Koiran vahva pissan haju pois??

poijes

Moikka,

Meillä parivuotias pikkukoira pissii joka yö eteisen lattialle..

Meillä on kivi/lauta lattia eteisessä ja pissi valuu saumoja pitkin isolle alueelle..

Haju on jotain ihan kauheeta ja ilmeisesti imeytyny saumoihin ja lautalattiaan..

Uusi lattia vai onko jokin ihana vahva pesuaine olemassa jolla saa kiteytettyä hajun pois ja koira ei välttämättä enää pissais siihen...

Eikai uutta lattiaa tarvitse tehdä?

27

32105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkkkkkkkkkkkkkkk

      ... koiranomistaja on kostonsa ansainnut ja lattia menee avihtoon, lienee jo homeessa lautojen alta.

      VIE se koirasi illalla myöhään ulos pissalle !!!! tai jos noin laiska olet niin vie piikille tai anna pois.

      • poijes

        Kuin joku voi ollakkaa noin tyhmä tyyppi?...Huoh

        Kävin ihan eläintarvike liikkeessä sitten kyselemässä koska täältä saa juuri näitä penikoiden antamia äly hoi älä jätä kommentteja..

        Ostin pissi pois ainetta.. Ja kappas ei ollu pissiä tänä aamuna... jeeee


      • Ei hemmetti
        poijes kirjoitti:

        Kuin joku voi ollakkaa noin tyhmä tyyppi?...Huoh

        Kävin ihan eläintarvike liikkeessä sitten kyselemässä koska täältä saa juuri näitä penikoiden antamia äly hoi älä jätä kommentteja..

        Ostin pissi pois ainetta.. Ja kappas ei ollu pissiä tänä aamuna... jeeee

        Kyllä 2-vuotiaan koiran pitäisi olla jo sisäsiisti. Oma 3-kuinen sakemannikin alkaa sitä jo olla.
        Mites olet pikku Fifin mahtanut kouluttaa?


      • jenkunen
        Ei hemmetti kirjoitti:

        Kyllä 2-vuotiaan koiran pitäisi olla jo sisäsiisti. Oma 3-kuinen sakemannikin alkaa sitä jo olla.
        Mites olet pikku Fifin mahtanut kouluttaa?

        Ei välttämättä johdu koulutuksesta..
        Meidän 4 vuotias kultanennoutaja teki tuota samaa, että kävi pissalla öisin meidän olohuoneen matolla.

        Otimme maton pois ja pissi sitten lattialle.
        Alon päästämään koiraa vielä myöhään illalla ulos (ja vielä nykyäänkin) Ja ei mennyt montaa viikkoa kun koira ei enää tehnyt sisälle mitään. Kokeile vaikka tuota..Meillä ei ollut apua noista pissi vex tuotteista.

        Onko muuten narttu vai uros tää sinun koira?

        Kauan kestänyt? voisiko olla virtsatien tulehdus?

        Toivottavasti saat kitkettyä tuon ikävän tavan pois, me olimme ihan hulluuden partaalla välillä..


      • weoph
        Ei hemmetti kirjoitti:

        Kyllä 2-vuotiaan koiran pitäisi olla jo sisäsiisti. Oma 3-kuinen sakemannikin alkaa sitä jo olla.
        Mites olet pikku Fifin mahtanut kouluttaa?

        Voiko kukaan olla niin tosissaan, että tuollaisen pissimisen takia, pitäisi vielä rakas koira piikille tai antaa pois? Jos tuollaista ehdottelee, ei tosiaan ole nähnyt ongelma koiraa! Ja voih...Koska sinunkin koirasin 3-kuisena oppi sisäsiistiksi, pitää muidenkin koirien oppia -muuten olisivat epänormaaleja ja piikin ansaitsevia. JOTAIN RAJAA!
        Eli voisi tosiaan auttaa tuohon se, että koiraa käytetään pissillä juuri ennen nukkumaan menoa tai että koiraa ei riehuteta illalla olenkaan ja viimeisen kerran annetaan vettä juuri ennen kuin mennään ulos illalla ja aamulla sitten ensimmäisen kerran?
        Itsekin olin tulossa kysymään juuri samaan ongelmaan apua: miten saada koiran pissan haju pois muovilattiasta. Meillä tuo Sheltti on 4,5kk, ja voi herran jumala! Ei vieläkään sisäsiisti! APUA, mitähän tässä nyt pitäisi tehdä... Varmaan viedä piikille??!?!!?! Vaikka tuo rakas koira ei ikinä oppisi sisäsiistiksi, en ikinä ongelmaan näkisi ratkaisua antaa sitä pois ja lopettaa koko koira. Pistää vihaksi tuollainen asenne.


      • meigäläinen
        Ei hemmetti kirjoitti:

        Kyllä 2-vuotiaan koiran pitäisi olla jo sisäsiisti. Oma 3-kuinen sakemannikin alkaa sitä jo olla.
        Mites olet pikku Fifin mahtanut kouluttaa?

        Tyypillinen kommentti ihmiseltä jolla on sakemanni ja todennäköisesti vaan munanjatkeena. Opetatko takapihalla suojelua?


        Mulle vaihtoi kotia ongelmakoira. Kiltti, tekeväinen, aktiivinen, täydellinen koira paitsi haluaa RUTIINEJA. Protestoi pissaamalla lähes kaikkea epänormaalia (ei vieraita vaan jos mm. ei saa sitä tasan 30 minuutin iltalenkkiä). Asialla ei ole mitään tekemistä sen kanssa avaanko illalla oven vai en ennen kun menen nukkumaan.

        Näin se vaan on sitten hoidettava. Rutiinit sekä koiran sulkeminen öisin ja päivisinyksinollessaan pesäänsä (eli alueensa meidän makuuhuone / yläkerran eteinen) - ei tartte ravata ympäri isoa kämppää ja stressata suht pieniä aivoja. Myöskään sillä ei ole itsellään leluja tai mitään aktivoivaa yksinollessaan vaan yöt ja isäntäväen työaika on koiralle lepoa ja nukkumista.


      • otsonoija

        Terve
        Hajun saat kyllä pois lattiasta riippumatta siitä onko lattia lautaa tai esim muovia otsonoinnilla.
        Ota kuitenkin huomioon että otsonointi ei poista lattia materiaaliin imeytynyttä virtsaa vaan hoitaa hajut, bakteerit ja virukset pois.

        Voitte joutua myöhemmin harkitsemaan myös kivilaattojen joko vaihtoa (mikäli virtsa on aiheuttanut näkyvää vahinkoa laatoille) tai suojausta jollakin suoja-aineella.
        Sekä harkitkaa uudelleen saumausta (pöpöt voivat elää sauma-aineessa, riippuen aineesta).

        Googleta kotiasi lähin otsonointia tarjoava yritys ja siitä se lähtee..


      • Koirakamu

        Veisitkös itse koirasi piikille tollasen asian takia?? Jos veisit niin sit olet yksinkertaisesti kylmä ihminen......


    • älä päästä....

      Mikäli käytöstä vielä on...

      Kyllä kannattaisi viedä koira eläinlääkäriin ja sulkea pois ensin tulehdus ja sen jälkeen sitten koiraa ei öisin päästetä sinne eteiseen.

      siinä lattiassa on nyt jo niin voimakas haju että sekin jo voi laukaista sen että tähän pitää nyt pissata. Ei auta välttämättä se että koira viedään ulos juuri ennen nukkumaan menoa.

      Jos ei muu auta niin itse ostaisin joksikin aikaa koiralle ison häkin jossa se joutuisi viettämään yönsä. Näin se ehkä unohtaisi sen käytöksen ja koira ei nukkumapaikkaansa pissaan sotke jollei kyse ole tosiaan esim tulehduksesta jolloin on ns pakko.

    • jkf

      Jos koiranne on jo kaksi-vuotias niin kannattaako sitä pitää? Kyllä sen ikäinen koira osaa jo pidättää... Tietenkin voihan koirassanne olla jotain vikaa, ehkäpä käynti eläinlääkärillä riittää.
      Kyllä se haju lähtee, kun ei anna eläimen sitä hajua joka yö tehdä.
      Minulla on ollut koira ja kissa aina, eikä kyseisiä ongelmia ole ollut, koska oma järki pelaa mikä on luonnollista ja mikä ei.

      • -Kata-

        Kun kysytään että millä saa hajun pois.... Tyypit neuvoo koiran hoidossa! Ääliömäistä. Saako sen kusen hajun jollain pois vai not?


      • erilainen nuori
        -Kata- kirjoitti:

        Kun kysytään että millä saa hajun pois.... Tyypit neuvoo koiran hoidossa! Ääliömäistä. Saako sen kusen hajun jollain pois vai not?

        jos on jo imeytynyt laattasaumoihin ja kenties lautalattian väliin. Raoista se pissa imeytyy myös laattojen ja lautojen alla olevaan betoniin tai muuhun lattiamateriaaliin.

        Lattian uusiminen kokonaan auttaa.

        Koirallisena olin itsekin ihmeissäni kun neljäs koira pissi pitkään sisälle ja siistiksi opittuaankin teki milloin minkäkin läjän sisälle.
        Tein niin, etten anna ruokaa tai juomaa enää kuuden jälkeen illalla. Korkeintaan iltalenkin jälkeen desi vettä. Koirani nimittäin oli ihmepanttaaja. Joi mielellään vasta yömyöhään ja pissähätä "yllätti" sitten yöllä.
        Ei tuo käytös ole koiran koosta tai kasvatuksesta kiinni. Yksilöitä ovat. Tämä on ainoa koira, jolle olen joutunut tällaisen säännön tekemään. Mitään sairautta ei ole löytynyt.


      • huhhuh!

        Itselläni on kaksi vuotias koira joka alkoi juoksujen jälkeen pissimään sisälle. Ei ole väliä onko yö vai päivä ja lenkistä saattaa olla aikaa ihan muutama tunti.
        Ongelmaa voi olla myös koiran lantionpohjan lihaksissa, ihan niinkuin ihmisilläkin.
        Ihmettelen vaan että pyyhe jolla pissiä pyyhin rupesi haisemaan ihan hiusvärille ammoniakille ja haju on todella pistävä. Onko teillä sama tilanne?

        En ymmärrä miten koiranomistaja voi vihata noin paljon muita koiria kun se oma täydellinen buudeli fifi on niin hieno ja kiltti.
        Koirassa harvoin on vika, se on omistajassa yleensä.


    • en-ole-roskabotti

      Itse opettaisin koiran sisäsiistiksi, tai pissaamaan edes johonkin helpommin siivottavaan huoneeseen.
      Kaksivuotiaan koiran pitäisi jo olla sisäsiisti.

    • Ei auta muu kuin siivota pesuaineella joka kerta lattia, jos koira pissaa. Jos koirasi ei ole käynyt vasta lenkillä ja lähdet jonnekin niin ota matot pois lattialta ja laita vaikka sanomalehtipaperi lattialle. Ja kun tulet kotiin, jos sitten koira on pissanut niin kuivaa lattia ja ota sankoon vettä ja pesuainetta ja pese lattia hyvin niin kyllä hajut lähtee pois. Minun koira teki pennut ja itse siivosin makuhuoneen ja eteisen lattiat joka toinen päivä pesuaineella ja vaihdoin sanomalehtipaperit heti, kun ne olivat märkiä. Siivoamalla hajut lähtee. Koiran pissa alkaa haisemaan, jos lattioita ei pese. Meillä ei koiran pissa haise. Koirani tosin on jo 12 vuotta, joka on ensimmäisen koirani pentu ja on sisäsiisti. Joskus on voinut pissata, jos on ollut hätä, mutta se on pesty heti pois.

      • urpot

        siis meillä ainakin tuo hauveli on muissa kämpissä sisäsiisti mutta himassa ei. mutsilla vietin kolme viikkoa ja siellä eipä tehny kertaakaan sisälle. tulin himaan ja täällä vessa on sitten siellä missä hajut on ilmeisesti jäänyt muovimattoon, keittiöön. ja siivoon heti, kun tarpeet huomaan, aineilla. ja vielä sellasilla mitä suositellaan että elukka ei siihen kohti uudestaan tekis. ulkona käyn tiheemmin ku ikinä aiemmin. jonku kuus kertaa vien ton nuoremman ulos mutta silti...
        hajut on sinne keittiöön on jäänyt ja kysymys selkeesti on että MILLÄ AINEELLA NE HAJUT SAA POIS eikä "kuinka saan koirani sisäsiistiksi".


      • haju pois
        urpot kirjoitti:

        siis meillä ainakin tuo hauveli on muissa kämpissä sisäsiisti mutta himassa ei. mutsilla vietin kolme viikkoa ja siellä eipä tehny kertaakaan sisälle. tulin himaan ja täällä vessa on sitten siellä missä hajut on ilmeisesti jäänyt muovimattoon, keittiöön. ja siivoon heti, kun tarpeet huomaan, aineilla. ja vielä sellasilla mitä suositellaan että elukka ei siihen kohti uudestaan tekis. ulkona käyn tiheemmin ku ikinä aiemmin. jonku kuus kertaa vien ton nuoremman ulos mutta silti...
        hajut on sinne keittiöön on jäänyt ja kysymys selkeesti on että MILLÄ AINEELLA NE HAJUT SAA POIS eikä "kuinka saan koirani sisäsiistiksi".

        Mulla ois aikalailla sama ongelma, joskin koirani on nykyään jo sisäsiisti. Mulle tuli aikuinen rescuekoira, joka oli tarhalla asunut monta vuotta, joten sisäsiisteys oli tietenkin hukassa. Kouluttaminenkin oli hankalampaa kuin pentukoiran, mutta kyllä se siitä sitten. Nykyään tekee joskus näin kylmillä ilmoilla sisälle, kun ulkona palelee niin ettei pysty sinne pissimään.

        Ongelma on tuo haju. Makkariin on jonnekin se haju jäänyt, vaikka ahkerasti olenkin siivonnut ja käynyt kaikki lattialistat yms hammasharjoilla ja aineilla läpi. Siellä on muovilattiat. Joskus koiralla oli tapana nostaa koipeaan sängyn jalkoja vasten (puiset), joten yks mahdollisuus on että haju tulee niistä. Millähän niitä vois putsata? Tuli itelle mieleen joku vahva pesuaine (esim kloori) jota laittaisi ämpäriin, ja sängyn jalan ämpäriin jolloin se imis itseensä sitä klooria. Sitten päälle vaikka jotain vahvantuoksusta pesuainetta? Oisko muita ideoita?

        Lattiatkin voisin pestä jollain hyperhyvällä pesuaineella, itsellä on joku normaali lattianpesuaine. Oisko tiedossa jotain tehoaineita, joilla voisin lattiat pesasta?


      • puolin ja toisin
        urpot kirjoitti:

        siis meillä ainakin tuo hauveli on muissa kämpissä sisäsiisti mutta himassa ei. mutsilla vietin kolme viikkoa ja siellä eipä tehny kertaakaan sisälle. tulin himaan ja täällä vessa on sitten siellä missä hajut on ilmeisesti jäänyt muovimattoon, keittiöön. ja siivoon heti, kun tarpeet huomaan, aineilla. ja vielä sellasilla mitä suositellaan että elukka ei siihen kohti uudestaan tekis. ulkona käyn tiheemmin ku ikinä aiemmin. jonku kuus kertaa vien ton nuoremman ulos mutta silti...
        hajut on sinne keittiöön on jäänyt ja kysymys selkeesti on että MILLÄ AINEELLA NE HAJUT SAA POIS eikä "kuinka saan koirani sisäsiistiksi".

        Etkö itse käsitä, että antamalla vinkkejä koirankasvatukseen ongelmaan tarjotaan pidempiaikaista ratkaisua kuin vain hajujen poistoa? Tosiasia on, että jossakin on vikaa, jos 2-vuotias koira ei vieläkään ole sisäsiisti. Jos mikään ei muutu, jätöksiä ja hajuja saa todennäköisesti siivota pois koko koiran lopun elinikää. Sen sijaan muutaman kuukauden aktiivisella kasvattamisella ja koulutuksella ja yrityksellä oikeasti etsiä ongelmaan ratkaisu, säästää hirveästi aikaa ja vaivaa, minkä lisäksi ehkäisee koiran pissasta johtuvan homevaurion.


    • pari ideaa

      Meillä tuli eteen muutto puolisen vuotta sitten, koirakaveri jäi toiseen asuntoon asumaan ja muutettiin koirani kanssa kahdestaan omakotitalosta kerrostaloon. Tuo muutos oli koiralleni todella stressaava ja neljä vuotias aiemmin sisäsiisti koira alkoi yksin ollessaan haukkumaan ja kusemaan lattioille.
      Puoli vuotta on mennyt ja nyt alkaa olla ruikkiminen loppu, mutta kämpässä pinttynyt haju. Muutama viikko sitten pesin lattiat etikalla, hetken haisi kämpässä etikka mutta nyt ei enää lattiat haise. Ongelmana on enää iso karvalanka matto, jostain kuulin että ruokasooda neutraloisi hyvin virtsan hajua ja äsken ripottelin sitten purkillisen ruokasoodaa matolle ja levitin sen vielä vanhalla kynsiharjalla. Sooda on ollut nyt pari tuntia ja selvästi ilmassa raikkaampi tuoksu, ajattelin imuroida maton vasta huomenna jotta sooda saisi vaikuttaa yön yli, varmasti toistan vielä käsittelyn, ja jos ei apua tule vieläkään niin pakko viedä pesulaan tai lähteä itse pesemään tuota mattoa...

      • :,.

        Meillä tuota samaa ruikkimista on ollut viikottain jo usean vuoden ajan. Aina samaan paikkaan eli sinne, missä ne hajut jo ovat valmiiksi. Arka lattiamateriaali, eli ei voi ihan millään hirveän voimakkaalla pestä. Etikkaa olen käyttänyt, mutta ei se tunnu auttavan. Koira tekee pitkiä lenkkejä ja päästetään ulos joskus yölläkin ja silti on lätäkkö aamulla. Ulkoilun määrä ei ole ratkaiseva. Joskus luin jostakin, että koira ei tee asioitaan ruokapaikkaansa. Siirsin sen ruoka- ja juomakupin "pissipaikkaan" ja hetken se kyllä tepsikin, kunnes taas jatkoi touhuaan kupeista piittaamatta. Joku on sanonut, että koira tekee tätä siksi, että sillä on yöllä turvaton olo. Ehkä seuraavaksi voisi kokeilla tuolla aiemmassa viestissä ollutta sulkemista johonkin tiettyyn paikkaan niin, ettei pääse tekemään asioitaan vanhoihin hajuihin. Jos joku keksii tähän hyvän ja toimivan ratkaisun, kertokoon, please.


      • yyyy111
        :,. kirjoitti:

        Meillä tuota samaa ruikkimista on ollut viikottain jo usean vuoden ajan. Aina samaan paikkaan eli sinne, missä ne hajut jo ovat valmiiksi. Arka lattiamateriaali, eli ei voi ihan millään hirveän voimakkaalla pestä. Etikkaa olen käyttänyt, mutta ei se tunnu auttavan. Koira tekee pitkiä lenkkejä ja päästetään ulos joskus yölläkin ja silti on lätäkkö aamulla. Ulkoilun määrä ei ole ratkaiseva. Joskus luin jostakin, että koira ei tee asioitaan ruokapaikkaansa. Siirsin sen ruoka- ja juomakupin "pissipaikkaan" ja hetken se kyllä tepsikin, kunnes taas jatkoi touhuaan kupeista piittaamatta. Joku on sanonut, että koira tekee tätä siksi, että sillä on yöllä turvaton olo. Ehkä seuraavaksi voisi kokeilla tuolla aiemmassa viestissä ollutta sulkemista johonkin tiettyyn paikkaan niin, ettei pääse tekemään asioitaan vanhoihin hajuihin. Jos joku keksii tähän hyvän ja toimivan ratkaisun, kertokoon, please.

        Ammattisiivouksessa käytetään pissanhajuun Biorineä, toimiskohan sullakin?

        http://www.siivous.fi/yellowservice/tuote/4695/kiilto-biorine-biosan-biologinen-saniteettipuhdistusaine-1l-t7091001


    • Nimimerkki !

      Joo oon huomannu saman et on just tommosten urpojen kommentointien kohteena.. Siis jos ei osaa oikeesti ketään auttaa niin vois pitää tupansa kii!!!!

      Samoin se että jos oma koira (tai tuttavan tai tuttavan tuttavan koira) ei sisälle tee ei se tarkoita sitä etteikö muiden voisi!!
      Se ei johdu koulutuksesta. Asia on vaan yksilöllinen. Ja mitään sairautta en usko olevan koska pissaa vain yöllä.
      Jotkut koirat saattavat oppia sisäsiistiksi nopeasti, jotkut vasta vanhempana, jotkut eivät koskaan. Esim. kodinvaihtajat jne.

      Se ei tosin ole syy viedä koiraa piikille, niinkun joku neropatti tuolla totesi.. Että osaa olla surkeita tyyppejä kokeilemassa lietsontaa.. sinut minä juuri piikille haluaisin joka tuommosia tänne (muuallekkaan) viittii kirjottaa...

      Pissi Pois kuulemma toimii!!
      Kuulisin kyllä mielelläni lisää siitä?!

    • Koirakamu

      "vie koira piikille???"
      Nähtävästi tämä kaunis sakemanni on jollain urvelolla vain munanjatkeena eikä kumppanina... PYH!! Noinko helppoa sulle olis viedä rakas lemmikki tuollaisen asian takia piikille kun muuten on terve???

      Rakas äitini neuvoi joskus kun otin rescue koiran joka pissi välillä lattialle että Tolu on hyvä (siis jos ei ole niin pahasti mennyt että ihan lattiasta läpi/saumojen suoraan läpi) ja siihen loraus etikkaa.... Haju on aikas vinkeä mut tunnin tuuletus sen jälkeen ni AVOT :D auttoi ainakin mulla (muovilattiaan). Toinen sitten on et ihan käyt kaupassa hakemassa tuoretta sitruunaa, puoliksi ja hankaat pissikohtaan. Annat vaikuttaa ½tuntia, pyhkäset pois kostealla ja eikun nuhkasemaan et haiseeko vielä. Jos haisee ni eikun uudestaan :)
      Nyt on 2 koiraa: 4v rescue uros ja 6kk amstaffi tyttö (ja typykkä vieläkin välillä lirauttelee) ni käytän itse noita tekniikoita. Ja ruokasooda TOIMII matoilla mut sekota se veden kanssa ja hiero oikein siihen kohtaan missä on pisut. Ja ihan vaikka jollain kynsiharjalla oikein hankaat että menee varmasti läpi maton. Done that ja matot on taas raikkaita :)

      Koirat todellakin on yksilöitä, eikä seuraa tiettyä kaavaa että miten muut koirat oppii joitain asioita. Mm yritän opettaa pentuani haukkumaan käskyskä kun pomon koira oppi sen hetkessä.... 1½kk mennyt ja ei inahdustakaan xD Joten? Älä luovuta :) Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu ja vuffe tajuaa homman. Jotkut vaan oppii hitaammin.

    • Koiran ehdoilla

      Puulattiasta ja laudan raoista ei kyllä saa pois, vaihda muovimatto siihen kohdalle niin ei harmita niin paljon ja kaikki pääsee helpommalla.
      Ruokasoodaa ja etikkaa voit tietysti kokeilla neutraloimaan hajua.

    • Erkkiherra

      Hei! Meillä 14-vuotias Bichon uros. Tuli meidän perheeseen pentuna ja oppi nopeasti sisäsiistiksi. Nyt vanhemmiten on alkanut pissaamaan matolle. Ei koskaan silloin kun olemme työssä mutta tunti pari iltalenkin jälkeen, joka tehdään myöhään. Käytiin lääkärissä, pissatulehdusta ei ollut mutta munuaisarvot on matalalla. Maksa-arvoissakin on häikkiä. Lääkäri ehdotti täydennysrehuvalmistetta, jonka nimi on Samylin. Nyt ei ole tullut pissaa matolle. Valmistetta saa ostaa ilman reseptiä. Annan sitä aina iltaruuan yhteydessä, kannattaa kokeilla.

    • Tympii

      Moi! Osaako kukaan sanoa miten hajun saa pois nurmikolta? Kas kun naapuri antaa useamman koiran tehdä tarpeensa pihalle ja löyhkä tulee aidan takaa jopa sisälle asti.

      • Öljymies

        Jos on naapurin nurmikosta kyse niin viskaapas sinne bensaa tai polttoöljyä. Sitä koirat vieroksuvat ja kusevat muualle jatkossa. Testattu on ja toimii, sain itse vinkin täältä koirapalstalta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1515
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1312
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1247
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe