Kuka katsoo TV7 ?

geola

Onko kellään tietoa katsojaluvuista?

22

6252

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • piirtein

   nettikatsojia suomessta on 20.000 mutta potenttiaalinen katsojaluku on n.1.5miljoonaa. :)

   • on suuri ainakin potentiaal...

    NÄIN TV7 NÄKYY
    TAIVAS TV7 on digitaalinen kaapelikanava, joka näkyy tällä hetkellä lähes kaikissa Suomen kaapeliverkoissa maksuttomana peruskanavana.

    Jos taloutesi kuuluu siis kaapeliverkkoon ja sinulla on digiboksi tai digi-tv, voit nähdä TV7:n ohjelmat virittämällä vain kanavan näkyviin. Ainoastaan Pohjanmaalla Vaasan Läänin Puhelin Oy:n alueella vaaditaan 20 euroa maksava, digisovittimeen liitettävä vuosi/ohjelmakortti kanavan katselemiseen.

    TV7 OHJELMIEN KATSELEMINEN TIETOKONEELLA ON HELPPOA
    Tiesitkö, että voit katsella TV7 -ohjelmia myös tietokoneellasi, mikäli sinulla on käytettävissäsi laajakaista Internet -yhteys? Kaiken lisäksi ohjelmien katseleminen tietokoneella on tavattoman helppoa. Internet nopeus 512kbs riittää katseluun, mutta häiriöttömän katselun varmistamiseksi suositus on yksi (1) megabitti/s. Laajakaistayhteydet riittävät lähes poikkeuksetta katseluun.

    Jos tietokoneesi näyttö tuntuu television ohjelmien katselemiseen pieneltä, niin tähänkin löytyy yksinkertainen ratkaisu. Tietokoneesi ominaisuuksista riippuen ohjelmien siirto kaapelia pitkin televisiosi kuvaruudulle onnistuu joko 45 euron tai 85 euron investoinnilla.

    Mutta käydäänpä ensin läpi televisio-ohjelmien katselu tietokoneen ruudulta:

    NÄIN KATSELET OHJELMIA TIETOKONEELLA
    1. Avaa tietokoneesi ja Internetyhteys. Mene osoitteeseen http://tv7.maxinetti.fi/. Jos haluat mennä netti-televisioon TV7 etusivun www.tv7.fi kautta, niin valitse vaakapalkista painike NETTI-TV. Tätä kautta pääset sivulle, jolla esitellään netti-television katselua. Jatka valitsemalla Siirry katsomaan Netti-TV:tä.

    2. Avautuvalla sivulla on televisioruutu, johon ilmestyy kanavan perustajan ja toimitusjohtajan Martti Ojareksen myötä TV7:n tervehdys. Sivun vasemmassa alakulmassa on sinisellä pohjalla valkoinen avain sekä kehotus Rekisteröidy katsojaksi. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Rekisteröinti tarvitaan kanavan katsojamäärän ja sitä kautta oikeiden tekijänoikeusmaksujen määrittämiseksi. Klikkaa tekstiä.

    3. Avautuvalla sivulla on lomake, jolle voit kirjoittaa tietosi. Kun olet täyttänyt tiedot, valitse painike Jatka. Tietojen antamisen jälkeen saat sähköpostissa varmistuksen, jonka sinun on aktivoitava. Jatkossa voit koska tahansa katsoa omalla tunnuksellasi ja salasanallasi TV7:n ohjelmia.

    NÄIN KATSELET NETTI-TELEVISIOTA TELEVISIOSI KUVARUUDULTA
    Tietokoneella laajakaistan välityksellä vastaanotettavat netti-television ohjelmat voidaan siirtää varsin yksinkertaisin ja huokein kustannuksin tavallisen kotitelevision kuvaruudulle.

    Pääkaupunkiseudulla ilman kaapeliverkkoa olevat taloudet voivat saada TV7:n näkyviin Maxinetti-yhteyden avulla. Lisätietoja löydät osoitteesta http://www.maxinetti.fi.

    Uudenmaan tietokoneasennus (http://www.asentajat.com/tv7 tai puh. 09-42860235) on tehnyt Taivas TV7 -nettikatsojille erityistarjouksen. Tarjottava tuote on avaimet käteen -asennus sisältäen kaikki netti-tv:n televisioruudulta katseluun tarvittavat asennustoimenpiteet sekä tarvikkeet. Hinta on 45 tai 85 euroa riippuen siitä, onko tietokoneessasi valmiiksi tv-liitäntä (S-video) vai ei. Tämä voidaan tarkistaa helposti. Uudenmaan tietokoneasennukselta kysymällä saat tiedon siitä, kumpi hinta koskee sinun konettasi. Tarjous sisältää matkakulut Uudenmaan maakunnan alueella, mutta kilometrikorvauksia vastaan asennus voidaan suorittaa muuallakin Suomessa.


   • hillar

    Kun TV7 on ilmainen, miksi Maxivision veloittaa siitä 5 euroa?


  • Jurre__

   ketä nyt katsoisi sellaista hallelujaa tv:stä!?

   • uskova

    Miksi tarvitsee aina sortaa ns. "toisinajattelijoita". Sen ei pitäisi ketään hämätä, jos on olemassa kristillinen tv-kanava ja sitä ihmiset, jotka haluavat sitä katsoa, katsovat.

    Mutta nämä on näitä ikuisia "television saa kiinni, jos ei kiinnosta" -kysymyksiä..

    Joka tapauksessa kunnia Jeesukselle Kristukselle ja Jumalalle!


   • mieltä
    uskova kirjoitti:

    Miksi tarvitsee aina sortaa ns. "toisinajattelijoita". Sen ei pitäisi ketään hämätä, jos on olemassa kristillinen tv-kanava ja sitä ihmiset, jotka haluavat sitä katsoa, katsovat.

    Mutta nämä on näitä ikuisia "television saa kiinni, jos ei kiinnosta" -kysymyksiä..

    Joka tapauksessa kunnia Jeesukselle Kristukselle ja Jumalalle!

    kanssasi on lukuisia. Kyllä tv7 on hyvin suosittu, muutenhan sitä ei jatkuvasti olisi olemassakaan. Käyttäjämäärä vain senkun kasvaa, kun ihmiset huomaavat muiden kanavien tyhjänpäiväisyyden ja samankaltaisuuden. Siunausta sinulle ja muille palstalaisille. Meillä on Jeesus, Voittaja, joka palaa takaisin omiaan noutamaan. Toivotaan, että moni palstalainenkin on sitten siinä joukossa.


   • voi sinua

    Meitä on todella paljon, jotka katsomme. Senvuoksi ohjelmien tasoa pitää nostaa ja syventää sekä laajentaa mm. Keravan Helluntaiseurakunta saa suhteettoman paljon tilaa. En ole helluntailainen enkä karismaatikko. Riku Rinne ja Ari Paloheimo tekevät erittäin arvokasta ja hyvää työtä nimenomaan nuorten parissa. Myös Kan-kodit. Nokia-missio ei mene läpi.


   • Hillar

    Minä ainakin katson ja mielellään.


  • fsdfdsds

   13 katsoo. jesse ja perskärpäset(12:han niitä oli??)

   • make

    mä rukoilen, että jeesus siunaa eniten just näitä jotka ei haluaisi uskoa! armahda jeesus kaikkia palstoilla olevia ihmisiä, jotka eivät vielä ole sinua tunteneet! aameen!


   • koiranpoikanen
    make kirjoitti:

    mä rukoilen, että jeesus siunaa eniten just näitä jotka ei haluaisi uskoa! armahda jeesus kaikkia palstoilla olevia ihmisiä, jotka eivät vielä ole sinua tunteneet! aameen!

    ... ja mistähän sinä sellaisen johtopäätöksen teit, että ei haluaisi uskoa? Kaveri vain sanoi oman mielipiteensä TV7:sta. Eiköhän tuo usko ole ihan ihmisen henkilökohtainen asia, eikä mikään valmiiksi rustailtu ahdistunut kaava.


  • Tosi on

   Kyllä katso TV7 ja olen tosi iloinen, kun on sellainen kanava ja siunaan Herran Jeesuksen nimeen kaikkia sen toimintaan mahollistavia rohkeita ja itsensä likoon laittaneita, haluan olla itsekin siinä joukossa. Muistan kuinka jo 60-luvulla yritettiin saada mahdollisuus kristillisen TV:n ja radion toimintaan lupa, mutta minun käsittääkseni sitä ei saatu, ja silloin se olisi ollut tosi suuri tekninen projekti toteutettavaksi. Nyt on tekniikka kehittynyt ja kiitos Jumalalle,että Hän on mahdollistanut näin myös TV7 tulon rakkaaseen Suomen maahan ja siunaan kaikkia jotka median kautta vievät evankeliumia ympäri maailman ja ihmiset saavat kuulla ILOSANOMAA JEESUKSESTA KRISTUKSESTA, niin ettei heidä eikä meidän tarvitse kuolla synteinemme ja joutua ikuisesti eroon Jumalasta. Ympäri maailman tulee palautetta mm.IRRTV-kanavalle (lue mm.ITÄPORTTI- ja Avainmedia-lehdestä)kuinka ihmiset ovat löytäneet Jeesuksen Kristuksen-Vapahtajan.
   Minun sydämeni riemuitsee jokaisesta Jeesuksen luo tien löytäneestä. Ja Raamattu viitoittaa tien Jeesuksen luo.

  • ko. kanavaa

   Viime vuonna katselin sitä netin kautta ja nyt olen katsonut televisiosta. En katso joka päivä, ehkä noin kerran pari joka toinen viikko yhden ohjelman. Osa ohjelmista on liian lapsellisia, mutta osa ohjelmista mielenkiintoisia, jos jostain tärkeäastä asiasta keskustellaan.

  • kasvun ainesta

   Kruunaan mielelläni päiväni seuraamalla illalla viimeksi TaivasTV:n kanavaa. Ohjelmatarjonta on parantunut ja paranee nähtävästi jatkossakin.

   Pidän erityisesti Cafè Raamattu-ohjelmasta (Jarmo Sormunen ja Leif Nummela keskustelevat uskonasoista).
   Esimerkiksi tänään kello 17.00 aiheena on "Evoluutioteoria kriisissä".

   "Eliinan eväät" ja monet muutkin ohjelmat ovat katsomisen/kuuntelemisen arvoisia, vaikka en jatkuvasti niitä seuraakaan.

  • - todella!

   Kysymykseen katsojaluvuista saat tietenkin parhaiten ottamalla yhteyttä tv7:n toimitukseen. Monille uskoville erittäin tärkeä kanava, jollei tärkein on tämä tv7 ja on siis vastapainona kaikelle hömpötykselle, jota tulee kyllä muilta kanavilta tuutin täydeltä. Todellakin tv7 täyttää meidän uskovien hengellisen elämän tarpeita. Monissa maissa vastaavat kristilliset tv-kanavat ovat myös erittäin suosittuja, mm. muslimimaissa.

   • manduska

    Katsoin juuri Pawsonin haastattelun kasteesta.Oli mielenkiintoinen,Aina sieltä tulee jotain rakentavaa ja ajattelemisen arvoista.Uskon,että kun hanke on Jumalasta,se myös menestyy kaikilla tavoin.Ne varatkin vaan siunaantuu.Ihana,että Suomeen on saatu tälläinen kanava!


  • TaneliTirkistelijä

   Mielenkiintoista olisi tietää kuinka suuri osa katsojista on kaltaisiani, joiden motiivi kanavan katseluun on puhdas viihdekäyttö. Välillä on mielenkiintoista seurata miten pölhöjä ihmisiä sitä keskuudessamme esiintyykään. Samalla tulee huomanneeksi, ettei oma melenterveys ole lainkaan hassummassa kunnossa.

   Myönnän, tirkistely on rumaa :-)

   • hmhmm

    Täytyypä myöntää, kristittynä, että kaikenlaista epäraitista kanavalla esiintyy. Toivonkin, että kanavan tekijöille pääsisi Jumalan kirkkaus loistamaan; silloin tehtäisiin raitista kristillistä ohjelmaa. Nyt asia ei valitettavasti ole niin, vaan TV7 ja TV7Plus lykkäävät samasta tuutista ulos nisua ja lustetta.


   • tv7katsoja

    "Kaikenlaista epäraitista" on niin epämääräinen ilmaisu, voisitko tarkentaa, mikä on se kaikenlainen epäraitis ohjelma?! Sanot olevasi kristitty, mutta oletko uudestisyntynyt kristitty?


   • UskontoYksiPäihteistä
    tv7katsoja kirjoitti:

    "Kaikenlaista epäraitista" on niin epämääräinen ilmaisu, voisitko tarkentaa, mikä on se kaikenlainen epäraitis ohjelma?! Sanot olevasi kristitty, mutta oletko uudestisyntynyt kristitty?

    Epäraittiista tulee mieleen lähinnä juoppo. Uskosta humaltuminen ei sekään ole täysin vieras käsite tämän päivän "hihhulien" keskuudessa.


   • hmhmm
    tv7katsoja kirjoitti:

    "Kaikenlaista epäraitista" on niin epämääräinen ilmaisu, voisitko tarkentaa, mikä on se kaikenlainen epäraitis ohjelma?! Sanot olevasi kristitty, mutta oletko uudestisyntynyt kristitty?

    Olen uudestisyntynyt kristitty, Jeesuksen oma.

    Jos et huomaa TV7 ja TV7Plus ohjelmistossa mitään epäraitista, syytä olla huolissaan.


  • demarienvihollno1

   ..kannattaa katsoa tv7:lta jerusulamenin muureilla, keskustellaan lähi-idän politiikasta ja myös israel news ovat ehdottoman hyvä ja avartava ohjelma. Myös martyyreista kertova ohjelma on mielenkiintoinen...

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   4833
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   597
   3851
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   2901
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   4
   2645
  5. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   153
   2375
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   111
   1965
  7. Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen hämmentää vauvauutisella - Totuus on hieman toisenlainen!

   No nyt on aikamoinen "vauva"! Michele Minttu Murphy-Kaulanen on jakanut Instassa "iloisen perhetapahtuman". Lue juttu ja katso kuvat: https://www.su
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   1057
  8. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   197
   1044
  9. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   90
   1030
  10. Kerran vielä...

   Minä tiedän ja sinä tiedät...Anteeks omasta puolesta🤗... toivon oikeasti sulle kaikkea hyvää, vaikka viisaasti et toiminutkaan, mutta mä alan olla ta
   Ikävä
   53
   841
  Aihe