Tarja ja K.A.Risma?

öy-lätti

Silloin ihminen, taiteilija on voimakas persoona, siten, että tämä persoona on aitoa ei rooli hänellä sanotaan olevan karsimaa. Tarja on kyllä rakentanut oman laisensa persoonan, onko se aito... se onkin jo toinen juttu. Jos klassista laulava esittää diivaa hänellä on silloin karismaa..onko näin? Eli mukavalla ja luontevalla Katri-Helenalla ei ole karsimaa, koska hän ei ole diiva. Siis, oopperalaulajalla on karisma, mutta iskelmälaulajalla sitä ei ole?

7

728

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Emeralda

      Voi olla esimerkiksi kaksi aivan yhtä lahjakasta laulajaa ja jotka ovat fyysisestikkin yhtä puoleensavetäviä, mutta toisella on sitä vaikeasti määriteltävää karismaa ja toisella ei ollenkaan.
      Onko kyse jostain lavasätelystä tms? Voi olla!
      Monesti myös kehnompi ääninen ja ulkonäöllisesti "persoonallinen" esiintyjä päihittää karismallaan toisen, kaikin puolin kyvyiltään erinomaisen kolleegansa...

    • Näin vaan on

      Väittäisin, että sekä Tarjalla että Katri-Helenalla ja vielä mukaan otettuna Paula Koivuniemi on karismaa, vaikka äänet ovat erilaiset. Ja Katri-Helena on kyllä Koivuniemen kanssa iskelmäpuolen diivoja. Olen ollut molempien konserteissa. Tarjan WS:lla kuullaan ikinä parasta Tarjaa, joka ei kuulunut NW:n levyillä. Toivottavasti hän jatkaa uudella tyylillään vielä pitkään. Hiljaa hyvä tulee. Lisäplussaa nämä diivat saavat myös siitä, että yleisö tulee kuuntelemaan heitä, ei kännäämään( tänä vuonna Kuusankosken muutamaa känniääliötä lukuunottamatta).

      • merkitsee

        kontrolloitua teennäistä käyttäytymistä mitä poroporvarit viljelee...siis ei mitään sympaattista tai aitoa ja spontaania.


      • Tarkoittaa...
        merkitsee kirjoitti:

        kontrolloitua teennäistä käyttäytymistä mitä poroporvarit viljelee...siis ei mitään sympaattista tai aitoa ja spontaania.

        Sehän tarkoittaa poikkeuksellisen lahjakasta ja hyvää nais-laulajaa(yleensä oopperalaulajaa), mutta sanaa voi luultavasti käyttää noihin edellä mainittuihin iskelmälaulajiinkin tai sitten ei.


      • sanakirjamääritelmä
        Tarkoittaa... kirjoitti:

        Sehän tarkoittaa poikkeuksellisen lahjakasta ja hyvää nais-laulajaa(yleensä oopperalaulajaa), mutta sanaa voi luultavasti käyttää noihin edellä mainittuihin iskelmälaulajiinkin tai sitten ei.

        kuuluu noin, tai ainakin wikipediamääritelmä, jonka sinäkin luit. Yleensä sanalla "diiva" käsitetään kuitenkin suhteellisuudentajunsa menettänyttä naispuolista tähtöstä, joka prinsessailee niin, että lähipiiri ja yleisö vittuuntuu koko ihmiseen. Ja noinhan Turuselle on käynyt/käymässä. Yleisöähän saa aina vanhalla maineella kerättyä, mutta kyllä Rva Cabulin uran nousu katkesi siinä vaiheessa, kun bändi päätti tehdä ainoan oikean ratkaisun.

        Joululevyillä ja viiden pennin ooppera-aarioillahan nyt kuitenkin riittää kysyntää sen verran, että kulissia saa pidettyä yllä. Ja ainahan voi sutaista väsyneitä mukarokkilevyjä tilausbiiseillä ja rahasta mitä vain soittavilla studioammattilaisilla soitettuna. Kyllä ne myyvät. Tosin eivät niin paljoa kuin OIKEAN bändin tuotokset, mutta saapahan ainakin diivailla.


    • NW fani 2007

      NW ei tarvitse diiva, koska se on bändi joka rockkaa. Ennen pönötti "karismaattinen diiva" lavalla ja jätkät säesti. Nyt lavalla on viisi hulvatonta "jätkää" ja meno on sen mukaista. Bändi kirmaa kun hirvi ja kaikilla on hauskaa, nyt on koko bändillä "karismaa" eikä vain solistilla.

      • ovat kiitollisia.....

        ....avartavasta näkemyksestäsi Nightwhissiä sekä Tarjaa kohtaan, olet aivan aallon harjalla kommenteissasi, hmmm. toisaalta, olen jo saattanut nuo tekstit lukea jonkin "aikuisemman" henkilön kirjoittamasta viestistä.

        Mutta väliäkö tuolla, on mahtavaa että nuoret ottavat vaarin "aikuisten" kirjoituksista ja toistavat niitä "nuoruuden" voimalla.

        Mutta kohta on ilta, joten Mami ja Papi laittaa kuumaa kaakkaota ja eikun nukkuun, EI MUUTA KUIN NALLE KAINALOON! hyvää yötä!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe