Skorpioneille

kyselee hän

Kuinka monella skorpionilla käy näin. Eli joskus suuttuu ns. mitättömästä asiasta, ja sitten se saa lumipallon vierimään rinnettä alas. Ja sitten huomaatkin päästelleesi suusta niin suuria sammakoita ja kiukkuisia sanoja, että nolostus on monen päivän asia.

Itse kiukustun harvoin, mutta sitten kun se väärä sana väärään aikaan, väärässä paikassa tulee korviin, niin huh, sanainen arkku aukeaa, ja voi sitä ihmisparkaa joka joutuu purkauksen kohteeksi.

Oppiikohan tuota itsehillintää ikinä?

9

1699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skrppionitar*

      niin kiukkukin alkaa laantumaan ja itse ainakin mietin kahdesti ennenkuin päästelen tulemaan mutta jos asia niin vaatii annan kyllä palautetta.

    • Maaliskuun Idus

      skorppari, mutta mies on, ja kertoo nuorempana olleensa aikamoinen kuumakalle. Nyt hän on 46 vuotias, ja kyllä niitä sammakoita tulee sieltä vieläkin, mutta pinna venyy kuin kuminauha, eli ei sellasta tilanneta kauhean herkästi tule.

    • -skorpioness-

      suutahtaa noin kerran pari vuodessa, kyllä aikuisuus tekee paljon minäkin jo 41v.

      Mutta kun suutun tosissani, sanon ilkeästi ja piikikkäästi. Onneksi tuo pinna on pidentynyt huomattavasti sitten nuoruuden. Silloin sitä kimmastui harva se viikko jostakin.

      Mutta ainakin positiivinen puoli on se että kun suutun niin se on kuin tuli ja leimaus, ja sitten se meni jo... Eli ei mitään mökötyksiä.

      Aikuisuus auttaa asiaa

    • skorpionitäti

      Minusta tuo kuvailemasi en ole mitenkään tyypillistä skorpionille, ainakaan kehittyneelle sellaiselle.

      Skorpionin tavaramerkkihän on itsehillintä. Jos skorpioni päästää suustansa jotain piikikästä, niin se on harkittua toimintaa. Piikikkäät kommentit voivat myös liittyä skorpionin ironiaan taipuvaiseen perusluonteeseen.

      • skorpioniakka

        ..mä hillitsen itseni yleensä viimeiseen asti, koska
        tiedän mihin suuttumus voi johtaa. Niistä kamalista asioista, joita tulee vihaisutksissaan sanottua, ei selviä pään silittelyllä. Ainakin omalta kohdaltani se on laaki ja vainaa..eli jos jostain syystä suutun niin pahasti, että itsehillintä pettää, syy on niin todellinen itselleni, että vastapuoli lakkaa olemasta. Ja voi voi sitä itseinhon määrää, mikä tästä seuraa..


    • 123

      EN TIEDÄ. OLEN MYÖS SKORPIONI JA EN TIEDÄ MITÄ TEHDÄ. MUTTA KUN MINULLE TAPAHTUU JO NIIN PALJON MUUTENKIN NIIN ASIASTA ON ALKANUT TULLA JO SIVU SEIKKA.T: MTH

    • kuuntis

      mä olen kylmä taktikko, eli kun sanon jotain ilkeää, se on mietitty ja kohdistettu juuri oikein. Harvoin suutun kunnolla, mutta silloin kun suutun, osaan kyllä löytää ihmisen akilleen kantapään. Manipulointi on myös skorpparille tuttua, ja olenkin saanut yleensä tahtoni läpi, ainakin mieheltäni :D

      21v tumma ja tulinen

    • skorppariemo

      Hei!
      Valitettavasti et ole ainut kyseisten sammakoitten sylkemisen mestari. Asialle ei voi kylläkään mitään ja monet lähimmäiseni ovat olleet tunnekuohujen kohteena. Onneksi osaavat varoa suututtamasta ainakaan aiheettomasti!
      T:Skorppariemo

    • MET

      Mulla sama ongelma etenkin nuorempana. Iän karttuessa olen oppinut, että vika on itsessäni eli en osaa "pitää puoliani" tai antaa asiallista palautetta vaan kerään ikäviä/pahoja sanoja sisääni kunnes mitta on täysi ja räjähtää. Tilanne ei pelkällä itsehillinnällä muutu vaan on opeteltava uusi tapa kommunikoida...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe