Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miksi Scifin muukaliskuva....

..Starfucker..

Miksi scifin muukalaiset ovat järjestään eteerisiä tylsimyksiä. Elokuvissa ja sarjoissa usein avaruuden muukalaiset kuvataan äärettömän hillityiksi, persoonattomiksi, pahimmillaan he ovat hitaasti liikkuvia pitkäsormisia ja raajaisia sukupuolettomia tylsimyksiä joilla ei ole mitään persoonallisia piirteitä.

Mistä tämä olettamus, että jos joku laji nousee korkealle kehitystasolle heiltä katoaa persoonallisuus ja heistä tulee steriileitä tylsimyksiä.

Näitä olioita kun katselee niin käy ihan sääliksi heitä ja toivoo, ettei ihmiskunta koskaan nouse "korkeammalle kehitystasolle" kun se näköjään vie kaiken ilon elämästä, pahimmillaan he ovat kaiken lisäksi sukupuolettomia joten edes nussimisen iloa ei heillä ole. Nämä yliälyiset avaruuden oliot, voi raukkoja, vetävätkö he koskaan päätään jollain aineella sekaisen, harrastavatko seksiä, runkkavatko pimukuvilla, kertovatko vitsejä, puhuvatko seläntakana paskaa, laiskottelevatko ja välttelevätkö he koskaan töitään, pelaavatko pelejä tms. Tällaista tulee ajatelleeksi usein kun elokuvia ja sarjoja katsoo ja säälii moisia olentoja.

Onhan niitä joskus ihan coolejakin avaruusolioita mutta pääsääntöisesti heidät kuvataan kuin jonkun yliälyn ohjaamiksi persoonattomiksi roboteiksi joiden elämällä ei ole mitään henkilökohjtaista päämäärää. Raivostuttavaa, tappaa tuollaiset tylsät paskat pitäisi jos heitä oikeasti olemassa olisi, ei mitään elämisen arvoista elämää.

5

538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jeee!

      Kaivapa esiin vanhoja valokuvia isovanhemmistasi, mene sitten peilin ääreen ja vertaa.

      50% ihmisistä on jo sohvan ja TV:n välissä kalvenneita HK:n sinistä pupttavai tylsimyksiä.

      Odotetaan 100 vuotta ja katsotaan mitä BB ja muut tosiTVt ovat meille saaneet aikaan - humiksiin verrattuna meillä on vain 100 kg ylimääräistä elopainoa.

    • että jos

      ei vedä turpa sinisenä ja silmät punasena dullaa tai jotain suruperse-nuokku-ryynejä lumilapiollinen kerrallaan eikä runkuttele 24/7 niin on jotenkin surkuteltava tapaus ja sellanen keskiverto avaruus-ukkelin elämä jossa mietitään jo jotain muutakin kuin seuraavan minuutin mielihyvän maksimointia on silkkaa kidutusta ja vitutusta?

      Hmmmm.

    • Siisus

      No oletko miettinyt miksi ne sitten ovat niin äärettömän hillittyjä? No siksi kun silmä välttää niin ne ovat heti nussimassa kuin kanit ja vetävät huumeita kuin viimeistä päivää. Eli "elävät täysillä".

    • Giger

      Onx Alien tylsä ja hidas?

      • Predalien

        Tai Predator


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1847
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1575
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 63
      1415
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      93
      1336
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe