Satiinishortsit!

Poika28

On pirun seksikästä kun nainen pukee päälleen kiiltävät satiinishortsit (urheiluhousut). Mageimmat on sellaiset lyhyet lyhyet Adidaksen shortsit jotka olivat muotia 80-luvulla jolloin kaikki kulkivat sellaisissa. Tykkääkös kukaan muu vastaavista ja käyttääkö kukaan enää?

29

2563

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pappa45

      Juu vaikka kyssäristäs on jo vuosikymmen, niin samaa mieltä.
      Addut näyttää edelleen mageilta. 80-luvulla noita adduja tuli melkein syötyä tyttöjen päältä kesäiltoina. :)

      • Anonyymi

        Ja taas on vierähtänyt reilu vuosikymmen. Addut ei ole menettänyt loistettaan. Veneillessä edelleen käytössä. Taitaa olla niin, että näillä mennään loppuun asti. 🤔


    • Poika 41 vuotta

      Kyllä tykkään, valitettavasti nykyään niitä näkee aniharvoin ja silloinkin pienillä tyttösillä jotka haluavat retroilla jonkin muotiblogin kautta. Kaipaan niitä aikoja kun kaikki pukeutuivat niihin kesäisin ja liikuntaharrastuksissa. Naisten takapuolet näyttivät herkullisen namukkailta kiiltävissä satiini-urheilushortseissa.

    • poika 37v

      Kappas vaan olin itsekin 28v aloittajan viestin laittohetkellä, kyllä tykkään ja olen joskus käyttänytkin (olen siis mies) noita kiiltäviä shortseja ulkoillessani kesäisin.
      En ole naisten käyttäminä nähnyt niitä enää 80-luvun jälkeen, vaikka silloin olin pikkupoika oli niissä shortseissa "taikaa" ;)

      Nythän muutaman viime vuoden aikan on Elloksella ollut yhtä kiiltäviä Puma Stripe shortseja myynnissä, ei liene yllätys että olen tilannut niitä kaikissa saatavilla olevissa väreissä :D Toivottavasti Adidas toisi jälleen niitä kiiltäviä nylon-polyamidi satiinishortseja myös myyntiin.

      • poika 37v

      • xxx58
        poika 37v kirjoitti:

        Tässä linkki kaikille jotka pitää naisista kiiltävissä satiinishortseissa :)
        http://shinynylonshorts.com/

        Kyl kelpais polkee pillun päällä.


    • shortsit31

      Joo, nuo Adidaksen shortsit ovat todella mahtavia. Ja muidenkin valmistajien vastaavat mallit.

      Jos jollain ei tuollaisia vielä ole niin suosittelen kyllä painokkaasti hankkimaan. Ebaysta noita saa, esimerkiksi saksan versiosta hakusanalla "glanz shorts".
      Tai ihan uusia: http://www.gshortz.de/

      Eikun siis tilaamaan ja kesällä sitten kun tulee varmasti lämpimät ilmat niin saa pistää jalkaan.

    • Boy 38v

      Täällä myöskin yksi satiinishortsien fanittaja.

      Mulla toi fetissi alkoi jo kouluaikana, kun jumppatunnilla oli shortsien käyttöpakko. Shortsien alla ei myöskään saanut käyttää pikkareita (hikoilun takia). Meillä oli oikeesti tällaiset säännöt niin hassulta kun se kuulostaakin! Kiihottava tunne oli kaikkein voimakkain, kun korispelissä toinen joukkue pelasi ilman paitaa (joukkue "iho"), pelkät shortsit siis yllä.

    • shiny Adidasboy
    • ShinyPuma

      Addut on naisen pepun päällä namia. Naapurin likalla on lyhkaset beckenbauerit.
      Jömöttää ku sitä kattelee. Ollaan pari kertaa kokeiltu Puman ja Addujen yhteensopivuutta. Hyvin luistaa :)

    • Adidasshorts

      Nuo Adidaksen Beckenbauerit olivat kai todellinen muoti-ilmiö ja kaikkilla olivat sellaiset.

      Parhaat shortsimalli ikinä, muuten.

      Hei kertokaa lisää siitä millaista oli noita käyttää silloin 80-luvulla kun niita oli kaikilla.

      • Anonyymi

        Tulee vähän myöhässä… Sorry siitä...

        Itse kasvoin kultaisella kahdeksankymmentä luvulla, ja jos sattuu tykkäämään tiukkojen tai lyhyden satiinishortsien estetiikasta, niin se on ehdottomasti vuosikymmen minne kannattaa aikakone suunnata.

        Satiini shortsit olivat mainstreamia, enkä osaa sanoa, miten paljon niistä oli jotain merkkituotteita, ja miten paljon ihan vaan jotain Anttilan tusinatavaraa. Niitä vain oli. Koulun liikuntatunneilla, kesällä about jokapaikassa jne...

        Aikakautta kuvastaa ehkä parhaiten eräs ulkopöytään kirjoitettu populaarikulttuurin helmi eli töhry. Olin niin pieni, etten tietenkään sitä santarkasti muista, mutta siinä kerrottiin parista kylällä pyörineestä tytöstä, ja siitä kuinka pojat fantasioivat heidän tiukoissa satiinishortseissa majailevista pimperoista.

        Eli jotain niissä satiinishortseissa oli, että se kirvoitti sen ajan ”some kirjoittelua” jonkun ulkoliikuntapaikan kiipeilytelineeseen.

        Itse olin jotenkin naivi satinishortsien suhteen. Olin niin tyhmä, että laitoin kalsarit niiden alle, enkä tietenkään tykännyt, kun olivat jotenkin niin tönköt, kun niissä oli se oma sisushousu tai vastaava jo valmiiksi. Ehkä siksi jäivät käyttämättä.

        Kunnes eräänä kauniina kesäpäivänä, satuin olemaan jossain kesäkerhossa tai vastaavassa, missä oli erittäin ärsyttävä poika. Hän keksi mielestään hauskan leikin, ja yritti vetää toisilta housuja kinttuun, tullessaan perässä rappusissa.

        Aikani siinä sitä jaksoin, kunnes kostoksi vetäisin hänen satiinishortsit puolitankoon.

        Olin hemmetin yllättynyt, että mistä hemmetistä tämä poika oli tämän leikin keksinyt, koska hänellä ei ollut ylimääräisiä alushousuja alla!?! Eikö hän ajatellut että joku voisi tehdä saman myös hänelle?

        Sinä yönä ei meinannut uni tulla, vaan asia jäi vaivaamaan. Seuraavana aamuna etsin kaapistani punaiset satiinishortsit, ja laitoin ne oikeaoppisesti jalkaani.

        Siitäkös sain säpinää seuraavaan kerhopäivään. Yhteiseen leikkiimme tuli huomattavasti uutta sähköä ja satiinishortsit jäivät pysyvästi mieleeni.

        No kerhon jälkeen en koskaan nähnyt tätä poika, enkä ketään muutakaan jolla olisi ollut tarvetta nykiä toisten housuja, mutta oma mieltymys satiinishortseihin jäi.

        En ollut meidän suvussa ainoa satiini shortsien fani, vaan myös minun serkkuni jakoi tätä innostusta jollain tapaa. Siitä ei valitettavasti ole juurikaan sen enempää kerrottavaa, kuin se aika ajoin mieleeni tuleva töhry. Kyllähän ne satiini shortsit näytti mukavan kireiltä hänen päällään.

        Mutta sananen sukkahousuista ja shortseista. Sukkahousut itsessään olivat yhtä olennainen osa kahdeksankymmentä lukua kuin satiini shortsitkin.

        Mutta niitä yhdistävä villitys taisi tulla tänne vähän myöhemmin, ja koski ehkä enempi farkkushortseja.

        Sellaisen tapauksen muistan kuitenkin, että lähdettiin suvun kanssa jonnekin kauemmas kesäteatteriin. Suku oli sellainen sortinsakki, että siihen kuului vähän sekoileminen. Jostain syystä päivänäytöksen sijaan saimmekin liput vasta myöhäiseen iltanäytökseen ja auringon laskiessa kelikin viileni.

        Serkkutytön äiti vaati, että hän laittaisi sukkahousut shortsien alle, jotka varta vasten käytäisiin ostamassa samalla kun jouduimme muutenkin käymään kaupassa. Tyypillisenä tyttönä hän tietysti vänkäsi vastaan, ja vetosi siihen, ettei minullakaan ollut sukkahousuja.

        No sehän oli outo depatti, mutta argumentit oli, että olen kokonaan vieraassa kaupungissa, eikä kukaan tunne minua. (Tai ylipäätänsä että olen poika jos kasari kuontaloni laitetaan letille.)

        Itselleni siinä tilanteessa oli tärkeintä etten vain näytä liian innostuneelta. Edes siinä vaiheessa, kun supermarketissa kokeiltiin sellaisia näytepaloja, että mikä on meidän ihon sävy. Oli kuulkaa outo kokemus.

        Pippeli tykkäsi sukkahousuista, mutta niin tykkäsi ne helvetin itikatkin, jotka söivät minut niiden läpi. Niitä itikoita oli varmaan syötetty monta itikkasukupolvea loppuunmyydyillä katsomoilla, ja että niitä riitti. Päälle saimme vielä sitä sen ajan vattuilua, että jouduimme kuulemma kärsimään kauneudestamme.

        Sain pitää sukkahousut, ja käytinkin niitä shortsien kanssa ainakin sen kesän vielä viileinä mökki iltoina, mutta eihän ne ikuisuuksia kestäneet.

        Eikä satiini shortsejakaan ole ollut hetkeen. Ne häipyivät muodista ja Anttilakin on kuollut.

        Mutta kasari olisi se aika jonne minä aikakoneellani menisin.


    • yksi sukkahousumies

      Muutenkin sukkahousut tuntui jotenkin kiihottavilta jo pikkupoikana. Muistan kansakoulussa yhden urheilutunnin, kun olimme keväällä ulkoliikunnassa. Yksi luokkamme tyttö ilmestyi liikuntatunnille tuollaiset satiinishortsit jalassa ja ohuet mustat sukkahousut niiden alla. En meinannut saada silmiäni irti niistä koko tunnin aikana.

    • abidas

      Itselläni myös alkoi ala-asteella tämä fetissi. 90-luvun satiinishortsit olivat hieman pitempilahkeisia kuin nämä beckenbauerit mutta kiihottavia silti. Kyllä sellaiset shortsit näyttää hyvältä niin miehen kuin naisenkin jalassa mikäli kroppa on muuten timmi. Muistan kun joskus nuorempana tuli otettua painimatsi kaverin kanssa jolla oli jalassaan kiiltävät addut, kyllä siinä vähän tuli vaivihkaa kosketeltua shortseja ja annoin kaverini selättää minut ja istua päälläni :D Hetero olen kuitenkin mutta silti niissä shortseissa on jokin pirullinen "taika" että katsetta ei meinaa irti saada niistä vaikka ne olisivatkin miehen jalassa.

      • Rantapaini

        Itse muistan lämmöllä noita shortseja.olin 18 v poika kun kesät vietettiin rannalla sinisissä adidaksissani.Kaverini oli kahta vuotta nuorempi,mut todella iso kokonen ikäsekseen.Hänellä oli oikein syvän siniset vähän pidempi lahkeiset ummertot,todella hotit.Hänen iso ja vahva runko näytti silmääni todella komeelta. Tunsin ranta painissa miten vahva hän oli,kun väänsi mut selälleen kerta toisensa jälkeen.Hän selvästi nautti mun dominoinnistani.Hänen iso kullinsa seisoi niin ettei meinannu shortseissa pysyä,kun istui haja reisin päälläni.Mua se ei haitannu ollenkaa päin vastoin.itselläkin rupes seisoon,ihailessani hänen isoja vahvoja reisiä. joitakin kertoja pääsin pukeen hänen shortsit itselleni kun ne jäivät autooni.Muistan miten isot ne olivat päälläni.Voi tätä nuorta polvee joka ei ole päässyt elään näiden shortsien aikaa.


    • everlääst

      Oma satiinishortsifetissi liittyi hyvin pitkälti nyrkkeily- ja thainyrkkeily shortseihin. Nuorena aloitin molempia lajeja harrastamaan tämän fetissin takia :D niitä shortseja vaan oli kiva pitää jalassa. Olen jo lopettanut nämä lajit, mutta shortsit on vielä tallella. Uujee!

    • Nelikakkonenäijä

      Kyllä niissä beckenbauereissa jokin taika oli nuorena ja on edelleen. Harmi ettei niitä kenenkään päällä näy nykyisin enää. Itsellänikin on useita beckenbauereita, hemmetti että on vaikea löytää mistään harvinaisia värejä ja vielä hyväkuntoisia. Ei edes eBay ole auttanut yli 10 vuoden etsimisen jälkeen! Ikuisessa etsinnässä on ainakin D7/36" tai D8/38" kokoisia keltaiset, oranssit, violetit sekä harmaat/hopeat ja monet muut. Ja tietty ne kaksiväriset, joissa vasen puoli saattoi olla punainen sinisillä raidoilla ja oikea puoli sininen punaisilla raidoilla. Ja näitäkin oli kymmenkunta värivariaatiota. Eli jos omistat hyväkuntoisia niin voisin ostaa ne pois!

      • Keräilijä66

        Onhan noita ollut myytävänä ebayssa vaikka minkä värisinä. Pitää vain hakea monilla eri sanoilla (ei liian tarkasti) sekä .com, .co.uk ja .de sivuilta. Tosin nämä harvinaisemman väriset nousevat koviin hintoihin, ei 100:lla saa. Itse ostin muutama kuukausi sitten keltaiset D7. Violettia löytyy itseltä muutama pari, oranssejakin tullut vastaan mutta väärän kokoisina. Ja hetki sitten yritin harmaita D8, mutta en saanut :(.


    • Nelikakkonenäijä

      Se on totta, että harvinaisien värien hinta nousee lähes kohtuuttomaksi. Oransseja D8 ei ole tullut vastaan millään sivustoilla koskaan vastaan, ei edes D7 tai D9 kokoisena jotka ovat toissijaiset koot. Beckenbauereita on tehty kaikkiaan 43 eri väriyhdistelmää, ja noin puolet on jo saatu kerättyä maailmalta kotiin. Saattaa olla, ettei kaikkia puuttuvia en saa koskaan kerättyä, varsinkaan D8 (D7-D9 käy) kokoisina..

      • Keräilijä66

        Joo näinhän se on. Olisiko omassa kokoelmassa harvinaisin väri sellainen neon vihreä adidas racer. Eikun onnea keräilyyn jatkossa ;).


    • Kalu46

      Huutonetissä myynnissä beckenbauer ja ventex shortseja

    • Anonyymi

      Herkkupeppuinen typy oli just kalun nokas piukoissa repaleisissa sprinttereissä. Kyllä oli kivaa! Lisää adduja kehiin.

    • Anonyymi

      Mitäs mieltä satiinishortsifanit olette noista viime aikojen Adidas by Stella McCartneyn naisten shortseista, ovat ainakin jollain lailla kiiltäviä ja kahisevia :)
      Olen itse sen kokoinen että ainakin nuo naisten L-kokoiset Stella shortsit sopivat helposti jalkaan. On muuten sileää, kevyttä ja ohutta materiaalia ;) Ei sisähousuja ainakaan kaikissa malleissa joka on tietysti plussaa ;D
      Itse ainakin tykkään näistä mutta aika vähän on tarjolla ja hintavia käytettynäkin. Yhdet sain suht halvalla uutena jostain tarjouskampanjasta netin kautta ja haku liikkeestä. Myyjätyttö vielä kysyi niitä hakiessa että tarvitseeko sovittaa :D
      Olisiko pitänyt sanoa että tule auttamaan kun tanakasti seisova muna häiritsee sovitusta... :P

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Viettäkäämme hiljainen hetki meikäläisen sinisten 90-luvulta peräisin olevien M-koon Adidas satiinishortsien roskiinmenon vuoksi täysin palvelleina ja repaleisina :D

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tykkää. Adidaksen ja Puman shortseja päivittäisessä käytössä kotona hengaillessa. Saksalainen DMW tekee uusia oikein hyvälaatuisia shortseja ja tuulihousuja.

    • Anonyymi

      Ne kun saa riisuttua ja senjälkeen pikku stringien riisunta hitaasti värisevällä hierontasauvalla. Nautiskellen.

    • Anonyymi

      Tykkäsin jo silloin, kun aloitit tämän ketjun. Hauskaa ajallisesti on se, että paneskelin juur muutaman päivän 2003 syntynyttä kaunista messityttöä adidaksen ja puman satiinishortsien kera. Vanha kyrpä oli kyllä turpea ja vieläkin juuresta turta.
      Satiinishortsit on taikaa 👍

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3040
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2194
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1604
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1067
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      894
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe