mökillä kavereiden kesken

Adalmiina22

Olemme viettämässä mukavaa viikonloppua mökillä poikaystäväni Mikon ja ystäväpariskuntamme Katriinan ja Jarin kanssa. Mökki on Mikon vanhempien, ja olemme usein olleet täällä Mikon kanssa kahden viettämässä kuumia kesäpäiviä. Katriinalla ja Jarilla sattui olemaan myös vapaa viikonloppu, ja siksi kutsuimme heidätkin mukaan.
Lauantai on jo kääntymässä iltaan, pojat ovat käyneet ensimmäisinä saunassa, ja istuvat jo mökin kuistilla ottamassa saunaoluita, kun tulemme Katriinan kanssa saunalta. Istumme poikien seuraan siidereiden ja viinipullon kera. Ilta on lämmin ja tunnelma hilpeä. Katriinan ehdotuksesta alamme pullonpyöritystä, ja kysymykset pyörivät seksin ympärillä. Ajatukseni ovat olleet seksissä jo melkein koko päivän, joten teema sopii minulle varsin hyvin.. Olen odotellut hetkeä, jolloin olisimme Mikon kanssa kahden.. Toisaalta Jarikin on tarjonnut mukavaa silmän ruokaa, hänellä on treenattu ja ruskettunut vartalo, ja nytkin hänellä on päällään vain shortsit.. Jari on tainnut huomata katselemiseni, mutta se ei näytä vaivaavan häntä. Päinvastoin, hän itsekin luo katseita avonaiseen kaula-aukkooni. Mikko ja Katriina eivät ole tainneet huomata katseitamme.
Katriina on juonut hieman liikaa ja valittaa pahaa oloa. Jari ei ole kuitenkaan innostunut lähtemään vielä nukkumaan vierasaittaan. Mikko tarjoutuu herrasmiehenä saattamaan Katriinan vierasaitalle. Jäämme Jarin kanssa kahden, ja nyt hän suorastaan ahmii vartaloani katseellaan. Olen kiihottunut saamastani huomiosta. Nousen terassin pöydän äärestä ja lähden viemään laseja ja tyhjiä pulloja sisälle mökkiin. Jari tulee sisälle perässäni, ja tarttuu yllättäen takaapäin rintoihini. Olen yllättynyt, mutta samalla kiihottunut, enkä osaa pistää vastaankaan. Jari puristelee rintojani ja painautuu minua vasten. Tunnen hänen kovan kalunsa vaatteiden läpi. "Sulla on ihanat tissit" Jari kuiskaa korvaani, ja tunnen kostuvani.. Kuistilta kuuluu askelia, ja Jari irrottautuu minusta. Mikko tulee sisälle, ja olen varma, että hän huomaa kiihottuneen olemukseni, vaikkei sanokaan mitään.
"Katriina jäi nukkumaan, mahtaa aamulla särkeä tytöllä päätä. Jäädään tänne sisälle, ulkona on jo vähän viileää", Mikko sanoo, ja istahtaa sohvalle. Jari istuu vastapäiseen korituoliin niinkuin mitään ei olisi tapahtunut, ja minä käyn hakemassa jääkaapista lisää juomia samalla kun yritän tyynnytellä itseäni. "Tuu kulta tänne mun syliin", Mikko kehottaa ja istun syliin selkä Mikkoon päin ja kasvot Jariin päin. Jari hymyilee minulle. Pojat keskustelevat autoistaan ja vaivun omiin mietteisiini pohtien äskeistä tapahtumaa Jarin kanssa. Ajatus Jarista rakastelemassa kanssani kiihottaa.. Samassa huomaan Mikon hyväilevän käsillään reisiäni. Kädet kulkeutuvat ylös ja hivelevät rintojani. Käännän päätäni ja katson Mikkoa kysyvästi, Jarihan istuu tuolissa vastapäätä minua, miksi Mikko hyväilee minua näin avoimesti? "Mitäs sanot jos toteutetaan se sun fantasia?" Mikko kysyy. Olen ensin hieman ymmälläni, stten muistan kertoneeni Mikolle fantasiastani, jossa kaksi miestä rakastelee minua yhtä aikaa. Ovatko Mikko ja Jari yhdessä suunnitelleet tätä!?
Mikko riisuu toppini ja rintaliivini ja puristelee rintojani. Jari katselee meitä, ja se saa minut villiksi. Nousen seisomaan ja Mikko riisuu hameeni ja stringini samalla hyväillen ja suudellen peppuani. Istun takaisin Mikon syliin täysin alastomana. Mikko työntää sormensa kosteaan pilluuni ja liikuttelee niitä taitavasti. Silloin Jari nousee tuolistaan ja tulee eteeni. Hän alkaa nuolla rintojani ja imee nännejäni, samalla kun Mikon sormet työskentelevät pillussani. Alan olla jo lähellä orgasmia. Silloin Mikko ottaa sormensa ulos ja Jari polvistuu lattialle ja alkaa nuolla pilluani. Jari on todella taitava. Hän liikuttelee kieltään klitoriksella ja työntää välillä sen aivan kosteaan vakooni. Mikko hyväilee samalla nännejäni ja en pysty enää pidättelemään itseäni, vaan laukean orgasmiin.
Jari nousee seisomaan ja riisuu shortsinsa. Hänen iso kalunsa seisoo kovana, ja ajatus tuosta kalusta sisälläni saa minut kostumaan entisestään. Nousen ylös Mikon sylistä, jotta hänkin voi riisua vaatteensa. Siirrymme minun ja Mikon parisänkyyn. Jari käy selälleen makaamaan ja otan hänen ison kalunsa suuhuni ja imen sitä. Mikko katselee touhuamme samalla itseään hyväillen. Hetken Jaria nuoltuani nousen hänen päälleen ja Jari työntääkin heti innokkaasti munansa kuumaan ja märkään vakooni. Ratsastan Jarin päällä samalla kun Mikko tulee viereemme ja otan Mikon kalun suuhuni. Neljä kättä vaeltelee vartalollani tuottaen lisää nautintoa. Mikko siirtyy taakseni ja arvaan mitä hänellä on mielessä. Hän alkaa hyväillä takapuoltani ja kaivaa jostakin esiin liukastetta. Mikko työntää ensin sormensa anukseeni. Keskeytän hetkeksi ratsastamiseni pystyasennossa ja kumarrun niin, että Mikko saa työnnettyä kalunsa anukseeni. Tuntuu aivan mahtavalta kun molemmat reiät ovat täynnä. Mikko työntelee munaansa ensin rauhallisesti, sitten hieman rajummin. Samaan aikaan Jari työntyy syvälle sisääni. Pian löydämme yhteisen rytmin. Tilanne saa minut aivan villiksi, kaksi kalua sisälläni! Tunnen, kuinka valtava orgasmi vavisuttaa kehoani, tämä on vielä upeampaa kuin olin osannut ikinä kuvitellakaan! Samassa Mikko laukeaa karjaisten sisääni. Hän nousee päältäni ja jatkan vielä villiä ratsastusta Jarilla, kunnes hänkin laukeaa syvälle sisääni. Nousen pois Jarin päältä ja makoilemme hetken kolmisin sängyllä. Jari lähtee aittaan nukkumaan ja käperryn Mikon kainaloon. Mikko silittelee hiuksiani ja sanoo "Taisit saada oikein kunnolla?". Hymyilen vastaukseksi. Kyllä todellakin sain!

1

12687

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paula

      mutta taas naitiin perseeseen,
      ällöttävää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe