V..uttaa!!!

ToivoKyllikki

Enpä oikein tiedä, että kuuluisko tää tälle palstalle, mutta laitetaan kuitenkin.

Eli olen 26 v. mies ja tapasin kivan tytön kolme vuotta sitten. Tyttö on minua neljä vuotta nuorempi. Seksielämämme kun alkoi, niin sehän meni silloin ihan hyvin, mutta jälkeenpäin ajateltuna ei. Ekaan puoleen vuoteen hän ei koskenutkaan minuun vaan minä sain tehdä kaikki alusta loppuun. Joskus humalassa kehuskeli ettei ole ainakaan kokematon ja olleensa kahden miehen kanssakin.

Puolen vuoden jälkeen aloin pikkuhiljaa vihjailemaa ja antamaan vinkkejä, että mitä mulle voisi tehdä. Tuloksena ainoastaan onnetonta räpellystä, ei mitään yritystä tai oppimisen halua. Itse aina tyydytin hänet loppuun asti suulla tai käsin, jos ei muuten saanut.

Vuoden jälkeen aloin vihjailemaan, että suuseksiäkin olisi kiva saada täälläkin. Noh. muutama onneton yritys ja siihen se jäi. Sitäkin sai ainoastaan pyytämällä jolloin siitä mun mielestä lähtee ainakin puolet sen arvosta pois.

Kahden vuoden jälkeen, kun mitään muutosta hänen seksikäyttäytymiseensä ei ollut tullut, lopetin antamasta suuseksiä mistä hän ei ole milläänsäkkään. Ainiin, on muuten aika karvaista sorttia, eikä ajele karvojaan vaan nekin jouduin minä ajelemaan, kun ei ole karvoja kiva töpeksiä suusta, vaikka tykkäänkin suuseksin antamisesta tosi paljon ja saan siitä itsekkin paljon nautintoa. Pidän myös itsestäni hyvää huolta ja käyn päivittäin suihkussa toisin kuin hän 2 krt./vko. Kesällä ei voi mennä uimaan kun ei jaksa ajella karvoja ja helteelläkin farkut jalassa ja valittaa kun on niin kuuma ja minulle kun minä kyttään paljaita sääriä kaupungilla, kun ei oman naisen sääriä näe kuin juuri ennen nukkumaan menoa.

Noh, nyt kolmen vuoden jälkeen mua on ruvennut ihan kunnolla vituttamaan ko. nainen. Kuukaudessa saattaa olla viikko hyvää aikaa jolloin on seksiä n. 2 kertaa. Työttömänä makaa himassa eikä siivoa eikä tiskaa, mulla menee töissä päivittäin 12 tuntia ja pännii tullaa kotia kun kämppä on sekaisin ja tiskit haisee.

Nyt kun miettii asioita, niin ei ole koskaan oma-aloitteisesti suudellutkaan mua. Meidän seksi on ollut ala-arvoista, siinä ei ole ollenkaan sitä toisesta välittämisen tai rakkauden tunnetta. En ole saanut kokea minkäänlaista intohimoa. Mä olen pyrkinyt tekemään kaikkeni, mutta tuntuu etten mitään ole saanut takaisinpäin. On kuin nuken kanssa olisi ollut. Sen tiedän, että hän ei tule minua jättämään ja jos minä lähden, niin se olisi hänelle maailman loppu ja pelkäänpä että hän muuttaa takaisin vanhempiensa luokse, koska ei pysty yksinään olemaan ja elämään. Tämä on siis meidän molempien eka pitempi suhde.

Mietin vaan, että onkohan mulla tulevaisuuttta hänen kanssaan ja voiko ihminen muuttua parempaan suuntaan, kun kysymys ei ole kuitenkaan paljosta. Perusluonne on todella hyvä, hän on esim. erittäin vaatimaton eikä mun tarvitse pelätä, että hän pettäisi minua. Ja vielä, olen yrittänyt herättää keskustelua seksistä, mutta ei tulosta. Pitää kyllä pantavana olemisesta, mutta siinä kaikki. Seksiäkin harrastamme ainoastaan kotona ja juuri ennen nukkumaan menoa. Ei koskaan esim. mökillä jonne mulla ei sen takia ole mitään hinkua hänen kanssaan lähteä, kun tietää jo etukäteen, että se on sitten selbaattia seuraavan viikon tai kaksi. Ennemmin menen poikaporukalla. Ainiin, lukee muuten paljon naisten lehtiä, mm. Reginaa ja Cosmopolitania, niin luulisi niistäkin jotain oppivan, kun olen niitä joskus pöydille jättänyt sopivat sivut auki.

7

2189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että tyttösi

      on pelkästään masentunut.

      Masentuminen kun ei ole pelkästään sitä että maataan hiljaa sängyssä evääkään liikauttamatta.

      Hän ei ole aseksuaali, koska kuitenkin tekee sitä mitä ehdottelet. Hänellä on vain "virta loppu" niin sanotusti. Tuo kun hän ei hoida kotia ja ei jaksa käydä suihkussa, eikä jaksa näyttää tunteitaan ja välittämistään kertoo siitä että hän on ehkä masentunut, samoin kuin se ettei hän jaksa edes pettää sinua ja epäilet että hän muuttaisi heti takaisin kotiin jos sinä hänet jättäisit. Se myös selittäisi sen, miksei häntä kiinnosta harrastaa seksiä missään muualla kuin teidän kämpässänne. Masentunut kaipaa turvallisuuden tunnetta ja sitä mökki ei ehkä hänelle tarjoa.

      Suosittelisin että nostat kissan pöydälle ja juttelet hänen kanssaan henkevästi, et seksistä et sinun vaatimuksista seksiä kohtaan, vaan pelkästään hänestä ja hänen tunteistaan elämästä ja teidän parisuhteesta (mutta ei siitä parisuhteen osasta jossa on seksi.) Kun alat keskustella, älä missään vaiheessa itse siirrä keskustelun aihetta sinuun, vaan keskustele vain tiukasti hänestä ja siltä miltä hänestä tuntuu.

      Kysy häneltä että mitä hänelle kuuluu, sano suoraan mitenkään vittuilematta tai huolestumatta että sinusta tuntuu siltä että hän olisi masentunut ja että sinä haluaisit puhua siitä, siis jos nyt sinun mielestäsi hän olisikin masentunut.

      Jos hän on masentunut, sille ei välttämättä löydy mitään käsiteltävää syytä, silloin ohjaat hänet ammattilaisen pakeille. Masennus on siitä vittumainen sairaus että se oireilee välillä kovemmin ja välillä kevyemmin. Ja koska se on henkisen puolen ongelma, sitä ei voi oikeastaan koskaan sanoa että mistä se johtuu, se vain vaikuttaa eri asioihin. Jollakin se voi tietysti johtua jostain traumaattisesta kokemuksesta, mutta suurimmalla osalla masis vain tulee päälle pikkuhiljaa.

      Arvauskeskukset kannattaa muuten sitten unohtaa, ja ottaa yhteys suoraan psykiatrian polille, jossa on ammattilaisia valmiita keskustelemaan masennuksesta. Arvaajat kun eivät tiedä hevon vittujakaan masiksesta ja sen hoidosta. Eikä tuo psykopoli tosiaankaan tarkoita sitä että hänet otettaisiin mihinkään sairaalaan sisälle, vaan että hän pääsisi pelkästään esimerkiksi viikottain juttelemaan ongelmastaan ammattilaisen kanssa.

      Sinuna en olisi huolissani seksin puuttumisesta vielä tässä vaiheessa, pelkästään tuon sinun kirjoittamasi kuvauksen perusteella. Runkkaa alkuun enimmät paineet pois ja, jos tyttösi pääsee ammattilaisen kanssa juttelemaan ja saa lääkkeet masiksesta piristymiseen plus keskusteluterapiaa ajatusten selvittelemiseen, tulee seksikin kuvaan mukaan hiljalleen. Pidä vain itse huoli siitä että jos lääkkeet tehoavatkin niin, että tyttö piristyy mutta halut vähenevät entisestään, että lääkkeet vaihdettaisiin toisiin. Nimittäin noissa lääkkeissä voi olla sivuvaikutuksena halujen ja kiinnostuksen aleneminen radikaalisti, mutta se on aina ihan tapauskohtaista.

      Pihtaajalta tuo tyttöystäväsi ei todellakaan kuulosta koska sinun seksitaidoissa tai muussa käyttäytymisessä ei tunnu olevan moitittavaa. Ainoa mitä voisit muuttaa, jos olet sitä harrastanut, että jätät sen tekemättömistä töistä vittuilun sikseen, jos ja kun tyttöystäväsi aloittaa terapian. Syyttely kun ei koskaan paranna mitään. Ellei ihminen jaksa, parisuhteessa sinun tehtäväsi on tukea häntä henkisesti (eli älä ala pelkästään tehdä töitä hänen puolestaan, sillä hän kaipaa enemmänkin keskustelijaa, ymmärtäjää ja kuuntelijaa.)

    • Poijjes vaan

      Olin aikanani tollasen kanssa kymmenisen vuotta, Osan aikaa avioliitossa. Eipä se siitä miksikään muutu. Omat hermot ja mielenterveys tossa eniten kärsii. Ja tosta pettämisestä nohjoo, huonoja kokemuksia siitäkin kaiken ton lisäksi.

    • puutteessa ja kaikkensa yri...

      Olen nuori nainen ja elän parisuhteessa ja puutteessa... ei auta vaik olen yrittänyt olla innokas tai sitten esim. hieman etäänyvä. olen yrittänyt jutella ja ostanut kaikenlaisia `virikkeitä` mut ei... täys tyrmäys joka kerta... Ei kuulemman johdu musta, pitäisköhän uskoa???

      • arijoutsi

        kun et nää naista kolen tai neljään vuoteen ,kuin tippaiitassa


      • *sani*

        Munkaan mies ei kaipaa enään hellyyttä ja seksiä. Kaikki muuttu kun muutimme yhteen. Tuntuu että olen vain ilmainen taloudenhoitaja.. Ennen hän muisti sanoa esim. että ompa siistiä kiitos kulta. nyt ei huomaa siivousta tai minua...
        Kuulemma hänellä on vain joku kausi meneillään. Minusta tämä ei johdu..
        Minä en ainakaan ole vielä valmis heittään hanskoja pöytään...


    • Olisi pitänyt toimia 20 vuo...

      1. Annat tytölle kenkää.

      2. Kestät suhteen katkaisun kivan tytön kanssa kuin mies, vitutus kestää jonkin aikaa vaikka tiedät, ettei tuollaisella suhteella oikeasti ole minkäänlaista tulevaisuutta eikä se muunlaiseksi tule ikinä muuttumaan.

      3. Alat pitämään kivaa ihan uusien tuttavuuksien kanssa. Uuden naisen kanssa tulee uudet vitutuksen aiheet.

      4. Tuon kaiken sinä jo tiesitkin. Ryhdy toimeen!

    • enkelihopeaa

      onpa vaikee nainen. Mun mielest' teil ei oo mitn yhteist eikis tulevaisuuttakaan. tosin mun mielipide..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4623
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe