rokotuksien hinnat..

Apuvaaa tarvitseva

Hei. Paljonko maksaa fretin rokotukset? Saako fretin tuoda Turkkiin? Ei lomalle vaan pidemmaksi aikaa! Ja mita tarvitsee matkustaakseen ? Paljonko tulee hintaa yhteensa laakari maksuista jne. Sitten viela, kuinka paljon lentoyhtiö ottaa hintaa fretista kun se matkustaa lentokoneessa.. Finnair kuulemma ottaa fretteja matkustamoonkin mutta maksaako se ja kuinka paljon ? Olen ennen omistanut fretin, tosin sillon asuttiin Suomessa. Olisi unelma saada 2 frettia tanne seuraksi. Mutta paljon tulee hintaa kaikkiiin noihin kuluihin..

8

1692

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Frett1

      penikkatauti rokotukset on 25-50 € rabies rokotuksesta en tiedä... eikö frettiä voi ostaa sieltä turkista??

      • Turkissa asuva

        Siis Turkista ei löydy frettejä, ollaan kyselty ympäri istanbulia ja soiteltu pitkin turkkia ja luettu netistä mutta mistään ei löydy.. Eläinkauppiaatkaan eivät edes tiedä mikä on fretti, kuvan näytettyämme sanoivat että hillerit /näädät ovat muutenkin siellä niin vähissä että ei saa pitää lemmikkinä. Kysyimme monista paikoista mutta kukaan ei ole kuullutkaan että semmosia olisi lemmikkeinä, heitä vain se nauratti.. Netistä löytyi monia muitakin turkkilaisia ketkä ovat etsimässä frettiä ilman tuloksia, he ovat niitä tavanneet ulkomailla lomaillessaan ja ihastuneet. No raha ei ole ongelma meille, maksakoot mitä maksaa.. semmosen pikku kullan takia tekis mitä vaan, ui!


    • ------

      Jos mä lähtisin ulkomaille niin en tosiaankaan ottaisi frettiäni mukaan. Lentokoneessa paineet summuut kaikille freteille ei välttämättä oo hyväks. Fretin rokotus/leikkauttaminen riippuu tosipaljon paikasta, kannattaa soitella ja kysellä. Jos soitat esim. kahteen eri eläinlääkäriin ja toisessa hinta olisi esim. 80e ja toisessa 120e ni todellakin kannattaa viedä sinne missä maksaa enemmän koska hinnasta jo näkee kumpi paikka on pätevämpi.

      • ?_?

        Miten pätevyys voisi muka aina olla riippuvainen hinnasta?
        Jos eläinklinikka on pieni, hinta voi olla korkeampi kuin isolla klinikalla mutta kokemusta voi olla parista fretistä loput vaikka kissoista.
        Hintaan voi myös sisältyä antibiootti piikki, leikkauskessa käytettävien nukutus,kivun esto ja muut aineet voivat myöskin vaihdella hinnoiltaan.
        Tärkeintä on saada fretti leikattavaksi lähimmälle frettilääkärille.
        Kokemuksia eri paikkojen leikkaus tuloksista on helppo kysellä alueensa fretti ihmsiltä.


      • zamzam
        ?_? kirjoitti:

        Miten pätevyys voisi muka aina olla riippuvainen hinnasta?
        Jos eläinklinikka on pieni, hinta voi olla korkeampi kuin isolla klinikalla mutta kokemusta voi olla parista fretistä loput vaikka kissoista.
        Hintaan voi myös sisältyä antibiootti piikki, leikkauskessa käytettävien nukutus,kivun esto ja muut aineet voivat myöskin vaihdella hinnoiltaan.
        Tärkeintä on saada fretti leikattavaksi lähimmälle frettilääkärille.
        Kokemuksia eri paikkojen leikkaus tuloksista on helppo kysellä alueensa fretti ihmsiltä.

        rokotus ampulli 23euro ja siittä rokottaa 50 näätää ensimmäinen näätä maksaa 40 euroa rokotushinta seuraavilta rokotettavilta 30 euroa rokotusambullin hinta


      • RiinaSaksa
        zamzam kirjoitti:

        rokotus ampulli 23euro ja siittä rokottaa 50 näätää ensimmäinen näätä maksaa 40 euroa rokotushinta seuraavilta rokotettavilta 30 euroa rokotusambullin hinta

        Täällä on nuo Febrivac Dist -penikkatautirokotteen ampullikoot. Normaalisti eläinlääkärit tilaavat noita 5 ampullin pakkauksia joissa on yhden fretin rokotusannoksia vastaavat ampullit. Tuohon 250ml ampulliin vaaditaan erityislupa eläinlääkäreiltä eikä sitä ole monikaan eläinlääkäri hankkinut koska ampulli on vain ½ tuntia sekoittamisesta käyttökelpoinen. Muistakaa ettetteanna eläinlääkärin rokottaa frettiänne koirille tarkoitetulla rokotteella.

        http://www.laakelaitos.fi/uploads/laakeinfo/Turkiselainrokotteet_maar.aik.erit.luville_2007-07-10.pdf


    • Päveliini

      Hei.
      Minulla on nuori tyttöfretti, jolla alkoi juurikin kiima-aika. Tiedän, että nyt täytyisi tehdä jotain, eli joko astuttaa, tai leikkauttaa, tai laitatuttaa eläinlääkärillä ampulli, joka tainnuttaa kiima-ajat kahdeksi tai viideksi vuodeksi. Tuon viimeisen vaihtoehdon olen vain auullut, joten nyt kysynkin: Onko sellaista ampullia ylipäätään olemassa? JOS on, niin laittaako sen eläinlääkäri? JOS sellainen on olemassaan, niin mitä se kustantaa?
      Tarkoitusperäni olisi sellainen, etten nyt teettäisi pentuja tytölläni, mutta ehkä sitten myöhemmin. Siksi tällaista kyselen. Olisin iloinen, jos täältä saisin tietää asiasta jotain.

      • Implantista

        Ampulli, josta puhut on hormooni-implantti (Suprelorin-implantti), jota suositaan voimakkaasti leikkauttamisen sijasta. Vaikka implantti estää kiiman, se ei tukahduta hormonitoimintaa samalla tavalla kuin leikkaus ja näin ollen pitää fretin yleiskunnon parempana kuin leikatuilla. Suprelorin-implantin vaikutusaika on 6-24 kuukautta, jonka jälkeen fretille voidaan laittaa uusi implantti tai tehdä leikkaus.

        Hormoni-implantin voi laitattaa fretille huomattavasti nuorempana kuin mitä suositellaan leikkauksen suhteen. Hormoni-implantti asennetaan (eläinlääkäri) samoin kuin mikrosiru, niskanahan alle. Se ei vaadi nukutusta eikä puudutusta, mutta kevyt rauhoitus kaasulla saattaa helpottaa asennusta.

        Eläinlääkäriasemasta riippuen hinta on 130 euron kummallakin puolella.

        Implanttia on saatavana kahta eri kokoa: 4,7 mg ja 9,4 mg. Suprelorin 9,4 mg ohjeessa mainitaan kuitenkin vain urosfretit.

        Muutamalle naarasfretille on implantin jälkeen tullut nk. valeraskauden oireita, jotka menevät ajan kanssa ohi, eikä niistä kannata huolestua, jos oireet eivät heikkene viikkojenkaan kuluessa, kannattaa käydä eläinlääkärissä. Toisaalta on ollut uroksia, joille implantti ei ole alkanut vaikuttaa viikkojenkaan kuluttua, todennäköisesti implantissa on tuolloin löydetty jotain vikaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4872
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      281
      2997
    3. 134
      1777
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      225
      1592
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1139
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      77
      1092
    Aihe