Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Skorpparit ilkeitä?

Oinas-.-

Itse olen Oinas, mutta skorpionini on kuussa. =)

Tuli mieleen kun skorppareista yleensä sanotaan että ovat ilkeitä ja julmia. Mutta itse olen kokenut toisin että esimerkiksi ravut ovat paljon ilkeämpiä kuin skorpionit ja pahempia rääväsuita. Mun kokemukset skorppareista on pääosin positiivisia, skorpioniystävältä saa varmasti lojaalia apua ja tukea jos on murheita ja huolia. Minusta skorpparit on paljon sympaattisempia kuin ravut. Ravut osaavat olla melkoisia k*sipäitä ja varsinaisia nirppanokkia välillä. :D

Yleensä skorppareiden ilkeys tuntuu karisevan kun avaa itsestään haavoittuvaisemman puolen.

12

3154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oinas-.-

      Siis kuuni on skorpionissa** ;)

    • aito skorpioni

      Osataan me olla ilkeitä ja julmia, koska ollaan todellakin ehdottomia, kaikki tai ei mitään.
      Mutta myös sympaattisia, ystävällisiä ja lojaaleja.
      Viha nousee silloin esiin, jos skorpparin varpaille hypitään. En suosittele...

      Pyrin aina tulemaan toimeen ihmisten kanssa koska en jaksa pelailla vihamiesten kanssa ja siihen kuluttaa yhtään energiaani.
      Mutta yksin elämän totuuksista on se, että joskus skorpioni yksinkertaisesti haluaa olla loukkaava ja ilkeä;)

      samaa mieltä olen ravuita. he eivät ole läheskään niin syvästi tuntevia kuin skorpionit. skorpioni ei aina sano kaikkea suoraan. ravut loukkaavat ja haukkuvat päin naamaa, ovat kovia suustaan, ja rakastavat itseään. haluavat aina voittaa...en pidä heistä.

      RAKASTAN SKORPPAREITA JA OINAITA, MUTTA KAISKISTA ENITEN IHANIA KALOJA !!! muilla ei väliä...hahh

    • Oinas.-.

      Olen samaa mieltä kanssasi, ravut just niitä k. päitä

    • Ryby

      En pyri olemaan ilkeä, pois se minusta, vaan pyrin siihen, että henkilön motiivit ratkaisevat toiminnan, ja sen mukaan toimin käytösmallien mukaisesti. en tuomitse, ellei ole konkreettista syytä , enkä myöskään lyö lyötyä, vaan pyrin ymmärtämään syyt ja seuraukset.Ilkeys on mielestäni oman pahan minän peilaamista toisessa.

    • Sirukukka

      Niin,

      Teillä (sinulla skorppareiden kanssa) on aurinko-kuu yhtymä, joka tuo aina helppoutta kanssakäymiseen. Olet siis jäävi antamaan lausuntoa skorppareista. ;-)

      Kehittynyt skorpioni on syvällinen, kun taas kehittymättömät henkilöt ovat pösilöitä aurinkomerkistä riippumatta.

    • Angy

      Itse olen ilkeä ja paha mutta vain ajatuksissani.Joka on ihan yhtä paha. Yritän muuttaa itseäni, sillä muitahan en voi. Minua ihmetyttää, sillä monikaan ei usko minun olevan skorpioni. Minulla ei ole sellaista katsetta? Onko siis minun nousumerkkini vallitsevampi, se on rapu. Mut ravuthan oli niitä ilkeitä myös.... (hehheh)

      • ---------------------------...

        Itse olen skorpioni, enkä mielestäni ole ilkeä, ainakaan tahallani.Okei, ehkä joskus, kun oikein miettii.Mutta sitä ihmettelen, kun skorpionien sanotaan olevan väkivaltaisia, ja itse ainakin pääosin olen väkivaltaa vastaan.Joskus tosin puren kavereitani, mutta eikai se ole väkivaltaa? :D


    • yks skorpioni

      Yleensä skorpioni joko hyvä tai paha, itsestäni löydän kyllä sitten aivan varmasti molemmat puolet. Minua saa vielä loukata ihan vapaasti, enkä välttämättä suutu. Mutta jos joku loukkaa kaveriani, niin kyllä ko. henkilö joutuu kokemaan myrkkypiikini ja kunnolla. Tämän jälkeen onkin sitten melkein mahdotonta saada minua leppymään edes hiukkasen.

      Tämän on muutama ihminen kokenut ja pahasti, pitivät itseään jopa minun ystävinä... eivät ole enään.

    • te olette tyhmiä

      "kyllä mä joskus kavereita puren, mut ei kai se oo väkivaltaa?"
      ja joku mainitse ettei tuomitse kuin syystä.

      Skorpionit ovat kovia tuomitseen, kannattavat oikeudenmukaisuutta, heillä on halu tuhota ja omistaa. Mikäli sinulla, skorpioni näitä ominaisuuksia ei ole, olet varmasti enemmän sinä nousumerkkiäsi, eli älä tule tänne antamaan skorpioneista väärää kuvaa.
      Skorpioni valikoi tarkasti kenen kanssa on tekemisissä, eikä hiljaisuus tarkoita ujoutta. Skorpioni etsii vain parasta, mutta hänellä on myös kärsivällisyyttä.

      Tässä vähän valaisevaa tietoa...
      tv. skorpparinainen, nouseva myöskin skorpioni

      • ardas

        Itse ainakin pyrin päin vastoin olemaan tuomitsematta. Kyllä minä toki tiedän kuinka asiat ovat, ja siksi velvollisuuteni onkin ymmärtää muita ihmisiä. Minulla ei ole halua tuhota tai omistaa, annan ihmisten olla sellaisia kuin ovat, kulkea omia polkujaan ja jos heidän polkunsa kohtaavat minun polkuni pyrin olemaan heille rehellinen, ystävällinen ja auttavainen. Olen myös nousevalta skorpioni. Mutta mielenkiintoista oli kun kohtasin toisen tuplaskorpionin jonka kanssa olikinn aika värikäs suhde... hän sai minusta esiin tuon suorasanaisen piikittelevän puolen koska tiesin että hän on se joka tulikivenkatkuisen totuuden kestää. Säännöllisesti otamme tasaväkisinä yhteen ja sitten anteeksipyydelleen taas jatkamme suurta ystävyyttämme. Ikimaailmassa en avaisi sanaista arkkuani niille jotka eivät kestä sitä.


      • ---------------------

        "Ja joku mainitse ettei tuomitse kuin syystä"

        Saanko saman suomeksi?
        Enkä ole sanonut, ettei minulla ole halua omistaa, vaan kyllä, olen hyvin omistushaluinen ja kateellinen, katkera ja vihainen niille, jotka yrittävät omistaa sen, mikä mielestäni kuuluu minulle.
        Eli älä tule tänne antamaan väärää kuvaa skorpioneista?Noh, valitettavasti Suomi on vapaa maa ja tulen tänne vaikka sinä kuinka minua yrittäisit kieltää.Tekstisi oli erittäin sekava ja vaikeasti ymmärrettävä että en tiedä, ymmärsinkö oikein sen, mitä sillä tarkoitit.


    • annikki.1

      olen skorpioni nainen. olen lojaali miestäni kohtaan niin pitkään kun tiedän et hän on uskollinen mulle. mutta niinkuin kaikki tietää, mies pettää aina. odottakoon sitte seurauksia pettävä mies, skorpioni nainen ei ikinä peitä tunteitaan edes vaimokkeen kohdalla. ja oikeesti, minusta saa parhaan ystävän ja rakastetun, jos ansaitsee mun rakkauden

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe