Pitkä nainen

Niinie

Seksiin ja yleisesti. Onko se jotenkin kolaus tai epäkiihoittavaa jos nainen on iso?

Ei siis läski mutta iso nainen, eli pitkä. Vai pitäisikö olla sellainen pieni ja söpö ja kanniskeltava?

Minulla on "ison naisen ongelma," enkä ole edes niiin pitkä, vain 174 ja korkokenkien kanssa jotain kolme-neljä senttiä pidempi. Kaikki naisystäväkaverini ovat sellaisia pieniä ja söpöjä tosinaisellisia mini-ihmisiä ja olen ollut kompleksioitunut pituudestani kauan. Mua ei tasan tarkkaan noinvain kanniskellä paikasta toiseen ja mun mielestä on kivaa kun miehen nenä osuu sopivasti tuohon tissien väliin. Ja mun mielestä tästä on hyötyäkin kun taivun varmasti eri asentoihinkin paremmin kun minipirkot.

Pitääkö luopua korkokengistä? Onko pitkä nainen seksikäs?

22

8863

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sperm

      Eipä tuollainen pituus vielä mikään haitta ole, päinvastoin. Olen itse kuitenkin 183cm....
      Ja seksikkyys ihan muista jutuista kiinni...

    • Aina ihaillut.

      Olen aina ihaillut pitkiä naisia kun itse en ole kuin 175. Jotenkin pidemmät naiset ovat mielestäni kiihoittavia katsella ja mitä sitten kun antaa mielikuvituksen laukata! Uuhh! merkki pitkille naisille. Imatralla näkee koreita pitkiä naisia ja kyllä siinä katse lepää. Tosin joskus ei koko keho voi olla lepäämättä kun näkee kauniin pitkän naisen.

    • niiskuneitinen

      Olen tapaillut 163cm pitkää miestä ja itse olen 175cm/55kg. Ja hän jaksoi kyllä nostaa mut syliin myönnetään että jalka saattoi osua joskus oven karmiin mutta pienet mustelmat noissa tilanteissa ei merkkaa mitään. :D Silloinkin kun käytin korkkareita mies oli vain innoissaan hän aina puhui vain loistavista näkymistä mitä tarjosin hänelle ja kuittaili muutenkin asian huumorilla. Älä anna asian häiritä itseäsi niin ei se varmaan rupea häiritsemään miestäkään.

      Muutenkin ei tarvi kärsiä mistään ison naisen ongelmasta. Tai siitä että et ole tosinaisellinen. Hyväksy se mikä olet jos haluat muuttaa sitä niin opettele tekemään hyvää ruokaa, tee sylitanssi miehelle, pukeudu seksikkäästi ja ole ylpeä siitä että olet pitkä etkä tarvitse tikkaita tai penkkejä allesi ylettyäksesi johonkin. :)

    • riku 72

      Ethän sinä edes ole hirveän pitkä.
      Itse pidän naisista, jotka näyttävät pitävän itsestään eli kulkevat ryhdikkäästi pää pystyssä.
      Monet miehet taitavat pitää itsensä pituista naista liian "tasavertaisena", noin alitajunnassaan. Mutta jätä se heidän ongelmakseen.

    • pieni penis ei tunnu

      Minulla on pieni penis, ja koska pitkällä naisella on pitempi vagina, tiedän, etten pysty kunnolla tyydyttämään pitkää naista pienellä veitikallani, ellen pumppaa sitä penispumpulla ennen tapaamistamme isoxi. Siksi en suosi pitkiä naisia.

      • pieni veitikka

        vaikka en biologiaa niin tiedäkään, niin vaikka pitkillä naisilla pitkä vagina olisikin niin oon huomanut että enemmän niiltä saa tyydytystä pienellä veitikalla kuin lyhyistä naisista.. en oikeen tiedä miksi, mut näin oon sen kokenut. ...jos jollain on tähän selitys niin kiitox.


    • mielinen emäntä

      on 177cm ja 70kg enkä todellakaan antas pois/vaihtas mini-pirkkoon!

    • pitkäN

      pitkä nainen, itse olen 180 cm pitkä ja olen ylpeä pituudestani, käytän mielelläni korkokenkiä ja oikaisen vielä selkäni suoraksi.

      He ja tuolle yhdelle kirjoittajalle vastaus, että ei se naisen pituus siihen vaginan pituuteen vaikuta.

      • allometrian ihmeet

        Tietenkin pitkän naisen vagina on pitkä, koska kaikki muutkin ruumiinosat ovat pitemmät...vai ovatko Sinusta pitkän naisen munajohtimet sitten pitemmät, jos Sinusta naisen muut sukuelimet pysyvät samanmittaisina??


      • läinen
        allometrian ihmeet kirjoitti:

        Tietenkin pitkän naisen vagina on pitkä, koska kaikki muutkin ruumiinosat ovat pitemmät...vai ovatko Sinusta pitkän naisen munajohtimet sitten pitemmät, jos Sinusta naisen muut sukuelimet pysyvät samanmittaisina??

        ja siten alle 170 cm naiset eivät voi tulla raskaaksi, kantaa eivätkä varsinkaan synnyttää ainakaan alle 2 kiloisia lapsia koska pienen naisen fysiikka sanelee niin?

        Äly hoi älä jätä.....


      • .............
        allometrian ihmeet kirjoitti:

        Tietenkin pitkän naisen vagina on pitkä, koska kaikki muutkin ruumiinosat ovat pitemmät...vai ovatko Sinusta pitkän naisen munajohtimet sitten pitemmät, jos Sinusta naisen muut sukuelimet pysyvät samanmittaisina??

        onko pienillä naisilla pienempi aivokapasiteetti suhteessa pitkiin naisiin "koska fysiikka sanelee niin" :)


      • näin se vaan menee

    • Make60

      Ole ylpeä pituudestasi koska erotut joukosta etkä jää jalkoihin. Itse olen mies ja pituutta 204 senttiä enkä ole koskaan aliarvioinut tai hävennyt pituuttani. Ihnisten uteliaisuus toisen pituutta kohtaan on kateellisuutta tai he ovat ykisnkertaisia. Kerran ravintolan vessaassa pienessä humalasa joku tuntematon kysy pituuttani niin mina kysyin hänen kengän numeroa ja sain vastaukseksi että mitä sinä sillä tiedolla teet niin minä vastasin että mitä hän minun pituudellani tekee. Puolisoni on 182 senttiä pitkä ja se on naisen pituudeksi paljon.
      lapseni on 12v ja tyttö ja pituus 175 senttiä ja ihmettelee miksi muut ovat lyhyempiä. Pitkä ihninen on yskottavampi kuin lyhyet ihmiset. Äläkä luovu korkokengistäsi.

    • kari.

      Joskus vuosien varrella kun olen käynyt naistentansseissa. Sinun pituisia naisia on hakenut. Itse olen 173 cm. Usein naiset saavat orgut tanniessa näin ovat kertoneet itse. Ilmeisesti lähi tanssiessa miehen kalu hieroo sopivasti kohdalleen. Sen olen huomannut hiton kuumia pitkät naiset ovat.

      • Kokenut

        Oman pituinen nainen, niin kalu osuu tanssiessa juuri oikeaan kohtaan. Tekee naiselle kutaa.


    • hca81

      Ei tarvitse luopua korkkareista! Omasta mielestäni pitkät naiset ovat seksikkäimpiä! Ole ylpeä vaan, että sulle on luotu pituutta.. Pitkänä miehenäkin huomaa pidemmät naiset paremmin.. ;)

    • kokemusta!

      ilman muuta pitkä nainen on seksikäs! eikä kaikkien naisten sais olla mitään mini tikku anorektikoita ei sellasista kaikki pidä pituus ja sopivasti muotoja kunniaan!!!

    • hermannip

      Minä en henkilökohtaisesti pidä pitkistä naisista koska kerran olen harrastanut sellaisen kanssa seksiä ja joudun takaapäin asennossa olemaan a-tikkaiden päällä..
      pillun nuoleminen kyllä onnistu hyvin seisaaltaankin..

    • niin minäkin

      olen 176 cm ja nautin naisellisuudestani, eli käytän paljon (korkeita) korkokenkiä. Mies on 10 cm minua pidempi ja kanniskelee minua jatkuvasti käsivarsillaan, mihin tosin voi vaikuttaa niin oma solakkuuteni kuin miehen atleettisuuskin.

      Makuja on monia. Yksi tykkää pitkästä, toinen pätkästä. Ja kun oikein kolahtaa, ei niillä ulkoisilla seikoilla ole niin mitään merkitystä....

    • Anonyymi

      Ethän sinä mikään pitkä nainen ole, ihan ihanteellisissa missin mitoissa. Älä ihmeessä luovu korkokengistä, nehän ne vasta antaa naiselle sen naisellisen loppusilauksen. Minä olen 189 cm ja tuollainen nainen ei ole rinnallani pitkä vaikka olisit korkokengissä. Kyllä meitä pitkiäkin miehiä löytyy, jotka pitävät tuollaisista sopivan pitkistä naisista. itse aikoinani seurustelin 180 cm pitkän naisen kanssa ja minä tykkäsin hänestä. Nykyään taas rakkaani on 162 cm, mutta en sitäkään pidä ongelmana. Eli se, että tykkäänkö naisesta tai onko hän seksikäs ei riipu pituudesta, vaan siihen vaikuttaa monet muut asiat enemmän.

    • Ei mikään ole seksikkäämpää kuin pitkä nainen mikä vielä selkä suorassa kävelee ja kantaa itsensä ryhdikkäästi, eikä häpeile pituuttansa vaan on jopa vähän ylpeä pituudestansa. Äläkä vaan heitä korkkareita jorpakkoon

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5580
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1672
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1656
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1102
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      819
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe