Miksi kokeilla selibaattia?

Sinde vm. -82

Selibaattia kannattaa kokeilla ajoittain, jotta tietää miten seksistä pidättäytyminen vaikuttaa joka päiväiseen toimintaamme esim. mielialoihin, virikkeisiin ja mielikuvitukseen ja muihin oloihin. Selibaatin tulisi aina perustua molemmin puoliseen ymmärrykseen, mitä voi olla joskus vaikea saavuttaa. Toisaalta selibaatti taas tukee seksuaalisuutta ja seksuaalisuudesta saatavia voimia. Luin just selibaatin olevan osoitus heikkoudesta, mutta ei se ole lainkaan näin. Ihmiskeho ja -mieli ovat hirvittävän hauraita, mutta ei seksuaalisuus niitä tuhoa eikä heitä turmion tielle. Pääsanoma tässä on, että selibaattia kannattaa kokeilla eikä siihen kyllästy koskaan eikä edes seksiin, vaikka olisikin elänyt selibaatissa. Seksihän on, katsoi asiaa ihan miten tahansa päin, kehon tai mielen kannalta, suuri purkaus kehossa.

3

1004

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikuinen mies

      Miksi ihmeessä tarvisi edes kokeilla selibaattia kun takuulla jokainen on joskus selibaatissa elänyt? Selibaatin ihannointi on osoitun omasta heikosta libidosta. Jos sinua ei seksi aina napostele niin mitä sitten, ei sinun sitä selitellä tarvitse...ainakaan meille.

      • aikuinen nainen

        Olemme viisikymppinen aviopari, jolla seksiasiat ovat kunnossa. Nuorempana halusin seksiä 3-4 kertaa viikossa, mutta nyt vauhti on vähentynyt. Mieheni ei sitä itse huomannut, ja kerroin hänelle haluavan vähän harvemmin. En tiedä miksi, mutta haluan aina miehen määräävän seksiasioissa. Olen se passiivinen puoli. Sovimme, että hän sitten päättää, koska saan seksiä. Välipäivinä tyydytän hänet suullani. Tavaksi on tullut naiminen viikonloppuisin, mutta aika usein "sanomalehdessa on niin paljon luettavaa, ettei nyt ehdi tehdä muuta." Olen silloin vähän pettynyt, mutta parin, joskus kolmenkin viikon selibaatti nostaa kummasti kiinnostustani seksiin. Olenhan terve nainen. Minun mielestäni näin on hyvä, ja perjantaina jo alan jännittää, että miten käy viikonloppuna ja täytyykö taas odottaa vielä yksi viikko.


    • tuntuu hyvältä

      Olemme nelikymppinen aviopari, ja vaimo halusi seksisuhteeseen jotain jännitystä. Sovimme, että hän joutuu odottelemaan naimista. Se oli meille hyvä päätös, sillä vaimo on tosi kiihkeä sängyssä, kun saa panna, ja vielä kiihotan häntä välipäivinä kuin olisi menossa kunnon esileikki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe