Luvalla/luvatta

Pettynyt

Täällä puhutaan paljon, että mies tai nainen parisuhteessa käy "luvalla" vieraissa.

Yleisempää lienee tilanteeni, jossa vaimoni kävi pikkujouluissa vieraissa ja ilman lupaa! Vieläpä kahden nuoremman n. 25 v kollin kanssa pari viikoa sitten.

Joutui tunnustamaan, kun pesin seuraavana päivänä pyykkiä ja pyykkikoriin haudattuna löytyivät vaimon stringit. Piti heittää koneeseen, mutta ihmettelin, miksi ovat ihan koppurassa.

Heitin pikkarit vaimon eteen ja pyysin vähän selitystä. yritti ensin selitellä jostain vuodoista, mutta en siihen halpaan mennyt. Lopulta joutui itkien tunnustamaan, että oli ajautunut ravintolaillan päätteeksi humalassa kahden kaverin yhteiskämpälle.

Siellä oli sitten jossain vaiheessa iltaa vaan toinen kaveri vienyt sängylle ja suudellen kaatanut alleen. Vaikka kuulemma oli yritetty vähän estelläkin (??) niin stringit oli vedetty sivuun ja mies oli koko ajan suudellen tullut sisään.. ja sitä rataa..

14

6096

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poikaseni

      Olisit onnellinen, että vaimolla on vielä vientiä!!Yleensä vaimot tuntevat itsensä hylätyiksi ja mitättömiksi orjiksi.Nyt alat olla vaimosi kanssa kunnolla, että hän nauttisi avioelämästään.

    • Jorma2

      Tuollaistanut sattuu yhtenään. Monia miehiä kiihottaa ajatus että vaimo käy vieraissa. Meillä meni siten, että olin monesti sanonut vaimolle että kävis vaan vieraissa ja kertoisi sitten minulle mitä oli tapahtunut. Sitten kerran vaimo lähti ravintolaan työkaverinsa kanssa ja ihmettelin missä hän viipyy. Vaimo tuli vasta aamulla kuudelta kotiin. Kertoi, että oli käynyt jonkun nuoren sinkkumiehen luona nussimassa oikeen kunnolla, eivätkä olleet käyttäneet kondomia ja mies oli lauennut pari kertaa sisään. Sitä minä en uskonut vaan piti tarkastaa paikat, pillu oli märkänä vieläkin ja sitten minä vielä maistoin pillua ja totesin että vaimo puhui totta, pantu oli ja spermat ruiskittu sisään. Sitten vaimo sai vielä minunkin spermat ja näytti varsin tyytyväiseltä. Tällaista tapahtuu.

    • muillekin

      Puhuimme vaimon kanssa ajat sitten selväksi, että jos syrjähyppyjä sattuu, kuten aikuisilla voi sattua, niistä kerrotaan heti kotona, ettei tarvitse sitten kuunnella lähiökaupan kassajonossa. Vaimoni ensimäinen kerta sattui työpaikan pikkujouluissa työkaverin kanssa. Juhlien lopulla kumpikin otti ison vesikannullisen boolia ja sitten miehen työhuoneeseen. Monta pitkää ryyppyä, kopelointia joka puolelta ja vaatteet pois. Sohvaa ei ollut, joten rouva selälleen karkealle matolle ja työkaveri päälle. Hyvältä oli tuntunut, mutta laukeamisen määrää hän ei muistanut.

      Aamuyöstä kotiin. Kuulin jo sisääntulosta, että viinaa oli päässä enemmän kuin tavallisesti. Kun vaimo riisuutui, kyselin, että missähän ovat sukkahousut ja pikkuhousut. Siitä se kertomus alkoi. Rouvan selkä oli paikoin vereslihalla maton hankauksesta ja reidet tahmean liman peitossa. Pahin hätä kuitenkin hänelle tuli siitä, että siivooja käy jo viiden jälkeen huoneissa. Myöhemmin kuulin, että työkaverilla oli kotona ollut ongelmia polvien ja kyynärpäiden peittelyssä. Nekin vereslihalla.

      • Nimetön

        Pikkujouluissa tapahtuu. Vaimon työpaikalla juhlivat pikkujouluja konttorilla. Siitä illanmittaan porukka häipyi ravintolaan jatkamaan. Vaimo jäi kuin luonnostaan viimeiseksi konttorille järjestelemään paikkoja. Yksi miespuolinen työkaveri jäi auttelemaan vaimoani. Ei tarvittu paljoa kun tilanne ajautui seksin puolelle. Alkoholipitoisen illan aikana oli estot kadonneet ja ei mennyt kuin hetki kun vaimolta oli riisuttu hame, pusero ja stringit pois. Pelkät stay-upit jalassa vaimo oli työpöydällään ja vieras nuoli pillua. Koko yö meni heillä konttorilla naidessa, eri paikoissa ja eri asennoissa mm. neuvottelupöydällä. Yllätys sattui sitten joskus aamulla kuuden aikoihin. Joko ravintolasta palaava joku työkavereista joka oli nähnyt konttorilla valot tai sitten siivooja oli tullut huomaamatta sisään. Vaimo vaan jossain vaiheessa huomasi, kun hän oli jalat levällään neuvotteluhuoneen kokolattiamatolla ja mies nussi häntä, että joku katseleen neuvotteluhuoneen oven raossa. Vaimo oli säikähtänyt ja mies vaan pani kuin viimeistä päivää niin että pillu litisi jo monta kertaa sisään lasketuista spermoista, eikä huomannut mitään. Hetken kesti ennenkuin he pääsivät lattialta pystyy. Juuri sisään laukaistut spermat valui vaimon reisille ja kokolattiamatolle, kun he täysin alastomina koittivat etsiä vaatteitaan. Kiimoissaan he olivat viskelleet vaatteensa pitkin konttorin käytävää. Ulko-ovi kolahti ja joku häipyi ulos. Vieläkään he eivät tiedä kuka tämä henkilö oli joka oli nähnyt heidät tai kuinka kauan hän oli katsellut. Joka tapauksessa käytävältä oli kadonnut vaimon stringit, eli katselija oli ottanut ne mukaansa. Säikähdyksen ja yllätyksen jälkeen he kyllä vielä jatkoivat naimista, sillä vaimo tuli pillu hellänä kävellä vaappuen kotiin vasta aamu yhdeksältä (ja matkaa työpaikalta kotiin ei ollut kuin 5 minuuttia).
        Meillä tosin "vaimo luvalla vieraissa"-kuviota oli toteutettu jo tätä ennen ja monta kertaa on toteutettu tämän jälkeenkin. Kaikille se ei sovi, mutta meille se on antanut aivan uuden vaihteen seksielämään.


    • Anonyymi

      Olin kaverin " Heikin " mökillä vaimon kanssa, ilta meni napostellen juomia vaimon kunto laski nopeaan alkoi nuokkua, vein huoneeseen. Mökkiin tuli kaksi poikaa olisko 23-25 vanhoja nauroivat täällä juodaan ja ilman naista sanoin pojille on meillä nainen käykää katsomassa. tulivat takasin nauroivat taitaa nukkua se teidän nainen sanoin menkää vuorotellen olman valoja voitte saada. Hiivittä hiljaa ja nuoletta kyllä se herää.
      panetta takaapäin ei tunnista.
      Heikki sanoi et kai sinä naitata vaimoasi. nauroin humalassa ei se siitä kulu. Toinen pojista meni huoneeseen, kuulin kun vaimo sanoi anna nukkua älä ota peittoa, alkoi kuulua huokailuja ja kuulin kun sanoi tule sitten naintia ja huokailuja kuului pitkään poika tuli pois nauroi on kiimanen ,sanoin odottakaa vähän ennekuin toinen menee.
      Toinen meni kuulin kun vaimo sanoi etkö saanut riittävästi miten sulla taas noin iso nyt äänteli kiihkeämmästi ja kuului pitkä valitus huudahti sitähän tulee.
      Pojat istui jonkin aikaa ja lähti Heikki sanoi ovat sen punaisen talon poikia.
      Otettiin juomia ja tupakoitiin sanoin Heikille haluatko sinäkin menet ja sanot että minä sorruin nukun sohvalla.
      Heikki meni makkariin, vaimo puhui jonkin aikaa ja kysyi minua, Heikki pyyteli jos saa tulla viereen edes vähäksi aikaa.
      Kuulin kahinaa ja vaimo varmisti Heikiltä nukunko varmasti. Alkoi kuulua imemisen ääniä kehui Heikin kalua ja sanoi jos pitää antaa niin minä olen päällä Heikki kehui olet niin piikanen että ei kokonaan sovi vaimo sanoi oet kuin naapurin ukko nuorena kun nai halusi teiniä ja minähän annoin olin sen kiimapillu vuoden.
      Vaimo huokaii olet niin suuri kalunen olen sun teini kiljahteli en kestä ja ääni värisi Heikki vissiin laukesi kun kuului katkonaista ääntä kummaltakin. sitten kuului vaimon ääni pitää vähän siivota sinun pitää lähteä.
      Aamulla herättiin Heikin kanssa kun vaimo huuteli kahville. Päivemmällä vaimo kuiskasi olit tosi halukas illalla ennenkuin nukahdit. pillu on vieläkin niin saaneena.
      Lähtiessä sanoin Heikille voiko vaimo tulla mökille joskus kun haluaa olla maalla Heikki sanoi tottakai voi tulla yksinkin.
      Myöhemmin vaimo otti puheeksi miten minä yksin menen ja miksi sanoin sinähän sait jo esi makua heräsin yöllä annoin sinun nauttia ja saat nauttia myöhemminkin kun et huutele.

    • Anonyymi

      Ei tarvitse olla pikkujoulut.
      Kyllä sitä tapahtuu muulloinkin,sillä olen itse sen nähnyt.
      Vaimoa on naitu muutaman kerran,lomien aikana.
      Helppoa noissaa loma keskuksissa.
      Ravintolaan illalla, vaimo tanssii sopivaksi katsomiensa miesten kanssa .
      Pyyntö jatkoille mökkiimme.

    • Anonyymi

      Sinäkö peset ämmäs pikkareita

      • Anonyymi

        Tottakai! Ennen pesua maistan kielellä, että miltä tänään maistuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tottakai! Ennen pesua maistan kielellä, että miltä tänään maistuu.

        Vain unelmissas onneton


    • Anonyymi

      Vaihtoon.

    • Anonyymi

      Vaimo tuli pikkujoulusta vähän hiljasena, kävi saunahuoneessa ja tuli viereen, nousin ja kävin saunassa pikkuhousut oli ihan tahmeat haistoin spermaa.
      Menin viereen sanoin voit kertoa. Sanoi että pidot oli ohi ja humalassa keräili pöydiltä kaikkea ja meni sauna tilaan. Saunasta tuli neljä miestä alasti yksi meni oven eteen seisomaan, yksi tuli taakse ja laski olkaimet olin paljain rinnoi, sanoin olihan sulla liivit huokasi orin ne pois kun menin pikkujouluun, hyväilin nännejä kuiskasin oliko ne näin kovat nyökkäsi olhan ne kun miehillä alkoi seistä. Lupasivat että jos runkkaan kaikkia vähän pääsen, runkkasin kovia kaluja vuorotellen vähän luulin että pääsen kun ovella oleva sanoi ime jos haluat päästä menin kontalleen ja imin kalua ehkä vähän innostuin kun kohta muut oli ympärilla ja kopeloivat sain käsiin kalut ja imin samalla et tiedä sitä tilannetta. Hyväilin vaimon pillua se oli ihan märkä ja nousi kättä vasten sanoin kerro lisää.
      Kertoi että kohta oli kontallaan ja kalu sisässä imin samaan aikaan kun sain kalua sisään naivat koko ajan ainakin kymmenen kertaa tuli spermat sisään toisen tai kolmannen jälkeen halusin vain lisää pillu kovettui auki halusin vain lisää anteeksi rakas. Nousin ja hain housut laitoin jalkaan spermaa valui housuista pilluun vaimo kiljahti on kylmää hankasin pikkareita pilluun kuiskasin annatko lisää ja hieroin vaimo huokaili annan annan vedin pikkarit ja työnnyin voimalla sisään sperma purskahtei huulilla vaimo nosti selkää ja imin nännejä kuiski naikaa naikaa pidin kokonaan sisällä ja painelin vaimo ulvoi kiimassa ja vapisi laskin sisään koko illan odotuksen makasin päällä käänsin vaimon päälle kalu sisässä makoiltiin siinä.
      Vaimo kertoi yhdellä oli iso ja veti nahkaa kalun juureen kalu paisui kuiskas tuntui tältä iso terska hankasi pillua näin ja nai ja nousi kiljui se tarttuu se syö pillu jännityi ympärille ja alkoi vapina vaimo laskeutui alas kuiski nai minua annoin kaikille pillua en kestänyt vaan laukesin, vaimo kuiskas ihana ilta ja kohta nukahti.
      Yöllä hyväilin sievästi vaimo huokali humalassa ei enää mieheni ei imin nännejä sievästi vaimo nosti päätään ja levitti harras olimme kumpikin tahmasia vaimo oli liukas rakasteltiin pitkään ja sitten saunaan istuttiin saunassa sen lämmitessä, sanoin vaimolle on oikeastaan hyvä että kävi näin oliko ne tuttuja hymyili ei onneksi en tuntenut ketään. Tämä si meidät kokeilemaan myöhemminkin uusia asioita myös minulle.

    • Anonyymi

      Oltiin vaimon kanssa kalareissulla laitettiin asuntoauto mökkiryppään sunan viereen.
      Sain miehiltä kutsun tulla saunaan oli joku miesporukka, käytiin alasti uimassa tiesin että vaimo näkee autosta hyvin. Porukassa oli eräs Mikko ei mikään iso mies mutta kalu oli pitkä jo levossakin Mikko oli lipevä puhumaan sai houkuteltua itsensä asuntoautoon, kehui vaimoani joka pikku aperitiivissä oli pukeutunut vähän keviästi kohtalaiset pallo tissit näkyi hyvin ja urheilu housut antoi hyvän kuvan pyllystä.
      Seuraavana päivänä oli lähtö kalaan, kaikki oli valmista Mikko oli sairas. Oltiin kalassa yksi yö nukuttiin teltassa siellä tuli mieleen vaimo yksin autossa, soitin ja kyselin taustalta kuului musiikkia vaimo vastasi vähän humalaisella äänellä puhuttiin kaikkea vaimo sanoi lopussa kiitos sulle olet ihana kerron sitten.
      Mietin mitä kertomista sillä on.
      Tultiin kalata ja illan saunomisen jälkeen menin asuntoautoon vaimo oli jo pitsisessä alusasussa joka ostettiin matkalle lähtiessä keikisteli autossa hyväilin pyllyä sanoin olet tosi porno tuossa asussa. Vaimo tuli viereen makoilemaan hyväli seisovaa kalua ja kysyi haluttaako pikku hutsua ja otti kalun esiin nousi päälle ja sanoi olit ihana, mietin mitä olen tehnyt, imetti pitsin alta nännejään ja oli tosi himokas.Laski itse housunsa pois ja kuiskas ompa sulla jykevä kalu keinui päällä ja kertoi.
      Se Mikko tuli illalla saunan viereen huusin mitä kuuluu sanoi vähän huono olo, sanoin tule käymään Mikko nousi saunatakissaan sisään kertoi että olit sanonut että minä haluan isoa kalua ja saa naida jos haluan.
      Mikko riisui saunatakin sen alla oli tosi iso kyrpä tuli eteen ja sanoi haluanko, olin pikku siidereissä ja soitit juuri kun sanoin ihanasta yllätyksestä et kieltänyt mitään niin otin klausta ja imin, Mikko riisui minut hitaasti seisoin sen edessä imi ihanasti rintoja, vaimo lasketui hieman ime sisäkin vaimo oli ihan hurjana kertoi että kun riisui housut nosti jalan sängyn reunalle ja nuoli ihanasti yritin laskeutua kun katsoi valtavaa kyrpää Mikko vain nuoli ja imi lopulta pääsin sen päälle pillu valui kunnolla keikutin kyrpää sisään, olit ihana kun lupasit sen naida.
      Tuntui että lonkat leviää ja oli ihana tunne, vamo kuiskas tuntui että poni panee se meni pohjaan asti sen imiessä nännejä tulin heti Mikko vain jatkoi panemista olin tosi hutsu olo kun se sitten laukesi sitä sitten tuli voi jumalauta olin pyörtyä.
      Vaimon tarina enemmän kiihotti kuin vitutti. Aloin rakastelemaan kova kouraisemmin vaimo kiljahteli on sullakin kova tykkäät että vaimoasi pantiin kuin huoraa ja keinui Vaimo kertoi että pani vielä myöhemmin takaa pöytää vasten tulin kahdesti aivan ihanasti. Naittin kiihkeänä. Vaimo oli koko ajan asu päällä liikkui autossa ja suukotteli vähän väliä. Otettiin juomia jonkin aikaa, vaimo hymyili ja laskeuti pöydän päälle kuiskas haluttaako, housut alas ja sisään kalu seisoi kuin kanki ja vaimo oli liukas ja huokaili olin minä huora ja nautin tuntui että pöytä pettää makasi niin raskaasti haarat levällään.

      Kun päästiin kotia ja oltiin normaalia koti elämää rakastellessa vihjasin vähän Mikosta huokasi haluatko minua vai huoraa kuiskasin huoraa otti ja antoi itseään tosi pornosti. En ole kertonut että Mikko käytti hyväksi enkä kerro. Katsoin kuvija ja näin Mikon auton rekisterin siitä sain nimen kokonaisuutena ja soitin, Teit muuten tempun Mikko oli hiljaa ja sanoi niin siinä kävi, puollustukseksi sanoi vaimosi muuten nautti uskomattoman paljonhalusi olla oikea huora jos saan sanoa.
      Sanoin Matille kiitos siitä vaimo on uskomaton nykyään haluatko uusia kahdestaan vaimon kanssa hän kertoo kyllä kaikki Matti mietti ehkä jos olet sitä mieltä.

      Varasin meille hotellin viikon lopuksi sanoin vaimolle työ reissu olen lauantain päivän töissä saman kaupungin toimistossa pärjäät varmaan en kertonut että Matti on samassa hotellissa
      Tulin töistä vaimo oli seksi asussa sanoin heti et arvaa, kysyin mitä tuli syliin kuiskas ime ensin alkoi kertomaan ja samalla aukoi housujani se Matti on täällä tultiin meidän huoneeseen nosti vain helmat ylös laski housuni ja pani seinää vasten et tiedä kuinka tulin nopeaan sillä tuli niin paljon että sitä valui lattialle, naitiin kolmesti sen piti lähteä iltapäivällä olen odottanut sinua pillu turvoksissa koko ajan.
      Rakasteltiin ja mentiin syömään. Ilta oli kiihkeää rakastelua ja vaimon kertomukset päivälltä lisäsi kiihkoa

    • Anonyymi

      Sama homma meillä. Lupia ei ole kyselty. Vaimo antaa vieraan nussia tai vaimon tapauksessa vaimo nussii silloin tällöin. Vaimo antaa laskea lastit vittuunsa, koska tykkää siitä ja tietää että se kiihottaa minua. Kotiin tultua vaimo haluaa nussia ja tunnustaa heti seikkailunsa. Hän tykkää nimitellä itseään lutkaksi ja huoraksi.

    • Anonyymi

      Noinhan niissä voi monesti käydä jos puuttuu itsehillintä toisinaan taas saattaa johtua et kotona ei suju hyvin mu tossa kohti en näkis muuta vaihtoehtoa kun erota

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe