Pelaajayhdistys?

hevosmiesten tietotoimisto

Varsin luotettava lähde (kaveri kävi kylässä)kertoo että Veikkaus ja Voittoporukka ovat pahasti törmäyskurssilla. Onhan se toki ollutkin suoraankin luettavissa. Voittoporukalla on kait puolellaan korkean poliisiviranomaisen lausunto ja verottajan päätös. Veikkauksen johtoa taas kismittää kun niitten salainen optio-ohjelma ei tuota liksaa niin paljon kuin ne haluais ja Voittoporukka voittaa liikaa. Voitoista sais kai vaan haaveilla, mut haaveiden toteutamisen ne aikoo kriminalisoida.

Luottamuspula näitten kahden välillä on suuri. Voittoporukan vetäjältä varastettiin aikanaan voittokuponki ja vaikka asiasta tehtiin rikosilmo ja kaikki mahdollinen, niin voitto maksettiin pankissa rosmolle ja varasta ei oo koskaan saatu kiinni. Sit Veikan silloinen talouspäällikkö vielä väitti pokkana iltapäivälehdissä jonku lottolappuvarkauden yhteydessä et "ei ole koskaan kuullutkaan voittokuponkia anastetun". Veikkaus puolestaan taas epäsuorasti vihjailee Voittoporukkaa rahanpesulaista sen Keski-Suomen jutun takia. Ei kai se kuitenkaan oo Voittoporukan vika jos jossain on toimittu rikollisesti. Mä uskon ensinnäkin et ne (Vp)on rehellisii (voin olla väärässäkin), mut ei ne toisaalta voi olla niin tyhmii et julkaisis kaikki pelit täysin avoimesti ja tilittäis voitot jäsenille ja sit vielä myis mafialle voittolaput. Siitä olis salettiin jääny kiinni jo kauan sit.

Olis oikeesti kova juttu jos joku vihdoinkin asettuis oikeesti Veikkauksen mielivaltaa vastaan. Kelatkaa vaikka sitä Inter-Milan matsia. Veikkaus oli ainoo bookmaker maailmassa ku keksi et dumari olis päättäny sen matsin lopputuloksen. UEFAn sääntövaliokuntaki kokoontu vasta myöhemmin päättämään mitä tehdään.

Pitäiskö perustaa pelaajayhdistys? Mä luulen et kaikki maan vihjepalvelut hoitaa rahotuksen, koska jos esim. Voittoporukka kaatuis Veikkauksen hyökkäykseen, ni vihjepalvelut olis sit seuravana tulessa. Ja onhan tää järjetöntä et nettipokerin tuotot menee ulkomaille ja eniten peliongelmia aiheuttavat automaatit saa vapaasti toimia. Kyllä pelaajillakin pitäis olla edustaja ku näistä päätetään.

Veikkauksellakin on "eettinen neuvosto", mut tietääköhän se ees alkuunkaan missä oikeasti mennään.

2

460

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peliä

      Aikakin et joku laittais Veikalle hanttiin. Muistatteko sen lotto-oikeudenkäynnin missä yks osakas oli hukannu voittolappunsa. Kaikki todisti et se oli sen ja Veikkaus jätti silti maksamatta ja voitti vielä oikeudessa ku kuponki oli hukassa. Ei ihme jos ihmiset suhtautu nuivasti nettipeliin ku siitä ei saanu tositetta. Sitä ennen ei riittänyt voitonmaksun perusteeks et tiedettiin kenelle voitto kuului ja sit ne vaati luottamaan et se riittää et ne tietää. Jos ostat paperlapun ni se paperlappu ratkaisee, jos ostat netissä ni tieto ostajasta ratkaiseen. Kauppa samasta pelistä, eri laki. Nyt ne on heränneet jonkinlaiseen oikeudenmukaisuuteen ja maksais kuulema jos sama sattuis uudestaan.

      Mut et vanhoja vääryyksiä korjattais.... Ei tietenkään. Oyj Veikkaus = oikeuden voitto, etiikan tappio. Vanhat synnit on tutkittava ja korjattava ja hämärä historia myönnettävä. Mätäpaiseet puhkottava. Sonera-kirja kaipaa seuraajakseen Veikkaus-kirjaa.

      Näin sanoo ...tuuntunut melkein lottovoittaja.

    • Rahansa menettänyt!!!!!l

      lotto pyrämiitipeli????? suomalainen voittaa aina!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2545
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1907
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1568
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      111
      1396
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe