rattijuoppo liikenteessä

tarkastelija alakylästä

Lähes viikottain täällä joutuu joku rattijuoppo kiinni. Onneksi eivät ole vielä ehtinee aiheuttaa suurempia vahinkoja.
Mäntyharjun tiellä viime maanantaina hoppuillut rattijuoippo oli vähällä aihuettaa kohtalokkaan nokkakolarin. Kokeili sen jälkeen ajelua ojassa. Sitten olikin poliisiautossa.
Veressä oli pari promilleä.
Selvisi seikkailustaan hengissä. Voi siten olla edelleen vaarana liikenteessä.
Ei siinäkään järki paljoa päätä pakottanut. Onnekseen joutui tällä kertaa kiinni.
Ilmoita rattijuoposta aina ja ajoissa! Se kannattaa ja on lopulta hyödyksi myös rattijuopolle itselleen.

83

7680

  Vastaukset

  • Kaikkein hölmöimminhän ratijuoppo tekee, jos se rupeaa pakenemaan poliisia.
   Se joutuu varmasti kiinni ja rangaistus moninkertaistuu, kuin jos olisi pysähtynyt ja heti tunnustanut reilusti asian.
   Pelkurille pelkurin palkka.

   • Poliisit on täysin hulluja ajaa nyt kilpaa ratti-juopon kanssa.Samaan parantolaan kumpikin porukka.Suomen poliisille riittäsi puolet nykysestä palkasta kun eivät aikaan kuolon kolareita.Amattitaito nollan luokkaa.Täysin rikollista porukkaa .Josta on tety tilasto henkilistön ammatin? mukaan.Josta uutiset ei kerro. Veikkaan että kouvolassa on tämän maan pohja sakka.


   • Sinulla näyttää olevan ongelmia kirjoittamisen suhteen. Poliisi oli menettänyt näköyhteyden rattijuoppoon ja seuraava näköyhteys oli kun auto oli jo tulessa, niin ei siinä kilpaa ajettu.


   • Oikeinkirjoitus kirjoitti:

    Sinulla näyttää olevan ongelmia kirjoittamisen suhteen. Poliisi oli menettänyt näköyhteyden rattijuoppoon ja seuraava näköyhteys oli kun auto oli jo tulessa, niin ei siinä kilpaa ajettu.

    Poliisi valehtelee kaasu pohjassa ajoi mutta kun tämä volkkari ei pärjännyt tälle edellä menevälle.Tyhmällä ei ole kuin yksi tapa hoitaa näitä asioita.Mitä vittua ne siellä poliisi koulussa opettaa.Tai sinne on valittu tämä puiston penkillä oleva juoppo narkkari porukka.


   • Turha vierittää syytä poliisin niskaan. Tässä alkoholisti oli pilannut elämänsä jo aikoja sitten itse ja tappoi myös viattomia toiminnallaan.Ei mitään puolusteltavaa. Onneksi ei enää ajele näillä teillä.


   • Oikeinkirjoitus kirjoitti:

    Sinulla näyttää olevan ongelmia kirjoittamisen suhteen. Poliisi oli menettänyt näköyhteyden rattijuoppoon ja seuraava näköyhteys oli kun auto oli jo tulessa, niin ei siinä kilpaa ajettu.

    Poliisin työssä puolue tausta ratkaisee.Esim: kymeesså naispollarit on mamun perseen nuolijoita .Jotka ei muuta tee kun näitten suojelua.Näitä Pennasia Sipilöitä Orpoja jaSauli Niinistöjä riittää.Siis poliisi on poliittisessa ohjauksessa.Kun seuraa yleä ja hesaria .Tietää helvetin vähän tämän maan asioista.Mikkelin poliisi joka tämän hoiti otti tietoisen riskin.Pitäsi laittaa syytteeseen tässä tapauksessa.Jos eletään oikeusvaltiossa.Kuolemalle ei ole vaihto ehtoa.Muissa asioissa on


  • Joo,sillekin rattijoupolle olisi parempi kulkuneuvo PULKKA tai kelkka.

   • että pikku pulkka,ettei isompi pulkka


   • wruumm.... kirjoitti:

    että pikku pulkka,ettei isompi pulkka

    Joo,sellanen hippi pikku pulkka .Hi Hi Hiii


   • alkaa olla pulkkakeli kun luntakin vähän tuli


  • paikallisista kuppiloistakin lähtee sellaisia että viisari heilahtaisi.työpäivän jälkeenkin kun käy parilla,kolmella,neljällä
   en tarkoita että olisi kovasti juovuksissa,vaan että viisari heilahtaa.
   ja tähän joku viisas tietysti sanoo,että ei mulla heilaha viisari.jos on jo vuosia sitä tehnyt niin eihän se varmaan tunnu, sietokyky kasvaa ja olo tuntuu selvältä.vaikka kuitenkin raja heilahtaa punaiselle

  • Viime aikoina on onneksi ruvettu lisäämään liikennevalvontaa.
   Millainen ilo onkaan nähdä, kun puhalluskokeessa jokin auto pakotetaan siirtymään pois tieltä! Ei onnistunut sillä kertaa.

  • kun nämä kaaharit päättävät päivänsä. Täällä netissä niitä muistellaan sankareina, mutta mahdollisia murhaajia he ovat. Viattomat vastaantulijat jäävät uhreiksi.

   Missä mäntyharjulaisten nuorten miesten järki??????

   • Aina on parempi, kun on yksi kaahari vähemmän. Voi olla että se onnettomuudesta oppii, ja voi olla niinkin, ettei se enää onnettomuuden jälkeen ole enää ajamassa.
    Jos noin ei käy, niin sama vaara jatkuu.


   • mari .. kirjoitti:

    Aina on parempi, kun on yksi kaahari vähemmän. Voi olla että se onnettomuudesta oppii, ja voi olla niinkin, ettei se enää onnettomuuden jälkeen ole enää ajamassa.
    Jos noin ei käy, niin sama vaara jatkuu.

    suhteen toivo on jo menetetty.


  • Enemmän kuin rattijuoppoja liikenteessä on hortoilijoita, jotka ajelevat holtittomasti ja voivat voivat vaikka räpsäyttää juuri ennen ohitusta pitkät valot päälle, ja nimenomaan Mäntyharjulla ja naapuripitäjässä Hirvensalmella, jossa mjulaiset liikkuvat joskus autolla..
   On siinä liikenneoppi jäänyt vähälle....

  • Poliisiuutisista:

   Reissutieltä jäi kiinni 35-vuotias rattijuoppo ja samalla huumehörhö, jolla ei ollut ajo-oikeutta.

   Edellisenä päivänä samainen hörhö oli tavattu liikenteessä huumeiden vaikutusten alaisena viitostiellä.

   Koskahan tulee tuon hölmöilyn seurauksena ihmisuhreja? Ainakin silloin nuo hortoilijat saadaan lukkojen taakse, toivottavasti piiiitkäksi aikaa.

  • Eilen taas törttöili rattijuoppo kylällä; LS:n uutisia:
   .....

   Mäntyharjulaismiehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen varhain sunnuntaiaamuna Kurssitiellä Mäntyharjun Kyttälässä.

   Vuonna 1984 syntynyt mies ajoi Lankaniementietä Kurssitien suuntaan ja menetti ajoneuvonsa hallinnan. Auto suistui tien vasemmalla puolella olevalle parkkipaikalle törmäten pysäköidyn henkilöauton kylkeen. Henkilövahingoilta vältyttiin, mutta ajoneuvot vaurioituivat.

   Myöhemmin tavoitettu kuljettaja puhalsi alkometriin 1,5 promillea.

   • Onneksi sentään autosta tuli romua.


   • takko. kirjoitti:

    Onneksi sentään autosta tuli romua.

    Tohelo kuljettaja jäi vielä vaaraksi liikenteelle.


  • 27-vuotias äijä kylältä joutui Hiirolassa kiinni huumeissa ajosta ja muusta törttöilystä.

  • 11.10. 15:14 Länsi-Savo

   Nelikymppinen mäntyharjulainen mies ajoi lauantaina iltapäivällä peräti kolmen promillen humalassa Mäntyharjun Lustilantiellä. Poliisi tavoitti miehen vasta ajon jälkeen asunnolta ja vei hänet verikokeisiin.

   Miehellä oli alla tuttavansa auto. Auton omistajaa epäillään auton luovuttamisesta juopuneelle ja miestä itseään törkeästä rattijuopumuksesta.

   • Joku hyväntahtoinen hölmö antoi siis autonsa juopuneen ajettavaksi. Kunpahan koituisi vähän tiilenpäiden lukemista.


  • LS 5.4. uutisoi: http://www.lansi-savo.fi/Uutiset/12181742.html

   Kerrotaan että tänä vuonna 72 vuotta (!) täyttävä tai täyttänyt mjulainen mieshenkilö oli ajanut juopuneena rekisteröimättömällä ja väärillä numerolaatoilla varustetulla autolla (!) Vihantasalmentiellä.

   Eipä ole kaverilta yritteliäisyyttä puuttunut!

   • ikävää on, että moni Alkon liikkuva mainos valitsee liikkumisensa välineeksi moottoriajoneuvon.

    Parhaiten aisakasuhdettaan tähän luotettavaan liikeyritykseen mainostaa liikkumalla kävellen.


  • Onko Omega -kuskista nimeä? Tänne vain!

   Tiedättekö muita rattijuoppoja. Auto pitäisi ottaa pois rikoksentekovälineenä. Nimet valokuvineen nettiin ja lehtiin. Tehkää rattijuoppojen elämä mahdollisimman vaikeaksi. Älkää puhuko niille. Tilatkaa postilaatikot täyteen roskapostia. Laittakaa sinne koiranpaskaa. Tehkää kaikkea kiusaa. Levittäkää sinappia tuulilaseille! Huudelkaa! Laittakaa nimettömiä kirjeitä työnantajalle. Pikkuhiljaa rattijuoppo parantaa tapansa ja lopettaa tai ymmärtää muuttaa hevon v1ttuun. Jos on perhettä, muistakaa kuitenkin hienovaraisuus, mutta perhekin voittaa, jos juoppo ymmärtää lähteä. Yksinäiselle ihmiselle kiusanteko vapaata.

   Muistakaa, että rattijuoppo saattaa tappaa!

   Kaikki kiusanteko on sallittua. Julkinen nolaaminen on sallittua! Toimikaa ja ottakaa vastuuta! Poliisien liikennevalvontaa on vähennetty joten ottakaa itsellenne vastuuta!

   Rattijuoppoja jää kiinni vuosittain 15000. Todellisia tapauksia on satoja tuhansia. Rattijuoppo tappaa autollaan vuodessa 50 ihmistä!

   50!

   Joten aloittakaa toiminta heti!

   • Noista 50 rattijuopon tappamasta suurin osa on ne rattijuopot itse.


   • Vain kaksi sivullista kuolee rattijuoppojan takia vuodessa, kytät tappaa putkaan kaksikymmentä ja nyt tappoivat kolme liikenteessä.

    Ketäs nämä kyttäsankarit oli jotka harrastaa takaa-ajoja pyöräteilläkin, eivätkä välitä kenenkään turvallisuudesta?


   • Näin on että poliisi tappaa ja tekee muita onglmia.Poliisi on suomen pahin rikollinen.Ja on myös alistunut poliittiseen ohjakseen.


  • Sääli ettei lääketiede ole vielä kaikkivoipa. Tämä kaksi tappanut tapajuoppo pitäisi herättää henkiin ja tappaa sen jälkeen vielä kertaalleen.

  • ”Pikkuhiljaa rattijuoppo parantaa tapansa ja lopettaa tai ymmärtää muuttaa hevon v1ttuun.”

   Huono idea. Sitten kaikki muuttaa Mäntyharjuun.

  • Oliks hää Jussi?

   • Sukunimi vielä?


  • Suutari?

  • No oliko? Minkä ikäisiä olivat vastaan tulleessa autossa olleet huono onniset rattijuopon uhrit?

   • Olivat syntyneet 50-luvun lopulla. Oltiin kavereita, molemmat hyviä tuttuja vuosien takaa ja juteltiin pari päivää ennen tuota kuolonkolaria kaupan parkkipaikalla. Pahalta tuntui, kun lehdestä luin heidän kuolinilmoitustaan, ei oikein sanoja tahtonut löytyä.
    Rattijuopoille ja huumekuskeille saisi olla paljon nykyistä kovemmat rangaistukset. Olen ollut tätä mieltä jo ennen tuota onnettomuuttakin, mutta nyt asia vain vahvistui lisää. Miksi rattijuoppoja ei viedä nykyään mihinkään "kuokkimaan", kuten rattijuopot joutuivat muutamaksi kuukaudeksi. Useimmille riitti yksi keikka ja rattijuoppoudet jäivät sinne työsiirtolaan! Rattijuopot voisivat kaivaa vaikka Kymijoen kanavan lapiolla, varsin yksinkertainen ratkaisu ja selkeä, jos mittari menee 0,5 promillen ylitse, niin lapiohommiin! Törkeä rattijuoppo lapioi vaan sitten pidempään siellä kanavatyömaalla.
    Autoja on turha ottaa rattijuopoilta valtiolle, koska kaiken maailman riiskuautoja on maailma täynnä, mutta lapiohommat pistää kyllä aika monen rattijuopon aisoihin. Näin aikoinaan omassa lapsuudessani, kun muutamat rattijuopot kävivät niitä 3kk "diesel-kursseja" tai olivat "kanariansaarilla", niin alkoivat olemaan selvänä auton tai muun moottoriajoneuvon ohjaimissa.


  • Mäntyharjulla taitaa olla vuodestavuoteen rattijuopu muksia, vai onko samat aina asialla?

   • Rattijuoppo oli huono kuski. Ei tuo osannut ajaa edes selvänä, humalassa vielä surkeampi.


   • Huuliharppukostaja kirjoitti:

    Rattijuoppo oli huono kuski. Ei tuo osannut ajaa edes selvänä, humalassa vielä surkeampi.

    Olihan Harppa sentään vanha rallikuski😁


   • Oliko Harri siis etunimi


   • Harrihan se oli, kuka kännissä ajoi.


   • TottaOn kirjoitti:

    Harrihan se oli, kuka kännissä ajoi.

    Löytyykö sukunimeä tai muuta tietoa?  • Sossun maksama pahvinen ruumisarkku on monen RATTIJUOPON ensi-asunto !

  • Eiks kukkaa tiä Harpan sukunimmee?

   • Onko sillä sukunimellä mitään merkitystä?


   • Uteliaitapiisaa kirjoitti:

    Onko sillä sukunimellä mitään merkitystä?

    On. Tietäis vähän ketä hullua ei tarvitse enää pelätä liikenteessä. Niitä täällä riittää.


   • Mäntiss kirjoitti:

    On. Tietäis vähän ketä hullua ei tarvitse enää pelätä liikenteessä. Niitä täällä riittää.

    Parempi kun pelkäät niin säilyt hengissä.


  • NYT!Rauhoitakaa se mäntyharju,siellä tapahtuu näköjään kokoajan jotakin ikävää.

  • Kannattas alkaa valtionpäättäjienkin laskeskeleen hiljalleen sitä, kuinka monta tällaista "harppaa" heidänkin sisäpolitiikkansa tänne synnyttää. On helppoa ottaa hymykuvia "pelastetuista"kun kolikon toisella puolella oman kansan ihmisillä on niin paska olla, että tulos on sitten tällainen. "Pelastetut" saattohoidetaan suoraan keskiluokkaan, kun samaan aikaan omat kansalaiset kituuttaa ja koittaa selviytyä elossa. Suomessa on niin vinoutunut poliittinen toiminta että tekopyhän valheellisuuden keskellä ei enää tunnisteta sitä, mitä saa tehdä ja mitä ei. Rikollisuudesta tulee arkipäivää, eikä moraalia ole enää kellään. Hymistellään vaan kun tutut lähtee kännissä rattiin, kun se on niin arkea jo. Mutta sitten kun lopputulos on rivi vainajia, niin jopas ulkokullattu taivas repeää, kun lööpit tykittää ja analyysipellet selittää. Silti loppupeleissä, kukaan ei OIKEASTI tee asioille yhtään mitään. Ja viikon päästä ei edes muisteta. Meillä suomalaisilla on asiat niin perseellään, ettei me edes itse käsitetä.Miettikää näitä kun tulee ensi vaalit. Millaisia päättäjiä tänne oikeasti halutaan? Millainen on se sun ihminen, joka oikeesti auttaa sinua, eikä pörsiyhtiöitä ja tekopelastettuja.
   Sillä tällaisia kun tapahtuu, niin jokainen on onnettomuuden uhri, jopa se, joka synnytti kohtalokkaan tapahtumaketjun.

   • Rattijuopoille Antabus sellaseen paikkaan ettei saa sitä pois.


   • Jos virkavalta/esivalta päättäisi että ihmiset laitetaan oikeasti ruotuun, niin mitäpä arvelisin mitä kävisi. Ihmiset valittaa kyttäsioista jo kun pitää kassi avata kassalla. Entä jos ne tulis kotiin ja veis pahnoille jo siitä kun ne näkisi että tässä mahdollisesti suunnitellaan jotain hämärää? Vaikka iskua maahanmuuttajia vastaan?


   • Mökkimörkö kirjoitti:

    Jos virkavalta/esivalta päättäisi että ihmiset laitetaan oikeasti ruotuun, niin mitäpä arvelisin mitä kävisi. Ihmiset valittaa kyttäsioista jo kun pitää kassi avata kassalla. Entä jos ne tulis kotiin ja veis pahnoille jo siitä kun ne näkisi että tässä mahdollisesti suunnitellaan jotain hämärää? Vaikka iskua maahanmuuttajia vastaan?

    En tiedä mitä arvelet😉


   • Tässä kommentissa menään oikeaan suuntaan.Näitä muslimi elätit pitäsi karkottaa tästä maasta myös rosvo mannet.Mistä maasta se sota euroopassa alkaa.Ehkä ranska.Tätä M-harjun tapausta voi verrata vaikka 8-surman luotia olevaan elokuvaanJossa ihminen ajettu hyvin tiukalle.Miksi niitä valtion vekarahoja ei paranneta näitten ihmiten elämää. Vaan rahoitetaan afrikan rikkaitten pankki tiliä.Sauli niinistö tämän maan suurin rikollinen jota tyhmä kansa äänesti.


   • Täysin asiatonta tässä on yhteiskuntaa syyllistää jonkun rattijuoppoudesta ja muka maksattaa veronmaksajilla jonkun vieroittaminen viinankäytöstä.
    Voi hyvällä syyllä kysyä, mitä tekivät onnettomuuden aiheuttaneen kuljettajan hyväksi ne, joiden seurassa hän oleskeli. Yrittivätkä estää häntä jatkamasta tuollaista elämäntapaa? Turhaa siitä kuljettajasta on tehdä marttyyria, vaikka se olikin pelkuri.


  • Minkä ikäisiä olivat vastaan tulleessa autossa olleet huono onniset rattijuopon uhrit? Olivatko Mäntyharjulta?

   • 50 luvulla syntynyt pariskunta Keski-Suomesta. Otamme osaa.


   • Vääräänaikaanpaikalla kirjoitti:

    50 luvulla syntynyt pariskunta Keski-Suomesta. Otamme osaa.

    Tuttuja olivat minulle tuo pariskunta, rouvan kanssa tunnettiin ihan lapsuudesta, yhdessä käytiin koulut ja työnkin puoleen oltiin paljon tekemisissä. Mies myös ihan kaveripiiristä, joten juttua riitti vielä kaupan parkkipaikalla pari päivää ennen tuota kohtalokasta onnettomuutta. Jäätelöä olivat ostaneet kaupasta, kun lastenlapsia oli tulossa.


  • eikö tosiaan kukkaan tiedä rjuoppo luuserin nimeä?

   • Kuka Harri?


  • Murha infosta kopsattu, mutta onko mäntyharjulla tosiaan noin sairasta menoa:
   Kerran oltiin Mäntyharjulla kaverin mökillä ja mentiin käymään keskustassa paikallisessa parilla tuopilla. Siinä kun mietittiin että millä mennään takaisin mökille parin tuopin jälkeen, eräs paikallinen tuli kehuskelemaan kuinka heillä on oikein systeemi tähän ongelmaan; selväpäinen tyyppi lähtee autoilemaan ja hänen peräänsä soitetaan poliisit, jolloin muut humalaiset kuskit pääsevät livahtamaan koteihinsa/mökeillensä autoillaan kun poliisi keskittyy tähän selvinpäin olevaan kuskiin. Paikalla kun käy silloin tällöin pyörimässä poliisipartio Mikkelistä. Että tälläistä menoa.

  • Simola sukunimi

   • Rauha hänen muistolleen, otamme osaa.


   • rattijuoppojen-hyysääjät kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Tuskin muut kuin hänen lapset ja hekin vain vanhoja hyviä aikoja.


  • Rattijuoppous on aina luonnevikaisten ihmisten helposti periytyvä tahallinen teko.
   Näissä tapauksissa syytä etsittävä edellisten sukupolvien käyttäytymisestä...

   • Vai perinnöllinen! Siis isovanhempienkin vanhemmat olivat rattijuoppoja!


  • Ei kannata olla rattijuoppo. Voipa käydä, että sen jälkeen lehdissä pengotaan elämän vaiheita monelta puolen, aina oikeudenkäyntejä ja rangaistuksia myöten.

  • Kyllähän edellä syyllistetään. Syyllistetään tekijää, syyllistetään poliisia.

   Syyllistetäänkö myös sitä, joka vietti kyseisen aamupäivän tekijän kanssa - kohtalokkain seuraamuksin? Syyllistetäänkö sitä, joka hälytti paikalle poliisin - kohtakokkain seuraamuksin?

  • Syyllinen on aina rattijuoppo itse, sitä eivät pysty nämä muiden syyllistäjät muuksi muuttamaan.
   Miten komeat hautajaiset tämä median valokeilaan ihan omin avuin päässyt sankari sai?

  • Yleensä rattijuoppojen suvuista löytyy juopotteluvimmaa aiemmista sukupolvista ja kun siihen lisätään myös tyhmyys niin ei kannata ihmetellä että näitä kossun voimalla alkuun pantuja ja kossun voimalla autoilevia sankareita tulee löytymään maailman tappiin saakka!

  • Poliisi julkaissut uskomattoman upea videon tämän sankarin autoilusuorituksesta, saa siitä sukulaiset ja kylänmiehet olla ylpeitä!

   • Videon? Missä?


  • Harmi, että kusipää vei mukanaan kaksi viatonta. Olisi pitänyt ukko tappaa jo aiemmin!

  • Mäntyharjun tapaus sai siitä jos näin voi sanoa onnellisen lopun että kolaroinut känninen rotta kuoli, ei sitä jäänyt onneksi kukaan suremaan, surkea luuseri ja runkkari koko hyypiö.

   • Vähän kunnioitusta Uusi Virkamies.. Tosin annat hyvän kuvan nykyisistä hyvin
    koulutetuista toimenhaltioista?


  • Mitä ihmettä, pitääkö rattijuoppoja vielä kunnioittaakin... !!??
   Kuollut rattijuoppo, paras rattijuoppo !

   • Vainajia (kalmo) on tapana kunnioittaa.


  • Siinä sitä Mäntyharju taas Länsi savon sivuilla paistattelee. Rattijuoppo puhalsin. 3,3 promillen lukemat. Onnittelut hänelle loistavasta suorituksesta, toivotaan pitkää ikää, tai sitten ei.Milloinkahan seuraavan kerran siellä pidetään hautajaisia,näiden sankarien toimesta.

  • Paikalliset naisetkin kunnostautuvat rattijuoppoina. Viime paikallislehdessä kerrotaan , miten liikenteen valvonnassa oli 50-vuotias mäntyharjulaisnainen puhaltanut 2,2 promilleä, törkeän rattijuopumuksen lukemat.
   Autolla ajamisen oikeus meni toistaiseksi ja leivätön pöytä odottaa.
   Olipa hyvä, että joutui kiinni ja asia tulee julkiseksi.

  • Sopii kakolan prinsessaksi.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Säväyttävä Helen Hunt upeissa bikinikuvissa – tulikuuma näyttelijäkaunotar saa sydämen roihuamaan!
  • Kaljaa ja lonkeroa! Marko ”Mörkö” Anttilan seurue piti kovaa melua!
  • Ovatko nämä järjettömät vatsalihakset tottakaan? Cristiano Ronaldo poseerasi pikkupöksyissään, varjokuva paljastaa Georgina-rakkaan puuhat - kuva!

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   721
   16102
  2. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   133
   2415
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   97
   2233
  4. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   139
   1910
  5. Upea kämppä!

   Ilmeisesti ekat pätkät uudesta asunnosta, tai talosta siis. Remppa kesken mutta näytti kyllä hienolta. Korkea viistokatto ikkunoineen. Vähän oli kolkk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1410