Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten jouskari exän saa takaisin?

vesimiestytteli

Joo, niin pääsi käymään että jousimies poikaystävän kanssa erottiin keväällä ja mitä enemmän aikaa on kulunut sitä enemmän ikävä tulee ja kaikki ihanat muistot mieleen. Haluaisin kovasti vielä yrittää hänen kanssaan koska tiesän että meidän välillä oli jotain todella suurta ja hienoa. Voin sanoa sen molempien puolesta koska tiedän että meidän suhde oli ainutlaatuinen. Onko minulla mitään mahiksia enää häneen? Ja kuinka voisin valloittaa hänen sydämensä uudelleen? Kertokaa minulle! Ettei sydämeni särkyisi ainiaaksi!!!:´(

10

3142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rehellinen

      Jousimies ei voi olla pitämättä vilpittömästä ihmisestä. Kerro suoraan mitä ajattelet. Älä missään tapauksessa ala kerjäämään tai roikkumaan, mutta vesimiehenä varmaan tajuatkin sen. Itseeni tehoaa myös huumori ja pilke silmäkulmassa, mutta ei liiallisena, sillä silloin sen voi tulkita, että toisella on hyvä olla ilman minua.

      • Nimetön

        Omalta kohdaltani voin sen verran sanoa että kun se kerran menee poikki niin ei mene kovinkaan kauaa kun jouskari juoksee jo muilla laitumilla eikä paljon takaisinpäin katso eikä haikaile. Toivottavasti sinun kannaltasi olen poikkeus säännöstä.


    • Myrskytuuli*

      merkkinä, Kaksonen, Skorponi tai Härkä niin sinun on täysin mahdoton saada häntä takaisin.

      Jos hänen rinnakkais merkit ovat Neitsyt, Kalat, Oinas, vaaka niin silloin sinulla on jotain toiveita. Silloin auttaa rehellisyys ja symbatia eli sinun täytyisi jotenkin saada teidät lähekkäin että voisit hiukan kehua ja kertoa kuinka kaipaat yhteisiä hetkiä. Silloin saisit heti kuulla onko samoin hänellä. Siitä voitte jatkaa aivan huomaamatta.

      • -----------kaksonen--------

        Miksi noiden merkkien yhteisvaikutus jouskarin kanssa tekee yhteenpaluun mahdottomaksi?


      • Myrskytuuli*
        -----------kaksonen-------- kirjoitti:

        Miksi noiden merkkien yhteisvaikutus jouskarin kanssa tekee yhteenpaluun mahdottomaksi?

        kanssa erillisinä ihmisinä. Kun nämä merkit ovat samassa henkilössä niin muuttuu Härkämerkkinen nekatiiviseksi jouskariin nähden. Härkä haluaa ehdotonta luotettavuutta ja on koti-ihiminen. Jos tälläisen jouskarin kanssa yrittää Vesimies palautusta niin ei onnistu. Härkä jouskarissa ei luota kerran hajonneeseen ystävyyteen.

        Jos jouskarissa on kaksonen mukana pelkää kaksonen uutta yritystä ja jos sattumalta onnistuu Vesimies hivuttautumaan takaisin niin tästä liitosta ei tule pitemmän päälle mitään koska kaksonen tekee Jouskarin kamalan ailahtelevaiseksi.

        Jousimies ja Skorpioni ovat akressiivinen yhdistelmä kahtena erillisenä ihmisenä. Mutta jos nämä merkit ovat samassa persoonassa ovat ne tosi vaaralliset keskenään. Tämä merkki yhdistelmä saattaa olla lyövää laatua.

        Jousimies - Jousimiehessä ei ole vaihtoehtoja tämä merkki on sitä miksi on kasvatettu.

        Kerran hajonnut yhteys oli se oikea ratkaisu. Ei pidä mennä tekemään uusia kokeiluja siinä hommassa toinen häviää.


    • tsjouskamies

      1. sulla on kaipuu suuruudenhulluun ja hulluun jousimieheen, ei siis henkilöön itseensä. jouskarin kanssa on aina hauskaa ja jännää, seksi on ihanaa, arvaamatonta ja rajoja kokeilevaa..köhöm köhöm
      2. Jouska muistelee kaihoisasti menneitä joskus jopa kyyneliin asti ja luultavasti hekumallinen yökin exän kanssa on jopa suotavaa, aamun koitteessa ulko-ovi alkaa kuitenkin käymään mielessä ja koska kaloja meressä virtaa suorastaan miljoonittain niin moikka.
      3. Jos olet loukannut jouskaa hän ei ikinä anna anteeksi siis oikeesti oikeesti vaan asia kihelmöi aina jouskan mielessä vaikka ei sitä näytäkkään.

      terveisin jousimiesmies siis mies vm-70

      • told you so

        Niin, jousimiestä ei takaisin saa, sad but true.

        Menneitä ei muistella, ja jos hän rakasti sinua eilen ja vielä tänään, niin jo huomenna on uudet kujeet mielessä.


    • hetkeksi ehkä

      ite oon jouska, ja jos yhtään itestäs välität niin unohda mokomat haaveet. Se voi ottaa sut takas hetkeks, leikkii (todennäkösesti sängyssä) vähän aikaa ja lähtee taas omille retkilleen. Se voi tehä sen vielä jopa monta kertaa. Jousimies on rehellinen, joten jos se sanoo että ei enää sytytä niin se tarkottaa todellakin sitä. Tottakai teillä oli jotain suurta ja hienoa, jouskat osaa sen tempun että ne nostaa toisen ihan älyttömän korkeelle, mut jos jotain tapahtuu niin se ei hetkeäkään epäröi työntää sua alas, ja siinä touhussa ei turvaverkkoja käytetä.
      Ite en jousimiestä kumppanikseni ottais, johtuisko lie siitä että ite oon, mutta ystävänä jousimiehet on ihan jotain muuta kun elämänkumppanina. Niille ollaan uskollisia ihan viimeseen asti.

    • jousimies itsekin

      mulle ei ainakaan oo koskaan käyny niin, että vanha suola ois alkanu janottaa. se mikä on menny on menny, ja kyllä mäkin hyvät hetket muistan, mutta ei mua vaan enää kiinnosta. ja vaikka oisin kuinka rakastanu, senkin muistan, mutta emmä nää mitään järkee palata takasin, se on eteenpäin sano mummo lumessa!

      ja se, että on ollu suurta ja hienoa, jos yhtään lohduttaa, on varmaan ollukin sellasta: ja jääki sellaseks, kun annat jäädä. turha sitä on käydä pilaamaan totuudella, kun muisto on jo kultaantunu.

    • minnä uskon että yksi tapa on ollaa oma itsessi ja kertomalla hänelle suorran kuinkka paljon hätä kaipaat/rakasttain at ja eikähän se sitä lähde kun hän tajuua sen että tedän välillä olli jotain unikkia ja muista pinet rakuden osoitukset käytönössä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe