Jeesus Jumalan Sana

uusi-luomus

koraanin surah 3:45 kutsuu Jeesusta(as)Jumalan Sanaksi! on profeettoja jotka vain kantavat Jumalan sanaa mutta on ERI ASIA OLLA ITSE JUMALAN SANA, ja koraani toteaa että JEESUS OLI/ON itse JUMALAN SANA. Halleluja! ja sellainen vielä että mooseksen toora heti alkuun toteaa että alussa oli sana,Eli Jeesus on ollut aina jo maailman luomisesta olemassa!

17

824

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • khalilou10

      eli hän on jumalan sana eli käsky. kun jumala sanoo että ole niin se on oleva. jumala sanoi että jeesus on ja hän sitten oli. jeesus puhui kehdossaan. totta mutta hän puhuin jumalan käskystä.

      • uusi-luomus

        mitä sieltä vastataan. olin ite 7v muslimi ja nyt en oo enää. ei kelpaa selittelyt selvälle suomenkielen tekstille missä lukee selvästi että Jeesus on Jumalan Sana!


      • muslimisisko
        uusi-luomus kirjoitti:

        mitä sieltä vastataan. olin ite 7v muslimi ja nyt en oo enää. ei kelpaa selittelyt selvälle suomenkielen tekstille missä lukee selvästi että Jeesus on Jumalan Sana!

        Hanne,


        Kun ns. "olit muslimi" 7 vuotta, mieti nyt HYVIN taaksepäin, paljonko tiesit islamista ja paljonko sitä harjoitit. Nuo valheet mitä täällä viljelet, ja "selitykset" eri koraanin kohtiin, ovat suoraan niistä lippulapuista joita luet, muttet sisältöä ymmärrä, niinkuin et musliminakaan ymmärtänyt. Usko ei ole sitä että ulkoa opettelee ne käännytyslehtiset. Et sinä vaivautunut opiskelemaan islamia, saatika rukoilemaan (kulutit aikasi aivan toisella tavalla, kuten ehkä muistat), joten kiva jos olet uskosi löytänyt, mutta jätä nyt vanha tuttu nuo islam opetukset niille jotka jotain tietävät. tämän kaiken jälkeen sinun on täytyy jo ymmärtää miksi m entiset tuttusi emme voi olla kanssasi, jos olet jotain islamista lukenut, tiedät miten islamissa suhtaudutaan luopioihin. Vaikka haluaisimme olla tukenasi, niin kauan kuin vaellat sokeana, emme voi niin tehdä, sillä meille se on silloin syntiä. Sinulle annettiin johdatus, mutta kuten Allaah koraanissa sanoo, se voidaan ottaa myös pois ja ne meistä jotka lähtevät ja eivät tee tawbaa ennenkuin aurinko nousee lännestä, tulevat vaeltamaan ikuisesti helvetissä. Muistat varmaan kun yhdessä luimme helvetistä? Ei ollut kiva paikka ei...



        Oli surullista seurata tietäsi monta vuotta, mutta todella toivon että pääset tasapainoon ja onneen tielläsi, vaikkei se valitettvasti vie sinne mihin luulet/toivot. Allah sinua auttakoon ja säästäköön meidät muut tuolta roskalta ja inshAllaah saamme kuolla muslimeina, emmekä vietä ikuisuutta Helvetin Tulessa, koska jätimme Johdatuksen sen saatuamme.

        Allah antakoon sinulle kyvyn nähdä oikean Totuuden jonain päivänä jolloin voit tehdä tawbaa (katumusta) ja inshAllaah Allaah sen hyväksyy.

        Pidä huolta itsestäsi, pyydä Allahilta johdatusta. Olet ollut meille rakas ja inshAllaah olet vieläkin, emme vihaa sinua, vaan syntiäsi.


    • Suura 4

      vielä vahvistaa tämän totuuden.
      4:171
      "Messias, Jeesus, Marian poika, oli Jumalan lähettiläs ja hänen SANANSA, jonka hän antoi Mari-
      alle ja HENKI hänen luotaan."

      Tuossa vahvistetaan, että Jeesus on kolmiyhteinen
      Jumala "Henki hänen luotaan".

      Musilimit on vaan johdettu harhaan tässä Koraanin
      totuudessa, koska heistä on mahdoton ajatella,
      että Jeesus on Muhammedin yläpuolella.

    • khalilou10

      "Paljon enemmänkin minulla olisi teille puhuttavaa, mutta te ette vielä kykene ottamaan sitä vastaan. 13 Kun Totuuden Henki tulee, hän johtaa teidät tuntemaan koko totuuden. Hän ei näet puhu omissa nimissään, vaan puhuu sen, minkä kuulee, ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva. 14 Hän kirkastaa minut, sillä sen, minkä hän teille ilmoittaa, hän saa minulta. näyttää olevan teillä vaikeaa sulattaa muhamedia. Muhamed ei ole islamin uskossa jumala eikä minkään sortin jumalallinen olento niinkuin teillä jeesus on niin näyttää vaan olevan pakko mielle todistaa että emmä voi käsittää että miten mohamed olisi alempana kuin jeesus. mutta meillä he ovat samalla viivalla ja molemmat ovat profeettoja.

      • ei ole Muhammed,

        vaan Pyhä-Henki, jonka Jeesus lupasi lähettää ope-
        tuslapsilleen:
        "Älkää lähtekö Jerusalemista, vaan odottakaa sen
        lupauksen täyttymistä."

        Pyhä-Henkihän tuli helluntaina ja Muhammed vasta 600-luvulla.
        Jeesus paransi sairaita ja herätti kuolleita ja antois syntejä anteeksi. Tällaista voi Koraanin
        mukaan tehdä vain Jumala Suura 6:36, 3:129,
        joten Jeesus on Muhammedin YLÄPUOLELLA!


    • syntyi?

      Miten Jumala syntyy?

      • uusi-luomus

        on ollut maailman luomisesta asti olemassa! mutta sillä Jumala ei voi tulla maanpäälle näyttäytyäkseen henk.koht ihmisille, Jumala lähetti poikansa ihmisen ruumiissa maailmaan,erityisesti sitä kuinka hyvä Jumala on,tekemällä ihmetekoja. "ja niin on Jumala maailmaa rakastanut että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo joutuisi kadotukseen" hallelujah!


      • siis..
        uusi-luomus kirjoitti:

        on ollut maailman luomisesta asti olemassa! mutta sillä Jumala ei voi tulla maanpäälle näyttäytyäkseen henk.koht ihmisille, Jumala lähetti poikansa ihmisen ruumiissa maailmaan,erityisesti sitä kuinka hyvä Jumala on,tekemällä ihmetekoja. "ja niin on Jumala maailmaa rakastanut että antoi ainokaisen poikansa, ettei yksikään joka häneen uskoo joutuisi kadotukseen" hallelujah!

        Ikuinen vai syntynyt?


      • Jumala,
        siis.. kirjoitti:

        Ikuinen vai syntynyt?

        Jes 9:5
        "Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu.......Väkevä Jumala,iankaikinen
        isä, rauhanruhtinas.


      • mutta syntynyt...
        Jumala, kirjoitti:

        Jes 9:5
        "Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu.......Väkevä Jumala,iankaikinen
        isä, rauhanruhtinas.

        2. Mooseksen kirja 8:10
        and he saith, `To-morrow.' And he saith, According to thy word it is , so that thou knowest that there is none like Jehovah our God*.
        ** 'elohiym'

        Exodus 4:22
        22 Sano silloin faraolle: 'Näin sanoo Herra: Israel on minun esikoispoikani;
        * Esikoinen?

        Psalmit 2:7
        Minä ilmoitan, mitä Herra on säätänyt. Hän lausui minulle: "Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin.
        * Synnytti kenet?

        Psalmit 82:6
        Minä sanon: Te olette jumalia** ja kaikki tyynni Korkeimman poikia;
        ** 'elohiym'

        2. Korinttolaiskirje 4:4 niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala** on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan*** kuva.
        ** theos
        *** theos

        Joskus toinen kirjoitettu pienellä?


      • kuka ja kenenkä poika?

        Jumala ei ole syntynyt, eikä kuollut!
        Jumala on ikuinen, ei Jumalalla ole alkua eikä loppua!!!

        Jeesus ei ole Jumala! Älkää hyvät ihmiset sekoittako asioita keskenään! Jumala ei tarvitse poikia eikä tyttäriä!

        ajatelkaa nyt!

        Jos teidän mielestänne Jeesus oli Jumalan poika..
        mikä sitten oli Aatami, entä Eeva?
        Tässä on nyt kyseessä kolme, täysin erilaista luomistapahtumaa. (Jumala luo mitä tahtoo!)

        Aatamilla ei ollut isää eikä äitiä! Jumala loi Aatamin omilla 'käsillään' ja puhalsi tähän henkensä ja sanoi 'OLE'

        Entä Eeva? Eevan Jumala loi Aatamille puolisokseen, Aatamin kylkiluusta, ja sanomalla tälle 'OLE' ja niin oli luotu Eeva!
        Eevalla oli siis isä muttei Äitiä!

        Jeesuksen luominen oli 3. ihme, merkki ihmiskunnalla. Jumala lähetti sanansa, (joka on siis 'OLE') Marialle, Hän ei siis luonut Jeesusta itse, vaan lähetti sanansa Marialle Gabrielin kautta!

        Is God a Son?
        http://www.youtubeislam.com/view_video.php?viewkey=51aeb480ecbd988cd8cc

        God of the Bible
        http://www.youtubeislam.com/view_video.php?viewkey=cb16c14537e5bc2f2d37

        Adam Son of Who?
        http://www.youtubeislam.com/view_video.php?viewkey=b70d41d80e3dbe31bbd8

        Son of Man
        http://www.youtubeislam.com/view_video.php?viewkey=36e5d59ada6ec9c295d7


    • Busra

      Aivan oikein. Jeesuksesta käytetään nimitystä Jumalan sana Koraanissa mutta se ei tarkoita samaa kuin kristityillä.
      (3:47)Maria vastasi:Herrani, kuinka minä voisin saada lapsen? Eihän yksikään mies ole koskenut minuun. Enkeli vastasi:Herrasi luo, mitä tahtoo. Kun Hän päättää asian,Hän sanoo sille:Ole! ja se on.
      Tämä jae koraanista kertoo kuinka Jumala loi Jeesuksen sanomalla ole ja niin Jeesus oli olemassa. Jumala loi siis Jeesuksen sanalla OLE.
      Kaikissa kohdissa koraanissa missä puhutaan Jumalan Sanasta tarkoitetaan siis Jeesusta jonka Jumala loi "Ole" sanalla. Koraanin kohdat joissa puhutaan Jumalan Sanasta tarkoittaa siis tapaa jolla Jumala loi Jeesuksen sanomalla:Ole!
      Jeesuksesta ainoastaan käytetään arvonimeä Jumalan Sana niinkuin muillakin profeetoilla on islamissa arvonimiä. Esimerkiksi profeetta Aabrahamista puhutaan Jumalan Ystävänä tai Hän, joka puhui Jumalan kanssa sanotaan vain Mooseksesta. Tämä ei silti tarkoita että muut profeetat eivät olsi Jumalan Sana tai Jumalan ystäviä. Islamissa profeetoja on kunnioitettu monin eri termein.

      • ooo..

        >>Kaikissa kohdissa koraanissa missä puhutaan Jumalan Sanasta tarkoitetaan siis Jeesusta jonka Jumala loi "Ole" sanalla. Koraanin kohdat joissa puhutaan Jumalan Sanasta tarkoittaa siis tapaa jolla Jumala loi Jeesuksen sanomalla:Ole!

        Tämä tarkoittaa ilmeisesti sitä, ettei Jeesus puhunut Jumalan sanoja Koraanin mukaan. Kristinuskon mukaan häntä sanotaan Jumalan sanaksi.
        Koraanin mukaan Muhammed oli Allahin sanojen välittäjä. Islam siis syrjäyttää Jeesuksen ja panee tilalle Muhammedin. Onhan se hiukan kummallista, kun Muhammed itse kertoi tuota asiaa.
        Yhtään toista todistajaa ei sille asialle löydy. Asiasta mitään tietämättömät muslimit kyllä vakuuttavat todistavansa sen asian.


      • selitysyritys

        Koraanin mukaan Jumalan Sana on IKUINEN
        Suura10:64
        "Jumalan Sanoja ei voi muuttaa."
        Joten, kun Jeesus on Jumalan Sana, Hänkin on MUUTTU-
        MATON!

        Koraanin mukaan Jeesus antaa syntejä anteeksi
        Suura 3:135. ja VAIN JUMALA voi antaa syntejä
        anteeksi. Tähän ei Muhammed pystynyt!

        Jeesus todistaa Tooran oikeaksi Suura 5:46 ja
        sen mukaan Jeesus on Iankaikkinen Isä!
        Siis Jeesus on Koraanin todistuksen mukaan ian-
        kaikkinen.


      • Busra
        selitysyritys kirjoitti:

        Koraanin mukaan Jumalan Sana on IKUINEN
        Suura10:64
        "Jumalan Sanoja ei voi muuttaa."
        Joten, kun Jeesus on Jumalan Sana, Hänkin on MUUTTU-
        MATON!

        Koraanin mukaan Jeesus antaa syntejä anteeksi
        Suura 3:135. ja VAIN JUMALA voi antaa syntejä
        anteeksi. Tähän ei Muhammed pystynyt!

        Jeesus todistaa Tooran oikeaksi Suura 5:46 ja
        sen mukaan Jeesus on Iankaikkinen Isä!
        Siis Jeesus on Koraanin todistuksen mukaan ian-
        kaikkinen.

        Kyllä Jeesus, niin kuin kaikki muutkin profeetat puhuivat Jumalan sanoja. Jeesuksesta käytetään islamin mukaan arvonimeä "Jumalan Sana". Tämä viittaa siihen miten Jumala loi Jeesuksen sanomalla:Ole!

        Suura 10:64 Huomaa että tässä kohdassa Jumalan sanoja ei ole kirjoitettu isolla alkukirjaimella.
        Se tarkoittaa että tässä kohdassa puhutaan Jumalan sanoista/puheesta/lupauksesta, ei siis Jeesuksesta. Koraanin kohdissa joissa puhutaan Jumalan Sanasta isolla alkukirjaimella tarkoitetaan taasen Jeesusta.

        Suura 3:135 Aivan, vain Jumala voi antaa syntejä anteeksi. En ymmärrä miten tämä kohta todistaa että Jeesus antaisi syntejä anteeksi. Kyseisessä Koraanin kohdassa ei puhuta mitään Jeesuksesta.

        Suura 5:46 Jakeessa puhutaan kuinka Jumala lähetti Jeesuksen todistamaan Tooran oikeaksi ja kuinka Jumala antoi Jeesukselle Evankeliumin. En ymmärrä mistä revit tuon väitteen että tämä kohta jotenkin todistaisi Jeesuksen olevan Iänkaikkinen Isä?

        Huvittavaa että jotkut kristityt luulevat tuntevansa Koraanin ja islamin opit paremmin kuin muslimi oppineet itse osaavat. En ymmärrä tätä tarvetta perustella omaa kristillistä Jeesus käsitystään Koraanilla. Miksi kaivaa todisteita sellaisesta kirjasta johonka ei edes itse usko?


    • tiedätkö?

      SE SANA OLI "OLE"
      se sana loi Profeetta Jeesuksen, äitinsä Marian kohtuun! Tämän sanan toi Marialle Gabriel ilmoituksena Allahilta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe