Star Wars vs Star Trek

hansolo2

Nyt kysyn teiltä, mikä seuraavista sci-filegendoista on paras? Omasta mielestäni Star Wars on parempi, mutta kyllä tuota Star Trekkiäkin jaksaa joskus katsoa.

29

3961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rikk3NA

      Star wars mun mielestä ainbakin ja tulee aina olemaan

    • Rikk3NA

      Sori kirjotusvirheet mun äskeisessä viestissä

    • Veteranfan

      Täytyy Star Wars fanina kertoa elokuvien olevan lähtökohdiltaan erilaisia.Star Trek pohjautuu Scifi-TV sarjasta,josta on tehty jo 10.koko illan leffaa.Star Trek tarina perustuu maapallon tulevaisuuden kuvitelmiin.Star Wars on taasen selkeä Fantasia pohjainen seikkailu elokuva,jossa ei olla lähelläkään maapalloa,jotkut saavat enemmän irti Star Trekin maailman kehittyneestä teknologiasta.Star Wars on mytologiaan viittaava saaga,jossa teknologia ei ole tiellä tarinan kerronnalle.Viihteellisempänä elokuvana Star Wars on kiehtovampi.

      • KyleKatarn(1987)

        että ilman Star Trek-ilmiön vaikutusta koko kiehtovaa Star Wars universumia ei ehkä olisi olemassa sellaisena kuin me fanit sen tunnemme. Star Trek:hän syntyi tv-tuottaja Gene Roddenberryn päästä jo reilu vuosikymmen ennen Star Warsia ja tähän päivään mennessä se on tullut jo vähintään yhtä tunnetuksi ja vaikuttavaksi käsitteeksi kuin Tähtien Sota. Aivan ensimmäinen Star Trek-sarja esitti elintärkeää osaa jo lähes sukupuuttoon kuolleen tieteiselokuvan uudelleensyntymässä ja inspiroi osaltaan myös George Lucasia kirjoittamaan oman kosmisen saagansa. Star Trekista on jo tehty kymmenen elokuvaa ja yhdestoista on tulossa vielä täksi jouluksi, viisi täysin erilaista tv-sarjaa sekä loputon määrä kirjallisuutta ja yhdessä nämä kaikki luovat niin laajan kokonaisuuden, että se luultavasti jättää varjoonsa jopa Star Warsin Laajennetun Universumin sekä elokuvat ja tulevat tv-sarjatkin. Star Trek oli kieltämättä ensin ja sitä saamme kiittää koko häviämässä olleen scifi-genren elpymisestä, mutta silti minusta on vähän hämäävää ruveta vertaamaan kumpi on parempi, Star Wars vaiko Star Trek.

        Kummassakin on omat hyvät puolensa, mutta varsinaisen vertailun taitaa kuitenkin lopulta estää se seikka, että Star Wars ja Star Trek ovat jo peruskonsepteiltaan aivan eri luokkaa, sillä toinen on todellisuuteen nojaavaa tieteisfiktiota tieteen asettamine rajoitteineen ja toinen puhdasta tieteisfantasiaa, jossa vain mielikuvitus on lopulta rajana kaikelle tapahtuvalla. Juuri kuten Veteranfan sanoikin...

        Voin sanoa että henkilökohtaisesti katson melkein yhtä paljon Star Trekia kuin Star Warsiakin ja taidan pitää molemmista niin paljon etten osaa nostaa toista toisen yläpuolelle kiehtovuudessa. Star Warsista tiedän kuitenkin enemmän kuin Star Trekista, mutta en tosiaan voi lähteä sanomaan kumpi on parempi.


    • Ehdottomasti Star Trek - siis se alkuperäinen sarja!

      En ole koskaan oikein osannut arvostaa seikkailuhenkisiä sankarielokuvia, kuten Star Warsseja.

      Star Trekin kuiva camp, tekosyvällinen pohdiskelu ja makeet ovet puolestaan istuvat paremmin omaan makuuni.

      Lisäksi sarja ansaitsee erityismaininnan siitä, että sarjassa ihmiset ovat luopuneet lihansyönnistä, joka oli melko radikaali visio 60-luvun lopulla.

      Huumeita sen sijaan, ainakin tämän pätkän perusteella vielä nautittiin.:D

      http://www.youtube.com/watch?v=ettYd2em9xI

    • USS Enterprise
    • Kita-Risti

      Kaksi perustelua:

      1. Storm troopperit eivät osuisi edes planeetan leveään puoleen.

      2. Star Trekissä käsitellään eettisiä asioita. Ainoa eettinen asia, mitä Star Warssissa on, on, että 5 miljardin humanoidin planeetan tuhoaminen on väärin.

      okei, nämä eivät olleet omia keksimiäni.

      Ps. Tein hiljattain seminaarityön Star Trekin uskonnoista Helsingin yliopiston teologiselle tiedekunnalle.

    • Kirk III

      Star Trek on enemmän mieleeni - Star Wars ei ole milloinkaan uponnut, kuten eivät muutkaan sankarileffat. (Fakta kuitenkin on, että Star Wars on selvästi parempi "suuren yleisön" mielestä. Se vetoaa tyylillään massoihin paremmin kuin kliininen ja ehkä tylsänä pidetty Star Trek.)

      Star Trekin tekee mielestäni kiehtovammaksi Maan läheisyys, teknologian uskottavuus, järjestelmällisyys ja "puhtaus". Elokuvissa ja sarjoissa ei ole myöskään silmitöntä lasersotaa, vaan pikemminkin ollaan järkevämmällä asenteella "less is more" (tämä tosin on Uuden sukupolven tuotoksissa kariutunut).

    • lachesis

      Star Wars ei ole science fictionia.

      McGyverkin on enemmän science-fictionia kuin SW..

      Jos naiivi "prinsessa, ritari, ilkeä velho ja vielä ilkeämpi kuningas" -fantasiatarina sijoitetaan avaruuteen, se ei tee siitä "tieteistarinaa".

    • .....

      SW:t ovat enemmän lasten ja varhaisteinien makuun. Miekkailua ja taikatemppuja.

      Babylon 5 kuitenkin vielä parempi kuin star trek.

    • Trekkeri

      Star Trek voittaa mennen tullen Star warsin. Trek on kokonainen oma universuminsa, mutta samalla tarina ihmiskunnan paremmasta tulevaisuudesta avaruudessa. Trek on uskottava, viihdyttävä ja toivoa antava sarja, joka on inspiroinut ihmisiä jo yli 40 vuotta. Sitäpaitsi Star Trek on antanut paljon nykymaailmalle. Ilman ideaa kommunikaattorista ei olisi kännykkää. Poimuajosta keskustellaan jo, samoin kuin avaruuden asuttamisesta.

      Elokuvista paras on ehdottomasti Star Trek first contact. Parempaa Trek leffaa ei ole tehty.

      TNG ja DS9 ovat parhaat Trek-sarjat, Voyager oli melko huono.

      täytyy toivoa, että Star Trek saa pian jatkoa uuden sarjan muodossa.

    • rthrhtjfhhgfj

      Oikeasti molemmat ovat tosi hyviä eli ei mitään syytä dissata kumpaakaan tai 'valita puolta', mutta Star Trekistä pidän vielä enemmän. En ole kyllä tutustunut kuin alkuperäiseen sarjaan ja kuuteen ensimmäiseen leffaan, mutta niistä pidin. Trekissä on ehkä mielenkiintoisemmat hahmot ja syvällisempiä merkityksiä, vaikka toisaalta Star Warsissa on enemmän politiikkaa mistä pidän. Trek on perinteisempää scifiä ja siinä on hyvää huumoria. Parhaat elokuvat ovat 1.-4., kaikki neljä täydellisiä viiden tähden leffoja mielestäni. Star Warseista parhaita ovat ehkä osat 3 ja 5.

      • star trekkiä

        vaikka onkin vanha ketju, niin vastaanpa vielä.

        Minunkin mielestä Star Trek on parempi. Se on jollain tapaa kiehtovampi, koska sen on uskottavampi.
        Pidän vanhoista sekä uudemmista ja varsinkin tässä uudessa leffassa oli sitä jotakin.
        Toivotaan että sama porukka tekee useamman leffan.

        Star warsissa parempia oli ne kolme alkuperäistä...


      • Yoda2
        star trekkiä kirjoitti:

        vaikka onkin vanha ketju, niin vastaanpa vielä.

        Minunkin mielestä Star Trek on parempi. Se on jollain tapaa kiehtovampi, koska sen on uskottavampi.
        Pidän vanhoista sekä uudemmista ja varsinkin tässä uudessa leffassa oli sitä jotakin.
        Toivotaan että sama porukka tekee useamman leffan.

        Star warsissa parempia oli ne kolme alkuperäistä...

        Minusta Star Wars on paljon parempi kuin Star Trek, koska siinä on erittäin hieno ja selkeä tarina, minusta Star Warseista voi oppia todella paljon esim. sen että aina on toivoa.
        Minusta kaikki 6 Star Wars elokuvaa ovat todella poikkeuksellisen hyviä,mutta minusta osa Star Trek elokuvista(esim.ensimmäinen ja viides)ovat aika huonoja,joskin tosi hyviäkin on,esim. Star Trek 2:The Wrath Of Khan,mutta sekään ei pärjää Star Wars elokuville.
        Eikä Star Wars kopioi Star Trekiä vaan on täysin erilainen.

        PS.Star Wars maailma voittaisi Star Trek maailman,jos ne kohtaisivat,koska Jedien pitäisi vain käyttää voimaa ja murskata Star Trek alukset ja ottaa Voiman avulla kommunikaattorin ja vaiheisen tai minkä muun tahansa aseen ja Star Wars olisi voittaja.

        PS.Kaikki muut Star Trek sarjat ovat oikein hyviä(varsinkin Voyager)mutta Star Trek:Enterprise haisee.


    • Star Wars Fan

      Star Wars on parempi se on yksi maailman parhaimmista elokuvista eikä vain se kertoo tarvittavan, se on selkeä ja se rippuu miten sitä katsoo katsotko sitä siltä mielen että tässä on todella hyvä juoni ja lavastus ja kaikki on tehty hyvin taikka katotko siitä silleen että kuinka paljon George Lucas raati tämän eteen ja miten Star Wars Revenge Of The Sith miten Anakinilla ja Padmells oli ongelmia! Miten Anakin meni pimeälle puolelle! Star Wars ei kopioi mitenkään mitään! Se anta rehellisyyttä ja toivoa! Niinkuin Yoda sanoi Pitää välttää pimeäää puolta ja sen houkuttelevaisuutta! Star Wars voittaisi Star Trekin, koska Star Wars The Force Unleashed siinä Starkiller otti Imperial Cruiser alas joten kaikki jedit ja sithit tuhoisivat ne valosaapeleilla ja voimalla Death Star= Kuolemantähti on todella tehokas!

    • Star Wars Fan

      Star Wars olisi kyllä olemassa vaikka ei Star Trekkiä olisi! Koska yhdessä haastattelussa kysyttiin että oliko star trek se miksi teit Star Wars ja George Lucas sanoi että minä olen kyllä aina pitänyt Star Trekistä, mutta olen pienestä pitäen sanonut ja halunnut tehdä scifi-elokuvan niin ei! Ja nyt pääsin tekemään sen! ja LACHESIS se on science fiction! koska mieti hyperavaruus, the mammoth super star destroyer. kuulostaa jotenkin scifiltä. ja kyllä se on myös fantasiaa ja kyllä myös sitten star trek kin pelkkää fantasiaa jos star wars kin on koska star trekissä olaan avaruudessa ja siellä on isoja aluksia myös ja se vuosi on myös jotenkin iso mihen se perustuu koska maapallo olis jo räjähtänyt tai jotain

    • y6

      Star Trek on parempi.

      Ai pitääkö vielä perustellakin (huom: ketjun aloittaja ei perustellut lainkaan, lienee trolli)?

      No:
      - Star Trek on todistanut kestävyytensä rönsyilemällä alkuperäisen skenensä ulkopuolelle jo vuosikymmeniä
      - Star Wars(tm) sen sijaan vesittyi jo siinä alkuperäisessä kolmannessa osassaan George Lucasin(tm) kokoperheelle suunnatuksi viihderahastusbrändiksi

    • star wars? star trek

      Ne on ihan yhtä hyviä mun mielestä. Star trek on enemmän arkielämää ja star warwars on enemmäm sotaa.

    • vaikiaa

      Voiko näitä edes verrata? Star wars on ns. "kevyttä" avaruusfantasiaa, kun taas
      Star trekit ovat vakavampaa scifiä. Sama kun kysyisi kumpi on parempi,
      batman vai peräsmies...

      • Proot präät

        Peräsmiäs tietty


    • Yski Käenpesään

      Star Wars -pelit on parempia kuin Star Trekin pelit
      Star Wars leffat 1-3 on aivan turhia räpellyksiä ja tylsiä kuin kivenhakkaajan kirves. 3-6 menetteli aikanaan jotenkuten mutta enää niitä ei pysty katsomaan. Star Trekejä sen sijaan voi katsoa, vaikka joskus väkisintehty huumori ei toimi. Viimeisin JJ Abramsin tekele oli ihan viihteellinen kerran katsottava rontti, klassikoksi siitä ei ole.

    • MaytheForcebewithyou

      Star Wars on parempi, elokuvathan on politiikkaa viihteellisessä mielessä, Galaksissa koko ajan sattuu ja tapahtuu, Voima hallitsee jokapäiväistä elämää, ja Jedit/Sithit ovat "filosofeja",avaruuden samuraita, jotka meditoivat. Myös se onko valoisa puoli pimeätä puolta parempi on jokaisen itse päätettävissä. Lisäksi kun se sijoitetaan Galaksiin kaukana kaukana kauan sitten, on vain mielikuvitus rajana niin, että jopa kadunmies pystyy keksimään SW:lle spin-offeja. Ja sekin on mahtavaa että se on eräänlainen eepos, kuten Kalevala tai Ilias ja Odysseia. Sen sijaan Star Trek ei ole koskaan purrut, koska se sijoittuu maahan. Maa ei voi olla minkään ulkoavaruuden kaveri, sekä maapallolaisissa aluksissa ei voi kävellä niinkuin aluksessa olisi painovoima. Myös sen stereotyyppisyys häiritsee :D. No, jos tv:stä ei tule muuta, voin katsoa ST:tä, mutta tällöinkin vain sen kulttiaseman takia, takaraivossa koko ajan ääni sanoo nyt ei ole hyvä...

    • star-trek-fanboy-hater

      Star Trek on liian iso läjä paskaa. Siitä on tehty niin monta elokuvaa ja muuta paskaa ettei kukaanedes tiedä mikä se paska tarna edes on. STAR WARS taas on jumalan eli GEORGE LUCASIN (maailman rikkain ohjaaja) tekemä jumalaisen hyvä elokuvasarja, joka tuottaa vitusti rahaa ja sen fanbase ei koostu vain kahdesta ihmisestä vaan miljoonista jumalista. Star Trekissä niilä paskoilla on KOLME sormea varmaan koska niiden sisään ei mahdu enempää toisin kuin JABBAAN. star trekistä ei ole muuten tehty hyvää pornoa tai fanfictionia. star trek tehtiin ensin ja sen takia STAR WARS on parempi, koska GEORGE LUCAS varmaan näki star trekin ja yritti tehdä kaiken päinvastoin. Ja onko star trek lego pelejä? NO EI! Ihmiset olivat selvästi viisaampia kuuskytluvulla, koska silloin star trek lopetettiin kolmannen tuotantokauden jälkeen, koska silloin eläneet ÄLYKKÄÄT ihmiset eivät katsoneet sitä. Jokainen hahmo näyttää joltain tyhmemmältä versiolta tolkienin haltioista. star trek on rasistinen, sillä siinä on vähemmän mustia kuin STAR WARSISSA.
      got on huono versio LOTR:sta ja star trek on ihan vitun paska versio STAR WARS:sta.

      • WarpNine-Engage

        ...joka tuottaa vitusti rahaa ja sen fanbase ei koostu vain kahdesta ihmisestä...

        Koska aina tulee uusia lapsukaisia, joita kiinnostaa lapsille suunnatut sadut. Kypsemmät ihmiset sitten siirtyvätkin Star Trekin pariin. Jotkut eivät tosin koskaan kypsy, tiedäthän.

        "star trek on rasistinen, sillä siinä on vähemmän mustia kuin STAR WARSISSA"

        Heh, eli kaikista niistä Star Trekissa esiintyvistä eri roduista huolimatta, kun mustia ei ole "tarpeeksi" isketään rasisti-leima kylkeen? Sitäpaitsi uskoisin, että Star Trekissa on mustiakin enemmän kuin SW:ssa. Missäs on muuten Star Warsin aasialaiset lukuunottamatta sitä ainoaa, joka esiintyy Last Jedissa?


      • se.on.vain.loogista
        WarpNine-Engage kirjoitti:

        ...joka tuottaa vitusti rahaa ja sen fanbase ei koostu vain kahdesta ihmisestä...

        Koska aina tulee uusia lapsukaisia, joita kiinnostaa lapsille suunnatut sadut. Kypsemmät ihmiset sitten siirtyvätkin Star Trekin pariin. Jotkut eivät tosin koskaan kypsy, tiedäthän.

        "star trek on rasistinen, sillä siinä on vähemmän mustia kuin STAR WARSISSA"

        Heh, eli kaikista niistä Star Trekissa esiintyvistä eri roduista huolimatta, kun mustia ei ole "tarpeeksi" isketään rasisti-leima kylkeen? Sitäpaitsi uskoisin, että Star Trekissa on mustiakin enemmän kuin SW:ssa. Missäs on muuten Star Warsin aasialaiset lukuunottamatta sitä ainoaa, joka esiintyy Last Jedissa?

        Apua mitä kommentointia star-trek-fanboy-haterilta :D

        Kuulostaa ihan Kylo Reniltä, joten ei ihmekään, että fanittaa SW:tä :D

        Johan tuolle nauraa Jabbakin, että HOH HOH HOH HOH HOO!

        Tosin väittämällä, että Star Trek on aikuisempi sarja tai sen katsojat ovat aikuisempia, ei silläkään ole kovin hyviä perusteita. Muistan vielä ne ajat, jolloin trekkiet vihasivat innolla Wesley Crusheria ihan vain siksi, että hän oli teini. Nyt vihataan ST:Discoveryä ihan vain siksi kun se ei ole se lapsuuden Trek. Äiti, miksi klingonit ovat erinäköisiä kuin ennen?

        Yhtä lailla kuin SW-fanit vihaavat sekä prequeleja että uusia SW -leffoja kun ne eivät ole ne alkuperäiset, joista sitten alettiin vihaamaan jo Jedin paluun ewokkeja, jotka koettiin lapsellisiksi siinä lyhyessä ajassa kun Tähtien Sodan lapsikatsojat kasvoivat ja alkoivat puolestaan arvostella Jediä. koska olivat mielestään jo kasvaneet niin aikuisiksi, että oli cool vähätellä lapsille suunnattuja elementtejä.

        Mikä toisaalta on aika hauskaa, koska ewokit selkeästi olivat lihansyöjiä ja aikuisempi katsoja ymmärtää mitä Endorissa tapahtui hävinneille imperiumin sotilaille ja kenet Jedin lopun juhlapadoissa tarjottiin. Lapset hyvät: siihen on oma synkkä syynsä, miksi Luke poltti Vaderin roviolla :D

        Itse seuraan varsin sujuvasti kumpaakin sarjaa aina kun uusi elokuva tai tv-sarja tai sarjakuva julkaistaan. En koe niiden mitenkään kilpailevan keskenään, paitsi kenties minun ajankäyttöni kannalta. Osa on laadukkaampia lisäyksiä kokonaisuuteen, osa taas ei.

        Elokuvasarjoina kumpikin kävi korkeimmalla sarjojen toisissa leffoissa.


      • WarpNine-Engage
        se.on.vain.loogista kirjoitti:

        Apua mitä kommentointia star-trek-fanboy-haterilta :D

        Kuulostaa ihan Kylo Reniltä, joten ei ihmekään, että fanittaa SW:tä :D

        Johan tuolle nauraa Jabbakin, että HOH HOH HOH HOH HOO!

        Tosin väittämällä, että Star Trek on aikuisempi sarja tai sen katsojat ovat aikuisempia, ei silläkään ole kovin hyviä perusteita. Muistan vielä ne ajat, jolloin trekkiet vihasivat innolla Wesley Crusheria ihan vain siksi, että hän oli teini. Nyt vihataan ST:Discoveryä ihan vain siksi kun se ei ole se lapsuuden Trek. Äiti, miksi klingonit ovat erinäköisiä kuin ennen?

        Yhtä lailla kuin SW-fanit vihaavat sekä prequeleja että uusia SW -leffoja kun ne eivät ole ne alkuperäiset, joista sitten alettiin vihaamaan jo Jedin paluun ewokkeja, jotka koettiin lapsellisiksi siinä lyhyessä ajassa kun Tähtien Sodan lapsikatsojat kasvoivat ja alkoivat puolestaan arvostella Jediä. koska olivat mielestään jo kasvaneet niin aikuisiksi, että oli cool vähätellä lapsille suunnattuja elementtejä.

        Mikä toisaalta on aika hauskaa, koska ewokit selkeästi olivat lihansyöjiä ja aikuisempi katsoja ymmärtää mitä Endorissa tapahtui hävinneille imperiumin sotilaille ja kenet Jedin lopun juhlapadoissa tarjottiin. Lapset hyvät: siihen on oma synkkä syynsä, miksi Luke poltti Vaderin roviolla :D

        Itse seuraan varsin sujuvasti kumpaakin sarjaa aina kun uusi elokuva tai tv-sarja tai sarjakuva julkaistaan. En koe niiden mitenkään kilpailevan keskenään, paitsi kenties minun ajankäyttöni kannalta. Osa on laadukkaampia lisäyksiä kokonaisuuteen, osa taas ei.

        Elokuvasarjoina kumpikin kävi korkeimmalla sarjojen toisissa leffoissa.

        Tuo nyt oli vain vinoileva vastalause edelliselle kirjoittajalle tuo kypsyys -juttu. Mutta siitä huolimatta, onhan SW:ssa elementtejä, jotka varmasti kolahtavat pentuihin lujemmin, aina mystisestä "voimasta" sankareiden ja pimeän puolen kamppailujen kautta jedi-ritaruuteen. SW:han on fantasiaa, kun taas ST on scifiä, jossa käsitellään moraalisia ja eettisiä aiheita, jotka eivät välttämättä nuorimpiin katsojiin kolahda niin lujaa kuin lasermiekkojen heiluttelu. ST saattaa olla jopa tylsä vauhdikasta sankariseikkailua etsiskelevälle, koska suuri osa on keskustelua ja äksönitkin käydään monesti komentosillan näyttöä katsomalla.

        Mielestäni jokseenkin hölmöä vertailla näitä kahta keskenään, kun lopulta suurin yhdistävä tekijä on avaruus. Vähän sama kuin verrataan Ritari Ässää ja Baywatchia vain, koska niissä on sama näyttelijä.


      • se.on.vain.loogista
        WarpNine-Engage kirjoitti:

        Tuo nyt oli vain vinoileva vastalause edelliselle kirjoittajalle tuo kypsyys -juttu. Mutta siitä huolimatta, onhan SW:ssa elementtejä, jotka varmasti kolahtavat pentuihin lujemmin, aina mystisestä "voimasta" sankareiden ja pimeän puolen kamppailujen kautta jedi-ritaruuteen. SW:han on fantasiaa, kun taas ST on scifiä, jossa käsitellään moraalisia ja eettisiä aiheita, jotka eivät välttämättä nuorimpiin katsojiin kolahda niin lujaa kuin lasermiekkojen heiluttelu. ST saattaa olla jopa tylsä vauhdikasta sankariseikkailua etsiskelevälle, koska suuri osa on keskustelua ja äksönitkin käydään monesti komentosillan näyttöä katsomalla.

        Mielestäni jokseenkin hölmöä vertailla näitä kahta keskenään, kun lopulta suurin yhdistävä tekijä on avaruus. Vähän sama kuin verrataan Ritari Ässää ja Baywatchia vain, koska niissä on sama näyttelijä.

        "Vähän sama kuin verrataan Ritari Ässää ja Baywatchia vain, koska niissä on sama näyttelijä."

        Tai Ritari Ässää ja alkuperäistä Battlestar Galacticaa, kun kummassakin sarjassa on edestakaisin vilkkuva punainen valo (koska kumpikin sarja oli saman henkilön Glen A. Larsonin luomuksia).


      • totuus3458

        Star Wars on liian iso läjä paskaa. Siitä on tehty niin monta elokuvaa ja muuta paskaa ettei kukaanedes tiedä mikä se paska tarna edes on. STAR TREK taas on jumalaisen hyvä tv- ja elokuvasarja, joka tuottaa vitusti rahaa ja sen fanbase ei koostu vain kahdesta ihmisestä vaan miljoonista jumalista. Star Warsissa niilä paskoilla on vaikka kuinka monta sormea. Star Warsista ei ole muuten tehty hyvää pornoa tai fanfictionia. STAR TREK tehtiin ensin ja sen takia Star Wars on huonompi, koska Roddenberry visioi jo etukäteen paskat star warsit ja yritti teki kaiken päinvastoin. Ja ketä kiinnostaa jotkut star wars lego pelit? NO EI! Ihmiset olivat selvästi viisaampia kuuskytluvulla, koska silloin star warsia ei edes viitsitty tehdä, koska silloin eläneet ÄLYKKÄÄT ihmiset eivät olisi halunneet katsoa sitä. Jokainen hahmo näyttää joltain tyhmemmältä versiolta tolkienin haltioista. star wars on rasistinen, sillä siinä on vähemmän mustia kuin STAR TREKISSÄ.


    • Anonyymi

      Tykkään molemmista. Kummassakin on mielenkiintoinen universumi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5025
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3297
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1432
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      977
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      229
      764
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe