Voisiko joku

ystävällisesti kertoa

Koraanin virheistä tai laittaa linkin, josta vois löytyä lisää infoa. Etenkin kiinnostaa tietää miten pystytään selittämään, miten Koraani/Muhammed tiesi asioista, jotka vasta nykyaikana on pystytty todistamaan (mm. sikiön kehitys jne). Ja miksi niin moni tutkija kääntyy muslimiksi?

Ja vielä yksi kysymys, joka kiinnostaa on se, että mihin te uskotte, jotka näette virheitä raamatussa ja koraanissa? Vieläkö uskotte Jumalaan? Itse haluaisin uskoa yhä uskoa, että ois Jumala olemassa, mutta kun lukee näitä kaikkia epäkohtia, niin ei oikein enää tiedä mihin uskoa =(.

Kiitos vastauksistanne jo etukäteen!

19

1293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • todellisuuteen

      Usko siihen, mitä näet.

    • yk:[Ja miksi niin moni tutkija kääntyy muslimiksi? ]
      Eihän tuo ole vielä mikään edes vakuuttavin todiste. Erittäin vakuuttavaahan on se, että kun n. tuhat vuotta sitten islamin tiede oli niukahkossa johtoasemassa koko maailmassa, kun siinä käytettiin edellisten (antiikin) ja naapurikulttuurien (Intian) saavutuksia ja katolisen kirkon vainoamia ei-muslimejakin (mm. nestoriaanit ja juutalaiset tiedemiehet).

      Kun islamin maissa sittemin siirryttiin puhdasoppisempaan tapaan, hylättiin antiikin filosofiat yms. tuo ero muihin repesi vallan ylittämättömäksi. Nykyään kaikki jotka haluvat mennä jotain oppimaan eri tieteen aloilta, vähintään opettelevat arabiaa mutta yleensä lähteävät opiskelemaankin islamin tieteellisiin kehtoihin.

      Jos tuo ei todista Koraanin ylivertaisuutta tieteenkin saralla, niin jo on kumma.

      • Kujkeli

        Oletko ihan tosissasi? Siis tiedettä koraanissa haha annappa jokin esimerkki


    • jauhaa

      tota koraani ja tiede bullshittiä

      And what about Professor Keith L. Moore, once at the University of Toronto, who Muslims love to quote as a scientist who saw the light of the Koran? If you buy Moore’s latest sixth Edition University textbook called "The developing human", he actually directs his readers to read an essay by Basim Musallam, who we just quoted. Who shows that the Koran merely echoes what Greek doctor "Galen" wrote 450 years earlier. It seems Dr. Moore is not as impressed today. (B. Musallam, The human embryo in Arabic scientific and religious thought, in, G. R. Dunstan (ed.) (University of Exeter Press, 1990) The human embryo: Aristotle and the Arabic and European traditions, pp. 32-46)

      http://derafsh-kaviyani.com/english/embryology.html

      • "Koraanitiede" lol

        onko tuttua Koraanista ?
        http://books.google.com/books?id=CyK2oKiLDTAC&lpg=PP1&hl=EN&pg=PA95#v=onepage&q=&f=false
        http://books.google.com/books?id=CyK2oKiLDTAC&lpg=PP1&hl=EN&pg=PA93#v=onepage&q=&f=false

        Nafi ibn al-Harith bin Kalada al-Thaqafi (in Arabic نافع بن الحارث بن كلدة الثقفي ) (d. 670 AD) was an Arab physician of the Banu Thaqif and was recommended by prophet Muhammad and treated Sa`d ibn Abi Waqqas, and when Abu Bakr was dying, he designated his illness as poisoning.

        Trained in the Academy of Jundishapur in Persia,[1], he is reported to have written a book named Dialog in Medicine.
        http://en.wikipedia.org/wiki/Nafi_ibn_al-Harith

        How Greek Science Passed to the Arabs
        http://evans-experientialism.freewebspace.com/oleary01.htm


    • on hyvä luettelo
    • asdfasdfadsf

      1) ihmisen ja joidenkin eläinten sikiönkehityksessä on paljon yhtäläisyyksiä. Jos hän näki eläimiä teurastettavan, niin on täysin ymmärrettävää että hän saattoi tietää jotain sikiönkehityksestä. Eiköhän tuohon aikaan ollut myös nykyistä paljon enemmän keskenmenoja, jolloin kehittymättömiä ihmisiä saattoi nähdä.

      2) On hyvin tyypillistä, että uskonnolliset johtajat ja saarnaajat (papit, saarnaajat, imaamit ja vastaavat) liioittelevat ja toisinaan jopa vääristelevät asioita. Näin ihmisille saattaa jäädä se mielikuva, että juuri heidän uskontonsa keskeinen hahmo on osannut jotain ylivertaista tai tietänyt muka jotain erityistä, vaikka näin ei siis todellisuudessa ole.

      3) Uskontojen virheiden etsimiseen voi käyttää mitä tahansa internetin hakukonetta. Toisaalta usein riittää, että lukee Koraania tai Raamattua hetken aikaa niin, että todella miettii mitä niissä sanotaan. Niitä lukiessa on helppo ymmärtää, miksi ne eivät ole totta.

      4) En tiedä mistä olet kuullut, että tutkijat olisivat kääntymässä muslimeiksi (kristityt fundamentalistit taas väittävät tutkijoiden kääntyvän kristityiksi!) Todellisuudessa länsimaissa varsinkin tiedemiehet ovat yllättävän usein ei-uskovaisia, eli ateisteja, agnostikkoja tai uskonnot eivät muutoin yksinkertaisesti kiinnosta heitä enää - järki ja tieto on voittanut taikauskon.

    • vaikka

      www.islamopas.net

    • ansioton

      islamin oppi on syvältä pimeydestä, allah on muinainen kuujumala eli epäjumala joka ei kuule eikä näe.


      Mutta meillä on vain 1 tie taivaaseen. Ainoa Pelastaja ja Vapahtaja. Jeesuksen Veressä on voima tänäkin päivänä.

      Joh. 14:6
      Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.

      Joh. 3:5
      Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.

      Anna koko sydämesi ja elämäsi Herralle Jeesukselle, ja lähde seuraamaan koko sydämestäsi, mielestäsi, voimastasi Jeesusta. Tee parannus synneistäsi, Jeesus antaa pelastuksen rauhan sydämeesi ja synnit anteeksi.

      Matt. 7
      13 Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät;
      14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.


      Katso video kuinka Jeesus muutti muslimin kivisydämen lihasydämeksi

      http://www.youtube.com/watch?v=Hx7FcRzSihA

      Jumalan Pojan, Herran Jeesuksen nasaretilaisen nimessä

      • ..............

        Koraani, 41:37. Hänen tunnusmerkkejään ovat yö ja päivä, aurinko ja kuu. Älkää kumartako aurinkoa ja kuuta, vaan kumartakaa Jumalaa, joka ne loi, jos Häntä tahdotte palvoa!

        Koraani, 9:31 Paitsi Jumalaa ovat he ottaneet herroikseen kirjanoppineensa ja munkkinsa, samaten Messiaan, Marian pojan, vaikka heidän tuli palvella vain yhtä ainoata Jumalaa. Ei ole muuta Jumalaa kuin Hän. Ylistettäköön Häntä ja olkoon Hän kaukana siitä, minkä he asettavat hänen rinnalleen!


        Raamattu,
        Jesaja 43:11 Minä, minä olen Herra**, eikä ole muuta pelastajaa, kuin minä.
        **Jehovah

        Ap. t. 17:24
        Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä,

        Matteus 24:36
        Mutta siitä päivästä ja hetkestä ei tiedä kukaan, eivät taivasten enkelit, eikä myöskään Poika, vaan Isä yksin.

        Matt:18
        18 Ja eräs hallitusmies kysyi häneltä sanoen: "Hyvä opettaja, mitä minun pitää tekemän, että minä iankaikkisen elämän perisin?"
        19 Jeesus sanoi hänelle: "Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä, paitsi Jumala yksin.


      • seifullaah

        jos oikeest joku haluu verttaa koranista raamatuun,
        käykkää chekkaa youtubesta AHMED DIIDAT:in videot (rahimallah) mutt se on englanin kielist,,,,


    • A Stranger

      Aloitan JUMALAN, laupiaan Armahtajan, nimeen.

      Pyhän Kirjan ilmoitus on tullut mahtavalta, viisaalta Jumalalta.
      Me olemme kaikessa totuudessa sinulle ilmoittanut Pyhän Kirjan, joten sinun on palveltava Jumalaa vilpittömässä kuuliaisuudessa Häntä kohtaan.
      Tämä vilpitön kuuliaisuus kohdistukoon ainoastaan Jumalaan, mitä taasen niihin tulee, jotka pitävät itsellään Jumalan vertaisia suojelijoita sanoen: »Me palvelemme vain niitä, jotta ne lähentäisivät meitä Jumalaan», Jumala kyllä totisesti heidän riitansa ratkaisee; varma on, ettei Jumala johdata oikeaan valehtelijoita eikä kiittämättömiä.
      (39:1-3)Joukkojen Suura

      Opastus jumalaapelkääväisille ja pahaa karttaville ,niille, jotka uskovat siihen, mikä ei näy, elävät rukoillen ja tuovat uhria siitä, mitä Me olemme heille suoneet,niille, jotka uskovat siihen, mikä on ylhäältä ilmoitettu sinulle (Muhammed), sekä siihen, mikä on ilmoitettu ennen sinua, ja jotka varmassa luottamuksessa odottavat tulevaista elämää.
      (2:2-4)Lehmän suura

      Sano: »Minun on käsketty palvella Jumalaa vilpittömässä kuuliaisuudessa,ja minun on myös käsketty olla ensimmäinen muslimeista.»
      Sano: »Jos olisin tottelematon Herralleni, saisin pelätä murhepäivän kuritusta.»
      Sano: »Yksin Jumalaa minä palvelen ja olen vilpitön kuuliaisuudessani.»
      Palvelkaa siis Hänen rinnallaan ketä mielenne tekee! Sano: »Ne vasta hävinneitä ovat, jotka ylösnousemuspäivänä itsensä ja perheensä kadottavat; se on totisesti ilmeinen häviö.»
      (39:11-15)Joukkojen Suura


      Sano: »Minä kehoitan teitä vain siihen ainoaan, että Jumalan tähden valveutuisitte ja joko parittain tai kukin yksinänne tulisitte Jumalan eteen ja tunnustaisitte, että heimolaisenne ei ole mielipuoli; hän on vain teidän varoittajanne ennen ankaraa rangaistusta.»
      Sano: »Mitä palkkiota olen teiltä pyytänyt muuta kuin omaksi parhaaksenne, sillä minulle riittää palkkani Jumalan tykönä; Hän on kaiken todistaja.»
      Sano: »Herrani saattaa julki totuuden, Hän on näkymättömien paras tietäjä.»
      Totuus on tullut voimaan ja valhe häipyy eikä enää palaa.
      Sano: »Jos jossakin suhteessa erehdyn, kärsii erehdyksestäni vain oma sieluni, ja jos oikeaan suuntaan toimin, on minun siitä kiitettävä Herrani ilmoituksia, sillä Hän on totisesti kuuleva ja läsnä oleva.»
      Jospa silloin heidät näkisit, kun he joutuvat kauhun valtaan; mutta silloin ei heillä enää ole pelastusta, vaan heidät tavoitetaan läheltä.
      (34:46-50)Saban Suura

      Jumalahan on antanut teille kuulon ja näön ja sydämen. Mutta niukkoja ovat teidän kiitoksenne.
      Hän on levittänyt teidät yli maan, ja Hänen luokseen teidät jälleen kootaan.
      Hän antaa elämän ja kuoleman, ja Hänestä riippuu yön ja päivän vuorottelu. Ettekö jo ymmärrä?
      Päinvastoin, he puhuvat aivan kuten heidän edeltäjänsäkin.
      He sanovat: »Kuinka, kun olemme kuolleet ja muuttuneet tomuksi ja luiksi, herätetäänkö meidät silloin taas eloon?
      Totisesti, meille on jo aikaisemmin luvattu samaa, kuten muinaisille esi-isillemmekin; nämä ovat pelkkiä muinaistaruja.»
      Sano: »Kenelle kuuluu maa ja kaikki, mitä siinä on, vastatkaa, jos tiedätte?»
      He vastaavat nyt: »Jumalalle.» »Sano: »Miksi ette sitten ota vaarin?»
      Sano edelleen: »Kuka on seitsemän taivaan ja suurimman vallan Herra?»
      He vastaavat taas: »Jumalalle kuuluu kaikki tämä.» Sano: »Miksi ette sitten Häntä palvele?»
      Sano vielä: »Kenen kädessä on kaiken valtius ja kuka antaa suojaa, vaikka häntä vastaan ei ole mitään suojaa, sanokaa, jos tiedätte.»
      He vastaavat taas: »Tämä kuuluu Jumalalle.» Sano: »Kuinka siis voitte olla noin harhautuneita?»
      Olemme tuonut heille totuuden, mutta useimmat heistä ovat totisesti valehtelijoita.
      Jumala ei konsanaan ole hankkinut itselleen poikaa, eikä ole muuta jumalaa kuin Hän. Olisihan muutoin jokainen jumala vienyt mukaansa sen, mitä oli luonut, ja muutamat heistä olisivat alistaneet toisia valtaansa. Kunnia olkoon Jumalalle! Hän on yläpuolella kaiken, mitä he kuvittelevat. (23:78-91)Uskovaisten Suura

      Sano: »Minua on totisesti kielletty palvelemasta niitä, joita te rukoilette Jumalan vertaisina.» Sano: »En noudata teidän päähänpistojanne; silloin olisin joutunut eksyksiin enkä kuuluisi niihin, jotka oikeata johdatusta seuraavat.»
      Sano: »Minä luotan totisesti Herrani selvään johdatukseen, mutta te sen hylkäätte. Ei ole minun vallassani se, mitä te haluatte jouduttaa. Ratkaisu kuuluu yksin Jumalalle; Hän pitää huolen oikeudesta ja on paras tuomari.»
      Sano: »Jos olisi minun vallassani se, mitä te haluatte jouduttaa, olisi asia ratkaistu minun ja teidän välillänne; mutta Jumala tuntee väärintekijät paremmin (kuin minä).»
      Hänen hallussaan ovat kaiken näkymättömän avaimet; ei kukaan muu sitä tunne kuin Hän yksin. Hän tietää kaiken maan päällä ja meressä; Hänen tietämättään ei ainoakaan lehti putoa, ei piile yksikään jyvä maan uumenissa eikä ole kosteata eikä kuivaa, joka ei olisi selvästi (Jumalan) kirjoissa. (6:56-59)Karjan suura


      Sano:» Mikä olisi painavin todistus?» Sano:» Jumala on todistaja minun ja teidän välillänne, ja minulle on tämä Koraani ilmestyksenä annettu, jotta minä sen kautta varoittaisin teitä ja jokaista, jonka se saavuttaa. Todistaisitteko silloin todellakin, että on muitakin jumalia kuin Jumala?» Sano: »Sellaista en todista.» Sano: »Hän on ainoa Jumala, enkä totisesti vastaa siitä, mitä te Hänen rinnalleen olette keksineet. (6:19)Karjan suura

      Totisesti, Jumala tietää tuomion hetken, Hän lähettää sateen maan päälle ja Hän tietää, mitkä ihmiskohtalot äitien kohtuihin kätketyt ovat. Yksikään sielu ei aavista, mitä hänen on huomenna koettava, eikä sitä, missä maassa hän on kuoleva. Totisesti, Jumala on tietävä, tarkkanäköinen. (31:34)Lukmaanin Suura

    • ArcticMan

      http://www.answering-islam.org/suomi/html/kirjat.htm
      Rauhaa ystäväni,

      Lue nämä ex-muslimien todistukset. Ne avaavat silmäsi totuuteen.

      Jeesus sanoo Raamatussa: " Minä olen Tie, Totuus ja Elämä ei kukaan tule Isä luo muutoin kuin Minun kauttani. "

      Lisäksi www.islamopas.net


      Niin ovat minunkin silmäni auenneet . Kiitos Herralle mutta ei allahille.Allah ei ole sama kuin kristinuskon Jumala.

      • ..............

        Matt 18:18 Ja eräs hallitusmies kysyi häneltä sanoen: "Hyvä opettaja, mitä minun pitää tekemän, että minä iankaikkisen elämän perisin?"
        19 Jeesus sanoi hänelle: "Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä, paitsi Jumala yksin.

        http://youtube.com/user/Converted2Islam


      • ArcticMan
        .............. kirjoitti:

        Matt 18:18 Ja eräs hallitusmies kysyi häneltä sanoen: "Hyvä opettaja, mitä minun pitää tekemän, että minä iankaikkisen elämän perisin?"
        19 Jeesus sanoi hänelle: "Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä, paitsi Jumala yksin.

        http://youtube.com/user/Converted2Islam

        Matteus 18:18-19: ssä on kirjoitettuna Jeesuksen sanat:
        Korjaus viestiisi Raamatun Vanhan Testamentin 1933 ja Uuden Testamentin 1938 Kirkolliskokouksien hyväksymästä Raamatun käännöksestä:

        Matteus 18:18 " Totisesti minä sanon teille: kaikki,
        minkä te sidotte maan päällä, on oleva sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te päästätte maan päällä, on oleva päästetty taivaassa.

        Matteus 18:19 Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä keskenään sopii mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, niin he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa."

        Vielä lisäksi seuraava asiaa valaiseva jae:

        Matteus 18:20 "Sillä missä kaksi tahi kolme on kokoontunut minun nimeeni, siinä minä olen heidän keskellänsä."

        Siunausta sinulle ystäväni. Jeesus rakastaa sinuakin iankaikkisella rakkaudellaan ja tahtoo pelastaa sinut.


      • olikin eri...
        ArcticMan kirjoitti:

        Matteus 18:18-19: ssä on kirjoitettuna Jeesuksen sanat:
        Korjaus viestiisi Raamatun Vanhan Testamentin 1933 ja Uuden Testamentin 1938 Kirkolliskokouksien hyväksymästä Raamatun käännöksestä:

        Matteus 18:18 " Totisesti minä sanon teille: kaikki,
        minkä te sidotte maan päällä, on oleva sidottu taivaassa, ja kaikki, minkä te päästätte maan päällä, on oleva päästetty taivaassa.

        Matteus 18:19 Vielä minä sanon teille: jos kaksi teistä maan päällä keskenään sopii mistä asiasta tahansa, että he sitä anovat, niin he saavat sen minun Isältäni, joka on taivaissa."

        Vielä lisäksi seuraava asiaa valaiseva jae:

        Matteus 18:20 "Sillä missä kaksi tahi kolme on kokoontunut minun nimeeni, siinä minä olen heidän keskellänsä."

        Siunausta sinulle ystäväni. Jeesus rakastaa sinuakin iankaikkisella rakkaudellaan ja tahtoo pelastaa sinut.

        Luuk. 18:18-19

        Kiinnostava on myös Matteus 24:36?


    • mietiskelija....

      mutta tulkinnat eivat ole Jumalan, vaan ihmisten. Sen mvuoksi me eme ymmarra, koska kukaan ei enaa mietiskele torahin sanomaa. Ymarrys kasva hitaasti, ja se ei melussa kehity, eika ilman vertailua.


      Suurin haaste on LUST! -joka sen voittaa, voittaa kaiken!

      http://eliyah.com/

    • idris82

      niin tiedät miksi moni tutkija kääntyy muslimiksi

      kiitos

      • Plääh..

        Roskaa


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      592
      16196
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      46
      14354
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      365
      9178
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      44
      5005
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      10
      4397
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      148
      2801
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      108
      1718
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1309
    9. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1217
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      90
      1215
    Aihe