Sisarusten kanssa

kokemuksia?

Mitenkä monella on jotain kokemuksia oman siskon tai veljen kanssa jostain seksijutuista? Esim. vaikka saunassa tullut joskus koskettua toista tai yhdessä masturboitua?
Oman isosiskon kans joskus saunassa vertailtiin vartaloitamme ja se sitten johti yhteiseen itsetyydytkseen ku samalla kateltiin mitä toinen tekee. Systeri näytti miten se tykkää hyväillä pimppiään ja neuvo mikä tekee hyvää. Oli hyvää opetusta kun en silloin ollut viel montaa kertaa itsetyydyttänyt. Tehtiin sitä yhdessä aina joskus kun systeri asui viel kotona.
Miten muilla.. kokemuksia?

8

19677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mallia

      Asuimme kaksi vuotta nuoremman siskoni kanssa samassa huoneessa. Olin 14 ja tyydyttelin itseäni useita kertoja viikossa yleensä unta odotellessa. Kerran siskoni huomasi, että leikin pilluni kanssa ja uhkasi kertoa äidille, ellen näytä mitä teen. Siirsin peiton syrjään, ja systeri katseli ihan läheltä, kun kutittelin häpyhuulia ja klitorista. Se tuntui niin hyvältä, että sain jonkinlaisen orgasminkin. Sisko palasi omaan sänkyynsä ja aloiti peiton alla harjoitukset. Valojen sammuttua leikittelimme omilla pilluillamme välittämättä siitä, näkikö toinen, mutta aina meillä oli peitto päällä emmekä koskaan kosketelleet toisiamme.

      • vieressä

        Olin n. 13-vuotias kun aloin ymmärtää että jotakin käsittämätöntä nautintoa on saatavilla omin käsin. Harjoittelin säännöllisesti peiton alla iltaisin. Sitten kerran nukuin 3 v nuoremman pikkusiskoni vieressä. Sisko nukahti ja minä aloitin iltaleikkini. Siinä sitten näprättyäni pikkupimpsaani kiihotuin aivan eri lailla kun tunsin pikkusiskon lämpimän hengityksen vierelläni. Hieroin klitoristani (silloin en tiennyt mikä se oli) ja nostin toista jalkaa siskoni päälle ja yx kax Se tuli: mieletön ensimmäinen orgasmi! Pikkupilluni supisteli aivan järjettömän ihanien, voimakkaiden väristyksien myötä. Koskaan en ole sellaista miehen kanssa kokenut aikuisenakaan! Naisen läheisyys täytyisi kyllä joskus vielä päästä kokemaan.. kiihottaa jo pelkkä ajatus naisen vartalosta vaikka heteron kirjoissa täällä taivallankin... :)


    • ...

      Mulla ei oo siskoa, mutta tyttöpuosen kaverin kanssa (useammankin) tuli kyllä 9-12 vuotiaana leikiteltyä kun oltiin yökylässä.

      Oli tapana mennä yhdessä kylpyyn ja siinä keksittiin että kumpi jaksaa kauemmin suihkuttaa vettä pimpsaansa. Toinen katteli suihkuverhon takaa ja otti aikaa ja vuorot vaihtuivat. Sitten nukuttiin yhdessä, leveässä sängyssä ja kosketeltiin toisiamme, jopa hieman nuoltiinkin. Sitten kun ikää tuli lisää niin moiset leikit jäivät, joskus naureskeltiin että muistatko silloin, muttei kokeiltu uudestaan.

    • vastata

      Minä rakastelin pikkuveljeni kanssa viimeksi tunti sitten. Seuraava pysäkki on suihku ja sitten taas sänkyyn mutta nyt nukkumaan. Lomapäivät ovat ihanaa nautintoa muilta salassa ja pillerit ovat maailman paras keksintö! Kondomi ei voi koskaan tarjota sitä ihanaa tunnetta kun saa rakkaimmaltaan siemensyöksyn sisälleen.

    • Anonyymi

      Serkkutytön kanssa useita kertoja.
      Sisaria mulla ei ole

    • Anonyymi

      Minulla on itseäni pari vuotta vanhempi isosisko. Itse olen siis mies. Meillä oli koko lapsuuden omat huoneet mutta mökillä nukuttiin samassa aitassa, metri sänkyjen välissä.
      Muistan tosi monena kesäaamuna kuinka heräsin siskon pimpin litinään. Ei lopettanut vaikka näki että heräsin. Saatuaan orgasmin, täristyään ja huokailtuaan hän lähti ulos ja minä jäin yksin aittaan, ei varmaan tarvitse kysyä mitä tekemään. Koskaan ei kuitenkaan samaan aikaan masturboitu, olin jotenkin häveliäs mitä nykyään vähän kadun.

    • Anonyymi

      minä olen mies minua kans veljeni opetteni nuorena runkkaamaan kerran katselin ihastuneena kun veljeni teki itselleen käteni kosketti hänen isoa elintään paljon suurempi ku omani vetelin sitä hän pyysi pussaa sitä otin suihin veljeltäni en tiedä osasinko mutta sperma tuli nopeasti tätä jatkoimme koko nuoruuden sauna-illoissa

    • Anonyymi

      Olen mies ja kesät mummolassa kului serkkupojan kanssa runkkaillessa , välillä toisiamme , välillä yhdessä itseätyydyttäen. Kivaa aikaa.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1820
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe