Sekundatuotteet alennuksessa mitkä ei mene edes alennuksellakaan helposti kaupaksi

Räsymattoko mulle´, ei tosi...

Kävin eilen jumbossa. Mieleeni jääneet tarjoukset eri kaupoista: pinsetit suurennuslasilla -70%, joka oli ainoa kauppakeskuksesta bongaamani 70%:n tarjous. Erikoistarjouksessa keskimäärin 30%:lla enemmistö ja lähinnä vaatteita ja mattoja. Minua kiinnostamattomia päivittäisiä hyötykäyttötuotteita ei ollut tarjouksessa.

Pelikonsolien hinnat normaalihintaisia, samoin pelit normaalihintaisia.

Autojonokin jäi mieleeni, kaikki paskat samaan aikaan liikkeellä. Ja kahvilassa niitä istui vilkuilemassa ohikulkijoita. Kallista kahvia juomassa, ihan huvitti. Itse juon kyllä ilmaiseksi muiden keittämät kahvit tai kotona tarjouksesta ostamaani kahvia.

2

591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nonnis ja näin

      jumbossa minäkin kävin heti ekana ale pvänä klo 930 jotta valttaisin kauhean ryysiksen. ostin yhdet kengät joita olin kuolannut jo pitkään mutta siitä nuoriso muoti kaupasta en kyllä sellaisia kenkiä olisi ostanut oikeaan hintaan, en hitossa! mutta aleissa hintakaan ei ollut juuri mitään. olin niin tyytyväinen etten ole edes harkinnut ostavani pitkään aikaan mitään. olen sentään shoppailu hullu :D melkeinpä riippuvainen. monissa kaupoissa kyllä näkee kuinka aina joka ikisessä alessa samat tuotteet kiertävät. sisään ostaja tehnyt mogan ja hommannut ison erän jotain mikä ei edes -80% mene kaupaksi.. helppohan ne on laittaa aleissa aina esille et jos taas joku hassu muutama ostais jonkun " ihan kivan" paidan halvalla..

    • Pelikauppias

      Pelejä ja pelikonsoleita ei myydä alnnusmyynneissä joulun jälkeen sen takia, että niissä on mitättömän pienet katteet. Konsoleissa keskimäärin 0-5% ja peleissäkin max. 10%.

      Pelejä myydään alennuksella vain silloin, jos jonkin pelin maahantuoja on tehnyt jonkun kauppiaan kanssa jonkin kampanjan tai sitten kauppias itse dumppaa liikaa varastoonjääneitä pelejä tappiolla pihalle.

      Konsoleita on alessa vain silloin kun pelikonsoleita halutaan käyttää ns. "sisäänvetotuotteena", eli niitä myydään tappiolla jotta saataisiin houkuteltua asiakkaita liikkeeseen ja kauppias toivoo että nämä asiakkaat sitten ostaisivat samalla muutakin kuin sen tappiolla myytävän konsolin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      87
      1971
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1695
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1626
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe