lapsi on erityisluokalla(pienryhmässä) jossa on avustaja ja erityisopettaja.tuolla kasv. ja perh. neuvolassa ollaan kans lääkityksen kannalla,opettaja on palio nähnyt ja on myös lääkityksen kannalla.. mikä on että asiat on näin hitaita.. ihan yks pv istuin ja mietin tätä koko juttua.. MIKSEI ME SAADA APUA.
kyllä mä jaksan,olen elänyt tyttäreni kanssa kohta 10 vuotta,mutta kun hänen oma käytös,impulsivuus,rauhattomuus,huono itsetunto,riidanhaluisuus ja mitä vielä..ne kaikki vaikuttaa hänen elämään eniten,tulee vaikeuksia koulussa,läksyjen teossa,,ja kavereiden kassa..mä haluan että tyttäreni sais vihdoin jo kunnon apua.
miksi tää on niin hidasta!
onko lasten psykiatrisella todellakin niin kova ruuhka..ettei heistä ole kuulunut edellisen käynnin jälkeen mitään,ja siittä 3-4 kk! voiko kestää melki 4 kk kun joku toinen lääkäri/psykiatri konsultoi tyttäreni kansiota.

ja valehtelisin jos väittäisin ettei se vie voimia kun lapsi on omalaatuinen..koulun jälkeen päivät menee yleensä riidelleen,kieltäen,selittäen,läksyissä,..puheita toistamalla..ja sit monesti saan tutun tutuilta kuulla että no,tyttöshän on jo kohta 10.ei sen kanssa raskasta pitäis olla,kun kaiken osaa jo itsekkin tehdä.. niiin.. osa totta.
onneksi olen hoitovapaalla nuorimmaisen kanssa.. muuten en varmaan jaksais töiden jälkeen tätä rumbaa.
voimia kaikille,ja hyvää syksyn odotusta.

2

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi päästä

      Silloin kun voimat vanhemmilta loppuu on aika ottaa puhelin käteen ja soittaa itse psykiatriselle. KErrotte tilanteen ja että olette kovin väsyneitä. Varmasti teille annetaan aika lähiaikoina, ei teidän tarvitse oottaa. Ei ne voi jättää teitä tuommoisen tilanteen kanssa roikkumaan, on vaikka kriisiosastoja joissa voidaan aloittaa lääkekokeilut. Lääkkeitä kyseiseen vaivaan on.

    • tsaidu

      Alat pommittamaan täysillä sinne sairaalaan ja VAADIT tyttärellesi hoitoa!!Lasta vartenhan hoito on!!Niinkuin myös lääkitys.Poikaani lainaten:"On niin tavis olo ku syö lääkettä." Teillä tuntuu muuten olevan tukitoimet kohillaan mut diagnoosi puuttuu.Ja ilman diagnoosia ette voi hakea sopeutumisvalmennuskurssille/kuntoutukseen,ette voi hakea kelasta hoitotukea ettekä ilman kelan korotettua hoitotukea kunnan/kaupungin omaishoitajapalkkaa.Nyt voimat äärimmilleen ja vaadit kovin sanoin hoitoa lapsellesi!!
      Voimia toivottaa kohtalotoveri

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe