Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onko tyypillistä?

MinttuKiss80

JouskariM tuli alukesästä ja vei jalat alta, vastustelin ensin mutta, tämä oli varsin röyhkeä tapaus joka, mielenkiinnon sitten herättikin. Tapailua kesti ehkä 3 viikkoa kun, jo vietettiin aikaa sukulaistensa kanssa jne. Vähän hirvitti itseäni siinä vaiheessa mutta, mielenkiinto säilyi ja niin olin korviani myöten "kusessa". Puhui toisinaan tulevaisuudestakin kuin, oltaisiin yhdessä. Syyskuussa ilmoitti sitten että, haluaa pitää taukoa ja nyt näyttää siltä ettei enää haluakaan kuin olla kaveri. Aikaisempi kokemus jouskarista oli ihan toinen, minä jätin silloin kun, tunsin että mua sidotaan liikaa.

Ota tästä nyt sitten selvää, itse jatkaisin tapailua vaikka, heti mutta peli taitaa olla menetetty?

10

1950

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taitaa olla...

      Ainakin ne jouskarit joita minä tunnen.
      Jossain jouskarin luonneanalyysissä on tähän tapaan:

      Jousimies kertakuluttaa ihmissuhteensa.Kun hän kääntää huomionsa sinuun,sellaista paneutumista et ole koskaan kokenut.Hän saa sinut tuntemaan itsesi universumin ihanimmaksi olennoksi.
      Mutta jo ensi kuussa (tai ehä jo huomenna) hänellä on joku toinen mielenkiinnon kohde ja voit vaan jäädä ihmettelemään mikä pyörremyrsky pisti elämäsi ylösalaisin.

      Mutta päiväkin jousimiehen mielenkiinnon kohteena voi vastata kymmentä vuotta jonkun toisen kanssa.

      • meitä jousimiehiä

        on ihan toisenkin tyyppisiä, sanoisinko sitten, että vakavempia.Ei siis esimerkin kaltaisia.

        Toisaalta, kysyjälle, jousimies tarvitsee kiinnostuksen kohteeksi hieman salaperäisen henkilön, että oletko ollut itse liian tunkeileva tai sitova? Kun jaksat pitää yllä pientä virettä ja et ole "itsestään selvyys", niin jousimies taatusti pysyy kuvioissa.


      • Myrskytuuli*

        Tälläisillä Jouskareilla on rinnakkaismerkki Kaksonen, Vaaka, Skorpioni tai jouskari toisenkerran. Nämä luonteet keskenään tekevät jouskrista hermostuneen ja ailahtelevaisen.


      • ~jouskarinainen~
        Myrskytuuli* kirjoitti:

        Tälläisillä Jouskareilla on rinnakkaismerkki Kaksonen, Vaaka, Skorpioni tai jouskari toisenkerran. Nämä luonteet keskenään tekevät jouskrista hermostuneen ja ailahtelevaisen.

        sama kuin nouseva merkki?
        Jos näin on, niin minä olen sitten jousimies-vaaka....
        Olen aina kuvitellut vaa'an tuovan jouskaan diplomaattisuutta, pitkää pinnaa ja joustavuutta mutta sekö tuokin hermostuneisuutta ja tekee ailahtelevaiseksi?
        Noh, viime aikoina olen kyllä ollut liiankin ailahtelevainen, siitä olen tosin syyttänyt paikallaan junnaavaa parisuhdetta...mutta onko se vika sittenkin minussa?


    • mirvasi

      sellaista se on. Jossain vaiheessa jouskari kyllästyy ja hänen mielenkiintonsa loppuu. Tiedän!:(

    • Myrskytuuli*

      Sinä siis rupesit roikkumaan ja määräämään. Silloin Jouskari perääntyy. Varsinkin ne jotka ovat rinnakkaismerkiltään Kaksoset, Kalat, Skorpioni, Härkä, Vaaka, Vesimies, Jousimies tai Neitsyt. He ovat itsenäisiä rahankäyttäjiä ja vapaus on näille merkeille tyypillinen halu.

    • leijonatar

      Tapasin aivan upean jouskarimiehen ja n.kuukauden ajan tapailimme..aivan upeaa aikaa,joka päivä nähtiin ja soiteltiin..Tarvitsen itsekin vapautta suhteessa paljon ja annoin sitä myös miehelle,en soitellut hänen peräänsä vaan mies otti itse aina yhteyttä minuun..En vaatinut häneltä sitoumuksia..en kysellyt hänen menojaan tai ollut mustasukkainen..Silti tämä mies yhtäkkiä lopetti yhteydenpidon..nyt huomaan kuinka kaipaan häntä ja haluan hänet..onkohan enää mitään tehtävissä?

      • Parturipiste

        mahtokohan se mies kyllästyä ottamaan aina yhteyttä sinuun jouskari tahtoo myös että hän on sinun mielenkiinnon kohde eli oletkos tehnyt sen selväksi.. jouskari on myös loistava keskustelu kumppani elikäs puhumaan asiasta


    • ei ole tyypilistä sillä ylenssä kun jouskari sitoutu se kestää kooskaa mutkin tuntemani jouskarit kun itse hakee vanhanhyvänajan parisuhdetta mutta jokainen meistä on omanlaisenssa yksilö mutta kyylä minäkin saataisin ruveta kaipaman vapautta jos olisin parisuhtessa yksinäinen mutta nyt olen sikuna joten voin natia vapaudestani vaikka haenkinn aktivisesti seuraa jo koskaa olen niin pitkään oluut yksin

      • rapu

        Olen ollut j.miehen kanssa jo 27v.olen se joka kaapin paikan nayttaa.vapautta saa han mutta vaadin sita myos itselleni.Riippuu naisesta kuka saa jousimiehen,itselleen ja pitaa hanet!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe