Ok siis juoma on ollut limonaadi pullossa (1,5l) ja käymässä nyt 6. päivää. Alkoholi maistuu jo voimakkaasti. Eli alkaako olla valmista? Lähinnä mietityttää et miten ne hiiva mössöt yms. saa pois, haluan kiljusta kirkasta! Miten saan sen kirkastettua mahdollisimman hyvin ILMAN mitään kirkastus aineita? Ja mites sit ku se on käyny? Korkki auki ja johokki kylmään pariks tunniks vai? Ja please ei kommentteja paskan lentämisestä tai sellashta kiitos..
Kilju
13
5347
Vastaukset
- kannattaa juoda
heti ja mahdollisimman paljon kerralla.
Näin tehty 'juoma' ei kelpaa edes sioille, hyi hyi - kaada viemäriin ja hae netistä ohjeet kuinka kotiviiniä tehdään.
Kilju ei ole pelkästään pahan makuista vaan voi olla jopa vaarallista, metalonia, bakteereja, älä juo.- mr. kiljunen
Join jo. En ehkä olisi juonut jos olisin tiennyt mitä tulee tapahtumaan.
- AmmattiPiruilija
mr. kiljunen kirjoitti:
Join jo. En ehkä olisi juonut jos olisin tiennyt mitä tulee tapahtumaan.
Ensin lensi pirjo, pää pytyssä.
Sammuit kylppäriin.
Yöllä näit liskounia, ja tietysti yöhikoilua.
Aamulla heräsit kun kakki tuli housuun.
Sitten alkoi kouristukset.
Olet syönyt paketin buranaa, ja yhä sattuu.
Olet luvannut Jumalalle ryhtyväsi munkiksi ja Paholaiselle varmuuden vuoksi myös. - mr. kiljunen
AmmattiPiruilija kirjoitti:
Ensin lensi pirjo, pää pytyssä.
Sammuit kylppäriin.
Yöllä näit liskounia, ja tietysti yöhikoilua.
Aamulla heräsit kun kakki tuli housuun.
Sitten alkoi kouristukset.
Olet syönyt paketin buranaa, ja yhä sattuu.
Olet luvannut Jumalalle ryhtyväsi munkiksi ja Paholaiselle varmuuden vuoksi myös.Liekö juoma jäänyt jollain tavalla "vajaaksi". Ei tainnut edes prostentteja olla sitä kuuttatoistakaan. Hyvä jos edes viisi % luulisin.
- taas nähtiin...
mr. kiljunen kirjoitti:
Liekö juoma jäänyt jollain tavalla "vajaaksi". Ei tainnut edes prostentteja olla sitä kuuttatoistakaan. Hyvä jos edes viisi % luulisin.
et ilmeisesti käyttänyt turbohiivaa??koko pussillinen tuota jauhetta siihen pulloon,niin olisit saanut rosentteja.ole ensi kerralla viisaampi.
- Kiljukaula
mr. kiljunen kirjoitti:
Liekö juoma jäänyt jollain tavalla "vajaaksi". Ei tainnut edes prostentteja olla sitä kuuttatoistakaan. Hyvä jos edes viisi % luulisin.
Hiiva kuolee ennen kuin prosentteja tulee 12.Pintaan voi titenkin tulla enemmänkin mutta pohjalle jää sitte vähemmän.
- reinoxxx
oletko juonut ns.. kunnon kiljua?
kiljusta saa ihan hyvää jos osaa ja jaksaa!
jos ei maistu mehua päälle. - Miksi ei joisi ?
Kiljuhan on täysin sama kuin kotiviini.. ei ole vain niitä marjoja.
- kyllä kyllä (:
Kiljukaula kirjoitti:
Hiiva kuolee ennen kuin prosentteja tulee 12.Pintaan voi titenkin tulla enemmänkin mutta pohjalle jää sitte vähemmän.
voi tulla enemmän kuin 12% muttä pitää käyttää turbohiivaa =)) siinä on mineraaleija ja suoloja jotta hiiva selviytyy jopa 17% asti =)
- Kilju Kaljanen
voit poistaa hiivat ja muut mömmöt "lappoamalla" tai kahvin suojatin pussilla. Parempia ohjeita Kilju.tk:sta
- mr. kiljunen
En oo tarpeeks viisastunu viime kerrasta ja valmistin taas tota ällöttävää juomaa :D mitä luulette, olisko tää, mitä tässä nyt on, kymmenisen päivää uudenvuoden aattoon niin liian pitkä aika käymiselle? Vesi-sokeri-tavallinenhiiva-1,5l pullo-menetelmällä taas teen. Mitä tapahtuu? Se käy siihen asti kun käy..? Muuttuu käymisen jälkeen joksikin etikaksi..? Menee pilalle?? On hyväää? Toivottavasti joku viisas vielä lukee tän =)
- tekisi mieli kiljua kun juo...
Tee kiljua sopiva määrä että voit juoda sen vähän ajan jälkeen käymisestä. Pitkään säilöttynä menee huonoks. Kun kilju on käyny oota että hiiva menee mäskiks pohjalle(älä ravistele pulloa). Sitte ime letkun avulla(alipaine) kilju toiseen astiaaan jolloin mällit jää pohjalle. Siitä sitten vaan juomaan. Sekaan voi laittaa mehua jos jaksaa. Ja käytä turbohiivaa.
- KDKDKDK
ensinnäkin ainakin minusta, on helpompi tehdä saavissa/sankossa tai jossais semmosessa, ni ei tarvii lutrata sen pullon kanssa, sankkoa helpompi käsitellä. jos teet normaalihiivalla niin kannattaa antaa olla ainakin yli viikon, mutta ei kuitenkaan 2 viikkoa enempää... pikahiivallahan toki riittää melkeempä pari päivää... kun käyminen loppuu (liian kylmä tai juomassa on 12% alkoholia) niin hiiva kuolee ja alkaa laskeutua pohjalle (kylmässä se vain vaipuu horrokseen ja alkaa taas toimia kun sen tuo lämpimään). kannattaa antaa laskeutua joku viikon ajan ja sitten letkulla lapota kirkas kilju toiseen astiaan/astioihin, ja kannattaa yleensä kirkastaa vaikka 2 kertaa jos on kärsivällisyyttä niin tuleepa kirkasta ;) ja sitten siihen vielä marlin glögitiivistettä sekaan ennenkun lähtee kylille juomaan ni avot..
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Sä et pääse yli, mä en pääse yli
Jäädäänkö kuinka pitkäksi aikaa kärvistelemään omissa kuplissa näihin tunteisiin vai aletaanko puskemaan jo tätä läpi. V1281498- 371411
- 671215
Hei sinä nainen
Haluan olla rehellinen – olet hämmentänyt minua todella paljon. En ota sinusta mitään selvää, ja ehkä juuri siksi huomaa541149- 69994
Mitäs te venäjän puolustajat tekisitte, jos venäjä todella hyökkäisi tänne?
Tää on se mielenkiintoinen kysymys. Tehän olette lähinnä vasemmistolaisia, eikä armeijaa ole käyty, eikä rintamalle mi255961Kelan perkeleellinen käytäntö
Kun äiti joutuu hakemaan Kelalta tukia vähien tulojen tähden, niin aina otetaan huomioon lapsen tilillä olevat rahat. Ei195948- 73911
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask napauttavat - Tällaisten ihmisten ei kannata muuttaa Italiaan: "Ei..."
Ellen Jokikunnas ja Jari Rask toteuttivat oman unelmansa Italiassa. He ostivat kakkoskodin Italian Pugliasta. Lue lisää16830Miksi kaikki jauhaa KAJ:sta
Se bastulauluhan on todella huono, vanhanaikainen ja oikea junttilaulu. Oikein ällöttää, kun idiootit hehkuttaa sitä ps106818