Kalat & Vesimies???

Katya::))

Olen itse kalat ja poikaystäväni on vesimies, onko kenelläkään ollut suhdetta vesimiehen kanssa??
Haluaisin tietää muiden kokemuksia...?

17

3436

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • autsis

   ei meillä ainakaan toiminut... kestettiin toisiamme 7 vuotta, kuin olisi ollut taistelutantereella, lähes kokoajan. mutta tsemppiä teille

  • valitettavasti

   minullakin kokemusta. reílun vuoden takainen suhde vesimieheen, itse olen kalat nainen. taistelua täälläkin ollut, ja luovuttaminen on jo lähellä. ei mitään kihräämistä kauaa jaksa yrittää jos vaan ei toimi! mutta toivottavasti teidän todella käy paremmin !! :)

   • fouh

    ei todellakaan..itse olen kalat. Koko ajan tuntuu kuin olisi veitsenterällä..väliin menee hyvin ja yhtäkkiä ilman varoitusta jotan onkin pielessä eikä voi kertoa mistä johtuu. yhtä soutamista ja huopaamista ollut jo vuoden.rankaa..en tiedä kauanko enää tätä jaksaa jatkaa. mutta rakkaushan ei ole helppoa.


  • Olen tällä hetkellä vesimiehen(m) kanssa, itse nainen, olemme nyt kaksi vuotta olleet yhdessä. Ylä ja alamäkeä kokoajan. Ei mikään helppo suhde, mutta ei se pelkkä horoskooppi siihen katso, ikä vaikuttaa myös paljon! :)

   • veskarinainen..

    Olen ollut kala m kanssa suhteessa kohta kaksi vuotta. On tässä jatkuvaa aaltoliikettä ylös ja alas mutta suurin syy on kalat miehen herkkyys ja minun realistisuuteni. Itse en ui niin syvissä vesissä kuin kalaseni herkästi tekee, kun tulee vastoinkäymisiä. Molemmat olemme oppineet toisiltamme paljon ja alkuaikojen konfliktit eivät ole enää niin isoja ja repiviä.Kalat hyväksyy ajoittaisen tarpeeni olla itsekseni ja hän on opettanut minut avoimeksi ja romanttiseksi,luottamaan toiseen. Minä hyväksyn kala rakkaani "masennuskauden" ja hän on oppinut, etten hylkää häntä vastoinkäymisistä huolimatta,luottamaan, että olen pysyvästi hänen elämässään.Osaamme jo tunnistaa toistemme tapoja ja eleitä ja mikä hienointa, kalat ei lähde enää karkuun vaan haluaa jutella epäkohdista kasvotusten. Kyllä en tätä suhdetta vaihtaisi pois vaikka ei ole aina todellakaan helpoa. molemmilta joustoa ja ymmärrystä ja ennenkaikkea rakkautta.:)


  • mie-80

   Mä olen ollut naimisissa vesimiehen kanssa ensi kesänä kymmenen vuotta. siis itse olen kalat. Meillä on kolme yhteistä lastakin. Ensimmäiset vuodet olivat hirveää tappelua ja rähinää. Muutettiin yhteen ja erottiin. Tätä kesti n.3-vuotta ja sen jälkeen ei ole ollut mitään ongelmia. Ollaan onnellisempia kuin koskaan!

  • outi

   olen myös kalanainen ja naimisissa vesimiesmiehen kans enkä päivääkään vaihtaisi pois..

  • vesimiesnainen-86

   Onpa hyvinkin. Itse olen vesimies ja poikaystäväni on kalat ja hyvältä vaikuttaa. Meillä synkkaa ihanasti ja rakkaus on syvää ja intohimoista.

  • mie vaa

   Olen kalanainen ja ex- mieheni on vesimies. Emme olleet samalla aaltopituudella ollenkaan. Sanotaan, että kalat vedenmerkkinä ei tulisi toimeen vesimiehen kanssa joka on nimestään huolimatta ilman merkki. Emme kyllä eronneet luonteiden erilaisuuden takia, vaan exäni alkoholismin. Ei kuitenkaan kannata liikaa tuijottaa sitä, kuka sopii horoskoopiltaan kenenkin kanssa. Ja voivathan nousevat merkkinne sopiakin yhteen. Onnea suhteellenne!

  • kalaa

   Alkuhekuma on ihanaa,mut vesimies on takinkääntäjä.
   Haku on päällä samaan aikaan kalan kanssa seurustelles ja kohta joudut jätetyksi.
   Vesimies.. ei selitystä, piinauksen jälkeen: rakastuin.
   Siis mitä wattua se oli kalan kanssa?
   NEVER vesimies!!!

  • tsemppi

   ex-mieheni oli vesimies ja asuin sen jälkeen toisen vesimiehen kanssa. Avioliitto oli yhtä rätinää ja avoliitto ei myöskään toiminut. Nyt olen rapumiehen kanssa ollut jo muutaman vuoden. Lempi loiskuu ja riitoja ei ole ollut vielä kertaakaan.

  • kiltsi

   No hei, olen ollut 33v.naimisissa vesimiehen kanssa. itse siis olen kalat. kyllä oikein voin suositella ,täysin.

  • Hui kauhistus

   No aluksi ihanaa tämä veskari jahtasi ja halusi tavata ym..no vihdoin suostuin ja hyvin synkkasi ym. mutta kyllä ekan kaksi viikkoisen jälkeen yhtä helvettiä oli vuosi. Välillä rakastettiin ja välillä vihattiin, mutta jollain tapaa irti ei päästy. Nyt tämä suhde on onnellisesti ohi ja huomaan, että tosi ihanaa kun se taistelu vihdoin loppui...en usko, että kalat ja veskari toimii ikinä..kummatkin kuitenkin samanlaisia omantien kulkijoita..ei minua ainakaan voi vangita..

  • Kalanainen..

   Oon seukannu vesimiehen kaa. Ne on iha mahottomii. Niist ei ikinä ota mitää selvää. Ne haluu samaa aikaa lisää läheisyyttä ja etäisyyttä. Sit ne on semmosii, et kun ne löytää jonkun paremman ni ne jättää selityksettä.

   • ensuosittele

    Mä asuin vesimiesmiehen kans n.2v. ja kun pääsin eroon kiljuin riemusta =). Tyyppikohtaisia kylläkin niinkun kaikki, mutta mulle jäi paha maku suuhun. Kauhee pelimies. Osas miellyttää ja anteeksi pyytää "ohareista" eli pitämättömistä lupauksista, mutta kun huono käytös jatkuu niin en minä romantikkona sellaista elämältä halunnut.
    Kavereissa vesimiesnaisia, ja heillä vähän samantyylistä käyttäytymistä; vauhti päällä koko aika ja luvataan paljon vaikkei sit voi lupauksia pitääkkään. Kun asioista keskustellaan, ollaan pahoillaan (seuraavaan kertaan asti). Mutta uskollisia ystäviä ovat =).
    Mutta se mies, liian vauhdikas.
    Onnea teille...!! =)


  • elämää vaan

   olen ollut sekä naimisissa että nykyään kihloissa vesimiehen kanssa. toinen viihtyi aina kotona ja toinen ei koskaan.Nyt yritän päästä viimesemmästä eroon ja vannon etten koskaan enää katsokaan moisiin päin,,,krooninen vapauden kaipuu,patologinen valehtelija ja alkoholisti,tarvitsevat enemmän äitiä kuin naista...mutta yrittää sinun silti täytyy ettei jää vaivaamaan,,onnea!!!

  • s_add

   Tällä hetkellä häsväilen vesimiehen kanssa, ei siis vakavaa suhdetta.
   Seksi on ainakin hyvää ja tuntuuhan tuo vesimies ymmärtävän kalan herkkyyttä ja antavan sellaista hellyyttä mitä kaipaan. Mutta tiukan paikan tulleen laittaa vähän rajaakin, ettei kalaluonne pääse liikaa oikuttelemaan...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   146
   6551
  2. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2604
  3. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2599
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   177
   1896
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   29
   1751
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1640
  7. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1142
  8. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1137
  9. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1106
  10. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1104
  Aihe