VIHATKAA VAIN ""Leeviläisyyttä""

Taitaa olla Teillä hätä

Kun on ainanen virsi siitä ettemme olisi uskomassa.

Kyllä Te juomingit ja huoruuden hyväksytte mutta on
vallan kamala jos me seurojamme pidämme.

Pistäkää nyt ensiksi järjestykseen : " 0 - 10 000 V"

22

1338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiinnostunut__

      Mitä on ""Leeviläisyys""?
      Ja miksi lasket juomingit ja huoruuden?

    • onko asiallista tarttua tähän, mutta otan riskin.

      Ensimmäinen tutkistelemus: Miten voisi vihata leeviläisiä, jos ei tunne henkilökohtaisesti juuri ketään sellaista? Miksi vihata sellaista, jonka kanssa ei ole missään tekemisissä normaali arjessa?

      Toinen tutkistelemus: Mistä on syntynyt käsitys erityisestä leeviläisvihasta? Onko siitä käytännön näyttöä?

      Vertailun vuoksi kerron tarinan.
      Taannoin ikääntyneemmät naisihmiset keskustelivat siitä, että iltaisin ei uskalla liikkua missään, kun pitäisi vaihtaa bussia torin kulmilla.

      Minä sitten kysyin, että onko jotain konkreettista havaintoa turvattomuudesta? Vastaus oli, ettei ollut yhtään konkreettista tilannetta ollut.

      Jos koet, että sinua vihataan,niin se on sinun kokemuksesi, olipa käytännön syyta olemassa tai ei.

      Nyt voisi keittiöpsykologina esittää kysymyksen: Minkälaiset tunteet sinulla on "vihaajiasi" kohtaan?

      Miten olet havainnoinut juomingit ja huorinteot?
      Oletko kuullut siitä, ettei saa kiihottaa vihamielisyyttä kansanryhmää kohtaan?

      • Vihne hei, annan pikku vihjeen noiden "viha" jaa "vaino" -käsitteiden ymmärtämiseen.

        Takavuosina kun vielä kävin seuroissa jouduttiin eräällä paikkakunnalla pikkuisen ojentamaan muuatta uskomattomia törkeyksiä puhunutta kukat ja korvakorut -linjan saarnamiestä. Kaikki tähän seurakunnan käytännössä hajottaneeseen älypäähän kohdistunut kritiikki käsitettiin joillain tahoilla vainona, jota kuvataan Vuorisaarnan alkupuolella (olisiko jossain Matt. 5:12 tai niitä seutuja: ...sillä he pilkkaavat ja vainoavat ja puhuvat kaikkinaista pahaa). "Oi kauheaa, näin se vaino tulee ensin sisältä päin", siunaili eräskin asiat toisia niin paljon paremmin tietävä mummu.

        Eli jos noilta ihmisiltä aletaan vaatimaan normaalia käytöstapoja ja puhetta, joka ei kohdistu yksittäiseen henkilöön, sitä aletaan jo pitää vainona. En oikein usko, että alkuseurakunnan kristityt ovat olleet ihan näin herkkähipiäisiä.


      • - Abimelek

        Saarnamiehet käyttävät manipuloivaa propagandaa välineenä vallanpitoon.

        Hieman samanlaista vallankäyttöä tavataan muissakin lestadiolaisryhmissä.

        Kun luodaan väkevä ja pelottava viholliskuva muista Jeesuksen opetuslapsista, niin narsististen johtajien valta katraaseensa säylyy, ja lauma pysyy "koossa" eritäytyneenä muista kristityistä. Ja johtajat herkuttelevat saadessaan arvostusta ja ihailua "lampailtaan".

        Juuri tästä ilmiöstä Jeesus puhuu sanoessaan:

        Joh. 10:9   Minä olen ovi; jos joku minun kauttani menee sisälle, niin hän pelastuu, ja hän on käyvä sisälle ja käyvä ulos ja löytävä laitumen.

        Joh. 10:10   Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.
        Joh. 10:11   Minä olen se hyvä paimen. Hyvä paimen antaa henkensä lammasten edestä.

        Itsekeskeinen narsisti johtaja kokoaa laumaa itselleen, kun pitäisi koota Herralle Jeesukselle. Ei ole ihme ettei lampailla ole yltäkylläisyydestä tietoakaan, vaan jokainen pala on kerjättävä narsistiselta johtajalta.
        Ainainen voivottelu ja ulina täyttää rukoushuoneet ja seurapaikat, vaikka usko Jeesukseen on valtavan ILOINEN asia, silloin kun uskotaan JEESUKSEEN. Kuinka voikin olla niin sokeita, ettei mikään sisimmässä hälytä vaikka omanvanhurskauden susi on keskellä laumaa ja raatelee lampaita.

        Se on uskomaton ilon päivä kun tällaisesta liekanarusta pääsee Jumalan lasten vapauteen, iloon ja rauhaan. Pois ihmisten orjuudesta.
        Hallelujaa kiitos Jeesus.


    • teutatess

      Jumala loi 6:pvää , 1lepäsi =7000 vutta jo kulunut
      Aadamista - Noakiin 1600 = 8600 sen jäkeen päästään kai haamilaisten Ensimmäisten Dynastiaan 10000 on täynnä .
      Siitä vielä reilu 1000 vuotta ollaan Aabrahamissa .
      silloin kun hän oli Egyptissä , Kirjoitettiin 1850 EKS. siitä jo osaat sinäkin laskea Päästään noin 15000 tiedossa oleviin vuosiin . Ja kuitenkin vasta 15. JUMALAN PÄIVÄÄ . Hyvää joulua .

      • Teofilus

        Juutalaiset osaavat matematiikan paremmin, heillä on menossa täydet 6000-vuotta ja rapiat päälle.
        Veteletkö hatusta vuosituhansia, hellitä hiukan.


      • teutatess
        Teofilus kirjoitti:

        Juutalaiset osaavat matematiikan paremmin, heillä on menossa täydet 6000-vuotta ja rapiat päälle.
        Veteletkö hatusta vuosituhansia, hellitä hiukan.

        Jos JUMALAN 1 PÄIVÄ = KUIN MEIDÄN 1000 VUOTTA .
        en ymmärrä vouhotustasi ollenkaan .
        Semminkin kun juutalaiset viettävät 5767 vuottaan .
        Ja ensi vuonna 5768 vuottaan .


      • Teofilus
        teutatess kirjoitti:

        Jos JUMALAN 1 PÄIVÄ = KUIN MEIDÄN 1000 VUOTTA .
        en ymmärrä vouhotustasi ollenkaan .
        Semminkin kun juutalaiset viettävät 5767 vuottaan .
        Ja ensi vuonna 5768 vuottaan .

        Juutalainen ajanlasku perustuu sekä kuu- että aurinkovuoteen. Juutalaisen kalenterin kuukausi on kahden uudenkuun välinen aika. Alun perin kuukausien alkamisajat määrättiin havaintojen perusteella, mutta sittemmin ne on jo pitkään laskettu tähtitieteellisesti. Joka kolmanteen vuoteen lisätään 29 päivän mittainen 13. kuukausi tasoittamaan kuu- ja aurinkovuoden 11 vuorokauden eroa. Näin kalenteri pysyy todellisten vuodenaikojen tahdissa. Luomiskertomuksessa kerrotaan, että ” tuli ilta ja tuli aamu, näin meni ensimmäinen päivä”. Siis päivää edeltää ilta, ja näin ollen tulee juutalaisen vuorokauden alkaa illasta, auringonlaskun ajasta. Viikon ensimmäinen päivä on sunnuntai, ja kuuden ensimmäisen viikonpäivän nimenä on vain niiden kunkin järjestysluku. Seitsemäs päivä, meidän lauantaimme, on lepopäivä shabbat, sapatti. Sen vietto on määrätty kymmenessä käskyssä, ja se on näin ollen juutalaisuuden ydinasioita. Perjantai-illasta lauantai-iltaan kestävän sapatin pyhitys lepopäiväksi on varmistettu monin erilaisia toimia koskevin kielloin. Kaikki varsinainen työnteko on tietysti keskeytyksissä, ja lisäksi esimerkiksi ruuan ja vaatteiden hankkimiseen, rakentamiseen ja korjaamiseen, tavaroiden valmistamiseen ja kuljetukseen liittyvät työt ovat kiellettyjä. Sapattikynttilätkin pitää perheenäidin sytyttää juuri ennen auringonlaskua. Perinteisesti sapattiin kuuluu perheen yhteisateria ja rukoushetki. Sapattina myös levätään ja opiskellaan tooraa.


        Ensi syyskuussa alkaa vuosi 5768

        Juutalaiset vuosiluvut perustuvat Raamatun omaan sisäiseen kronologiaan, joka on pyritty selvittämään mahdollisimman tarkasti. Ajanlasku aloitetaan maailman luomisesta 3760 vuotta enne meidän ajanlaskumme alkua. Vuodenvaihde osuu joko syys- tai lokakuuhun. Uuttavuotta rosh hashanaa vietetään kaksipäiväisenä juhlana, jonka ensimmäisenä päivänä on tapana mennä veden äärelle heittämään sinne synnit. Käännetään taskut nurin ja annetaan niissä olevien murusten pudota veteen. Oinaansarvitorveen puhaltaminen kuuluu myös juhlan tapoihin. Siten herätetään sielu tekojen punnitsemiseen ja katumukseen. Uuttavuotta seuraa kymmenen katumuspäivää, joina juutalaisen perinteen mukaan ratkaistaan ihmisen kohtalo tulevana vuonna. Jumala kirjoittaa hyvän ihmisen nimen elämän kirjaan ja päinvastaisessa tapauksessa kuoleman kirjaan. Kun useimmat ihmiset eivät kuulu selkeästi kumpaankaan ryhmään, on heille sitten kolmas kirja. Jumala tutkii kaikki ja antaa aikaa parannuksen tekoon. ”Kirjoitettakoon sinulle hyvä vuosi”, toivottavat ihmiset toisilleen.

        Juutalainen vuosi
        Ensimmäisen Mooseksen kirjan mukaan juutalainen vuorokausi alkaa illalla auringon laskiessa ja päättyy seuraavana iltana auringonlaskuun: ”Vajehi erev, vajehi boker…”. Näin ollen juutalaiset pyhäpäivät alkavat aattona, erevinä ja jatkuvat päättyen auringonlaskuun.

        Juutalainen kalenteri laskee vuosia maailman luomisesta, josta länsimaisen ajanlaskun nollahetkellä oli kulunut 3760 vuotta. Juutalainen kalenteri on aurinko- ja kuukalenterin yhdistelmä, mistä johtuu, että juutalaisten juhlapäivien ajankohdat vaihtelevat verrattuna länsimaiseen kalenteriin. Kuluvan vuoden voi helposti laskea: vuosi 2007 3760 = 5767.


      • tykkänään
        Teofilus kirjoitti:

        Juutalainen ajanlasku perustuu sekä kuu- että aurinkovuoteen. Juutalaisen kalenterin kuukausi on kahden uudenkuun välinen aika. Alun perin kuukausien alkamisajat määrättiin havaintojen perusteella, mutta sittemmin ne on jo pitkään laskettu tähtitieteellisesti. Joka kolmanteen vuoteen lisätään 29 päivän mittainen 13. kuukausi tasoittamaan kuu- ja aurinkovuoden 11 vuorokauden eroa. Näin kalenteri pysyy todellisten vuodenaikojen tahdissa. Luomiskertomuksessa kerrotaan, että ” tuli ilta ja tuli aamu, näin meni ensimmäinen päivä”. Siis päivää edeltää ilta, ja näin ollen tulee juutalaisen vuorokauden alkaa illasta, auringonlaskun ajasta. Viikon ensimmäinen päivä on sunnuntai, ja kuuden ensimmäisen viikonpäivän nimenä on vain niiden kunkin järjestysluku. Seitsemäs päivä, meidän lauantaimme, on lepopäivä shabbat, sapatti. Sen vietto on määrätty kymmenessä käskyssä, ja se on näin ollen juutalaisuuden ydinasioita. Perjantai-illasta lauantai-iltaan kestävän sapatin pyhitys lepopäiväksi on varmistettu monin erilaisia toimia koskevin kielloin. Kaikki varsinainen työnteko on tietysti keskeytyksissä, ja lisäksi esimerkiksi ruuan ja vaatteiden hankkimiseen, rakentamiseen ja korjaamiseen, tavaroiden valmistamiseen ja kuljetukseen liittyvät työt ovat kiellettyjä. Sapattikynttilätkin pitää perheenäidin sytyttää juuri ennen auringonlaskua. Perinteisesti sapattiin kuuluu perheen yhteisateria ja rukoushetki. Sapattina myös levätään ja opiskellaan tooraa.


        Ensi syyskuussa alkaa vuosi 5768

        Juutalaiset vuosiluvut perustuvat Raamatun omaan sisäiseen kronologiaan, joka on pyritty selvittämään mahdollisimman tarkasti. Ajanlasku aloitetaan maailman luomisesta 3760 vuotta enne meidän ajanlaskumme alkua. Vuodenvaihde osuu joko syys- tai lokakuuhun. Uuttavuotta rosh hashanaa vietetään kaksipäiväisenä juhlana, jonka ensimmäisenä päivänä on tapana mennä veden äärelle heittämään sinne synnit. Käännetään taskut nurin ja annetaan niissä olevien murusten pudota veteen. Oinaansarvitorveen puhaltaminen kuuluu myös juhlan tapoihin. Siten herätetään sielu tekojen punnitsemiseen ja katumukseen. Uuttavuotta seuraa kymmenen katumuspäivää, joina juutalaisen perinteen mukaan ratkaistaan ihmisen kohtalo tulevana vuonna. Jumala kirjoittaa hyvän ihmisen nimen elämän kirjaan ja päinvastaisessa tapauksessa kuoleman kirjaan. Kun useimmat ihmiset eivät kuulu selkeästi kumpaankaan ryhmään, on heille sitten kolmas kirja. Jumala tutkii kaikki ja antaa aikaa parannuksen tekoon. ”Kirjoitettakoon sinulle hyvä vuosi”, toivottavat ihmiset toisilleen.

        Juutalainen vuosi
        Ensimmäisen Mooseksen kirjan mukaan juutalainen vuorokausi alkaa illalla auringon laskiessa ja päättyy seuraavana iltana auringonlaskuun: ”Vajehi erev, vajehi boker…”. Näin ollen juutalaiset pyhäpäivät alkavat aattona, erevinä ja jatkuvat päättyen auringonlaskuun.

        Juutalainen kalenteri laskee vuosia maailman luomisesta, josta länsimaisen ajanlaskun nollahetkellä oli kulunut 3760 vuotta. Juutalainen kalenteri on aurinko- ja kuukalenterin yhdistelmä, mistä johtuu, että juutalaisten juhlapäivien ajankohdat vaihtelevat verrattuna länsimaiseen kalenteriin. Kuluvan vuoden voi helposti laskea: vuosi 2007 3760 = 5767.

        Tämä on lestadilaispalsta. Juutalaisuudelle on oma palstansa.

        Tuollaisia perusasioita ei tarvitse kirjoitella tänne ylipitkinä kirjotuksina.


      • Teofilus
        tykkänään kirjoitti:

        Tämä on lestadilaispalsta. Juutalaisuudelle on oma palstansa.

        Tuollaisia perusasioita ei tarvitse kirjoitella tänne ylipitkinä kirjotuksina.

        Ei pieni ripaus juutalaisuutta ole pahasta. Yleissivistykseen kuuluu myöskin tietää luvatun kansan kulttuuria ja uskomuksia.


      • Teofilus kirjoitti:

        Ei pieni ripaus juutalaisuutta ole pahasta. Yleissivistykseen kuuluu myöskin tietää luvatun kansan kulttuuria ja uskomuksia.

        Mihin ihmeen yleissivistykseen? EL-nuoriahan varoitetaan hankkimasta itselleen "maailman viisautta", johon juuri ensi sijassa kuuluu tieto muista uskonnoista ja ajattelutavoista. Mistä ne ressukat yleissivistystä saavat, jos ovat kuuliaisia sille mitä nyt kohtakin tulee putken täydeltä?


      • teutatess
        Teofilus kirjoitti:

        Ei pieni ripaus juutalaisuutta ole pahasta. Yleissivistykseen kuuluu myöskin tietää luvatun kansan kulttuuria ja uskomuksia.

        Pieni ripaus ei tee pahaa , mutta jos yleissivistykseen kuuluu . Niin siihen kuuluu myös uteliaisuus .


      • teutatess
        Teofilus kirjoitti:

        Juutalaiset osaavat matematiikan paremmin, heillä on menossa täydet 6000-vuotta ja rapiat päälle.
        Veteletkö hatusta vuosituhansia, hellitä hiukan.

        Mikä pelastus , tulee juutalaisista ?

        Kristittynä en ymmärrä . Paitasi Jumalan Poika .


      • teutatess
        Teofilus kirjoitti:

        Juutalainen ajanlasku perustuu sekä kuu- että aurinkovuoteen. Juutalaisen kalenterin kuukausi on kahden uudenkuun välinen aika. Alun perin kuukausien alkamisajat määrättiin havaintojen perusteella, mutta sittemmin ne on jo pitkään laskettu tähtitieteellisesti. Joka kolmanteen vuoteen lisätään 29 päivän mittainen 13. kuukausi tasoittamaan kuu- ja aurinkovuoden 11 vuorokauden eroa. Näin kalenteri pysyy todellisten vuodenaikojen tahdissa. Luomiskertomuksessa kerrotaan, että ” tuli ilta ja tuli aamu, näin meni ensimmäinen päivä”. Siis päivää edeltää ilta, ja näin ollen tulee juutalaisen vuorokauden alkaa illasta, auringonlaskun ajasta. Viikon ensimmäinen päivä on sunnuntai, ja kuuden ensimmäisen viikonpäivän nimenä on vain niiden kunkin järjestysluku. Seitsemäs päivä, meidän lauantaimme, on lepopäivä shabbat, sapatti. Sen vietto on määrätty kymmenessä käskyssä, ja se on näin ollen juutalaisuuden ydinasioita. Perjantai-illasta lauantai-iltaan kestävän sapatin pyhitys lepopäiväksi on varmistettu monin erilaisia toimia koskevin kielloin. Kaikki varsinainen työnteko on tietysti keskeytyksissä, ja lisäksi esimerkiksi ruuan ja vaatteiden hankkimiseen, rakentamiseen ja korjaamiseen, tavaroiden valmistamiseen ja kuljetukseen liittyvät työt ovat kiellettyjä. Sapattikynttilätkin pitää perheenäidin sytyttää juuri ennen auringonlaskua. Perinteisesti sapattiin kuuluu perheen yhteisateria ja rukoushetki. Sapattina myös levätään ja opiskellaan tooraa.


        Ensi syyskuussa alkaa vuosi 5768

        Juutalaiset vuosiluvut perustuvat Raamatun omaan sisäiseen kronologiaan, joka on pyritty selvittämään mahdollisimman tarkasti. Ajanlasku aloitetaan maailman luomisesta 3760 vuotta enne meidän ajanlaskumme alkua. Vuodenvaihde osuu joko syys- tai lokakuuhun. Uuttavuotta rosh hashanaa vietetään kaksipäiväisenä juhlana, jonka ensimmäisenä päivänä on tapana mennä veden äärelle heittämään sinne synnit. Käännetään taskut nurin ja annetaan niissä olevien murusten pudota veteen. Oinaansarvitorveen puhaltaminen kuuluu myös juhlan tapoihin. Siten herätetään sielu tekojen punnitsemiseen ja katumukseen. Uuttavuotta seuraa kymmenen katumuspäivää, joina juutalaisen perinteen mukaan ratkaistaan ihmisen kohtalo tulevana vuonna. Jumala kirjoittaa hyvän ihmisen nimen elämän kirjaan ja päinvastaisessa tapauksessa kuoleman kirjaan. Kun useimmat ihmiset eivät kuulu selkeästi kumpaankaan ryhmään, on heille sitten kolmas kirja. Jumala tutkii kaikki ja antaa aikaa parannuksen tekoon. ”Kirjoitettakoon sinulle hyvä vuosi”, toivottavat ihmiset toisilleen.

        Juutalainen vuosi
        Ensimmäisen Mooseksen kirjan mukaan juutalainen vuorokausi alkaa illalla auringon laskiessa ja päättyy seuraavana iltana auringonlaskuun: ”Vajehi erev, vajehi boker…”. Näin ollen juutalaiset pyhäpäivät alkavat aattona, erevinä ja jatkuvat päättyen auringonlaskuun.

        Juutalainen kalenteri laskee vuosia maailman luomisesta, josta länsimaisen ajanlaskun nollahetkellä oli kulunut 3760 vuotta. Juutalainen kalenteri on aurinko- ja kuukalenterin yhdistelmä, mistä johtuu, että juutalaisten juhlapäivien ajankohdat vaihtelevat verrattuna länsimaiseen kalenteriin. Kuluvan vuoden voi helposti laskea: vuosi 2007 3760 = 5767.

        En silti , pidä tapaasi laskea vuosiasi ainoana oikeana , Miksi on niin monta tapaa .
        Kuin Ortodoksinen , Juutalainen , Islamilainen (Kregoriaanin ) eli meidän ajanlasku. aika heittää satoja vuosia .


    • - Abimelek

      Säälittävää se on. Viha on justiinsa päinvastoin. Viha on sillä puolella.
      Oikein kihinä kuuluu kun katkera, ahdasmielinen ja kateellinen panettelee niitä Jumalan lapsia, jotka Jeesus on verellään puhtaaksi pessyt.

    • Siellä kylliksi ruokaa

      Pitäkää seurojanne, mutta älkää valehdelko olevanne muuta kuin leeviläisiä.

      Älkää sanoko olevanne esikoisia kun te olette Haagarin poikia.

      • Kohdalleen

        Ei esikoisuus ole mikään Isän koti, eikä ole koskaan ollutkaan.
        Isän koti on siellä, missä on sana, sakramentit, missä annetaan syntejä anteeksi ja kasteen kautta saadaan uusia lapsia Jumalalle.

        Toki siellä ovat edelleen leeviläisetkin, vaikka ovatkin Kristuksen opin hylänneet ja sortuneet niihin "heikkoihin säätyihin, joista eivät mitään hyötyneet ne, jotka niissä vaelsivat".


        Mutta leeviläisyys on hirveä eksytys. Joka heidän neuvojaan seuraa, se on hylännyt evankeliumin ja menettänyt Kristuksen.

        Mitään sympatiaa eivät ansaitse ne hengelliset sudet LK ja EM, jotka sitä laumaa johtavat. Jumala yksin tietää, paljonko pelissä on pelkkää vallanhimoa. Opetukset ja postillat ovat pelkkä keppihevonen. Yhtäään ainutta Jumalan sanaa ei touhulle ole perusteeksi.
        Surullista!

        "voi kuitenkin sitä ihmistä, jonka kautta se pahennus tulee".


      • Teofilus
        Kohdalleen kirjoitti:

        Ei esikoisuus ole mikään Isän koti, eikä ole koskaan ollutkaan.
        Isän koti on siellä, missä on sana, sakramentit, missä annetaan syntejä anteeksi ja kasteen kautta saadaan uusia lapsia Jumalalle.

        Toki siellä ovat edelleen leeviläisetkin, vaikka ovatkin Kristuksen opin hylänneet ja sortuneet niihin "heikkoihin säätyihin, joista eivät mitään hyötyneet ne, jotka niissä vaelsivat".


        Mutta leeviläisyys on hirveä eksytys. Joka heidän neuvojaan seuraa, se on hylännyt evankeliumin ja menettänyt Kristuksen.

        Mitään sympatiaa eivät ansaitse ne hengelliset sudet LK ja EM, jotka sitä laumaa johtavat. Jumala yksin tietää, paljonko pelissä on pelkkää vallanhimoa. Opetukset ja postillat ovat pelkkä keppihevonen. Yhtäään ainutta Jumalan sanaa ei touhulle ole perusteeksi.
        Surullista!

        "voi kuitenkin sitä ihmistä, jonka kautta se pahennus tulee".

        Kyllä sinullakin on puurot ja vellit sekaisin opillisesti et näemmä erota elävää ja kuolluttakaan uskoa toisistaan. Paljon sinultakin puuttuu, alkukirjoitus on täyttä usvaa ja hapuilua, Leeviläisosa parempi lieko tullut kiivailtua siinä hengessä aiemmin.


      • kohdallaan
        Teofilus kirjoitti:

        Kyllä sinullakin on puurot ja vellit sekaisin opillisesti et näemmä erota elävää ja kuolluttakaan uskoa toisistaan. Paljon sinultakin puuttuu, alkukirjoitus on täyttä usvaa ja hapuilua, Leeviläisosa parempi lieko tullut kiivailtua siinä hengessä aiemmin.

        Kun sanaakaan et pysty huutojasi jumalansanalla perustelemaan, ni selitä ihan mitä lystäät!


      • täydellisyyden tavoittelia

        Varas vei varkaalta ja piru petti perkeleen !!!!


      • teutatess
        täydellisyyden tavoittelia kirjoitti:

        Varas vei varkaalta ja piru petti perkeleen !!!!

        Niin niinkin , mutta lähestymme Joulu Juhlaa .
        Toivomme hyvää , siistimme suun , nostamme housut , niistämme nenän , olemme kuin olemmekin Kristityt .


      • - Abimelek
        teutatess kirjoitti:

        Niin niinkin , mutta lähestymme Joulu Juhlaa .
        Toivomme hyvää , siistimme suun , nostamme housut , niistämme nenän , olemme kuin olemmekin Kristityt .

        Hyvät toiveet ja toivotukset, housut ylhäällä ja nenä puhtaaksi niistettynä.

        Sekö on kristillisyyttä?

        Monelle se onkin, sillä näillä eväillä menee täydestä ihmisten edessä, kun lisää vielä lapinluottamuksen luetteloon.

        Mitä Jeesus tahtoo? Siistiä nenää prässättyjä housuja tahraton es.lest. imago ja ilman kravattia vastaanotolle?

        Moni ajattelee että näin se menee.

        Jeesus näkee kuitenkin lävitse ja hänen silmiinsä näkyy vallan toinen maailma.

        Kun minä olin alaston, te ette vaatettaneet minua. Kun minun oli nälkä te ette antaneet minulle syötävää.

        Kaiken sen minkä teitte yhdelle minun VÄHIMMISTÄ VELJISTÄNI, sen teitte minulle.

        Olen aivan varma siitä, että kun tämä tosiasia valkenee syntiselle, niin henskelien pauke vaimenee.

        Rinta ei olekaan enää rottingilla. Prässihosut niistetty nenä ja kravatittomuun eivät enää riitä autuuden perustukseksi.

        Silloin Jeesuksen luo tulee jonossa kipeitä ontuvia, puolisokeita ja rähjäisiä kulkureita
        (= ME), jotka sanomme yhteen ääneen Jeesukselta rukoillen:

        "Anna anteeksi rakas vanhin, anna anteeksi." "Minä olen ollut laiska todistamaan sinusta muille Jeesus, olen rakastamaton ja kärsimätön, itsekeskeinen, ylpeä, kateellinen, pahansuopa, katkera, ilkeä, panettelija, ahne, saita, oman edun tavoittelija, välinpitämätön toisten tarpeista, kohtelen läheisiäni kylmästi lakihenkisesti ja välinpitämättömästi etc. etc.

        Jeesus vastaa: Kiitos kun kerroit tuon minulle, tulit luokseni sellaisena kun olet. Minä tiedän että juuri tuollainen sinä olet.

        Mutta... juuri siksi minä tulinkin, koska rakastan sinua ja tahdon sinun saavan periä Jumalan valtakunnan. Tiedän että omin avuin et sinne ikinä pääse ikinä. Ole hyvä, tästä saat minun vanhurskauteni lahjaksi, maksamaan et tästä pysty euroakaan, koska kaikki mitä yrität, menee omiin kuluihisi, eikä velkasi siitä vähene.

        Vähässä sinä olit uskollinen, usko nyt kaikkia syntisi anteeksi, ja käy Herrasi iloon!!

        Hallelujaa kiitos Jeesus!! Kiitos Rakkaudestasi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      138
      1678
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      113
      1295
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1202
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      87
      1110
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      912
    6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      83
      855
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      829
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      90
      813
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      758
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      137
      692
    Aihe