Kuka katsoo TV7 ?

geola

Onko kellään tietoa katsojaluvuista?

22

6679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • piirtein

      nettikatsojia suomessta on 20.000 mutta potenttiaalinen katsojaluku on n.1.5miljoonaa. :)

      • on suuri ainakin potentiaal...

        NÄIN TV7 NÄKYY
        TAIVAS TV7 on digitaalinen kaapelikanava, joka näkyy tällä hetkellä lähes kaikissa Suomen kaapeliverkoissa maksuttomana peruskanavana.

        Jos taloutesi kuuluu siis kaapeliverkkoon ja sinulla on digiboksi tai digi-tv, voit nähdä TV7:n ohjelmat virittämällä vain kanavan näkyviin. Ainoastaan Pohjanmaalla Vaasan Läänin Puhelin Oy:n alueella vaaditaan 20 euroa maksava, digisovittimeen liitettävä vuosi/ohjelmakortti kanavan katselemiseen.

        TV7 OHJELMIEN KATSELEMINEN TIETOKONEELLA ON HELPPOA
        Tiesitkö, että voit katsella TV7 -ohjelmia myös tietokoneellasi, mikäli sinulla on käytettävissäsi laajakaista Internet -yhteys? Kaiken lisäksi ohjelmien katseleminen tietokoneella on tavattoman helppoa. Internet nopeus 512kbs riittää katseluun, mutta häiriöttömän katselun varmistamiseksi suositus on yksi (1) megabitti/s. Laajakaistayhteydet riittävät lähes poikkeuksetta katseluun.

        Jos tietokoneesi näyttö tuntuu television ohjelmien katselemiseen pieneltä, niin tähänkin löytyy yksinkertainen ratkaisu. Tietokoneesi ominaisuuksista riippuen ohjelmien siirto kaapelia pitkin televisiosi kuvaruudulle onnistuu joko 45 euron tai 85 euron investoinnilla.

        Mutta käydäänpä ensin läpi televisio-ohjelmien katselu tietokoneen ruudulta:

        NÄIN KATSELET OHJELMIA TIETOKONEELLA
        1. Avaa tietokoneesi ja Internetyhteys. Mene osoitteeseen http://tv7.maxinetti.fi/. Jos haluat mennä netti-televisioon TV7 etusivun www.tv7.fi kautta, niin valitse vaakapalkista painike NETTI-TV. Tätä kautta pääset sivulle, jolla esitellään netti-television katselua. Jatka valitsemalla Siirry katsomaan Netti-TV:tä.

        2. Avautuvalla sivulla on televisioruutu, johon ilmestyy kanavan perustajan ja toimitusjohtajan Martti Ojareksen myötä TV7:n tervehdys. Sivun vasemmassa alakulmassa on sinisellä pohjalla valkoinen avain sekä kehotus Rekisteröidy katsojaksi. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Rekisteröinti tarvitaan kanavan katsojamäärän ja sitä kautta oikeiden tekijänoikeusmaksujen määrittämiseksi. Klikkaa tekstiä.

        3. Avautuvalla sivulla on lomake, jolle voit kirjoittaa tietosi. Kun olet täyttänyt tiedot, valitse painike Jatka. Tietojen antamisen jälkeen saat sähköpostissa varmistuksen, jonka sinun on aktivoitava. Jatkossa voit koska tahansa katsoa omalla tunnuksellasi ja salasanallasi TV7:n ohjelmia.

        NÄIN KATSELET NETTI-TELEVISIOTA TELEVISIOSI KUVARUUDULTA
        Tietokoneella laajakaistan välityksellä vastaanotettavat netti-television ohjelmat voidaan siirtää varsin yksinkertaisin ja huokein kustannuksin tavallisen kotitelevision kuvaruudulle.

        Pääkaupunkiseudulla ilman kaapeliverkkoa olevat taloudet voivat saada TV7:n näkyviin Maxinetti-yhteyden avulla. Lisätietoja löydät osoitteesta http://www.maxinetti.fi.

        Uudenmaan tietokoneasennus (http://www.asentajat.com/tv7 tai puh. 09-42860235) on tehnyt Taivas TV7 -nettikatsojille erityistarjouksen. Tarjottava tuote on avaimet käteen -asennus sisältäen kaikki netti-tv:n televisioruudulta katseluun tarvittavat asennustoimenpiteet sekä tarvikkeet. Hinta on 45 tai 85 euroa riippuen siitä, onko tietokoneessasi valmiiksi tv-liitäntä (S-video) vai ei. Tämä voidaan tarkistaa helposti. Uudenmaan tietokoneasennukselta kysymällä saat tiedon siitä, kumpi hinta koskee sinun konettasi. Tarjous sisältää matkakulut Uudenmaan maakunnan alueella, mutta kilometrikorvauksia vastaan asennus voidaan suorittaa muuallakin Suomessa.


      • hillar

        Kun TV7 on ilmainen, miksi Maxivision veloittaa siitä 5 euroa?


    • Jurre__

      ketä nyt katsoisi sellaista hallelujaa tv:stä!?

      • uskova

        Miksi tarvitsee aina sortaa ns. "toisinajattelijoita". Sen ei pitäisi ketään hämätä, jos on olemassa kristillinen tv-kanava ja sitä ihmiset, jotka haluavat sitä katsoa, katsovat.

        Mutta nämä on näitä ikuisia "television saa kiinni, jos ei kiinnosta" -kysymyksiä..

        Joka tapauksessa kunnia Jeesukselle Kristukselle ja Jumalalle!


      • mieltä
        uskova kirjoitti:

        Miksi tarvitsee aina sortaa ns. "toisinajattelijoita". Sen ei pitäisi ketään hämätä, jos on olemassa kristillinen tv-kanava ja sitä ihmiset, jotka haluavat sitä katsoa, katsovat.

        Mutta nämä on näitä ikuisia "television saa kiinni, jos ei kiinnosta" -kysymyksiä..

        Joka tapauksessa kunnia Jeesukselle Kristukselle ja Jumalalle!

        kanssasi on lukuisia. Kyllä tv7 on hyvin suosittu, muutenhan sitä ei jatkuvasti olisi olemassakaan. Käyttäjämäärä vain senkun kasvaa, kun ihmiset huomaavat muiden kanavien tyhjänpäiväisyyden ja samankaltaisuuden. Siunausta sinulle ja muille palstalaisille. Meillä on Jeesus, Voittaja, joka palaa takaisin omiaan noutamaan. Toivotaan, että moni palstalainenkin on sitten siinä joukossa.


      • voi sinua

        Meitä on todella paljon, jotka katsomme. Senvuoksi ohjelmien tasoa pitää nostaa ja syventää sekä laajentaa mm. Keravan Helluntaiseurakunta saa suhteettoman paljon tilaa. En ole helluntailainen enkä karismaatikko. Riku Rinne ja Ari Paloheimo tekevät erittäin arvokasta ja hyvää työtä nimenomaan nuorten parissa. Myös Kan-kodit. Nokia-missio ei mene läpi.


      • Hillar

        Minä ainakin katson ja mielellään.


    • fsdfdsds

      13 katsoo. jesse ja perskärpäset(12:han niitä oli??)

      • make

        mä rukoilen, että jeesus siunaa eniten just näitä jotka ei haluaisi uskoa! armahda jeesus kaikkia palstoilla olevia ihmisiä, jotka eivät vielä ole sinua tunteneet! aameen!


      • koiranpoikanen
        make kirjoitti:

        mä rukoilen, että jeesus siunaa eniten just näitä jotka ei haluaisi uskoa! armahda jeesus kaikkia palstoilla olevia ihmisiä, jotka eivät vielä ole sinua tunteneet! aameen!

        ... ja mistähän sinä sellaisen johtopäätöksen teit, että ei haluaisi uskoa? Kaveri vain sanoi oman mielipiteensä TV7:sta. Eiköhän tuo usko ole ihan ihmisen henkilökohtainen asia, eikä mikään valmiiksi rustailtu ahdistunut kaava.


    • Tosi on

      Kyllä katso TV7 ja olen tosi iloinen, kun on sellainen kanava ja siunaan Herran Jeesuksen nimeen kaikkia sen toimintaan mahollistavia rohkeita ja itsensä likoon laittaneita, haluan olla itsekin siinä joukossa. Muistan kuinka jo 60-luvulla yritettiin saada mahdollisuus kristillisen TV:n ja radion toimintaan lupa, mutta minun käsittääkseni sitä ei saatu, ja silloin se olisi ollut tosi suuri tekninen projekti toteutettavaksi. Nyt on tekniikka kehittynyt ja kiitos Jumalalle,että Hän on mahdollistanut näin myös TV7 tulon rakkaaseen Suomen maahan ja siunaan kaikkia jotka median kautta vievät evankeliumia ympäri maailman ja ihmiset saavat kuulla ILOSANOMAA JEESUKSESTA KRISTUKSESTA, niin ettei heidä eikä meidän tarvitse kuolla synteinemme ja joutua ikuisesti eroon Jumalasta. Ympäri maailman tulee palautetta mm.IRRTV-kanavalle (lue mm.ITÄPORTTI- ja Avainmedia-lehdestä)kuinka ihmiset ovat löytäneet Jeesuksen Kristuksen-Vapahtajan.
      Minun sydämeni riemuitsee jokaisesta Jeesuksen luo tien löytäneestä. Ja Raamattu viitoittaa tien Jeesuksen luo.

    • ko. kanavaa

      Viime vuonna katselin sitä netin kautta ja nyt olen katsonut televisiosta. En katso joka päivä, ehkä noin kerran pari joka toinen viikko yhden ohjelman. Osa ohjelmista on liian lapsellisia, mutta osa ohjelmista mielenkiintoisia, jos jostain tärkeäastä asiasta keskustellaan.

    • kasvun ainesta

      Kruunaan mielelläni päiväni seuraamalla illalla viimeksi TaivasTV:n kanavaa. Ohjelmatarjonta on parantunut ja paranee nähtävästi jatkossakin.

      Pidän erityisesti Cafè Raamattu-ohjelmasta (Jarmo Sormunen ja Leif Nummela keskustelevat uskonasoista).
      Esimerkiksi tänään kello 17.00 aiheena on "Evoluutioteoria kriisissä".

      "Eliinan eväät" ja monet muutkin ohjelmat ovat katsomisen/kuuntelemisen arvoisia, vaikka en jatkuvasti niitä seuraakaan.

    • - todella!

      Kysymykseen katsojaluvuista saat tietenkin parhaiten ottamalla yhteyttä tv7:n toimitukseen. Monille uskoville erittäin tärkeä kanava, jollei tärkein on tämä tv7 ja on siis vastapainona kaikelle hömpötykselle, jota tulee kyllä muilta kanavilta tuutin täydeltä. Todellakin tv7 täyttää meidän uskovien hengellisen elämän tarpeita. Monissa maissa vastaavat kristilliset tv-kanavat ovat myös erittäin suosittuja, mm. muslimimaissa.

      • manduska

        Katsoin juuri Pawsonin haastattelun kasteesta.Oli mielenkiintoinen,Aina sieltä tulee jotain rakentavaa ja ajattelemisen arvoista.Uskon,että kun hanke on Jumalasta,se myös menestyy kaikilla tavoin.Ne varatkin vaan siunaantuu.Ihana,että Suomeen on saatu tälläinen kanava!


    • TaneliTirkistelijä

      Mielenkiintoista olisi tietää kuinka suuri osa katsojista on kaltaisiani, joiden motiivi kanavan katseluun on puhdas viihdekäyttö. Välillä on mielenkiintoista seurata miten pölhöjä ihmisiä sitä keskuudessamme esiintyykään. Samalla tulee huomanneeksi, ettei oma melenterveys ole lainkaan hassummassa kunnossa.

      Myönnän, tirkistely on rumaa :-)

      • hmhmm

        Täytyypä myöntää, kristittynä, että kaikenlaista epäraitista kanavalla esiintyy. Toivonkin, että kanavan tekijöille pääsisi Jumalan kirkkaus loistamaan; silloin tehtäisiin raitista kristillistä ohjelmaa. Nyt asia ei valitettavasti ole niin, vaan TV7 ja TV7Plus lykkäävät samasta tuutista ulos nisua ja lustetta.


      • tv7katsoja

        "Kaikenlaista epäraitista" on niin epämääräinen ilmaisu, voisitko tarkentaa, mikä on se kaikenlainen epäraitis ohjelma?! Sanot olevasi kristitty, mutta oletko uudestisyntynyt kristitty?


      • UskontoYksiPäihteistä
        tv7katsoja kirjoitti:

        "Kaikenlaista epäraitista" on niin epämääräinen ilmaisu, voisitko tarkentaa, mikä on se kaikenlainen epäraitis ohjelma?! Sanot olevasi kristitty, mutta oletko uudestisyntynyt kristitty?

        Epäraittiista tulee mieleen lähinnä juoppo. Uskosta humaltuminen ei sekään ole täysin vieras käsite tämän päivän "hihhulien" keskuudessa.


      • hmhmm
        tv7katsoja kirjoitti:

        "Kaikenlaista epäraitista" on niin epämääräinen ilmaisu, voisitko tarkentaa, mikä on se kaikenlainen epäraitis ohjelma?! Sanot olevasi kristitty, mutta oletko uudestisyntynyt kristitty?

        Olen uudestisyntynyt kristitty, Jeesuksen oma.

        Jos et huomaa TV7 ja TV7Plus ohjelmistossa mitään epäraitista, syytä olla huolissaan.


    • demarienvihollno1

      ..kannattaa katsoa tv7:lta jerusulamenin muureilla, keskustellaan lähi-idän politiikasta ja myös israel news ovat ehdottoman hyvä ja avartava ohjelma. Myös martyyreista kertova ohjelma on mielenkiintoinen...

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5148
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3367
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1333
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      938
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe