Todellinen rakkaus

mistä tietää

Hei,
kun kaksonen on oikeasti rakastunut ja tuntee, että on löytänyt jotain suurta, mistä toinen osapuoli sen voi tietää?

Kaksonen puhuu paljon ja luultavasti kaikille daameille samat tarinat, piti paljon tai vähän. Mutta mikä erottaa sen todellisesta tykkäämisestä? Hiljeneekö vauhti, loppuuko flirttailu muille, väheneekö kodin ulkopuoliset menot vai mistä sen pitäisi huomata?

Olen kaksoset teidän armoillanne...kertokaahan, vastauksista kiitolliinen ja ymmällään oleva kaksosen tyttöystävä. :-)

11

5679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • donjua

      Kaikki ei teillä ole ok eli kunnossa kun asiaa joudut pohtimaan. Kun toinen osapuoli on tosissaan sen tuntee ja tiedostaa eli silloin ei tarvi pohdiskella että onkohan toinen vai ei.. joku hänen käytöksessään saa sinut hämillesi, luota vaistoosi , se harvoin pettää!

    • Ravunmerta

      Kannanottojani kaksosmiehistä!

      Laitoin tuon monikossa sillä nuorena 20-vuotiaana aloin seurustelun kaksosmiehen kanssa. Hieno suhteemme kesti kuusivuotta ja vieläkin vuosikymmenten jälkeen olemme ystäviä ja mailailemme toisillemme. Elämä heitteli, avioiduin, tein lapset härän tähtimerkin kanssa ja erosin. Nyt keski-iän ylittäneenä olen kihloissa...ihanan kaksosmiehen, ainaisen seikkailijan ja ilkikurisen pikkupojan kanssa. Olen rapunainen. Vaikea yhtälö, joku sanoo, mutta ei mahdoton. Kaksosta pidetään flirttinä ja kyllä he aika vekkuleita ovatkin siinä hommelissa. Rapuanainen on niittänyt mainetta lahkeenpuntissa roikkujana, epävarmana kotihiirenä. Ehkä siinäkin on jotain perää. Mutta ei kannata uskoa kaikkeen mitä astrologiassa painotetaan, sillä kasvatuksellakin on ihmisen kehityshistoriassa oma vahva osansa. Kaksosmiehelle riittää nainen, joka on älyllisesti samalla tasolla, itsenäinen, jännittävä ja seikkailunhaluinen, mutta ehdottomasti uskollinen. Kaksosmies on myös mainettaan uskollisempi. Hänelle pitää olla toimintaa ja koti-illoille kannattaa suunnitella muutakin kuin tv:n katsomista. Yhteinen harrastus voisi olla matkailu, musiiki, bilettely ja vaikkapa autonäyttelyjen kiertäminen ; ) Kaksosmiestä kiehtoo vauhdikkaat autot ja maallinen hyvä. Jos hänellä on varaa siihen nainen saa kaiken mitä halajaa, mutta jos ei....kaksosmies ottaa riskejä, ehkä velkaantuukin koska hän haluaa rakastetulleen ylenpalttista hyvää.
      Riidoissa ei kannata antaa periksi. Kaksosmies ei ole pitkävihainen vaikka häviää, ehkä hän jopa nauttii siitä. Kaksosmies pitää sinua kuin kukkaa, kämmenellä, hellii, muistaa lahjoilla, ja osaa yllättää, mutta vain jos hän on rakastunut sinuun.

      • Onnellinen kaksosen kanssa

        Kaksosmies on todella mahtava kun on rakastunut.
        Kaksosmiehen rakkaan on oltava ennen kaikkea kumppani, jonka kanssa kaksosmies voi tehdä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Me lenkkeillään, tehdään ruokaa, mökkeillään, reissataan, keksitään uusia paikkoja minne mennään Suomen maassakin ihan kartasta katsoen, syömässä käydään milloin mitäkin erilaista jne.
        Kaksosen naisen pitää olla älykäs (kaksonen inhoaa tyhmiä nalkuttajia). Keskustelu on kaksoselle tärkeää (sängyssäkin esileikkiin kuuluu puhuminen) ja väittelykin sopivassa määrin, ei kannata jankuttaa, sillä kaksonen jos jää alakynteen voi teksti muuttua aika henkilökohtaiseksi.


      • Ravunmerta
        Onnellinen kaksosen kanssa kirjoitti:

        Kaksosmies on todella mahtava kun on rakastunut.
        Kaksosmiehen rakkaan on oltava ennen kaikkea kumppani, jonka kanssa kaksosmies voi tehdä kaikkea maan ja taivaan väliltä. Me lenkkeillään, tehdään ruokaa, mökkeillään, reissataan, keksitään uusia paikkoja minne mennään Suomen maassakin ihan kartasta katsoen, syömässä käydään milloin mitäkin erilaista jne.
        Kaksosen naisen pitää olla älykäs (kaksonen inhoaa tyhmiä nalkuttajia). Keskustelu on kaksoselle tärkeää (sängyssäkin esileikkiin kuuluu puhuminen) ja väittelykin sopivassa määrin, ei kannata jankuttaa, sillä kaksonen jos jää alakynteen voi teksti muuttua aika henkilökohtaiseksi.

        Olet oikeassa, todellakin riidoissa ei kannata mennä liian pitkälle, siis jankutustasolle, silloin tulee varmasti päin pläsiä.

        Myös tuo mainintasi esileikki keskustelutasolla pitää meidänkin suhteessa paikkansa. Esim. matkalla mökille aloitamme jo autossa ;)


      • HAGSTRÖM81

        Noheiskutakeikun!

        Osuipa silmiini kyseinen kaksoskokemus, ja piti melkein ääneen hymyillä. No täällä kirjastossa ei tohtinut. No kumminki.. Olipa aika mukavasti osuva meikäläisen elämänhistoriaan. Alle parikymppisinä "alettii olleen" rapunaisen kanssa, niinku Oulusa sanotaan. Siinä keikuteltiin kuus vuotta kumminki, vaikka alunperin suhde vaikutti vähän siltä, että kunhan nyt on jonkun kanssa. Mutta oltas varmaan vieläki yhdessä, jos oli osattu puhua asioista oikeilla nimillä. Ero oli aika kauhea. Ei sitä silloin osannu oikein toimia, eikä käsitellä, no elämä on opettanu. Ja kuinka ollakkaan, jonkin ajan perästä piti lyöttäytyä yksiin härkänaisen kanssa, ja lapsihan siitä kehkeyty, ja ero 17 vuoden jälkeenn. Eipä ollu helppo sekään ero, mutta onneksi poika kerkes jo miehen ikään, ja ymmärsi asioita. Ja tuo talouspolitiikkakin näyttäis sattuvan kohdalle tuskallisenkin, heh, heh.

        Mutta näin..

        Terveyttä kansalaisille.. toivoo
        Köyhä kaksosmies
        (ensi vuonna titteli olkoon "Herra 47")


      • G-mini

        ei pidä paikkaansa. ite aattelen ettei rakkautta osteta rahalla eikä myötätuntoa materialla.

        joten itse en ole ollut hukuttamassa ketään lahjoihin,vaan osoitan sen muulla tavoian, koska olen (kaksonen on) mielikuvituksellinen, romanttinen, yllätyksellinen, kekseliäs ja taiteellinen niin ei tarvihe rahaa tuhalta ja tulos on parempi. omaperäisempi. on nähny aikaa ja vaivaa toisen miellyttämiseen.

        mutta muuten kerroit hyviä pointteja.. :D


    • hepe88

      Itse olen kaksos nainen ja kun minä rakastun tosissani johon kuhun niin lopetan flirtin muiden miesten kanssa ja lopetan melkein puhumisenmkin muista miehistä heh ainakin melkein :)

      Tietenkään kaikki kaksoset eivät ole täysin saman laisia on olemassa poikkeuksia kukaan ei ole täysin samamlainen mutta täålläinen minä ainakin olen.. :)

      Ja luulen kuitenkin ettei tyttöystäväsi siitä hirveästi poikkea :)

      Ja voithan kysyä suoraan sitä häneltä jos asia askarruttaa sinua.. :)

      siinä kaksonen on ainakin rehellinen...Itse en ainakaan pysytyisi sanomaan toiselle että rakastan jos en oikeasti rakasta!!

      Toivottavasti tästä oli jotain apua :) Good lucky ;)

      • lontoorae

        Oi olipa ihana kuulla kaksosmiehestä ja rapunaisesta jotaki posittivista :D itellä on ehkä juttua kaksosmiehen kanssa mutta taisin mokata kaiken muutama päivä sitte :/ mutta toivottavasti en :)


      • jellonadaami

        Mites kaksosmiehen saa leppymään jos hänen luottamuksen on pettänyt?


      • mistä tietää
        jellonadaami kirjoitti:

        Mites kaksosmiehen saa leppymään jos hänen luottamuksen on pettänyt?

        aidolla katumuksella


      • G-mini
        jellonadaami kirjoitti:

        Mites kaksosmiehen saa leppymään jos hänen luottamuksen on pettänyt?

        ite pyrin maksamaa samal mital takasi, muuten en anna anteeksi. joku sanoo ettei kaksonen ole pitkävihainen. ei se ehkä näytä siltä, mut varaudu ettei asioita selvitä helpostia useammankaan keskustelun jälkee, ja vanhat asiat nostetaa esiin ku tilaisuus tulee.. vertaus tms.

        viisas san oi ettei kannata olla pitkävihainen. elämä on liian lyhyt murehtimiseen. nii.. pystyispä olla olematta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8751
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2361
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1487
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe