Näin sanotaan

kaurismiehistä.

Tämmöisen tekstin löysin koskien kaurismiehiä. Tunnistatteko itsenne? Itse olen viime aikoina pitänyt vähän peliä erään kaurismiehen kanssa ja mielestäni tämä teksti kuvaa aika hyvin ainakin tätä kyseistä kaurista.


"Tyypillinen kaurismies on yleensä vahvarakenteinen ja hänellä on terävät silmät ja lävistävä katse sekä hyväkuntoisen valkoiset hampaat. Kaurismies on hyvin ulkonäkötietoinen ja hän osaa aina pukeutua tilanteen edellyttämällä tavalla. Kaurismiehellä on voimakas säädyllisyydentaju, hän on kohtelias eikä suostu uhraamaan henkilökohtaista arvokkuuttaan missään olosuhteissa. Kaurismies ei yleensä viihdy huomion keskipisteenä. Kaurismies on hyvin tarkka yksityisyydestään vaikka olisikin lähikontaktissa muiden kanssa. Tämä saa kaurismiehen joskus vaikuttamaan kylmältä ja etäiseltä.

Rakkaudessa, romantiikassa ja parisuhteessa kaurismies on kaikista merkeistä hellittämättömin ja itsepintaisin. Kaurismies ei koskaan hyväksy kieltävää vastausta. Kaurismiehellä on kyky murtaa kovinkin vastarinta ja hän on tottunut saamaan kenet haluaa. Kaurismies ei suostu poistumaan paikalta tyhjin käsin. Rakkaus kummittelee suurena tarpeena kaurismiehen mielessä. Kaurismies on energinen ja himokas rakastaja. Kaurismies hakeutuu nuorempien naisten seuraan ja hän yleensä ottaa makuuhuoneessa dominoivan roolin. Kaurismies pysyy viriilinä vielä kypsemmälläkin iällä ja jatkaa nuorempien naisten vikittelyä. Kaurismies odottaa että hänen kumppaninsa on halukas palvelemaan häntä sekä jokapäiväisissä arkiaskareissa että myöskin seksuaalisessa kanssakäymisessä. Kaurismies odottaa lojaalia kumppanuutta mutta hän ei siedä kritiikkiä. Kaurismies etsii rakkautta mieluummin fyysisen himon kuin pehmeän romantiikan kautta."

9

2593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ukkokauris58

      Kyllä,pitää paikkansa.Taistelu on joskus kovaa"vaikka läpi harmaan kiven."Joskus kokeillaan sarvien kestävyyttä nykyisen kaurisneidon kanssa.

    • pitänyt paikkaansa

      Jätän vain ne mitkä pitivät paikkaansa

      Kaurismiehellä on voimakas säädyllisyydentaju, eikä suostu uhraamaan henkilökohtaista arvokkuuttaan missään olosuhteissa.

      Kaurismies on hyvin tarkka yksityisyydestään vaikka olisikin lähikontaktissa muiden kanssa. Tämä saa kaurismiehen joskus vaikuttamaan kylmältä ja etäiseltä.

      Rakkaus kummittelee suurena tarpeena kaurismiehen mielessä.

      Kaurismies odottaa että hänen kumppaninsa on halukas palvelemaan häntä sekä jokapäiväisissä arkiaskareissa että myöskin seksuaalisessa kanssakäymisessä.
      Kaurismies odottaa lojaalia kumppanuutta mutta hän ei siedä kritiikkiä.

      • NeitsytNainen 40+

        Aloittajan kirjoituksessa oli jotain, olit poiminut ne tärkeimmät ja paikkansapitävimmät siitä. Silti en
        noistakaan allekirjoita tuota viimeistä.

        Mun mielestä Kauris ei odota kumppaninsa halukkuutta palvella...Kauris ennemmin haluaa itsenäisen kumppanin, kumpikin huomioi ja "palvelee" toinen toistaan, tasapuolisesti, sekä arkiaskareissa että seksuaalisessa kanssakäymisessä. Kauris innostuu seksuaalisesta naisesta. Lojaalius tärkeää ja todella, Kauris ei oikein kritiikkiä siedä. Osaa myös helliä ja leperrellä ihanuuksia kun on ihastunut, rakastunut.

        Kauriit ovat ehkä hieman vaikeita miehiä...mutta ehkä juuri siitä syystä Erityisen Ihania. Tiedän ainakin erään...vastaavaa ei ole eteen tullut, eikä taida tullakkaan.

        ;)


    • "Kauris mies 61"

      Paikkanssa tuo pitää hyvin pitkälle. Olen Kauris ahkera määrätietoinen hallitsee käytöstavat, pitää itsestään hyvää huolta, pukeutuu silleen hyvin, ei renttu. Naisen suhteen vaativa, mutta jos löytää jokus pitkänkin etsimisen jälkeen naisen jonka kanssa kipinöi, niin ainakin makuuhuoneessa on vilskettä ja vipinää hiki virtaa, ja mielikuvitusta riittää.Mutta ennen kun päästään iloittelemaan täytyy päästä Kauris miehen syliin, ja se kynnys voi olla tosi korkea.

    • disappear

      itse kaurismiehenä voin sanoa että kyseinen kirjoitus pitää vähintään 90 prosenntisesti paikkaansa.ainaski mun kohdalla tunnistin suurinpiirtein kaikki kohdat ja periksi ei perkele anneta...vaikka henki menis..:)

      • r.a.n.

        vastaus sinulle"näin sanotaan".
        Kaikki mitä kirjoitit, osuvat tuntemaani kaurismieheen.Tarkalleen.


    • tekstiä

      voin sanoa kokemuksella...kaurismiehen vaimona 16v...

    • Kauriin vaimo

      Kun luin tuon tekstin ja ajattelen omaa kaurismiestäni, niin tosiaankin aika hyvin pitää paikkansa!
      Ei tosiaan hyväksy kieltävää vastausta. Ja nuoret naiset saavat hormoonit hyrräämään. Ukkokulta jää aina kauppareissuillakin naurattamaan kassaneitoja, vaikka äijällä on ikää jo kohta 50 vuotta!

    • Hererrr

      Tulimpa lukemaan näitä. Kun itse olen löytänyt erittäin vaikean kaurismiehen. 4 kk hän oli luonani yöt ja päivät, oikeen ripustautunut. Ja sanoi että olen parasta mitä hänelle on tapahtunut. Nyt hän suuttui kertakaikkiaan hirveästi kun sanoin että voisin kahtoa yhen oman ohjelman. Pakkas kamat ja läks. Hän on tv addikti. Omalla kämpällään on nyt, mutta ei ole erottu kuitenkaan. Muttei olla nähtykään yli viikkoon. Onko hän todella pitkävihainen. Mutta huomasin hänessä myös aistiherkkyyttä. En tiedä miten suhtautua. Olenko vaan itsekkin kotona neutraali ja odotan millon ottaa yhteyttä. Mulla on avain hänen asunnolleen. Kun hän oli alussa niin ripustautunut. Koko ajan yhdessä. Seksi ei ole kovin tärkeää hänelle kuitenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe