kilpikonnat on kivoja

Puikula-pulla

Minun mielestäni kilpikonnat on todella kivoja ja tykkään keskustella niistä .Haluaisin löytää kaverin jonka kanssa saisin keskustella niistä.Lempi kiklpikonnani on maa ja kreikan kilpikonna ne on bestejä.

8

572

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sado07

      konnat ovat aivan parhaita, niihin ei vain voi kyllästyä.
      itseltäni löytyy kreikan maakilpikonna (testudo hermanni). konnista on kiva keskustella mutta aika harvalla (ainakaan minun tutuistani)on minkäänlaista kokemusta niistä.

      • Puikula-pulla

        En ole itsekkään usein käynyt koneen vierellä keskustelemassa kilpikonnista,on ollut kiireitä. Vihdoin minullakin on kilpikonna sen rotu on kreikankilpikonna myös.Harmi että kilpikonnat menevät talvella horrokseen.


      • sado07
        Puikula-pulla kirjoitti:

        En ole itsekkään usein käynyt koneen vierellä keskustelemassa kilpikonnista,on ollut kiireitä. Vihdoin minullakin on kilpikonna sen rotu on kreikankilpikonna myös.Harmi että kilpikonnat menevät talvella horrokseen.

        onneksi olkoon konnan johdosta. onkos se tyttö vai poika? Mun konna ei kunnollista talviunta nuku joten siitä on seuraa talvellakin.


    • kreikankonna

      mulla on kreikankonna, nelivarvaskonna ja 1 punakorva.
      kreikkalainen on minustakin paras :)

      • kreikankilpikonna

        mun kreikankonna on kesy se seuraa mua aina mihin mä ikinä meenkin ja se tykkää kun sen päätä silittää ja sit se tulee ihan vapaaehtoisesti mun syliin. mutta on yks ikävä puoli se puree aina mun sormia ja varpaita aina kun sillä on siihen tilaisuus... :/


    • garantito

      Meillä on viis kreikankonnaa (kaks urosta, yks naaras ja kahdesta ei tietoa) sekä yks reevesinkilpikonna (chinemys reevesii), sukupuolesta ei tietoa, kaveri tulossa vajaan kahden kuukauden päästä ulkomailta.

      Meillä reeves asustaa akvassa oikeissa oloissa, kreikikset asuu kaksikerroksisessa, häkinsuut kelmutussa suuressa marsunhäkissä. Kaikki tulee oikein hyvin toimeen keskenään. =)

    • kreikankonna

      Mulla on Testudo Hermanni Boettgeri

      • KONNUUS

        Sado07; Sanoit että sinun konnasi ei nuku talvilepoa vaan on sinulle seurana läpi talven: MIKSI se ei mene talvihorrokseen?! Se johtuu siitä että et ole luonut sille oloja, jotta se pääsisi tuiki tärkeälle talvilevolle, jota sen elimistö tarvitsee toimiakseen normaalilla tavalla vielä vuosienkin päästä. Omistajan VELVOLLISUUS on järjestää eläimelleen sen vaatimat olot. Lämpötilojen ja valaistuksen vähentely muutamien viikkojen aikana, sekä ruokavalion köyhdyttäminen auttavat kilpikonnaa ymmärtämään ja sen elimistön sopeutumaan tulevaa talvilepoa varten.

        Kreikankilpikonna; kerroit näin: >"mun kreikankonna on kesy se seuraa mua aina mihin mä ikinä meenkin ja se tykkää kun sen päätä silittää ja sit se tulee ihan vapaaehtoisesti mun syliin. mutta on yks ikävä puoli se puree aina mun sormia ja varpaita aina kun sillä on siihen tilaisuus... :/ "<

        Ei konnasi kiipeä syliisi halittelun tai sylittelyn vuoksi, sillä jo tuo pureminen kertoo että se haluaa hallita reviiriään; aivan samoin päälle kiipeäminen. Kaikki mikä antaa sille keinon olla "isompi ja voimakkaampi" on merkki hallinnan halusta, ja etenkin juuri koiraskonnilla. Konnat eivät kesyynny sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta ne oppivat sietämään kosketusta, mikäli ne siihen totutetaan pikkuhiljaa. Kesyyntyminen ja sietäminen ovat siis kaksi eri asiaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      335
      3141
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2315
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      88
      1696
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      200
      1642
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      71
      1436
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1313
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1073
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      163
      973
    Aihe