Erektiosta nudistirannalla

Ihmettelijä

Seisooko miehillä koskaan nudistirannoilla oikeasti.

26

13805

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei seiso

      alasti on kivaa.....

      • ihmettelijä

        Erektiohan on miehelle täysin luonnollinen asia kun näkee alastoman vastakkaisen sukupuolen edustajan. Siis, miksei seiso?


      • Näkijä
        ihmettelijä kirjoitti:

        Erektiohan on miehelle täysin luonnollinen asia kun näkee alastoman vastakkaisen sukupuolen edustajan. Siis, miksei seiso?

        On nähty että kovasti seisoo. Ei vain näyttänut mitenkään ketään häiritsevän.


    • Ihmettelen

      Tämä on se normaali "jos", mustakin voi olla valkoinen jos jne, iäisyyskysymys. Eihän kirjoittaja sano että seisoo, vaan jos seisoo. Silloin kaiketi on kyseessä normaali asia.

      Pitkään Espanjan rannoilla käyneenä, voin todeta että joskus on ½ E, mutta ei 1/1 E, jotka yleensä rannoilla käyvät, ne näkee alastomia niin paljon, ei aiheuta erektiota. Nuorilla miehillä erektiot voi olla tavallisia, koska ne aiheutuu jännityksestä. Näissä puhutaan tahattomuudesta ja sitä voi verrata vaikka aamulla heräämiseen ja ….
      http://www.helsinginsanomat.fi/uutisarkisto/19980412/erik/980410er07.html

    • Ihmettelen

      Ohjeena sellaisille joilla on ongelmia tämän seisokin kanssa, siihen auttaa seksuaalinen malli, joko kaverin kanssa tai sitten soolomuotona.
      On hyvin luonnollista että hoidetaan sukupuolitoiminta asiat ensin kotona, itse rannassa on mukavaa, kun ei ole paineita ja......
      http://www.health.fi/sexpo/erektio.htm

    • Mies25

      Haittaako jos seisookin? Sehän on vain luonnollinen reaktio joten mitäpä sitä häpeilemään.
      Missä etelä suomen nudistirannat?? Onko täällä?

      • SeSami


    • jeppe

      Itseäni kiihottaa tilanne, jossa itselläni on lieva puolittainen erektio esim. yhteishöyrysaunassa tai nudistirannalla ja vieressä oleva nainen huomaa sen. Olen huomannut, että nuorella miehellä hieman paksuuntunut penis näyttää kiinnostavan monia naisia.

    • Anonyymi

      Kyllä on itsellänikin seisonut - toki ei ihan täydessä komeudessaan. Harvinaista se kuitenkin on. Kuten keskustelussa on aiemmin tullut esille, niin nudistirannalla on niin paljon samankaltaisia ihmisiä, että toisten alastomuus ei sinänsä vaikuta. Ja ihan normaalia tuo erektio on miehellä - sitä ei kannata koskaan nudistirannalla hävetä.

    • Anonyymi

      Ei varmaankaan oikeasti seiso.Leikisti vaan.

    • Anonyymi

      Kesällä nakurannalla Yyterissä pippelini pysyi velttona, mutta
      miehellä seisoi kun pani kalunsa suuhuni imettäväksi.
      Sain niellä sperman.

    • Lueskelin tuolla nuortenpalstoja. Useimmat tytöt olivat sitä mieltä, että erektio yhteissaunassa on sekä luonnollinen että imarteleva, koska se on VARMA merkki, että poika pitää tyttöä viehättävänä.

      En ole Suomessa, käynyt nakurannalla, mutta eiköhän se ole mutis mutandis sama. Naiset haluavat tuntea olevansa haluttuja. Miehen on syytä huomata tämä naisten "salaisuus".

    • Inglesissä usein lomailleena olen kyllä huomannut, että toisilla miehillä ottaa eteen aika voimakkaasti , kun heitä katselee. Siis nakurannalla.
      Mikäs siinä sehän on vain kivaa.

      • Anonyymi

        Millaista porukkaa sielä käy. Sinkkuja, pareja vai perheellisiä lapsineen?


      • Häiritseekö tuo eteen ottaminen muita ihmisiä?


    • Anonyymi

      Puoliseisokki on heilunut usein ja paljon kiinnostuneita katseita ja hymyjä tullut. :)

      • Anonyymi

        On tainnut olla pidätettyä naurua.


    • Anonyymi

      Olen takavuosina ja nuorempana vieraillut useilla nakurannoilla. Täytyy vaan ottaa asiat luonnollisena, eikä ajatella asiaa liian kiihottavasti. Ei ole koskaan alkanut seisoa, sillä se luonnollisuus ja kaikien keskeinen tasapuolisuus on pitänyt aisan aisoissa. Se on ihmeellistä miten se onkaan mahdollista. Aluksi pelkäsin mennä nakurannoille, jos en pysykään ilman seisokkia mutta sitten sisällä teltassa oman vaimon kanssa se sitten jysähtää kyllä.
      Alertti

    • Anonyymi

      En tiedä seisoisiko nakurannalla, mutta kyllä mökinpihalla seisoo, kun ottaa alasti aurinkoa. Aurinko kun porottaa kuumasti pakaroille, niin siinä taitaa ajatukset lennellä suuntaan jos toiseenkin.

    • Anonyymi

      Niinkuin muutama totesikin, niin nakurannoilla paljon käyvät miehet ovat jo tottuneet siihen, että jotkut naiset ihan kiusallaankin levittelevät reisiään, eivätkä noteeraa sitä mitenkään.
      Ihan toista on joittenkin possujuhlien jälkeen siellä etelässä kun kaikki ovat jo aika kaasussa ja mennään vielä yöuinnille, naiset usein pikkuhousuissa ja rintaliiveissä, joita sitten känniset miehet repivät yltä. Kyllä siinä kullit sojottavat!!!

      Piia & Marita

    • Anonyymi

      Itsellä ei (valitettavasti) seiso ellei pääse rauhassa ajattelemaan jotain kiihottavaa. Luulin ettei muillakaan seiso, mutta näinpä kuitenkin rannan tuntumassa miehen ottamassa aurinkoa muina miehinä, ja muna sojotti ylöspäin, siis vatsaan nojaten. Pakko siinä olla ollut seisokki, eihän se muuten ylöspäin olisi sojottanut.

    • Anonyymi

      Hieman kinkkinen juttu, sillä ns. aidoilla naukurannoilla on myös perheitä, eikä nakuiluun liity erotiikkaa ja mikäli jollakin lähtisi tuossa kontekstissa hevonen laukalle, niin eihän se toivottavaa olisi.

      Itsellä ei ole kokemust anakurannoista, mutta useita dokkareita on tullut katsotua nudismista ja se ns. aito nudismi on ihan vastaavaa olemista kuin tekstiileissä.

      Sitten on nakupaikkoja joilla jo valmiiksi on kyseenalainen maine ja joihin väki hakeuttu jo lähtökohtaisestikin taka-ajatuksin ja niissä tapahtuu kaikelaista. Pahinta on se, että toisinaan tämä 'gang-bang-porukka' hakeuttu myös niiden aitojen nakupaikkojen yhteyteen missä on myös lapsiperheitä.

    • Anonyymi

      Seisokki ja varsinkin puoliseisokki on ihan harmitonta eikä häiritse ketään, koska se on aivan luonnollinen asia. Eniten se tuntuu vaivaavan murrosikäisiä, ja kuten edellä jo todettiin, kätevimmin asian voi hoitaa onanoimalla ennen rannalle menoa. Aivan pienilläkinn pojilla pippeli usein jöpöttää ihan suorana, eivätkä he osaa ujostella sitä yhtään. Naiset eivät pahastu siitä, enemmänkin liiallisesta tungettelusta tai tuijotuksesta.

    • Anonyymi

      Min olla on seisonut muutaman kerran. Mutta joka kerta on löytynyt auttava käsi joka on helpottanut tilannetta. Muistelen viellä kun noin 68 vuotias helpotti nuorta miestä. Seuraavana päivänä tuli vielä kysyy tarvitaanko apua. Ja varmasti tarvittiin. Kiitos.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe