Anna on K.A.M.A.L.A.!

16VEEEEEEE

Annalla on siis niin tavis ääni. mä en tajuu teitä ala-astelaisia!!!! Ihan hirveä kakara joka on niin karsee pissis, ettei mitää rajaa! Mun pikkusisko on anna-fani, mutta se on jo laantumaan päin mikä on hyvä juttu.

41

1733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei saanut siltä

      nimmaria niin se lopetti fanituksen siihen. Nyt se on taas lordifani mitä se oli ennenkin ja annan levy pantiin kirpparille.

      • Että ei nimmaria saanut!

        Siskosi vaikuttaa tosi fiksulta, kun tekee fanituspäätöksiään noin järkevällä tavalla.

        Onko Lordin keikoilla niin vähän väkeä, että Lordi ehtii antaa aina kaikille katsojilleen nimmarit?


      • Tai muutenkaan,
        Että ei nimmaria saanut! kirjoitti:

        Siskosi vaikuttaa tosi fiksulta, kun tekee fanituspäätöksiään noin järkevällä tavalla.

        Onko Lordin keikoilla niin vähän väkeä, että Lordi ehtii antaa aina kaikille katsojilleen nimmarit?

        vaikka Lordikin on SONY BMG:n listalla? Anna ponnahti julkisuuteen Idolsin kautta. Lordilaiset ovat joutuneet helvetisti töitä menestyksen eteen, eikä ihan hetkessä ponnahtanutkaan.

        No katsotaan noin 10-vuoden päästä minkälainen on Annan tilanne.


      • vaan "siskoa"
        Tai muutenkaan, kirjoitti:

        vaikka Lordikin on SONY BMG:n listalla? Anna ponnahti julkisuuteen Idolsin kautta. Lordilaiset ovat joutuneet helvetisti töitä menestyksen eteen, eikä ihan hetkessä ponnahtanutkaan.

        No katsotaan noin 10-vuoden päästä minkälainen on Annan tilanne.

        Eipä tuossa ollut tarkoitus vähätellä Lordia vaan osoittaa ko. siskon ajattelun köyhyys. Hänen logiikkansahan mukaan jokainen Lordin keikalla käynyt saa aina Lordin nimmarin. Jos se on totta, eipä siellä keikoilla suuria määriä ihmisiä ole.

        Todellisuudessa kyseisen "siskon" järjenjuoksu oli aika heikkoa luokkaa - iästä riippumatta.


    • on monella joo

      Nuo pikkutytöt ovat kyllä aika fanaattisia, laidasta laitaan ja kaikki tapahtuu todella nopeasti.

      Ilman Joulua Anna ei olisi näin paljon myynyt. Nyt ei ole mitään muutakaan markkinoilla, kun ehkä PMMP lasten laulut, Kristiina Brask ja smurffit lapsille. Aika monessa perheessä kuitenki niille pienimmillekin ostetaan levyjä Jouluksi. Itse ostin 5 v tytölle smurffilevyn ja hänen toinen täti on ostanut Annan levyn...

    • jennu

      jejee

    • joo-oo

      niinhän se on ja se on todettu jo. sillä on hirveempi kuin tavis ääni:s

    • enemmmän kuin 16veeeeee

      Maski ja tekorupi pois huulesta, niin paranee JA PALJON!

    • tpsonparas

      se kamala vai mitä?annahan on tosi hyvä laulajan alku haluaisit sinä sitten sitä tai et!ja tämä on tosi kuin vesi!

      • #############

        kukaan sen ruikutusta jaksa kuunnella. HYI!


    • ANNA ABREUN SUURI FANI !

      SIIS ANNAL EI OO YHTÄÄN TAVIS ÄÄNI ! SIL ON MAAILMAN KAUNEIN ÄÄNI ! MÄ EN TAJUU TEITÄ KETKÄ HAUKUTTE ANNAA TÄÄLLÄ ! EIKÄ MUUTEN OO MIKÄÄN KAKARA EIKÄ VARSIKAAN MIKÄÄN PISSIS ! TAIDAT VAAN OLLA KATEELLINEN ! EI SE TARKOTA ET JOS ON TOOOOOOOOOOOOOOOOOSI KAUNIS , ET ON PISSIS MYÖS ! MUN MIELEST ANNA ON AINAKIN MAAILMAN PARAS TYYPPI , ÄÄNELTÄÄN , ULKONÄÖLTÄÄN JA LUONTEELTAAN ! HERRAN JESTAS ... HÄPEE OIKEESTI 16VEEEEEEE !!! T:ANNA ABREUN SUURI FANI !

      • .................

        niin..kuinkahan vanha mahdat ollakkaan annan suuri fani? Alaaste ikäinen, veikkaan?? Harvat ylä-aste ikäiset kuuntelee heidän itsensä ikäistä muijaa.


      • Hieman uskallusta!
        ................. kirjoitti:

        niin..kuinkahan vanha mahdat ollakkaan annan suuri fani? Alaaste ikäinen, veikkaan?? Harvat ylä-aste ikäiset kuuntelee heidän itsensä ikäistä muijaa.

        > Harvat ylä-aste ikäiset kuuntelee heidän
        > itsensä ikäistä muijaa.

        Se on tietysti häpeäksi vain näille yläasteikäisille. On aika noloa, ettei uskalla kuunnella sitä mitä haluaa vaan menee johtajien mukana.


    • ANNA ABREUN SUURI FANI !

      HEI EN MÄ TARKOTTANU ET ANNAN
      PITÄÄ OLLA TEIDÄNKI MIELEST MAAILMAN PARAS JA KAIKKEE , MUT PLIIS , ÄLKÄÄ NYT SITÄ HAUKKUKO TÄÄL !
      PITÄKÄÄ TOMMONEN IHAN VAAN OMANA TIETONANNE , JOOKO ? SIIS EN MÄKÄÄN TYKKÄÄ KAIKISTA BÄNDEISTÄ TAI LAULAJISTA , MUT EN MÄ ALA NIIT HAUKKUU MISSÄÄN NETTI-KESKUSTELUS ! JOO , TE ETTE NÄKÖJÄÄN TYKKÄÄ ANNAST, MUT SE ON MYYNY TUPLA PLATINAA , ELI JOS KÄYTTÄISITTE JÄRKEE , NI EHKÄ TAJUISITTE , ET JOTKUT MUUT TYKKÄÄ SIIT .. SITÄPAITSI , JOS SE POLTAA NI MITÄ SITTEN ? EI SE NYT HYVÄKS OO , MUT SE NYT VAAN ON JUORU ! ELI SIIS MÄ PYYDÄN : ÄLKÄÄ HAUKKUKO SITÄ AINA JA AINA UUDESTAAN ! TOSI KYPSÄÄ HEI ... NIIN ETTÄ SITÄ ASIAA MUL OLI ...

    • ANNAN AITO YKKÖS FAN

      ANNA ON JUST P.A.R.A.S. JA TE ETTE TAJUU SITÄ SIIS OOTTE IHAN IDIOOTTEJA KEHTAATTE VIELÄ HAUKKUU POPIN PRINSESSAA. MÄ VIHAAN TEITÄ. KOKO SYDÄMMENI POHJASTA ANNA ON MAAILMAN PARAS ARTISTI JA TE OOTTE NIIN KAMALIA ETTEI MITÄÄN RAJAA... LUUSERIT. TE OOTTE NIINN HIRVEITÄ MÄ INHOON TEITÄ TE OOTTE MAILMAN KAMALIPIA IHMISIÄ. PAITSI NE JOTKA FANITTAA ANNAA NE ON JUST IHANIA. ETTE OIKEESTI HAUKU TÄÄLLÄ ANNALLA ON IHANA ÄÄNI JA TEILLÄ ON VARMAAN IHAN TAVIS ÄÄNI OOTTE NIIN HIRVEITÄ MÄ SANON NYT SUORAAN ANNA ON KOKO MAAILMAN PARAS MÄ RAKASTAN SEN MUSIIKKIA MÄ EN PYSTY ELÄÄ ILMAN ANNAA ENKÄ VOI SIETÄÄ ET SITÄ HAUKUTAAN... JA SUN SISKO TEKI ELÄMÄNSÄ SUURIMMAN VIRHEEN...

    • ihailija.

      Annassa on karismaa!

    • ei hyvä

      kerrotko vielä missä kohti,kun ei oo näkyny ulospäin mitään karisman tapaistakaan.yksipuolinen laulaja ja esiintyjä.osaa vain yhdensorttista konetuubaa.hyi!

      • ihmetteleee

        kenessä on sitten karismaa anna tulla niin verrataan


      • huihaihiisi
        ihmetteleee kirjoitti:

        kenessä on sitten karismaa anna tulla niin verrataan

        olet ilmeisesti pikkutyttönen joka ei edes tiedä mitä karismalla tarkoitetaan! kuviin venytetyt jalat ja hiuksiin tehdyt lisäkkeet, yliraskas ,ruma meikki ja tekoseksikkyys eivät ole karismaa!


      • selitä nyt lapsille
        ihmetteleee kirjoitti:

        kenessä on sitten karismaa anna tulla niin verrataan

        Jenni Vartiaisella on karismaa, Chisulla on karismaa, Kaija Koolla on karismaa. Anna Abreu on Suomen karismaton pissis.


    • Abreu<3

      Kuulkaa, Anna on kehittynyt paljon siitä, mitä oli sillon, kun lähti Idolssiin. Paitsi, että Annan ääni on parantunut valtavasti, hän on kasvanut myös ihmisenä. Te, jotka Annaa haukutte, ette varmastikkaan ole nähneet Annaa vetämässä livenä keikalla, tai edes kuulleet uusimpia levyjä. Osaisitte varmasti arvostaa Annaa enemmän, jos tietäisitte, kuinka hyväsydäminen ihminen hän on, ja kuinka kovasti hän on tehnyt duunia kaikki nämä vuodet. Me fanit emme pidä pelkästään Annan äänestä, vaan koko olemuksesta ja persoonasta. Anna on loistava esimerkki kaikille nuorille naisille ja tytöille:). Ymmärrän kyllä, jos ette kaikesta musiikista tykkää, mutta ei teidän silti tarvitsisi tulla tänne haukkumaan Annaa, jos jotain pitää sanoa, niin kertokoot sitten vaikkapa niitä Annan hyviä puolia:) Onhan Anna sentään Suomen suosituin englanniksi laulava pop-artisti, että onhan hänestä jotain hyviä puolia kaikkien löydettävä.

      • Anna parka

        Annan uusin levy floppasi totaalisesti, menneen talven lumia koko pissis, säälin häntä.


      • valoa syksyyn

        eiköhän me luovuteta ja annetaan noitten baskakasojen hölmöillä ja ihaillaan me muut sitten sitä upeeta solistia meinaan annaa


      • -1500
        valoa syksyyn kirjoitti:

        eiköhän me luovuteta ja annetaan noitten baskakasojen hölmöillä ja ihaillaan me muut sitten sitä upeeta solistia meinaan annaa

        -1500 peukaloa!


    • Abreu<3

      Totta puhut! Näin teemme ;)

    • ymmärräperse

      mikä witun kamala anna on sulle ,jos se on kamala niin sitt on ei siitä tarvi täällä hörpöttää pidä vaan se omana tietonasi . mä ymmärrän kyllä jos ei joku tykkää jostai niin se ei ota siihen ihmeemmin kataa vaan se jättää sen omaanarvoonsa , mutta jos joku tykkää niin se haluaa sanoa sen ääneen / tai jos joku wittuilee ihan huvikseen niin se haluaa vaan pahaa ja silti tykkää mutta on kateellinen .....perkele !!

      • bolice

        seuraavalla kerralla pistän sun nimen tähän tuuttiin eiköhän se wittuilu lopu !


    • aikuinen nainen

      Voi helvetti, eikö tämä keskultelu osoita että Annan fanit ovat ala-asteikäisiä pikkutyttöjä? Jätetään heidät rauhaan, koko asia ei ole keskustelun arvoinen.

    • Abreu<3

      Kuulkaas, en ole mikään ala-aste ikäinen pikkutyttö, niin kuin eivät myöskään suurin osa Annan faneista. Meidän mielestämme Annan musa on maailman parasta, mutta ymmärrämme kyllä, ettei kaikkien musiikkimaku voi olla samanlainen. Te niitä ala-aste ikäisiä pikemminkin taidatte olla, kun tulette tänne haukkumaan toisia. Kyllä aikuisikään mennessä olisi jo sellainen seikka pitänyt oppia, ettei toisia saa haukkua. Jos et pidä Annasta, se on OK, mutta pakkoko sitä on sitten tänne tulla Annaa ja faneja dissaamaan?! Sanon vaan yhden asian: Järjen käyttö on sallittua!

      • god jul

        anna on ihan fantastinen hyvää joulua hänelle sekä hänen miehelleen !


    • totta on....

      Anna on K.A.M.A.L.A.!

      K = karismaattinen
      A = aito
      M = maanläheinen
      A = autenttinen
      L = laulaja
      A = anna

    • kenestä puhutte

      KUKA IHMEEN ANNA????

      • No Anna Puusta tietenkin, ku täähän on Anna Abreu -palsta!


    • AnnahanOnJustIhana

      Annalla on just ihana ääni ja onko teidän vihaajien pakko tulla tänne nettiin tekemään kaikkia aiheita jossa te vihaatte ja haukutte Annaa, pitäkää se omana tietonanne! Siis niin rasittavaa.... -.-
      En todellakaan ole mikään ala-aste ikäinen pikkutyttö, useimmat fanit eivät ole (:

      • ringringgg

        missä anna on kun ei ole näkynyt ?kannattaako noin hyvää ja lahjakasta laulajaa pitää pois julkisuudesta hävetkää musiikintyöstäjät !!


      • taasko sinä

        Meillä on täysi oikeus ilmaista mielipiteemme hänestä


    • dollypolly

      Anna on varmaan siirtynyt seksiviihteen puolelle,kun ei enää missään lauleskele!sehän on maailman kaunein ja seksikkäin pikkutyttö!

    • anna on turha

      Annan ura on romahtanut täydellisesti, ei oo myyneet viimeisimmät levyt pskaakaan ja pissis joutuu kohta oikeisiin töihin. Ai niin, eihän sillä olemitään koulutusta. Harmi.

    • Anna Abreu on aika hyvä :)

    • Setä51

      Nami . Pissikset on parhaita, setä tykkää...

      • rouvap

        Heiskarin Annasta tulee kotiäiti


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe