Lomaromanssi vuosien takaa

beach girl

Auringon kultaamat, lyhyet kiharat hiukset ja ystävällinen katse sinisissä silmissä. Pitkä, salskea vartalo ja ruskettuneilla käsivarsilla märkäpuku. Punainen, rento t-paita, beiget shortsit ja sandaalit. Hänen sen oli oltava. Ennen kuin ehdin tehdä mitään, mies astui askeleen lähemmäksi.
-You look kinda lost… are you perhaps coming to our surfinglesson? Mies kysyi ja hymyili valkoisella hammasrivistöllään. Nyökkäsin, ja samassa mies tarttui käteeni. Hän esittäytyi Johnnyksi.
- We’ve gotta find a surfing board and a wetsuit for you. Do you speak English? I mean we can also speak Spanish or German, if you like, Johnny jutteli vuolaasti taluttaessaan minua jonnekin. Hän kertoi syntyneensä Los Angelesissa, mutta kasvaneensa isänsä kotimaassa Saksassa. Aallot vetivät kuitenkin miehen takaisin LA:han. Ja myöhemmin opettamaan surffausta tänne Kanarian saarille. Kuuntelin vain puolella korvalla hänen innokasta selitystään, sillä käteni kihelmöi hänen otteessaan. Olin yhtäkkiä aivan huumaantunut tuosta uroksesta!

Ensimmäinen kurssipäivämme, viisi tuntia laudan päällä (tai pikemminkin viisi tuntia ahkeraa yritystä päästä laudalle seisomaan edes hetkeksi, kuten sain oppia), sujui aika tuskaisissa merkeissä. Surffaus oli uskomattoman vaativaa sekä henkisesti että fyysisesti - tasapainon löytäminen laudan päällä on aivan eriluokan haaste, kuin Beach Boysit antavat ymmärtää. Muutaman kerran sain pysyttyä kutakuinkin pystyssä aallon harjalla parin metrin matkan, mutta onnistumisia ei todellakaan tullut useita - taidon karttuessa voimat ehtyivät. Johnnya varten virittämäni tuhannen watin hymy oli vähällä hyytyä, sillä touhu oli todella turhauttavaa. Lisäksi pohja oli tässä rannassa paikoitellen kivinen, ja tuntien loputtua käteni ja jalkani olivat aivan verinaarmuilla.

- Well, what do you think? You look somewhat exhausted, Johnny tokaisi hymyillen, kun istuimme rantahiekalla ja joimme hänen tarjoamaansa coca-colaa. Muut neljä kurssilaista olivat jo lähteneet, mutta minä olin niin poikki, etten jaksanut vielä suunnitella lähtöä hotellilleni. Ja sainhan olla kahdestaan Johnnyn kanssa.
- Well yes… it was more difficult than I thought. It just looks so easy. Though I’m very tired, wounded and hungry, it was kinda fascinating. I like challenges, pehmittelin mielipiteitäni. Vaikka osasinkin englantia melko hyvin, sanat eivät olisi millään ilmaantuneet väsyneeseen päähäni, ja puheeni oli katkonaista. Koko puheenvuoroni ajan Johnny tuijotti silmiini jotenkin avoimen kiinnostuneesti. Tulin heti paremmalle tuulelle. Jäimme juttelemaan noin puoleksi tunniksi, ja lopuksi Johnny tarjosi minulle kyytiä hotellilleni. Jouduin kuitenkin kieltäytymään, sillä paremmat päivänsä nähnyt vuokra-autoni kökötti yhä uskollisesti rannan parkkipaikalla, vaikka olinkin epäillyt jonkun vielä varastavan sen - auton lukkojen toiminta oli nimittäin sangen ailahtelevaista.
- Well, you said you’re hungry… how about a dinner tonight? Johnny ei luovuttanut, mistä olin hyvilläni. Suostuin, ja yksinäinen ajomatkani sujuikin auton vioista huolimatta erittäin iloisissa tunnelmissa.

Illalla Johnny tuli hakemaan minua hotelliltani ja vei minut rantakadulla sijaitsevaan hienoon intialaiseen ravintolaan. Ruoka oli mielestäni todella hyvää, sillä rakastan mausteisia ruokia, kuten ilmeisesti Johnnykin. Nauroimme ja juttelimme ja meillä oli todella hauskaa, mutta ravintolan hieno ilmapiiri tietysti hillitsi hullutteluamme. Yksi ruokalaji meidän tuli jopa syödä samasta kulhosta kuten kaunotar ja kulkuri ikään, mutta mitään intiimimpää ei tapahtunut. Harmi - olin nimittäin uskomattoman kiihottunut, mikä johtui luultavasti kauluspaidassaan syötävän seksikkäältä näyttävän Johnnyn lisäksi väsymyksen, tulisen ruoan ja ruokajuomana nauttimamme viinin yhteisvaikutuksesta. En malttanut olla ajattelematta Johnnyä sängyssä kanssani, ja ajatukseni harhailivatkin tuon tuosta seksiin. Tulin siihen tulokseen, että Johnnyllä oli jalkapalloilijan vartalo - vaikkei hän mikään kaappi ollutkaan, oli hän todella treenattu (ja hyvin varusteltu) mies, johan sen oli kaikkialle liimautuva märkäpuku paljastanut. Illallisen jälkeen Johnny ehdotti vielä drinkkiä, mutta tajusi samassa, että hänen täytyi vielä hakea siskonsa jostakin. Kävelimme käsikynkkää hotellilleni, mutta tunnelma oli osaltani auttamattomasti laskenut, vaikka yritinkin parhaani mukaan piilotella asiaa Johnnyltä.

Seuraavan päivän aamuna jokainen lihakseni huusi kivusta, ja oli suoranainen ihme, että sain ajettua surffirannalle saaren pohjoisosaan. Onneksi kuitenkaan haavani eivät pahemmin vihoitelleet tänään - vesi oli öisen myräkän ansiosta huomattavasti kylmempää kuin eilen, mikä sai jalat lopulta autuaan tunnottomiksi. Surffaus sujuikin kohtalaisesti, mutta vain siksi, että hammasta purren yritin päteä Johnnyn edessä. Johnny nimittäin tuntui iskeneen silmänsä ryhmämme toiseen naiseen, ruotsalaiseen blondiin, jolla kyllä riitti muotoja vaikka muille jakaa. Blondi sähläsi minkä kerkesi ja vaati oikeastaan kaiken Johnnyn huomion, ja minä taas pyrin koko ajan vain parempiin suorituksiin saadakseni edes yhden vilkaisun noilta sinisiltä silmiltä. Ehkä vain kuvittelin, sillä muut ryhmän jäsenet eivät näyttäneet tuntevan tilannetta mitenkään oudoksi tai jääneensä opettajan huomiota vaille. Ehkä tuntemukseni johtuivat vain pettymyksestäni eilisen illan äkkinäiseen päättymiseen ja himoistani, jotka tuntuivat repivän pääni ja kehoni kappaleiksi. Sinnikäs yritykseni laudan kanssa kuitenkin palkittiin, ja loppua kohden sain muutaman "excellent, very fine" -maininnan Johnnyltä.

Tunnin päätyttyä hetkellinen tyytyväisyyteni katosi taas. Johnny toivotti "see you tomorrow" koko porukalle, siis minulle ja kurssin kolmelle miehelle, ja painui blondin kanssa surffikaupan puolelle muka esittelemään tälle jotain varusteita. Niin varmasti. Minun teki mieli painua perässä tekemään myös ostoksia, mutta hillitsin itseni. Olihan päivänselvää, mitä sekin ruotsalaishempukka oli sinne mennyt hakemaan. Ajoin vihaisena hotellille, tilasin hieronnan ja nautiskelin hotellin tarjoamista vartalohoidoista lähes koko illan. Valitettavasti hieroja ja muut hoitajat olivat naisia - olisin sillä hetkellä mielelläni hyväksikäyttänyt jotakuta käsistään taitavaa hieroja-adonista.

Viimeinen surffauspäivä oli aurinkoinen, ja aallot olivat parhaita tähän mennessä. Hotellin hoidot, perusteellinen venyttely, iltakävely ja sängyssä lepääminen olivat tehneet tehtävänsä, ja tunsin olevani elämäni kunnossa surffaamaan. Ja sitä taisin ollakin, sillä Johnny kehui minua heti ensitöikseen aaltojen kingiksi. Olin tietysti otettu, mutta pysyttelin kylmänä ja etäisenä hänelle, vaikka hän tuntuikin kyllä jättäneen blondin jo enemmän oman onnensa nojaan. Lienee ollut huono pano, ajattelin vahingoniloisesti. Tuntien jälkeen jäin viimeisenä pukukoppiin, sillä märkäpukuni vetoketju oli harmillisesti jumittunut. Minua otti päähän, ja koska muita ei ollut enää paikalla, minun oli pakko nöyrtyä pyytämään Johnnyltä apua.

Ja hän auttoikin mielellään, kuten huomasin vyötärölleni kietoutuneesta kädestä ja huulista, jotka laskeutuivat kaulalleni samalla, kun vetoketju selkäpuolellani lähti vihdoin avautumaan.
- Oh fuck with you, I’m not willing to be your next seduction or takeover or what is it called… anyway, after that blond girl yesterday! kivahdin "vähän sinnepäin" -englannilla.
- What? You mean Marie? Johnny nauroi.
- Oh there was - or is - absolutely nothing between us. Nothing. And really, she bought a wetsuit yesterday, Johnny selitti huvittuneena kaulalleni, jota hän oli alkanut uudelleen hyväillä. En tiedä uskoinko häntä vai en (luultavasti naisturistit olivat tuttuja saaliita hyvännäköiselle surffausopettajalle), mutta himoni olivat jo päättäneet puolestani ja annoin Johnnyn jatkaa. Tunsin pyörtyväni hänen lihaksikkaille käsivarsilleen, niin hyvältä kauan kaivattu kosketus tuntui. Hetken päästä huomasin Johnnyn nostaneen minut surffikaupan pöydälle.

Märkäpukuni oli pian riisuttu vyötäröön asti, ja Johnnyn t-paidan alta paljastui hänen uskomaton yläkroppansa, joka tosiaan muistutti Euroopan huippuliigojen jalkapalloilijoiden vastaavia. Hän suuteli kaulaani ja näykki sitä välillä hellemmin ja välillä kovemmin. Suljin silmäni ja nautin tunteesta, joka syntyy kun kiimainen pillu alkaa sykkiä toden teolla ja koko keho tahtoo vain naida. Tiedostin, että kuka tahansa saattaisi tulla kauppaan ja yllättää meidät, mikä sai kiihkoni entistä tulisemmaksi. Jossain hyväilyjen lomassa tunsin, kuinka kevyt kangas laskeutui silmilleni ja käteni kiinnitettiin johonkin - ilmeisesti tuolinselkämykseen - käsiraudoilla. Johnny mutisi jotain poliiseista englanniksi, mutta olin aivan liian sekaisin ymmärtääkseni hänen sanojaan. Silmät ja kädet sidottuina oleminen kiihotti minua entisestään, ja raavin Johnnyn selkää kuin petoeläin hänen siirtyessään nuolemaan rintojani. Pian Johnny otti minua jaloista kiinni ja yhdellä vaivattomalla liikkeellä siirsi minut toiseen asentoon. Pöydällä olleet lasipurkit ja muut tavarat tippuivat lattialle ja äänestä päätellen hajosivat tuhannen sirpaleiksi. Nyt olin enää puoliksi pöydän päällä, ja pilluni oli kuin tarjottimella pöydän reunalla. Johnny repäisi väkivaltaisesti märkäpukuni nilkkoihini ja upotti kosteat huulensa vielä kosteampaan pilluuni. Hänen kosketuksensa oli niin raju ja nautinnollinen, että vatsalihakseni jännittyivät refleksinomaisesti ja olin tippua pöydältä Johnnyn syliin. Hellyys oli kadonnut väliltämme - jäljellä oli enää raaka, eläimellinen himo.

Johnnyn vahva kieli sukelteli sisälleni, ja välillä hän keskittyi vain näykkimään ja nuolemaan klitoristani. Hän teki sen kuten miesten mielestäni kuuluukin tehdä - hän nuoli minua niin taidokkaasti ja pitkään, että jo suunnilleen rukoilin kyrpää sisääni. Lantioni poukkoili orgasmin lähestyessä, ja ulisin täysin estottomasti. Huumani pyörteissä aistin valoa silmiäni peittävän kankaan lävitse. Kuului pieni kolahdus, mutta koska Johnny, joka juuri oli päässyt itse asiaan ja täyttänyt nälkäisen pilluni mahtavalla kyrvällään, ei tuntunut reagoivan asiaan, en minäkään reagoinut. Johnny veti minua kaksin käsin itseään vasten, antoi välillä kyrpänsä tulla lähes kokonaan ulos ja survaisi sen sitten voimalla sisään. Sellainen menettely sai sähköiskut vavisuttamaan kehoani ja aivoissani rätisemään, eikä aikaakaan, kun tulin. Ilmeisesti myös Johnny sai, sillä vaimeiden miehisten ärähtelyjen jälkeen hän irrottautui minusta. Makasin hervottomana pöydällä, jalkani roikkuivat löysinä kohti lattiaa ja tunsin kiimanesteisiini sekoittuneen sperman valuvan pitkin vasemman reiteni sisäpintaa. Kuulin, kuinka miesäänet vaihtoivat muutamia espanjankielisiä lauseita. Kykenin käsittämään, että joku oli tullut kauppaan.

Yhtäkkiä joku nosti minut kainaloiden alta ja käänsi minut varomattomasti mahalleni, minkä seurauksena leukani pamahti kipeästi vasten pöydän puupintaa. Alahuulestakin alkoi tulla verta, ja käteni olivat kierteellä käsirautojen ansiosta. Kyseessä ei varmastikaan ollut Johnny, sillä miehen kädet olivat paljon karvaisemmat ja paksummat. Hetken ehdin jo epäillä, että tulokas oli poliisi, sillä epämiellyttävä asento muistutti yllättävän paljon jenkkileffojen pidätystilanteita, mutta ylipaksun kyrvän tunkeutuessa pilluuni ymmärsin tilanteen todellisen luonteen. Päätin kostaa väkivaltaisen kohtelun miehelle ja supistin pilluni lihaksia minkä voimiltani jaksoin - eipä ainakaan saisi tuo äijä kauaa minua jyystää. Toimintani tuotti tulosta, ja jo naurettavan viisiminuuttisen jälkeen mies ähisi ja kiroili saamisen merkiksi. Minäkin olin nauttinut, sillä tavallista paksumpi kyrpä oli tuntunut todella hyvältä, ja pöydänreuna oli hinkannut klitoristani miehen työnnellessä. Olin melkein saanut toisenkin kerran tänään, mutta varoin näyttämästä todellisia tuntemuksiani tälle karjulle. Äijä otti kyrpänsä ulos, pyyhki sitä reiteeni, veti housunsa vetoketjun kiinni ja maiskautti pakaralleni märän suukon. Ovi kävi, ja kuulin Johnnyn äänen.
- How about a shower? Or do you prefer swimmig? Johnny nauroi.

Moni nainen olisi ehkä ollut vihainen tällaisesta kohtelusta, mutta minussa oli sen verran nymfomaania, etten ollut yhtään pannut pahakseni toisen miehen yllättävää väliintuloa. Rakastelimme vielä pitkät tovit Johnnyn kanssa, ensin suihkussa ja sitten meressä ja lopulta hiekkarannalla ilta-auringon punertavassa hehkussa. Aamulla ostin Johnnyltä itselleni oman surffilaudan ja pyysin siihen hänen nimikirjoituksensa, jonka hän antoikin puhelinnumeron kera makeasti nauraen. Sitten palautin vuokra-autoni, kävin pakkaamassa ja suuntasin lentokentälle. Toisen miehen henkilöllisyys jäi ikuiseksi mysteeriksi. Hän oli kuulemma vain Johnnyn asiakas.

0

4580

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mielessäni vieläkin T

        Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
        Ikävä
        38
        1789
      2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

        Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
        Isovanhempien jutut
        6
        1391
      3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        42
        1367
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        1
        1345
      5. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        14
        1342
      6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        7
        1314
      7. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        0
        1294
      8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        1
        1250
      9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        2
        1200
      10. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        2
        1173
      Aihe