Haluatko rapumiehen

todella, mieti...

Kokemusta rapumiehestä ja kysymys suhdetta heidän kanssa haluaville. Jos todella haluat rapumiehen, oletko valmis:

- mieliala vaihtuu ilman että käsität syytä siihen
- olet vuoroin intohimoisen rakastajan vuoroin taas jääkalikan kumppani
- rapumies on valmis arvostelemaan sinua mutta ei itse kestä kommentteja lainkaan vaan vetäytyy loukkaantuneena kuoreensa
- uskollisuudesta ja sitoutumisesta suhteeseen ravulla on aivan omat käsityksensä

Onnea ja kärsivällisyyttä vaan matkalle.

13

2690

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • pumaska

   - ei uskalla kohdata totuutta (lupaa maat ja mannut kasvokkain, jättää tekstarilla)
   - epäilee aina että häntä on joku huiputtamassa (vainoharhaa?)
   - on täynnä omaa itseään ja hänelle tehtyjä "vääryyksiä" (olemattomiakin)
   - ikuisesti muistaa toisen kömmähdykset, omansa unohtaa niin pian ettei ehdi edes oppia niistä
   - kuvittelee olevansa keskivertoihmistä parempi ja älykkäämpi yhdessä hetkessä, toisessa hetkessä synkistelee arvottomuuttaan
   - ei kykene empatiaan kun hänen oma hyvinvointinsa on vaakalaudalla (osoittautunut jopa julmaksi)
   - kostaa piilosta, kiero
   - tavatessa puhuu yleensä itsestään, suhteestaan vanhempiinsa tms., toisen elämänkokemukset eivät kiinnosta

   • Ei joo eiku joo

    Voiko enää paremmin kuvailla Rapua!!!Juuri tuollainen on minun Rapuni!!!Ja minua vielä epäilee hulluksi joka toinen päivä...


  • Pelimies, todellinen

   Julmaa peliä toisten tunteilla. Leikitään ja näytellään kiinnostunutta kunnes saadaan toinen kiinnostumaan itsestä. Sitten vedetään kuori kuin hupuksi ja hävitään jonnekin.

   • sitten

    lääkkeiden (tm. aineiden) käyttäjä, joskus menee hyvin, jaksaa olla kiinnostunut ja ihana, sitten menee huonosti, ei jaksa välittää mistään.


   • mietipä vähän...
    sitten kirjoitti:

    lääkkeiden (tm. aineiden) käyttäjä, joskus menee hyvin, jaksaa olla kiinnostunut ja ihana, sitten menee huonosti, ei jaksa välittää mistään.

    onkohan jonkun lääkkeiden vetäminen syntymäajasta kiinni?

    yli menee jutut


   • ajattelin,,,
    mietipä vähän... kirjoitti:

    onkohan jonkun lääkkeiden vetäminen syntymäajasta kiinni?

    yli menee jutut

    asiaa noin, kannattaisi itsesikin miettiä eri vaihtoehtoja ennen kuin kritisoit. tarkoitin, että tuossa tapauksessa kun joku ajattelee jonkun tietyn tai muutaman rapumiehen (tuskin hänkään tarkoitti joka ikistä rapumiestä) olevan ns. pelimies, niin syitä tällaiseen käytökseen voi olla muitakin kuin vain julmuus....


  • Nimetön

   Olen itse rapu-nainen. Olen kaksi kertaa seurustellut rapu-miehen kanssa. Kummatkin seurustelut olivat virheitä. Ensinnäkin kummallakin oli alkoholi ongelma ja kummatkin pettivät minua ja valehtelivat aina. Todella mustasukkaisia ihmisiä. Mutta osasivat kyllä puhua "kauniita" että uskoin melkein kaiken mitä puhuivat. En ikinä enää ala seurustelemaan rapu miehen kanssa. Vaikka itse olen rapu niin en itse kyllä ole tuollainen.

   • Eih olen Ravun kaa!

    Siis miten tää voi olla näin yleistä!!Onko todella niin, että he ovat kaikki pettureita???Eikö heitä voi muuttaa paremmiksi ihmisiksi?Tai jotain?Kaikki jutut Ravuista ovat aina toinen toistaan rumempia.Mistä he ovat oikein tulleet tänne meitä kiusaamaan.Jos on hyviä ja pahoja niin he ovat sitten varmaan niitä pahoja?Itse olen ainakin kärsinyt vaan Ravun kanssa.Mutta jokin vaan pitää yhdessä.Kaipa hän oikeasti haluaisi jo lähteä mutta esittää vaan muuta niin kauan kuin saa mitä haluaa.Kaikki täsmää alkoholiongelma, pettäminen, ainainen valehtelu ja koko pitkä lista.Sinä joka harkitset yhteiseloa Ravun kanssa lue ensin tuo lista tuolta aikaisemmista kirjoituksista.Se nimittäin on totta!


  • Ei ikinä

   Ei ikinä rapu miestä, oma hyväisiä hyväksikäyttäjiä kaikki tyyni, raha kiinnostaa ja vittu, pettää kaikkia.

   • Ravustaja

    Muistan alkuajoilta kun tapasin Rapumiehen ensin ei kiinnostanut pätkääkään sitten piiritti ja viestitteli vaikka olin toisen ja sitten tyhmyyksissäni ihastuin.Eli vie kaverienkin muijat!Sitten jätti kylmästi viestillä.Ja palasi ja jätti ja palasi.Eikä asiasta enää saanut puhua jälkeenpäin.Sitten kun ryhdyt pariksi Ravun kanssa hän lupasi hankkia lapsia ja kun niitä on tulossa ei hän haluakkaan enää.Siinä taas hyvä syy jättää ja pettää koko raskauden ajan.Sitten taas palataan ja kaikki olevinaan ok kunnes huomaat saaneesi sukupuolitaudin.Sitten taas häivytään vähin äänin kun syyllinen jää kiinni.Kaiken mitä antaa haluaa ne kohta takas.Ei maksa mistään mitään ja varastaa kavereiltaankin.Todellinen siivestäjä.Antaa muiden hoitaa asiansa aina.Saa aikaan riitoja ja laittaa kaverinsa tappelemaan puolestaan.Huijaa pomoaan ja varastaa ja sitten vetää vielä oikeuteen potkuista.Kostaa.Ravuilla ei ole missään mitään järkeä.Saavat muidenkin elämän sekaisin.


  • raputti

   Tuo oli mahtavaa luettavaa, en kyllä allekirjoita kaikkia, mutta huumori on hyvä asia kun tutkii ravun päätä saati mielialoja. Voi olla että ravuissa on pettäjiä tai muita paholaisia. Itse en kuitenkaan todellakaan voi kuvitella itsestäni sellaisia. Olen enemmänkin yksi-yksi kannalla. Saattaa olla myös että väärinymmäryksiä on ilmassa kun ravuista puhutaan näitä keskusteltuja huonoja kokemuksia.
   Ja onhan niitä lääkkeiden käyttäjiäkin joukossa kun asiat oikein näyttää huonolta. Mutta löylyn heittäjälle voin sanoa että tunnet ravun aika hyvin vaikkakin vähän eri valossa kuin rapu itse.
   Rapu ei ole yksinkertainen vaan monimutkainen. En tiedä miten muut näkee tämän, mutta ravun piirteisiin kuuluu yllättäviä asioita ja selväpiirteiselle ihmiselle se saattaa olla kammotus.
   Olen kuitenkin sitä mieltä että väärinymmärrys on usein näiden huonojen kokemuksien taustalla, rapua on vaikea ymmärtää saati kohdella. Rapu haluaa toisen kiinnostuvan hänestä ja jos hän ei mielestään saa toivottua vastakaikua tarpeeksi nopeasti niin rapu saattaa vetäytyä pois areenalta. Joten avoimuus alusta asti on ravulle tärkeää.

  • Virgolady

   Ajatelkaas Rapumies baarimikkona/pokena.Valmiiksi kova juomaan ja naisia vilisee ympärillä koko ajan.Mitäs luulette pystyykö selviytymään kiusauksista vai pettääkö?

  • Äiteeee

   Voiko Rapumiehen päästää yksin risteilylle?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   311
   3591
  2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   263
   2046
  3. By the way, olet

   mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
   Ikävä
   98
   1435
  4. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   85
   1343
  5. Onko kaivattunne suosittu?

   Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
   Ikävä
   92
   1299
  6. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   59
   1198
  7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1187
  8. Onkohan sulla enää tunteita

   kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
   Ikävä
   36
   1024
  9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

   Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
   Haapavesi
   46
   1006
  10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

   kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
   Ikävä
   65
   914
  Aihe