Raketit:D

mitä ostatte

Minä olen ajatellut tässä ostaa................
Rakettitukusta: Termiitti rakettipakkauksen, thunderkingejä, roomalaisia, kranuja, kissanpieruja, kiinalaisia, taikasarja, muutama isompi raketti jne.... Mitäs te muut aiotte ostaa.?

56

16880

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raksupoksu

      Joo noita.. paitsi että isäukkoni ei kauheesti rakettien ostamisesta perusta ja ku oon alaikäinen niin taitaa jäädä vähemmälle... Mutta pystyyhän niitä omia 'viritelmiä' sitten tehä :) Ei jaksa oottaa :DD

    • Rakettipoika

      Ostan jollain 40-80e:llä raketteje:

      Pieniin raketteihin jtn 20e (roomalaiset,kranut,kissanpierut jne.)

      Patoihin n.15e (vihainen ville,muutama tulivuori)

      Ilmapommeihin 15e (kunkkutykki,thunderking,jättitykki)

      Isoihin raketteihin 10e (mammuttilajitelma)

    • -Tulittaja-

      Vähän kaikenlaista tulee ostettua tolla rahalla...

    • kultapuppelit

      ... jostain rautakaupasta... jos nyt tulee mitään hommattua... muutamana vuonna peräkkäin ollaan poikaystävän kanssa ostettu muutama iso paketti raketteja ei mitään pikku paukkuja... ja rahaa muistaakseni on joskus mennyt satojakin euroja.. nyt ei oikeen huvita sellainen rahan tuhlaus kun ilmaanhan ne vain lentävät :)

      • hörlön

        Ostan tarjoustalosta, teesistä, rakettitukusta ja rakettikeiusta yleensä jollain 150e. aika paljon mut vuoden paras päivä hei :) ja kiva tehä pringlespurkkiin oma


      • ostelen
        hörlön kirjoitti:

        Ostan tarjoustalosta, teesistä, rakettitukusta ja rakettikeiusta yleensä jollain 150e. aika paljon mut vuoden paras päivä hei :) ja kiva tehä pringlespurkkiin oma

        Luultavastikin tulee ostettua noita hyväksi havaittuja Jyty Thundereita n. 30-35 pkt (eli 90-105kpl)

        Noista saa "pienellä laitolla" ihan kelpo paukkuja...

        Niin ja mitä tuohon papatit ei jaksa kiinnostaa ikään tulee, niin itse en ainakaan vielä ole kyllästynyt tuohon "pommittamiseen", vaikka ikää tulee tänä vuonna "jo" 24 vuotta...

        Sillä lapsihan on tunnetusti terve kun se leikkii...


      • sehän on.

        sehän on vain yksi päivä vuodesta, jolloin voi pistääkin vähän rahaa taivaalle :)


    • pata paras

      Tarjoustalon=Vapaa Valinnan=Tokmannin=Robin Hoodin Kukkulan Kuningas pata oli vuosi sitten kokeeksi ja oli niin voimakas kuin patailotulitus voi ikinä olla. Hinta oli padaksi halpa 17 euroa. Rakettikeiu .com in jättiraketti Örnen 4 on ihan tajuton, kuuluu varmaan 10 km joka suuntaan.

    • KARJALATAKAISIN....

      ja hilut päälle

    • video
      • ihan jees

        Ihan jees mut ketä vittua kiinnostaa kattoa pataa mistä lähtee vinkuvia pillejä, olisi kuvannut ennemmin sinne taivaalle sitä näytöstä eikä niitä savuavia pahvilootia.


    • TulittajA

      Vain noin 7-10 eurolla ja oikeastaan kaikki menee pieniin tuotteisiin, kuten kissanpierut ja kiinarit. Pääosin keiulta.

    • Patamies

      Patoja ostan ja isoja roomalaisia. Karjala takaisin on padoista suosikkini ja näitä patukoita pitää olla ehdottomasti muutama: http://www.rakettikeiu.com/2007-sivusto/tuotteet.php?group=6&tuoteid=81

      Raketteja en enää osta, koska niissä menee suurin osa sallitusta pyromassasta hukkaan, kun koko hökötys pitää keppeineen saada taivaalle. Yhden ison raketin hinnalla saa jo komean ilotulituksen, kun käyttää kunnon patoja.

    • Perseestä.....

      Re: Uudenvuoden neropatit -raketilla päähän

      --------------------------------------------------------------------------------

      Quote:
      Originally posted by Tonza
      Vituttaa katsoa tyhmiä ihmisiä

      Vituttaisi jos näkisin itseni joku 15-20 vuotta nuorempana. Noiden paukkujen kanssa tuli sohlattua kyllä tosi huolella ja täysin vailla aivoa.

      Rakettiurpoilu top 3:

      1) Tykinlaukaus ämpärin kokoiseen sulaa steariinin tyyppistä kamaa lainehtivaan pihasoihtuun -> kaikkien lähellä seisoneiden vaatteet menivät uusiksi, kun se mämmi poltti reikiä rotseihin tai jämähti muuten vaan pysyvästi takkeihin. Onneksi ei mennyt kellään näkö tai naama uusiksi.

      2) Kotibileet ja ostettuna noin 800 pientä roomalaista kynttilää ja viiden minuutin välein parvekkeelta pommitusta vastapäisen talon jonkun onnellisen pariskunnan makuuhuoneen ikkunaan -> setä tuli ihan ovelle asti kiittämään yöunien häiritsemisestä.

      3) Kilpailu kuka pitää palavalla sytytyslangalla varustettua paukkua pisimpää kädessä -> onneksi oli paksut hanskat ja pienehkö paukku, ilman sormia tämänkin sepustuksen naputtelu voisi olla huomattavasti hankalampaa.

      Kaikki se vissiin pitää oppia kantapään kautta itse kunkin, toivottavasti tänä vuonna vammautuneet ovat olleet vain näitä sankareita, eivätkä sivullisia...

    • miäs

      Kyllähän se niin on poijaat/leidit,että naapurien kanssahan tässä "leikitään" ja näytetään kummalla on enemmän "Rahaa".Ja näinhän se menee:Ensin illalla kaikki pienet räiskinnät(lapsille) ja aina suurenoo iltaa kohti.Mutta mulla on ollut jo monta vuotta outo käytäntö!!Ampua viimeinen ja isoin "paukku"pata k:lo 05.57. Ja ompa mahtava tunne,kun kaikki muut yrittää nukkua ja on hiljaista...........PAM.PAM... Näihin huvituksiin kuluu 100€---- Karjala,Äkäinen anoppi,jättitykki,ym...Kovia paukkuja,patoja....

    • Nimetön

      Rakettikeiulta kävin päivällä hakemassa pari karjala takaisin pataa (on muuten hinta/laatu -suhteeltaan erinomainen) ja paketin raketteja (luftwaffe) ja jotain pienempää sälää...
      Jotain jättirakettia pitää vielä harkita...

    • Ampuja

      Tänään kävin Rakettitukun pääpaikalla Kempeleessä ostoksilla..Ostin 40pkt Jättitykkejä,80pkt thunderkingejä,20pkt Norsunlaukauksia,Big Bosheja 3pkt ja 2pkt Suurtapäällikköä...ja 20% alennus tuotteista,kun teemmä heille joka vuosi noin..120 myyntikaappia..et silleen..

      • awda

        litukassa edulliset ja hyvät pommit ja raketit.......


      • ainaki mie haen...
        awda kirjoitti:

        litukassa edulliset ja hyvät pommit ja raketit.......

        http://festivalfyrverkerier.com/produkter/

        Ei tarvi kissanpierujen ja papattien kans palelluttaa sormia. Eipä vain taida tämmösiä patoja Suomen puolelta saaha mutta miepä olenki Torniosta että sinänsä nätti homma hakea KUNNOLLISIA raketteja...:)


    • mf...

      mitä koskaan olen tähän menneessä ostanut taisi olla vuosituhannen vaihteessa "Suomi2000" - eipä täällä ole ollut myynnissä vastaavia sen jälkeen ..

      Mikähän olisi vastaava ?

    • opetus materiaali
      • mf...

        Moni lääkäri repii hiuksiaan päästää nähdessään filmin.

        Raketti on ammuttava alustaltaan ja ei ihmisten yläpuolelle !

        MUISTAKAA : silmävammat on pysyviä jos niitä tulee !

        http://www.ilotulite.net/turvallisuus/

        Tuolta löytyy myös keskustelua erilaisista raketeista ym..


    • harrastajasd

      Rakettitukkussa kaikki rakettipakkaukset ovat huttua. Tosin Keiussakin Luftwaffe, Hercules sekä Amerikanvalinta ovat, mutta tästä puljusta sentään löytyy HOROSKOOPIT (astronoomia) rakettilajitelma, jossa kaikki raketit ovat laadukkaita, korkeimman luokan raketteja.

      Samoja raketteja löytyy Pyrostarssin myymälöistä Viikinki Jylinää -nimisessä paketissa, tässä on vielä enemmän raketteja kuin horoskoopissa.

      ÄLKÄÄ OSTAKO AINAKAAN BIG BOSSIA TAI sitä intiaani juttua!

    • klo.05.57

      Tulipa ostettua taas 5 kassillista pommeja,patoja ja ainoastaan yksi raketti.
      Ostoslista:Ilmatykki 8kpl,Tykinkuula 5 kpl,Kukkulankuningas 2kpl,100 tähtipalloa 2kpl,Tykistöpatteri 2kpl,MEGA-roomalainen 2kpl,Vihainen ville,Jättiraketti Polaris 1kpl,Kunkkutykki 4kpl,Jättitykki 4kpl,leijona2 6kpl,Leijona1 3kpl,Ilmapommi keskitys 1kpl,Gattiling Gun 2 kpl,Säpinäpussi,Perhone 10kpl,TÄHTISERIFFI 1 kpl,Karjala takasi 1 kpl,Super roomalaine 4 kpl...ym pieruja Että sillai meillä tänä vuonna!!!

    • löytyy täältä :

      http://www.ilotulite.net/keskustelu/index.php/board,8.0.html

      Suosittelen tutustumaan mikäli rakettien hankinta on vielä auki ;)

    • NµµB
    • !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • TURHINTA JA TYPERINTÄ

        Ilotulitukset ovat turhinta ja typerintä Barbarismia mitä kuvitella saattaa.Raketit saastuttavat luontoa,aiheuttavat vammautumisia-jopa kuolonuhreja-ja ovat ilkivaltaan taipuvaisille käteviä aseita.Monia ihmisiä ja lemmikkejä sydänkohtauksen partaalle piinaava tykinjyskeen kaltainen meteli ON MATERIAALISTISEN IHMISEN ITSEKKYYDEN HUIPPU.(lainattu TS 30.12.07) oma 14v.poikani kun luki tään viestin sanoi että hän ei tarvitse paukkuja eikä raketteja enää.


      • on viisas 14v poika!
        TURHINTA JA TYPERINTÄ kirjoitti:

        Ilotulitukset ovat turhinta ja typerintä Barbarismia mitä kuvitella saattaa.Raketit saastuttavat luontoa,aiheuttavat vammautumisia-jopa kuolonuhreja-ja ovat ilkivaltaan taipuvaisille käteviä aseita.Monia ihmisiä ja lemmikkejä sydänkohtauksen partaalle piinaava tykinjyskeen kaltainen meteli ON MATERIAALISTISEN IHMISEN ITSEKKYYDEN HUIPPU.(lainattu TS 30.12.07) oma 14v.poikani kun luki tään viestin sanoi että hän ei tarvitse paukkuja eikä raketteja enää.

        Saat olla pojastasi ylpeä!
        Monet aikuiset miehet ovat paljon lapsellisempia paukkujensa kanssa.

        Lapsetkin ymmärtävät nuo rakettien haittavaikutukset, jos heille vaan jaksaa selittää.

        Ilotulitteet valmistetaan pääosin Intiassa ja Thaimaassa lapsityövoimalla.
        Rakettien ostaja kaiken lisäksi tukee lapsityövoiman käyttöä.

        Eikä se työ kovin terveellistäkään ole myrkyllisten aineiden keskellä....

        Kansainvälinen työjärjestö ILO listaa ilotuliteteollisuuden vaarallisimpiin lapsityön muotoihin kaivostoiminnan ja prostituution ohella.


      • Troomeri
        TURHINTA JA TYPERINTÄ kirjoitti:

        Ilotulitukset ovat turhinta ja typerintä Barbarismia mitä kuvitella saattaa.Raketit saastuttavat luontoa,aiheuttavat vammautumisia-jopa kuolonuhreja-ja ovat ilkivaltaan taipuvaisille käteviä aseita.Monia ihmisiä ja lemmikkejä sydänkohtauksen partaalle piinaava tykinjyskeen kaltainen meteli ON MATERIAALISTISEN IHMISEN ITSEKKYYDEN HUIPPU.(lainattu TS 30.12.07) oma 14v.poikani kun luki tään viestin sanoi että hän ei tarvitse paukkuja eikä raketteja enää.

        no jos ne raketit niin hirveesti häiritsee niin on lupa painua vaikka helevettii niitä saa ampua hemmetin mummo


      • jokusuis
        TURHINTA JA TYPERINTÄ kirjoitti:

        Ilotulitukset ovat turhinta ja typerintä Barbarismia mitä kuvitella saattaa.Raketit saastuttavat luontoa,aiheuttavat vammautumisia-jopa kuolonuhreja-ja ovat ilkivaltaan taipuvaisille käteviä aseita.Monia ihmisiä ja lemmikkejä sydänkohtauksen partaalle piinaava tykinjyskeen kaltainen meteli ON MATERIAALISTISEN IHMISEN ITSEKKYYDEN HUIPPU.(lainattu TS 30.12.07) oma 14v.poikani kun luki tään viestin sanoi että hän ei tarvitse paukkuja eikä raketteja enää.

        on sinulla tyhmä poika


    • MITÄ KUVITELLA SAATTAA

      Ilotulitus turhaa
      Ilotulitukset ovat turhinta ja typerintä barbarismia, mitä kuvitella saattaa. Raketit saastuttavat luontoa, aiheuttavat vammautumisia - jopa kuolonuhreja - ja ovat ilkivaltaan taipuvaisille käteviä aseita.

      Monia ihmisiä ja lemmikkejä sydänkohtauksen partaalle piinaava tykinjyskeen kaltainen meteli on materialistisen ihmisen itsekkyyden huippu. milloin mistäkin syystä. Mihin unohtui ilmastonmuutos? Miksi ilotulituksia ei kielletä?

      PS.LAINATTU TS 30.12.07

    • PIERUJA KO SAIS JA KISSAN S...

      ILOTULITUS TURHAA...
      Kirjoittanut: MITÄ KUVITELLA SAATTAA 31.12.2007 klo 00.37


      Ilotulitus turhaa
      Ilotulitukset ovat turhinta ja typerintä barbarismia, mitä kuvitella saattaa. Raketit saastuttavat luontoa, aiheuttavat vammautumisia - jopa kuolonuhreja - ja ovat ilkivaltaan taipuvaisille käteviä aseita.

      Monia ihmisiä ja lemmikkejä sydänkohtauksen partaalle piinaava tykinjyskeen kaltainen meteli on materialistisen ihmisen itsekkyyden huippu. milloin mistäkin syystä. Mihin unohtui ilmastonmuutos? Miksi ilotulituksia ei kielletä?

      PS.LAINATTU TS 30.12.07

      • örnen

        1000 staliniurkua,örnejä hyrrätykäreitä,ilmapommeja,hirveästi leijonanlaukauksia, raketteja yms.korttelin kyykyttäjiä :)


      • JanskuBansku1968
        örnen kirjoitti:

        1000 staliniurkua,örnejä hyrrätykäreitä,ilmapommeja,hirveästi leijonanlaukauksia, raketteja yms.korttelin kyykyttäjiä :)

        Aijjai ku on kova setti!

        http://www.youtube.com/watch?v=V9xF0vMfu08


    • niin kuin

      norjassakin tehdään, se ois aivan oikea päätös.

    • Patang!!!

      Paras raketti on se, jonka sytytystikulla sytyttää ja ampuu vasta klo 18 jälkeen ylöspäin selvinpäin oleva täysi-ikäinen suojalasit päässään riittävän kaukana muista ihmisistä ja palavista esineistä ja rakennuksista

    • evp123456789

      rahaa panna taivaan tuuliin ja eläimet pelkää onko oikein

      • eipä sitä tarvitse selitellä

        tenavat tykkäävät siitä , miksei kerran vuodessa voisi olla hauskaa IHMISILLÄKIN ?


    • pomper

      Juu. Kylhän niihin 50e tuli pistettyä. Meinas käyä hassusti ku kolme rakettia ei lähtenykkään ilmaan vaan jäi maahan (työnsin vissiin liika syvälle maahan) ja räjähti. Komeeltahan se näytti kun 10 metrin päässä 3 rakettia räjähti lähes yhtäaikaa. Oli koiralla haukkumista. Eikä muuten ollu suojalaseja. Oli kyllä nauramista ku naapurit katto ikkunasta kun vihraitä sinisiä ja punasia kipinöitä lenteli sinne tänne.

    • MISTÄ SAA !!!!

      näin tänä vuonna ensimmäisen kerran niitä haaparannalla uutenavuonna ,noin metrin korkuinen paperista valmistettu kuumailmapallo pieni "tulus" allaan .nousi varmaan n.300 metrin korkeuteen .
      kaukoidässä lähettävät niitä taivaalle massoittain jonain muistopäivänä .laittoivat niihin mukaan jonkinlaisen toivekirjoituksen ..
      niitä kun saisi kasan ensi vuoden vaihteeseen , tai vaikkapa muihinkin juhliin ! mistä mistä !!!

    • juulius

      tänä vuonna aion ostaa kissan pieruja, karanuja vähän isoja, tankkeja, thunderkingeja, leionnan laukauksia, kiinareira, papatti mattoo ja kaikkii,perhosii ja lentävää,elim ostan ehkä jollain 60eurolla raketteja ja lähen vasta ampumaan kello24.00 koska silloin on pimeää sitä siistimpä

      • -Thunder King-

        Tuolla rahalla suunnilleen kaikkee pientä kivaa aattelin ostaa.

        Thundereita 5 pkt
        Roomalaisia 2 pkt
        Kiinalaisia 10 pkt
        kranuja 2 pkt
        yms.

        Että semmosta


    • xD Thunder24

      Minä aion ainakin ostaa tänävuonna 144kpl munakranaattia,miniraketteja 144kpl,thunderking48 kpl,Big one 8kpl,pyroattack 16 kpl,suomenteholeijona 10 kpl,vesuvius 20kpl,pyrospinner 12kpl,texas paukkuraketti 24kpl,super bottle rocket 12-18 kpl,jos on niin maxikatti 12kpl,exocet 18kpl,jupiterpatteri 10kpl,jättipapattimatto 4kpl,normaali papattimatoo 30kpl,isokiinari 100 kpl ja muita kiinareita, Siinä oli kai melkein kaikki!

      • Mattitheperkele

        Mä ostan perinteisesti 250€:lla raketteja ja pelkkiä patoja! Kukkulan kuningas, k-18, Mestarit taivaalla, punakone ja sellasia


      • Thunderking56
        Mattitheperkele kirjoitti:

        Mä ostan perinteisesti 250€:lla raketteja ja pelkkiä patoja! Kukkulan kuningas, k-18, Mestarit taivaalla, punakone ja sellasia

        Mitä järkeä tuhlata paljon rahaa raketteihin?
        Ne rahat katoavat savuna ilmaan. Tämän vuoden raketit ostin pikkubudjetilla, kokonaishinta 5€.
        9 pakettia thunderkingejä ja 3 roomalaisia.
        Kyllä niillä 10 minuuttia paukuttelee.


      • raketit
        Thunderking56 kirjoitti:

        Mitä järkeä tuhlata paljon rahaa raketteihin?
        Ne rahat katoavat savuna ilmaan. Tämän vuoden raketit ostin pikkubudjetilla, kokonaishinta 5€.
        9 pakettia thunderkingejä ja 3 roomalaisia.
        Kyllä niillä 10 minuuttia paukuttelee.

        mä ostan 110 eurol


      • norsun laukaus on paras
        raketit kirjoitti:

        mä ostan 110 eurol

        mä ostan tänä vuonna 5pk roomalaisia 20pk norsunlaukausii 4pk kunkkutykkei 4pk jättitykkei
        harakirei 15pk lejonalaukauksii 2pk kissanpierui 3 pk tulihäntää 1pk
        siinä melkein kaikki


      • FHSER
        raketit kirjoitti:

        mä ostan 110 eurol

        leijukaa HOMOT jes ostatte raketteja HOMOT ette oo AINOITA...................HOMOT .............................MÄKIN OSTAN RAKETTEJA................................HOMOT


      • fhser vihaaja
        FHSER kirjoitti:

        leijukaa HOMOT jes ostatte raketteja HOMOT ette oo AINOITA...................HOMOT .............................MÄKIN OSTAN RAKETTEJA................................HOMOT

        on säälittävää fhser noloa aion ostaa noin 500eurolla raketteja ku ite tienaa 2 miljoonaa eurooo ostakaa palio ku on hyvä päivä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • haistakaa paskat
        fhser vihaaja kirjoitti:

        on säälittävää fhser noloa aion ostaa noin 500eurolla raketteja ku ite tienaa 2 miljoonaa eurooo ostakaa palio ku on hyvä päivä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        vitun ääliöt ne raketit kielletään mutta ei ainakaa muna kranut ja papatit täällä päin ja
        isommat keppi raketit kielletään kans vitun pässit kuiteski te ootte niitä käsistä ampunu :/ sehän se ku ne kaikki hyvät kielletää eli jää muna kranut ainaki ja papatit ja kiinarit sit myös ja tulee jotai vitun patoja uusia romskuja myös :) onneks jää sentää jokunen ilma tykki .:(


      • jokkemoi
        haistakaa paskat kirjoitti:

        vitun ääliöt ne raketit kielletään mutta ei ainakaa muna kranut ja papatit täällä päin ja
        isommat keppi raketit kielletään kans vitun pässit kuiteski te ootte niitä käsistä ampunu :/ sehän se ku ne kaikki hyvät kielletää eli jää muna kranut ainaki ja papatit ja kiinarit sit myös ja tulee jotai vitun patoja uusia romskuja myös :) onneks jää sentää jokunen ilma tykki .:(

        Tänä vuonna ei myydä ainakaa normi roomalaisii, thunder kingejä, kissanpierui eikä kiinareita!! Sanokaas mistä puljusta ne paukut kannattas ostaa??


      • 500000kg ruutia
        jokkemoi kirjoitti:

        Tänä vuonna ei myydä ainakaa normi roomalaisii, thunder kingejä, kissanpierui eikä kiinareita!! Sanokaas mistä puljusta ne paukut kannattas ostaa??

        ostan mieki paukkuvöitä, ison patakassin ja suojalasit rakettitukusta ja exocet, leijonalaukaukset, ekomunat, värisavupommit ja sytytyspuikot rakettikeiult.
        J kyl nii thunderiei ainaki myydää, mut kiinarei ei viissii eika noit muit. onneks itel säilös viime vuarelt 500 kiinarii! :D


      • ho ho fuckin ho
        Thunderking56 kirjoitti:

        Mitä järkeä tuhlata paljon rahaa raketteihin?
        Ne rahat katoavat savuna ilmaan. Tämän vuoden raketit ostin pikkubudjetilla, kokonaishinta 5€.
        9 pakettia thunderkingejä ja 3 roomalaisia.
        Kyllä niillä 10 minuuttia paukuttelee.

        mitä järkeä on mennä itse juomaan viinaa kun voi mennä kaupungille katsomaan kun muut juovat
        tai mitä järkeä on mennä itse ampua raketteja kun toiset ampuvat jos kaikki ajattelevat noin nii ei varmaan moni ostaisi raketteja ajatelkaa ennenkuin kirjoitatte tänne mitää ja itse ostan jollain 220 eurolla niin on sitten nähtävää itselle että muille ja on se hauskempaa kun saa sytytellä ilotulitteita ite jotka on ostanut ja sen voi laskea yhtä lailla harrastukseksi kun esim biljardi tai potkunyrkkeily tai jotain vastaavaa
        ja menkää sitten valittajat katsomaan kun muut jouvat älkääkä koskeko pulloihin.


    • Jytky

      Se on sillee että ostan n.70 euron arvosta raketteja koska äitini mielestä "raketteja ei pitäisi ostaa ollenkaan" ja "ne ovat vaarallisia". Isä taas tekee omia viritelmiä ja Molotovin coktaileja :D. Sen takii en voi ostaa hirveesti mutta ei tarvitse jättää kokonaan ostamatta.

    • joutubee vifdiiiooo

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1475
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1092
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1023
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe